Dagshandelsstrategier: 4 Tidlös Strategi Som Fungerar

Detta är ett rent exempel från Newmont Mining 5/7/2019. # 7: betalning av skuld, att investera i suveräna guldobligationer är ett annat alternativ att äga pappersguld. Denna specifika strategi får människor att investera när en aktie träffar över breakout-nivån. En vanlig strategi är breakout, som kan användas med alla tre typer av triangelmönster.

Det alternativa scenariot är att du vänder dig och du bryter igenom klyftan till uppsidan, vilket är ett mycket hausseartat tecken. Lager kommer att brytas ut endast för att snabbt flytta över. Högre kostnad för marknadsövervakningsprogramvara och nyhetstjänsttjänster - Daghandlare behöver i allmänhet hålla fingrarna på marknadens puls. De kan fungera som stoppförlustpoäng eller omedelbar vinstpoäng. Marknaden verkar helt främmande igen.

Dessutom, genom att hålla dig till din strategi, kommer du att kunna finjustera och förfina den baserat på din personliga handelsupplevelse och skapa något som fungerar perfekt för dig. Återigen arbetar vi med EURUSD: s 240 minuters diagram. Naturligtvis bör kvaliteten på kundtjänsten och kvaliteten på själva plattformen inte ignoreras. Vanligtvis kommer den första handeln att inträffa inom 15 minuter efter att marknaden öppnats, ofta förr (särskilt om du använder kryssdiagram; diskuteras senare). Det är förståeligt att motstå att komma in i en lång etablerad trend. Jag hade en särskilt god morgon när jag fick ett bildmeddelande på min telefon. Först måste du förstå att du ständigt hanterar valutor, och med bara ett ögonblink kan en valuta röra sig i en annan riktning som skiljer sig från din förutsägelse.

  • Så till exempel kan knapphet leda till höga priser - när jag letade efter att köpa en tysk vintage sportbil.
  • En nedåtgående trend är när priset gör på varandra följande lägre svinghöjder och lägre svänglåga.

Utgångsindikatorer

Se inspelningen av Live Trading Challenge för att se om det fungerade för mig. För att göra det måste du använda följande formler: Två av dem bildar Senkou Span, känd som molnet. När du är fylld vill du placera en MOC eller Market On Close order så att du inte behöver titta på marknaden hela dagen. Det innebar att för att göra handel måste man göra över 2% för att göra någon verklig vinst. De forskar i hopp om att lära sig saker som andra inte vet. Den stora skillnaden mellan en högsta handlare och en inte så bra är ibland valet av deras strategi, varför du som handlare inte kan undergräva betydelsen av en handelsstrategi. Låt mig veta vilken intradagshandelsstrategi som är din favorit i kommentaravsnittet nedan.

Den andra typen av säkrade exempel är för näringsidkaren att ta en motsatt position i ett väl korrelerat valutapar. Att spela nyheterna är en strategi som förlitar sig på handel med nyhetsinformation, till exempel finansiell information om företag och resultat. Gå in i kort handel efter att två GRÖNA stearinljus har slutförts och Stokastiken är under 30 märken. På morgonen den 22 april kunde daghandlaren titta på föregående dags höga och låga nivå i det populära GBP/USD-valutaparet. Mäklare är skyldiga enligt lag att kräva att dagshandlare har 25 000 dollar på sina konton hela tiden. Detta kommer att säga mig om de har potential att vara lönsamma, utan att ens titta på deras totala P/L. Du vinner inte varje gång du följer dina metoder men du gör ett helvete mycket bättre. Du kan komma åt Heikin-Ashi-indikatorn på alla kartverktyg i dag.

Vill du fortsätta lära dig? Jag undervisar ALLA mina strategier för Momentum Day i våra dagskurser

S&P 500-aktierna är de 500 största företagen som handlas på New York Stock Exchange (NYSE) och NASDAQ. Räckviddshandel, eller intervallbunden handel, är en handelsstil där aktier övervakas som antingen har stigit från ett stödpris eller fallit från ett motståndskurs. Om du är intresserad kan du titta på inspelningen av denna Trading Challenge här. SUDDEN flyttar upp:

En överköpt/översåld oscillator är ett enkelt exempel på en teknisk dagshandelssignal som kan användas. En strategi behöver inte vinna hela tiden för att vara lönsam. Detta gör att du kan komma in och ut med vinster snabbt och vara på sidelinjen om duppningar skulle inträffa. Generellt sett ser du att aktierna rör sig mycket snabbare när de säljer och långsamt maler högre när de stiger. Räknar med att förlora några dagar varje månad; det finns inget du kan göra åt det. Det är därför jag alltid säger att det aldrig har varit en bättre tid än nu att vara handlare. Daghandlare gillar volatilitet, och de behöver aktier för att ha stora drag snabbt.

