Amazon.com: Hur man skapar en passiv inkomst som säljer Beats online eBook: Todd Hathcock, Sterling Brown: Kindle Store

Du undrar kanske, "Hur många artister, sångare, rappare släpper musik regelbundet? "Viktiga takeaways av del 1: Det finns en enorm marknad för hiphop-beats inom det här samhället, eftersom rappare och artister är i ständigt behov av att backa spår för att sjunga eller rappa på. Det andra rådet är att du inte vet om varje väg fungerar för dig förrän du försöker det. Jag har bara 5 000 prenumeranter och jag lyckas i genomsnitt tjäna kr1 000 per månad från YouTube bara.

Du vill att de ska skryta med sin associering med dig, medan alla andra i yrkessamhället inser att de använder hyresavtal. I den här videon diskuterar jag varumärket själv istället för ett beatföretag, besväret med e-handel när du inte har något startkapital, har någon form av "speciell vinkel" eller funktioner, går mer high-end och förenklar din köpprocess. Det är verkligen svårt att sticka ut där.

Det första musikproducenter tänker på när det gäller att tjäna pengar online är att sälja beats.

Så mitt i att jag spelade placeringsväntespelet bestämde jag mig för att gå till en musikkonferens i Los Angeles, i hopp om att hitta svar på vad jag gjorde fel. Snarare gå vilse i djupet på YouTube, många producenter väljer att påskynda sin tillväxt med högt värde utbildningsresurser. I namnet på betalande avgifter gick jag upprepade gånger in i elden för att förfölja placeringar i hopp om att jag bara en gång inte skulle bli förbränd och skulle vara en av de lyckliga producenterna att komma ut från infernoet starkare än någonsin tidigare, som den mytologiska X- Män karaktär Dark Phoenix. Annonsörer, jag följer helt enkelt pengarna ... och agerar sedan. Genom personlig erfarenhet, forskning och hjälp av Batshon känner jag mig säker på att den här guiden kommer att hjälpa blivande hiphop-producenter att bryta sig in på marknaden på BeatStars och hitta sig själva sälja beats. Plattformen gör det enkelt för dig att skapa en blogg och lägga vad du vill på den.

Här är några fler riktlinjer för hur du kan strukturera dina taktpriser.

Var Man Hittar Människor Att Köpa Dina Beats

För det andra kommer du troligtvis att ansluta till ett synkroniseringslicensföretag. Real world exempel på intraday, före 1975 fastställdes mäklareprovisioner till 1% av handeln, dvs. PayPal är gratis att använda! Provpaket är ett av de vanligaste och mest effektiva sätten att tjäna inkomst som producent. Du kan upprätthålla kontakten via sociala medier också men det finns en god chans att dina följare kan missa eller ignorera dina kampanjposter. Du kan nå ut till bloggar eller företag som behöver utbildningsinnehåll (Splice, LANDR, Cymatics, ADSR, DJTechTools) och se om de anställer. Även om traditionella ingenjörsskolor finns, är det fortfarande ett yrke som kan läras själv.

Ja, att sälja beats/instrumental online kan vara det enda jobbet du behöver göra om du känner dig runt de olika målgrupperna som är beroende av att köpa och använda spår som finns tillgängliga. Men du måste också ha riktigt bra titlar för dina videor också. Singlar, album, musikvideor etc. Det är bara rätt att komma överens där både konstnären och producenten krediteras för sitt arbete; Lagligt, ekonomiskt och kommersiellt. Anledningen till att jag slutade med det hela ansträngande placeringsstöret var att ingenting är lika tillfredsställande som att skapa den musik jag vill skapa, hur jag vill skapa den när jag vill skapa den, vem jag vill göra den till och så vidare. Jag var tvungen att dubbelkontrollera. Denna uppfattning kunde inte vara längre från verkligheten.

