21+ Framtida sätt att tjäna pengar online (bäst för 2019)

Men jag utesluter inte dess lönsamhet bara för att vissa människor har fått enorma vinster genom att sälja domännamn. ”Små data är grunden för banbrytande idéer eller helt nya sätt att vända varumärken på. 30 i några minuters arbete. På Fiverr finns det till exempel en kille som har gjort över 100 000 genom att fatta tuffa beslut för människor som debiterar varje kr5. För mer information, se den här artikeln om utvärderingsjobb för sökmotorer. Slutligen, genom att använda rätt high-end blogg-intäktsstrategier på rätt punkt i din bloggs livscykel, 200x dina intäkter - och behöver bara stänga 3-4 high-end-klienter, inte hundratals affiliate-försäljning.

Vad är bättre än så? För att komma igång, registrera dig bara för ett gratis konto, namnge din bil, ställa in plats och tillgänglighet och ange en beskrivning. Du får 20% av det totala priset för bilder mellan kr1 till kr20 och 40% om du bara säljer dina bilder på deras webbplats. Personligen har jag köpt flera webbplatser under åren inklusive FinanceforTeachers.

Du behöver en webbplats.

En nyare webbplats, men det har redan visat sig vara legitimt och betalande. Det kan förvandlas till en trevlig sidoföretag, som så småningom kan växa till något mer. Använd inte hävstång, dagshandel är helt enkelt praxis att köpa och sälja aktier för att utnyttja kortsiktiga, marknadsdrivna fluktuationer i aktiekurser. Skriv din egen betalda ebok och tjäna pengar genom den.

Detta kan hjälpa dig att bygga din kundbas precis som jag gjorde, och det är mycket roligare än kallsamtal eller att hålla tråkiga seminarier.

Frilansskribent

Du måste bara köra. Det är ett bra ställe att sälja gammal elektronik som telefoner, datorer, surfplattor och kameror. Älskar du antikviteter eller har du ett skick till att hitta värdesaker på loppmarknader eller gårdsförsäljning? Detta sätt att tjäna pengar online betraktas som ett av de enklaste. 1500 per timme via skype/telefon. Fungerar, bara börjar en allvarlig. För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur man säljer onlinekurser med LearnDash. Du kan ladda upp dina foton på sådana fotodelningswebbplatser och tjäna pengar när någon köper ditt foto.