  • Diagrammet börjar med priset i Senkou Span (molnet).
  • I så fall faller instrumentet under ett betydande stödområde, vilket kan vara antingen en konsolideringspunkt eller under en uppströmslinje.
  • Morgonen mer än någon annan tid på dagen är verkligen svårt att kalla dessa vändpunkter på marknaden.
  • Ett bra exempel på detta skulle vara om en näringsidkare skannade nyhetsflöden och upptäckte att ett nytt läkemedel just fick FDA-godkännande.
  • När du har läst strategisektionerna nedan har du en bättre uppfattning om vilken typ av aktier du vill handla.
  • Fästingen visar bara det stora steget högre.
  • Detta svar kommer att variera beroende på dina omständigheter.

Snabblänkar

Den bästa dagshandelsstrategin att använda på en sidledes marknad som denna är en trendfädning eller en skalningstrategi. Triangeln är ett av de vanligaste diagrammönstren som dagshandlare kommer att stöta på. Exponering för övernattning kan vara mycket kostsam eftersom de inte bara kan leda till utlösande av stoppförlustorder, utan också i betydande orderneddragning. Att vara lätt att följa och förstå gör dem också idealiska för nybörjare. Tja, volym är antalet aktier eller antal kontrakt som handlas under en tidsperiod som ett ljus.

Diagrammet nedan är mer ett avancerat exempel. När ett smalt ljus har identifierats kan vi vara rimligt säkra på att en volatilitetspik kommer att vara nära till hands. Stop-loss-ordern är 1. Detta är faktiskt ganska logiskt: Det trasiga stödet blir nytt motstånd och erbjuder möjlighet till korta positioner. Ta dig tid att läsa om dem som har nått en högre nivå av framgång inom affär, sport, handel... vad som helst, och du kommer att upptäcka att pengar sällan nämns. Vissa dagshandlare föredrar att handla björnmarknader, men varför tror du det är? Prisåtgärd är en handelsstrategi där handlaren agerar endast baserat på aktiekursen utan att beakta sammanhang (varför priset kan förändras).

De Bästa Dagshandelsstrategierna

Även om det finns flera fördelar med att använda denna typ av kortsiktiga tidsramar för handel, gör de överväldigande bristerna dagshandel till en uppåtgående kamp för de flesta som bedriver denna typ av handelsrelaterade affärer. Våra åsikter är våra egna. 1 vinstförlustkvot.

Men vem är de mystiska någontingarna? Detta är normalt en beställning hos din mäklare att komma ur ett lager till ett visst pris om du tappar pengar på handeln, men det kan också vara ett mentalt stopp, där du gör ett åtagande att du kommer att lämna handeln på ett visst pris. Dessa handlare föredrar att inte ladda sina diagram med massor av olika indikatorer för att försöka gissa riktningen. I den utsträckning som dessa faktorer stöder uppdelningen, är det mer troligt att priserna kommer att öka betydligt högre och näringsidkaren kan då motiveras att aggressivt jaga utbrottet. Om du är nybörjare rekommenderas det inte att du börjar spekulera med hjälp av mikrohandel eftersom du först ska kunna behärska alla de olika tillhörande tekniska indikatorerna. Han har mentala krafter. Är online-recensioner i allmänhet höga och saknas av röda flaggor? Det kan ta lite tid innan du inser att du inte strikt följer din ursprungliga strategi.

Även om rusningstiderna erbjuder möjligheter är det säkrare för nybörjare att undvika dem först.

Externa Länkar

De är vanligtvis inte av beståndets karaktär och kan många gånger följas av en "snap back" på beståndet. Den numeriska skillnaden mellan köp- och säljkurs är kallad köp- och sälj spridning. Aktier är bland de mest populära värdepapperna, eftersom marknaden är stor och aktiv, medan provisioner är relativt låga.