Min Flash Store

Tur för oss, det har blivit mycket lättare i dag. Hur många följare och fans har du? Kom ihåg att det är alltid bättre att börja liten om du är nybörjare. Tänk inte heller på musikdelen. Den riktar sig till producenter som letar efter trovärdig feedback på sina spår. Detta kvartalsvisa royaltyuttalande via mitt PRS-konto var för en enda placering på CBS Sports. Detta är en beprövad affärsmodell!

  • Det finns ingen garanti för att någon av de stora namnet artisterna kommer att välja en av dina beats från de tusentals spår som skickas in.
  • Om du studerar eller har mycket tid på dina händer kan du kanske göra det för tillfället.
  • Det finns bara för många variabler.
  • “Ladda ner min nya takt gratis!
  • Vissa kommer att köpa bara Basic Mp3-leasing för att skriva och spela in för att sedan komma tillbaka dagar, veckor, månader eller till och med år senare för att uppdatera till ett högre hyresavtal eller köpa exklusiva rättigheter.
  • Sist men inte minst kan du undersöka om du får klubbshower om du ska DJ-er, eller uppträda live om din musik har organiska komponenter och instrument.

Vill du ha några Crazy 808s-prover och förinställningar?

Distrokid har också ett automatiserat system för royalty splits om du släpper musik som ett samarbete med andra artister. Jag kan inte garantera samma framgång som jag hade inom en exakt sexmånadersperiod. Ibland är det en enda; ibland är det en del av ett helt album eller E. Jag gör samma sak för twitter som jag gör med soundcloud men med en liten twist.

  • Nyckeln till att få människor att titta på dina videor är att du först ska ha riktigt bra videor.
  • Det är därför du måste noggrant överväga dina priser.
  • Och vid den tidpunkten kan du med säkerhet anta att jag tappade liv med att göra musik.
  • Det här betyder inte att du inte kan spöke fram utan ett framgångsrikt artistprojekt, men det är betydligt lättare och gör att du kan ladda lite mer.

3 Fantastiska Webbplatser För Att Börja Tjäna Pengar Som En Producent

Det andra alternativet är att komma på aktiewebbplatser som Neo Sounds, Stock Music och andra. Jag rekommenderar antingen BeatStars eller Airbit. De hjälper beatmakers att driva en automatiserad beat-säljverksamhet. När du har samlat in en viss mängd visningar och prenumeranter kan du ansöka om att bli partner på YouTube.

Verktygen Som Behövs För Att Sälja Dina Beats Online

När du registrerar dig med ett av dessa kommer du att kunna skicka in dina spår, hantera din profil och hålla reda på de prestanda royalties du tjänar. Kanske, precis som du just nu? Men om du bestämmer dig för att göra det på egen hand finns det massor av tutorials för grafisk design på YouTube som du kan kolla in.

Hur man gör Beats 2019!

BeatStars publicerade nyligen en tweet om deras månatliga intäkter från sina producenter. Du bör para in ditt MyFlashStore-abonnemang med andra webbplatser på den här listan om du inte redan har en stor fanbase och inte behöver några nya kunder. Du måste utveckla ett nätverk av människor som kan bli en beskyddare och sedan skapa innehåll som övertygar dem att bli en beskyddare. Du kan inte börja tillräckligt snart med att samla in e-postadresser. Ditt jobb är att gradvis göra den mest utmärkta musiken som möjligt, göra det rimligt prisvärt och INVESTERA (spendera pengar) i varje aveny du kan tänka på för att få den framför människorna (sociala mediekampanjer, google-annonser, din webbplats , andra beatwebbplatser, etc.) Ta inte för mycket för hyror eller exklusiva om du är en ny producent. Du bör också skapa ett företagskonto på PayPal så att du kan ta emot pengar från kunder.

Det finns massor av producenter på Soundclick och konkurrensen växer alltid. Spökproduktion är den hemliga världen för producenter som skapar musik för andra producenter som säger att de är producenter men inte producenter. Denna webbplats är utmärkt för att hantera din Facebook, Twitter, YouTube och e-post. Jag hade en spelare på min webbplats som inte fungerade hälften av tiden. Om du tänker sälja eller hyra dina beats kan du använda en webbplats som beatstars. Senast på pengar crashers, denna kolumn tjänar inget praktiskt syfte. De har fått licens för att använda beat och kommersiellt utnyttja låten baserat på villkoren i det icke-exklusiva avtalet. Jag kan inte tänka mig att jag måste gå igenom det varje dag.

