Anpassad Handels- Och Handelsdator

Återigen en PC med en bildskärm. Fler spänningsregulatorer innebär mjukare spänningstillförsel och mycket bättre stabilitet. Beroende på din individuella handelsaktivitet bör kostnads-nyttoanalysen utföras. Vi hade en fantastisk möjlighet att få Scott Tafel, vd för Falcon Trading Systems, inte bara att hjälpa oss med att bygga handelsriggen, utan också chatta med vårt team om hur passionerade de är när det gäller att förse handlare med bästa möjliga verktyg. Och det är där jag är idag.

Kontrollera kostnaderna för högre versioner som kan vara betydligt högre än standard. Det sämsta resultatet var Intel 630 UHD, detta är faktiskt ett "ombord" grafikkort, det är inbyggt i moderkortet. Processorer är inte en uppgraderbar del, så du kommer att vilja få något bra här direkt utanför fladdermus. Detta gör att näringsidkaren kan utöka sin skärm över alla bildskärmar som om det var ett stort rektangulärt område.

 • Eftersom vi också hade några förkonfigurerade datorer med komponenter av låg kvalitet från företagen som nämnts ovan skapade jag två konfigurationer med komponenter av lägre kvalitet.
 • Jag tror att det bevisar att det inte kommer att påverka din handel, om det inte är klart genom att titta på dessa diagram så vet jag inte vad det är.

Slutligen kan de också kylas passivt för tyst körning. Vår sofistikerade förståelse av datormaskinvara och online-handelsapplikationer hjälper till att säkerställa att vi kan bygga en anpassad dator som uppfyller dina specifika behov. Detta betyder gott om skärmutrymme och all nödvändig kraft för att hantera avancerade program. Programvaran för dagshandel kommer att inleda handel eftersom den matchar de definierade kriterierna och skickar order till de två börserna (köp till lägre priser och sälj till högre priser). Ditt dagshandelskommando bör behandlas med högsta respekt och genomtänkta noggrant. Sammantaget, om du vill ha en ganska prisvärd allt i en maskin, så är detta det bästa skrivbordet för dagshandel som vi kan rekommendera. Vilka datorinställningar använder du för handel? En av de bästa sakerna med en Falcon-dator är hur många bildskärmar den kan stödja.

Den svagaste länken är grafikkorten.

Hårddiskar

Men för en dagshandel nybörjare standarden är tillräckligt bra. Vad är viktigt när du konfigurerar ditt skrivbord? Moderkortet har också 6-fas spänningskontroll, som är tre gånger vanliga moderkort som traditionellt har 2-fas, vilket ger mer stabilitet. Det är där du kan hjälpa mig. Eftersom du kommer att logga in många timmar och stirra på den skärmen, vill du se till att skärmen är justerbar och så skonsam mot ögonen som behövs.

Handla med absolut sinnesfrid. Välj minst 24 ”till 32” för flera skärmlösningar. Men du kanske vill ställa in dina synpunkter högre än 500 gigabyte (GB). Matrox och ATI erbjuder solida videokort som kostar mellan kr250 och kr500. För att testa en kraftfull handelsplattform för handel med valutor, klicka här för att begära en live-simulator (En glimt av den handelsplattform som jag använder för simulatorn visas på bilden ovan).

Du kan arbeta med det du har en uppgradering över tid.

F-30 Extreme

Men för att du ska kunna göra det är det viktigt att du först förstår några av funktionerna som innehåller en komplett handelsdatoruppsättning. När det gäller handel och datorer med flera skärmar är grafikkortsinställningen en av de mest missförstådda aspekterna. En aktiehandeldator är inte som någon gammal dator. 0 GHz-processor med 4 kärnor är mindre pengar än den jag har valt. Tänk på det som vägsystemet som ansluter alla datorkomponenter.

Och du får välja ditt eget anpassade datorfall! Det fascinerande med tekniken är att oavsett om du är en helt ny handlare, eller har handlat i årtionden, är tekniken fortfarande relaterad till dig och är mycket relevant. Många handels- och kartplattformar körs faktiskt i en webbläsare och de använder samma (eller väldigt likadana) funktioner som dessa testers riktmärke, om ett webbläsartest fungerar bra kommer även din webbaserade handelsapplikation att fungera bra. Mer avancerade robotar är emellertid programmerade för att skapa sina egna strategier baserade på ett brett spektrum av tekniska indikatorer innan de utför handel.

Dessa ger dig massor av fastigheter att leka med. Oavsett om du använder en bärbar dator eller ett skrivbord, behöver du videokortadaptrar för att köra externa skärmar. DSL (Digital Subscribber Line) - DSL-hastigheten kan variera från cirka 1 Mbps till cirka 8 Mbps. Utgång ligger på dina datorsystem för online bitcoin profit handelsvaror optioner handel india hand. Förstå den handelsplattform du vill använda innan du spenderar pengar på en dator. Men är det inte dyrt att bygga en datorinstallation? 6 GHz - det är ett mått på hur snabbt varje kärna körs. Anser du dig själv som en nörd som jag?