Nya handlare har turen att det finns programvara (alias handelsplattformar) för allt detta nu. Generellt sett finns det en rörelse av aktivitet under den första timmen eller två efter att marknaden öppnats. Heikin-Ashi-ljus är relaterade till varandra eftersom det stängda och öppna priset för varje ljus bör beräknas med föregående ljusstängning och öppet pris och även det höga och låga priset för varje ljus påverkas av det föregående ljuset. Jag hade tur att träffa en likasinnad grupp handlare som hade en mycket liknande handelsstil.

Filosofin bakom en skalande strategi är att små vinster kan lägga till mycket pengar i slutet av dagen. Ditt stopp bör åter placeras vid det högsta eller låga hammarljuset. Att komma in i en handelsperiod spänd och under press för att utföra kommer att säkerställa att du inte presterar. Det spelar egentligen ingen roll på lång sikt eftersom du kommer att anpassa din handelsstrategi till dina resultat. Det lägsta priset som lager inte sjunker under kallas supportfältet eller stödstiften. Det betyder att mycket få faktiskt kommer att tjäna pengar på detta sätt. Motstånd ändrar sin roll för att stödja, därav namnet "Role Reversal". Ta regelbundna pauser för att säkerställa att du förblir koncentrerad och inte ge efter för stress.

Datum: 21 Juni 2019

De flesta plattformar ger möjlighet att inkludera pre-market data i diagrammet om du tittar på dina inställningar för diagramegenskaper. Faktum är att de olika avgifterna som tas ut av vissa mäklare kan störa din strategi genom att täcka en för stor del av dina vinster. Kapital är det första kravet för handel - utan det är du ur spelet. Du förstår, dagshandlare är inte gift med sina positioner.

Scalping betecknades ursprungligen spreadhandel. Det var själva grunderna i volymanalysen - en bitstorlek. En dagshandlare är i sin egen liga. Föreställ dig att din strategi har en framgångsgrad på 40%. Strategin liknar Bollinger-bandstrategin genom att den syftar till att tjäna på en förändring i volatilitet från låg till hög. Ta dig tid att öva på det och lära dig hur du kan upptäcka installationens olika utseende på ett demokonto innan du handlar med verkligt kapital.

När priset trycker ut två röda stearinljus i följd efter en serie gröna ljus, är trenden utmattad och vändningen är trolig.

En Typ Av Introduktion Till Dagshandel

De rör sig snabbt uppåt eller nedåt. De flesta globala marknader fungerar med ett bud-fråga-baserat system. Här är vad vi rekommenderar för handel med råolja.

Detta är den du kommer att använda oftast (som i varje vinnande handel). På grund av den höga risken för marginalanvändning och andra handelspraxis måste en dagshandlare ofta att lämna en förlorande position mycket snabbt för att förhindra en större, oacceptabel förlust eller till och med en katastrofisk förlust, mycket större än henne originalinvestering, eller till och med större än hennes totala tillgångar. Dessa är alla aspekter av teknisk analys.

Denna skillnad är känd som "spridningen". Det är samma princip som det hausseartade mönstret, bara myntens baksida! Det låter cushy, men vi säger dig just nu - det är verkligen inte för alla. Tanken är att arbitrageur, eller arb (personen som gör arbitrage), skiljer sig bland priserna på marknaden för att nå en slutlig nivå. Slutet på dagen är det som kommer först och vi stänger handeln för att hålla den intradag.

Jag vill att var och en av mina medlemmar ska uppnå massiv framgång som handlare.

Förhandsvisning

Till och med storheterna som Warren Buffett och Paul Tudor Jones hade mentorer. Åtta av tio branscher misslyckades för mig. För dagliga handlare fokuserar bara på strategier och inte tillräckligt på de mer oklara variabler som krävs för att ha en chans att nå dina mål. Några perioder därefter skapar prisåtgärden ett litet baisse drag.

Svaret på frågan om hur man kan tjäna pengar dagshandel beror verkligen på individen och hur handlaren implementerar sin handelsplan. Varje ljusstake visar öppna, stängda, höga och låga priser med färgförändringar som indikerar om beståndet stängde högre än öppningspriset (grönt) eller lägre (rött). Kom ihåg att dessa handelsdagssignaler och positioner inom dagarna inte betraktas som skalpning. Du har gjort det ändå - du kan ändra det.

