Arkivbildsexperimentet

Men vad betyder det för "riktiga" fotografer som inte bara vill använda sociala medier? Tja, de flesta gånger kommer du att sälja dem genom vissa byråer och i det här inlägget kommer jag främst att prata om dem men jag kommer också att nämna en ny webbplats som låter dig sälja bilder direkt till dina kunder. De accepterar också mobila foton och bildkvaliteten behöver inte vara perfekt. Ju mer nedladdningarna det senaste året desto högre intäkter. Alla från stora företag, små och medelstora företag till bloggare, grafiska formgivare, marknadsförare och förlag köper och använder foton regelbundet online. Företag eller enskilda personer som behöver en viss bildsökning på stockfoton, och när de väljer en bild att använda betalar de en liten avgift. Snapwire fungerar lite annorlunda än andra arkivfotograferingswebbplatser. Varför du bör inkludera tillväxtmarknader, men jag kommer inte. Shutterstock skulle ta mer tid och ansträngning eftersom de har mycket strikta regler för att bli en bidragsgivare som att behöva ha 10 godkända foton.

 • Med den här appen kan du ladda upp dina foton till Foap Market där de är rankade.
 • Tyvärr måste du betala en prenumerationsavgift för den här tjänsten.
 • Du kommer bara att ficka 50% av vad dina foton gör.
 • Många mikrostockwebbplatser tar så mycket som 70% av varje försäljning och ger fotografer en liten bit av försäljningen, ibland så lite som 30% provision.
 • Ju mer specifik du är med dina bildtexter och nyckelord, desto mer troligt kommer köpare att hitta din bild.
 • Du måste investera i den här aspekten av ditt företag.

För fler idéer om hur man kan tjäna pengar när du reser, gå med i vårt gratis Facebook-community här! Kanske skapa en e-post varje vecka med alla dina nya foton. Rights förvaltade:

Den visar hur många bilder jag har laddat upp inklusive de senaste/mest populära. Men utan dem kanske du inte säljer några bilder alls. Du kan ha en annan URL för vart och ett av dina gallerier så att du kan dela fotona med rätt personer. Betteridge basränta är nu 33 cent, men vissa kostar en kr2 eller kr9, och den här veckan sålde hon en för kr80. Ladda bara upp dina foton så att besökare till webbplatsen kan köpa olika objekt med dina bilder inklusive muggar, T-shirts, affischer, fotokort och kalendrar etc.

När din ansökan har accepterats kan du snabbt ladda upp dina bilder. Sälj dina historier och videor, se min fullständiga informationspolicy för detaljer. Den andra är en fantastisk möjlighet att komma framför stora varumärken, företag och bevisa dina kreativa färdigheter och få betalt väl. Exklusiv användning innebär att den som köper licensen från dig är den enda som kan använda fotot. Det är ett av de bästa ställena att sälja bilder online. Här är några förslag på hur du tar bättre fotografier.

 • Det är ett online-fototävlingssystem i realtid.
 • De erbjuder royaltyfria foton.
 • Men inte många tjänar pengar på dem.
 • Fotomoto är inte en plats att sälja dina bilder, utan den tillåter din webbplats att sälja bilder via sin widget.
 • Royalty-betalningen börjar med 15% per nedladdning.
 • Det finns många sätt att hitta din andel på aktiemarknaden.
 • Foton kan inte redigeras igen.

Envira Gallery Blog

500px är inte bara en stockfotonwebbplats; det är en gemenskapsbaserad plattform för fotografer. Betteridge började med att lägga ut några bilder till salu och, till hennes förvåning, fann de att de sålde. Du kan också bli medlem och tjäna 10% av deras moms.

Dessa appar tillhandahålls av företag som verkar för att sälja bilder till bloggare och andra webbplatsägare. Kursprogram, genom tillämpning av verklig fysik och kemi kan de genererade resultaten, bilder och data, sedan användas för att förutsäga den designens prestanda. För den affärsinriktade fotografen som vill förvandla sin kreativitet till kontanter eller en fullfjädrad verksamhet är här några andra webbplatser att tänka på: Tiderna har dock förändrats. Gå och kolla Photo Shelter nu! Det betyder att du inte behöver ladda ner något eller betala några pengar i förväg. Eller om du använder Shopify kan du installera BookThatApp för att schemalägga möten direkt från din webbplats.