För ytterligare information om hur du använder BeatStars, besök deras Hjälpsida. Den första är idén om flera inkomstströmmar. Du kan till och med privat nå ut till de populära artisterna för att erbjuda en takt gratis för deras nästa gratis reklamslåt eller förhoppningsvis landa på deras nästa album. Ditt publiceringsföretag kommer att vara övervakningsföretagets kund. Men det behöver inte vara det!

Du kan enkelt be alla dina vänner att sprida ordet som du gör beats och säljer dem, sedan lägga länkar till din Airbit-sida eller din egen professionella webbplats.

Så Här Tjänar Du Pengar På Att Sälja Beats.

Skapa förtroende och skapa trovärdighet genom att visa dina stora produktionskrediter på Instagram! Låt nedräkningen börja! En fördel med detta är att du kommer att kunna arbeta sida vid sida med andra artister för att skapa en perfekt takt.

Det kan hända om ditt konstnärsmärke inte är särskilt starkt, men du är fortfarande en otrolig ljuddesigner. Hur delar vi ut förlag och låtskrivare delar? Inte alla är naturligtvis glada över det här nya tillståndet. Ja, du vill vara honom. Så enkelt är det. Om någon berättar dig annorlunda försöker de troligtvis riva bort dig. På grund av avtalets icke-exklusiva karaktär är priserna mycket lägre än den pågående kursen för exklusiva rättigheter till en takt. Det är här licensavtalet kommer in.

"Jag gjorde det bara förra veckan för någon," säger han och skrattar.

Soundcloud

Dessa är inte anslutna länkar. Jag sålde beats, och det kändes bra! Berätta för dem att du gillar banan och att du kan hjälpa dem att uppnå en mer professionell ljudmix. Jag beskrev BeatStars i allmänhet i min Soundcloud Alternative Guide, men jag vill få mer information här. Det var när jag gjorde så många slag för placeringsmöjligheter och hade nästan inget annat på min tallrik.

Twitter

Ja, du kanske har 50 slag att välja mellan, men om du bara har 2 R & B-slag suger ditt beatval för R & B-sångare. Det är inte som att alla måste arbeta varje sekund av dagen - det finns TV-apparater och videospel för oss att inte göra någonting. Frilansuppdrag, yelp kan ge dig några speciella inbjudningar. Även om en majoritet av arbetsgivarna letar efter dessa tjänster finns det också en marknad som musikproducenter kan dra nytta av.

Total Beat-försäljning = 3.510 Författaren Stone

Det är inte särskilt anpassningsbart. Sociala medier handlar om att berätta din historia, engagera med dina följare och fans. Du blir trött på det. Efter att ha lagt ut fick jag flera tjänster att nå ut för att informera mig om deras tjänst som jag av misstag försummade att inkludera i den ursprungliga guiden. Några av de bästa året genom att sälja ljudspår på musikbibliotek. Du kommer att behöva ett signaturljud för att få konstnärernas uppmärksamhet. Musik är en digital underhållningsindustri så det är bara den riktningen den är borta. Det är så du känner av din demografiska och hanterar utbud och efterfrågan.

Pandora och Spotify delar båda ut sina vinster bland medlemmarna beroende på hur många uppspelningar din musik får. Du kan lära dig mer om dessa okända faktorer som potentiellt kan sabotera dig i framtiden genom att läsa vår tidigare diskussion om musikproduktionstips. Bli en instagram influencer, om du inte äger en blogg och bara råkar vara ganska ansluten kan du tjäna pengar bara genom att hänvisa en produkt eller tjänst till dina vänner, familj eller frikänningar. Om jag går till dollarbutiken och jag väljer ett par kr0.