Utan tydliga gränser för vart man ska gå, att korta eller köpa efter de första 5 minuterna är enligt min mening inget annat än en spelares paradis. Och en SELL-signal genereras när 2-periodens RSI rör sig under 10. Fraktaler är helt enkelt ett femstångs reverseringsmönster. Antingen bokstavligen med papper eller med ditt program (återigen thinkTDA är fantastisk... Jag har inte ens någon anknuten länk för dem, de sponsrar inte det här inlägget... men nu tycker jag att de borde: )Låt oss se ett exempel. Jag skulle rekommendera fler böcker för dig att läsa men det är jag inte.

Prenumerera Gratis

Helst vill vi att studenter ska riskera 100 och tjäna kr200. För nu är det lättare än någonsin att lära sig vilka pusselbitar du behöver koncentrera dig på. Dessa inkluderar: Minska dina förluster under 10%.

Du kan också titta på pullbacks som områden förutom att de antingen är uppåt eller nedåt. Ju mer du lär dig, desto bättre. Genom att extrahera känslor från handelsekvationen är det mer troligt att du tar ett bättre informerat beslut, vilket leder till mer framgångsrika affärer. När du blir mer erfaren blir det lättare, och vissa avancerade dagshandelsappar kommer också att beräkna allt åt dig automatiskt. En sida som tror att aktien borde handlas högre och andra tänkande aktier borde vara lägre, ger volatilitet till marknaden.

Avancerade Alternativ

Med hjälp av Seahawk-strategin visste jag att jag bara kunde hämta små vinster från marknaden, men eftersom det inte fanns någon trend, det var allt jag kunde göra. Med varje steg i rörelsetrender kommer det att bli kortare svängar i motsatt riktning. De följande avsnitten i denna artikel kommer att diskutera olika viktiga aspekter som är involverade i dagshandelvalutor och kommer att beskriva hur du kan ha en bättre chans att vinna mot de negativa oddsen som många nyare valutahandlare kommer att möta när de kommer in på marknaden. Bullish och bearish. Bullish graveringsmönster. Det är lätt att bli förtrollad av idén att göra snabba vinster på aktiemarknaden, men dagshandel gör nästan ingen rik. Denna strategi kan endast implementeras från ett mäklarkonto som inte är baserat i USA. Vad du kan göra är att begränsa dina dagliga förluster, så att förlora dagar inte skadar dig.

Contrarian Investera

Du kan känna den energi som sugs bort från dig och försöker gå igenom huset. Huset tillhandahåller energi förfallna biblioteksböcker. Det säger sig självt alltid kolla vad som ska betalas. Kursen bad att göra två listor. 30:00 CST till 9: Här är en omfattande guide för hur du kan handla aktier på två timmar eller mindre, inklusive hur du hittar aktier till dagshandel, när du ska handla dag, strategier du kan använda för att vinna, hålla fokus och hur du beställer dina beställningar. Det strider mot din huvudsakliga anledning till handel så att du hittar ett sätt att komma in i en annan handel. Den höga relativa volymen, som jämför den genomsnittliga volymen för detta lager just nu med den totala genomsnittliga volymen för denna tid på dagen, bör vara minst två gånger högre än genomsnittet.

Nästan allting. Detta mönster kan inträffa under dagen, men kom ihåg att de viktigaste rörelserna på en marknad vanligtvis inträffar nära det öppna. Den viktigaste färdigheten du behöver lära dig är att möta dina förluster. Du letar förmodligen efter erbjudanden och låga priser, men håll dig borta från penny-aktier.

Fördelarna Med Dagshandel

Detta tar oss till vår andra regel, som är att följa din spelplan. Men på rätt marknad kan många dagshandlare hitta flera möjligheter för handel varje dag. Hur konkurrerar du med dessa människor? När du väljer rätt företag bör du tänka på följande frågor: Det finns en teknik som hjälper dig att lyckas med dagshandel, men du måste först lära dig vad det är.

Daghandlare behöver likviditet och volatilitet, och aktiemarknaden erbjuder de som oftast är under timmarna efter öppnandet, från 9: Lägg märke till hur priset rörde sig snabbt bort från trenden MA och stannade under det vilket indikerar en stark trend. Hur du kör dessa strategier är upp till dig. Arbitrage är en handelsstrategi som ser ut för att göra vinster från små skillnader i värdepapperspriserna. Jag säger inte detta för att skrämma dig från låg float, men du borde vara realistisk när det gäller hur mycket pengar du använder för varje handel med låg float. Fallgroparna faller på och sätten människor förstör sig själva på. Varför är alla så snabba att hoppa till att använda riktiga pengar när de inte ens kan uppträda med ett demokonto?

Vänta tålmodigt på inställningar Känn dig alltid på vakt Kan inte slappna av Känn dig säker Hjärtkulor Hjärtkulor till en punkt som du är rädd för din hälsa Andningsövningar är tillräckligt för att klämma dig ner Olika spänningar är kumulativa. där du bara stänger av Kunna för att hålla spänningarna åtskilda och i schack Hör blir grå Det är fantastiskt, under stressande tider, hur snabbt ditt hår blir grått Grått med åldern Intrigue Njut av att lära sig om ekonomin Inte ens veta Nasdaqs nuvarande nivå Behöver ha materialen att fungera Har inte grunderna, effekterna fungerar Ekonomisk frihet Kunna sträva efter mer intressant arbete Arbeta för en lönecheck självvärde Må bra med dig själv Känn stressen att inte tillhandahålla så mycket som du borde Högskolefinansiering Stanna med den nödvändiga sparplanen Orolig hur vi kommer att betala för det. Blekning innebär kortslutning av lager efter snabba prisökningar. Eftersom arbitrage kräver att handlare arbetar snabbt tenderar det att fungera bäst för handlare som är villiga och kan automatisera sin handel.

De Nödvändiga Grunderna För Mikrohandel:

Genom att följa vår steg-för-steg-guide nedan känner vi att många första gången och oerfarna Forex-handlare kommer att snabbt och enkelt kunna sätta ihop sin egen dagsstrategi. 05 en minut, så du placerar en stopp-förlust kr0. Mitt sinne presterar bäst när jag arbetar med både kortvariga och långsiktiga aktiviteter. Att sälja är faktiskt svårare än att köpa på många sätt. Nu rekommenderar jag inte att du handlar på förmarknaden på grund av den låga volatiliteten och de breda spridningarna. Även om du hittade en, kanske den inte var i så bra skick.

Det ärliga ärendet är detta, de flesta nya handlare engagerar sig eftersom de ser stora vinster rakt fram genom att helt enkelt klicka på KÖP. Ditt viktigaste mål är att följa dina Max Loss-regler så att du aldrig har en förlust som överstiger ett förutbestämt belopp. Väntar i tre minuter fungerar dock i de flesta fall bra. Då rekommenderar jag att du börjar mycket liten med din investering och långsamt öka mängden du spenderar när du börjar lära dig hur effektivt det automatiska systemet är. Motion och rätt kost är två saker som aldrig borde ignoreras. För Forex finns det dock en andra aktivitetsficka för New York öppet klockan 8:

Daghandlaren skulle överväga att köpa här eftersom det hade varit efterfrågan föregående dag.

Partners

Eftersom statistiken visar att du för varje tvåsiffrig nedräkning per månad har dina chanser att återkräva ditt konto precis tillbaka för att bryta jämnt exponentiellt. Den största nackdelen är att om du handlar med massor av olika aktier med olika volym, kan du behöva justera dina fästingdiagram för varje (med en lager med lägre volym kanske du vill ha ett 100 fästingsdiagram, och med en högre volym lager ett 1000 fästingsdiagram ). Låt oss ta en titt på några allmänna principer för dagshandel och sedan gå vidare till beslut om när vi ska köpa och sälja, vanliga strategier för dagshandel, grundläggande diagram och mönster och hur man begränsar förluster.

Jag bryr mig inte om vad någon säger till dig - använd ALLTID dem. Detta mina människor är bevis på att om du handlar under mitten av dagen, kommer du förmodligen att ge dig själv en huvudvärk. Generellt sett måste du identifiera aktier som rör sig för att tjäna som daghandlare. Men låt mig varna dig, inte alla öre aktier är rätt för dagshandel. För dagshandel kan en näringsidkare identifiera en aktie eller ETF som har visat en hel del uppåtriktad styrka under flera handelsdagar. Varje gång någon köper och någon säljer ett antal aktier läggs antalet aktier till. Dagshandel kräver din tid.

Twitter Flöde

Det finns ju ingen skam att bli rik långsamt. De förkonfigurerade gapskannorna är redan väl definierade. Detta beror på de enorma prissvingningarna som snabbt kan ta en handlare ur hans handel. Om aktiekursen sjunker som förväntat, köper du tillbaka aktierna till lägre pris och tjänar på skillnaden minus provision.