Du är inte begränsad till en enkel musikspelare och PayPal-knapp. Vad att läsa nästa ... Det ser till att du inte tappar och bränner ditt konto till aska som för många nybörjare gör, försöker fånga varje lager och varje rörelse upp och ner överallt. Det finns två vägar: Siffrorna varierar uppenbarligen beroende på räckvidd, så det är svårt att ange exakta siffror. Royalties kommer också in, vilket kommer att öka dina potentiella intäkter från en spelning. Du vill inte spendera timmar på att ge svar om och om igen. Du måste ständigt göra nya slag också. I annat fall kommer du att få mer exponering genom att arbeta genom ett provpaketikett, vilket innebär mer försäljning.

De flesta av oss är forum-junkies som gillar att delta i strider och tävlingar, få feedback om våra beats och mixar och koppla av med likadana artister.

20 Bästa Webbplatser För Att Köpa Billiga College-läroböcker

Gör det något lätt att komma ihåg så att människor inte behöver skriva in en lång länk varje gång de vill höra dina produktioner. Lyckligtvis finns det många sätt att göra det på. Det är en återspegling av en bransch som fortsätter att utvecklas i den digitala eran, och ett utmärkt exempel på de innovativa metoder som unga producenter omfattar för att hitta hållbara sätt att sälja sin musik. Hur många låtar har du släppt hittills? Du kan fortfarande tjäna pengar på takten (vilket betyder att du kan sälja det).

Tjänster som Beat Brokerz, MyFlashStore och Beat Stars är betydligt mer användbara när de kopplas ihop med trafiken som Soundclick kommer till din sida. Vem är de människor du vill följa dig? Om du gillar att göra mer DJ/kommersiella vänliga stilar av elektronisk musik och verkligen inte vill driva ett artistprojekt, är spökproduktion ett bra alternativ. Hur mycket pengar kan jag tjäna som en dagshandlare - slutord. Om du tar denna rutt kommer du att ha mycket mindre flexibilitet i distribution och pris. I e-postmeddelandet skickar jag dem till webbplatsen med takten på den och de kan köpa takten rätt på den sidan. Med Rocbattle kan du "slåss" mot andra producenter för att få mer erkännande. Jag tillbringade min fredagskväll på marknadsföring och mina lördagar på musikproduktion.

Fördelarna Och Nackdelarna Med Att Sälja Exklusiva Rättigheter

Men låt oss ta det ett steg i taget. För jag har kommit till den punkt i min karriär där jag inte behövde göra det längre. Men i detta fall skulle delningen vara följande. Det roliga arbetet nu hemma internet forskning tjäna pengar online swagbucks jag tänker på det... de dudes som klagade fortfarande betalade priset för att få det uteslutande lmao. Få feedback men inte bara från dina vänner som ger dig artiga svar. Jag skapade en takt med en annan producent.

Din feedback uppskattas alltid, och vi tar hänsyn till den när vi publicerar framtida artiklar. Behåll dina saker på Beatstars och andra webbplatser som säljer beats, så länge pengarna är rättvisa. Så var ska du sälja dina beats? Vem är det mest troligt att köpa din musik? Det finns också många mindre etiketter och artister (och) som inrättar butik som säljer kassetter med begränsad upplaga, vinyler och accessoarer samt kläder. Ta beslut och handel, Även om denna mäklare har ett omfattande utbud av inlärningsmöjligheter är de mestadels dedikerade till Forex trading och inte CFD. Du kommer inte att sälja många beats om MailChimp är den enda webbplats du använder. Om du gör det är det möjligt att tjäna pengar på detta. Visa (faktiskt) intresse för människors verk, var där för att hjälpa när de behöver det.

Till exempel en bas-, premium- och obegränsad licens. Anledningen till att jag rekommenderar att du gör det på detta sätt är för att det kommer att vara lättare för dig att växa en följare och hitta artister som konsekvent kommer att köpa dina beats. Copywriting, hon har också gratis workshops nästan varje dag. Ta ut "online" -aspekten i en minut.