Deras handelsstrategier garanterar inte någon avkastning och CMC-marknader ska inte hållas ansvariga för någon förlust som du kan drabbas av, vare sig direkt eller indirekt, som uppstår till följd av investeringar baserat på information här. 4300 kan bli en viktig nivå för dagens handel. Det är därför jag började meditera klockan 16. Det kan vara värt att registrera sig för ett par, men lita inte bara på dem.

Investeringsspel För Långsiktig Investering

Så att hitta specifika råvaru- eller forex-PDF-filer är relativt enkelt. Vi kan se en stor flerårig låg (vilket är mer uppenbart i veckodiagrammet, notera att detta är en daglig) och en viss konsolidering. Det är inte konstigt att över 93% av människor som försöker det, tappar pengar och ger upp! 4% minskning av hyreskostnaderna.

Jag personligen försöker jag undvika lager som trycker mycket på 2% och 3% ljusstakar. Här är tre strategier som vi rekommenderar för början av handlare. Studenter på vår dagskurs kan ladda ner våra skriftliga handelsplandokument och jag kan faktiskt övervaka dem medan de handlar. Sedan använder den prismomentet, supporten och en motstånd zoner för att upptäcka marknadsföringar. Behandla det som sådant om du vill lyckas med det. Medan jag håller med om att det finns konsekventa pengar att göra, är verkligheten att morgonhandeln inte är för alla. Den som köper till lägre pris och säljer till det högre tjänar pengar utan risk. Om du handlar med en ETF som S&P 500 SPDR (SPY) som inte borde vara ett problem, kan du bara avsluta omedelbart eftersom det blir likviditet på den aktuella nivån (den aktuella nivån kan dock ändras snabbt).

Det finns massor av saker du kan göra för att göra din dagshandel karriär ambitioner verklighet. Parallellt med aktiehandel, från början i slutet av 1990-talet, tillhandahöll flera nya marknadsgivare företag valutahandel och derivatdagshandel via elektroniska handelsplattformar. Besök mäklarsidan för att se till att du har rätt handelspartner i din mäklare. oracle delar bild efter jefferies nedgradering, anställande planer; microsoft vinster, hela ditt välbefinnande när det gäller pengar som kommer in är förutsägbart något, men inte riktigt. Så det första steget för en näringsidkare är att hitta de aktier som rör sig. Scalping är en mycket defensiv strategi som liknar att fylla en gallon kanna vatten några droppar åt gången.

3 Dåliga Investeringsstrategier Som Kvarstår

Det tredje skälet. Processen kräver att handlare spårar marknaden och upptäcker möjligheter, som kan komma när som helst på dygnet. Detta påverkar dock inte våra utvärderingar. Ofta följer du inte din handelsplan eftersom du trots allt handlar för att tjäna pengar.

Vissa mäklare är dock utformade med tanke på daghandlaren. Det rätta svaret är att du ska hålla kontant. Aktiemarknaderna gapar ganska ofta, så det är mycket populärt.

Maxförlust är kr150, dagligt mål är kr300.

Vad är det bästa Forex Day Trading System?

Detta är en av de rörliga medelstrategierna som genererar en köpssignal när det snabbt rörliga genomsnittet korsar upp och över det långsamma rörliga medelvärdet. Internetanslutning - Hastighet är avgörande för att dina beställningar ska kunna behandlas i rätt tid för en snabb rörande marknad. Detta ses som en "förenklad" och "minimalistisk" metod för handel men är inte på något sätt enklare än någon annan handelsmetod. Till exempel kan svänghandlare identifiera nivåer på vilka en bestånd har nått topp under de senaste två veckorna och antar att den kommer att fortsätta toppa nära den nivån.

I det bifogade diagrammet har jag ett exempel på ett utbrott i AT&T. Detta innebär ofta handel med aktier i företag som just har släppt nyheter, rapporterat inkomster eller har en annan grundläggande katalysator som resulterar i detaljhandelns över genomsnitt. I stället bör kärnan i ditt beslut ligga på att bestämma vilken handelsstil som bäst passar din personlighet och att göra det innan du gör din första handel. Om du handlar med aktier, skulle jag rekommendera ett eller två index från din region och minst ett konsekvent flyktigt lager från din region.