Numren Talar, Låt Oss Lyssna

Den har 6 kärnor och fungerar med klockhastigheten 1. Efter att ha upplevt ett antal på varandra följande förluster kan en manuell handlare välja bort en handel som skulle ha varit lönsam. Se ett exempel. Jag tänker använda två handelsplattformar med flera diagram öppna, några fönster för webbapplikationer/webbplatser, kommer inte att spela men kommer att titta på videor. När hon inte undervisar kurser på Online Trading Academy, här är hennes inställning för hemmeshandeln. RAM, grafikkort och hårddiskar. Du måste notera att denna Core i5-9400T INTE är densamma som Core i5-9400 (utan T). Om du handlar med en webbläsare vet du att en webbläsare som Google Chrome kan äta ditt RAM-minne.

Detta utesluter GT 710 och GT 1030-korten eftersom de är dubbla skärmkort. Du kan få fantastiska rabatter online. Vi har skapat referenssidor för varje bok så att du snabbt kan hitta alla typer av relevant information:

Om du använder en höghastighetsinternetanslutning (som DSL eller kabelmodem) blir du sårbar för hot som hacking eller skadlig programvara. Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på: En sak jag vill påpeka är att när du har läst artikeln kan du testa din nuvarande systemhastighet genom att använda en Trading Simulator. Hitta en fullständigt funktionell installation online, och det ger dig ett sinne. Exempelvis hjälper en AMD-dubbelkärna som körs på 2 GHz inte med Tradestation, eftersom den applikationen inte är gjord för att dra nytta av en dual-core-processor än så länge. Här är RAM och stabil internetanslutning mycket viktigare än någon annan funktion.

Komponenter Med Hög Prestanda

I grunden är speciella fixturer kopplade till värmeproducerande komponenter som CPU. Du kan också besöka webbplatser som digitala tigrar, även om du inte köper av dem kan du få en idé om vad du behöver. En bärbar dator och en iPad. En skärm med hög upplösning hjälper dig att förbättra din upplevelse. Således skulle du ha det bättre med en enda kärnprocessor i detta fall.

Idag kommer jag att demonstrera hur att välja rätt moderkort kan göra en värld av skillnad i köp, eller ännu bättre att bygga en dator för handlare eller helt enkelt en handelsdator. De är snabba, kräver ingen kabling för att blockera luftflödet och ansluta till PCIe-bussen för snabb dataöverföring. Medan AIO-stationära datorer som vi såg ovan är bra eftersom de är ett komplett paket, har de begränsningar. På grund av detta vill jag ta in "mannen bakom kulisserna" i ClayTrader. Datorer med en begränsad RAM-kapacitet tenderar att hänga när för många uppgifter initieras samtidigt. Jag känner också datapersonal som hjälper handlare som vill ha en avancerad dator med specifika uppsättningar.

Futures Trader Spotlight: Marty “Pit Bull” Schwartz

De flesta handlare kommer aldrig att behöva någonstans nära dessa många bildskärmar. I grund och botten är detta en mobilkvalitativ processor som är lämplig för bärbara datorer och små system som en AIO-dator och har därmed en mycket lägre klockhastighet än en torn i skrivbordsklass Core i5 som Intel Core i5 8400. Var uppmärksam på uppsättningen analytiska funktioner som den erbjuder. Utan att bli för tekniska är kärnorna det som gör det möjligt för datorer att göra mer än en sak på en gång.

Hrishikesh Prabhavalkar

Några av dessa inkluderar: När det gäller värdet för pengarna kan du definitivt betrakta detta som det bästa skrivbordet för dagshandel. För handelsprogramvara var som helst ser du kolumner med siffror eller text du ser 2D-grafik. Du SPARAR 629.

Men generellt med datorer med dedikerad grafik har moderkorten antingen inte en videoutgång eller så avaktiverar systemet automatiskt det integrerade grafikkortet. Heck, de till och med ger en video på skrivbordet för att göra det, en huvudvärksparare! Att säga att jag var glad över att få den här riggen och få den igång är en underdrift. 3800X har den senaste Zen 2-arkitekturen och erbjuder 16 totala trådar med upp till 4. Detta är ett datorbaserat system som automatiserar handelshantering, gör order och genererar signaler genom att använda indikatorer för att bedöma rådande trender.

 • Om du vill använda det för spel är PNY inte ett bra videokort, nVidia skulle vara bättre.
 • Och kom ihåg att om din dator går sönder i några timmar kan du tappa massor av pengar och möjligheter.
 • Även om det kallas ett "gaming" -bord, kan samma lyhördhet tillämpas på marknadsnoteringar och diagram, som kan använda en liknande mängd processorkraft.
 • Tekniskt sett bör en dator med integrerad grafik + ett dedikerat grafikkort kunna stödja 6 skärmar (3 för varje).
 • Det här alternativet är bäst för dem som vet hur man bygger en dator, men det är roligt ändå!

RAM & hårddiskstester

Du behöver en handelsdator på eBay som paketerar specifika funktioner som är skräddarsydda för att matcha dina individuella surfbehov. Innan du bestämmer dig för ett brandväggssystem ska du kontrollera recensioner från välrenommerade webbplatser. God transparens, men väldigt lite centraliserad handel. När allt är här kommer jag att börja bygga. Ladda ner de viktigaste punkterna för detta inlägg som PDF. Observera att att köpa en dual-core-processor inte behöver betyda att din dator fungerar snabbare. Vi föreslår att du använder:

Auktion

Vissa människor tycker om att ha flera bildskärmar, eftersom det gör att de kan spåra olika lager och tekniska indikatorer samtidigt. Fördelarna inkluderar anslutning överallt, inga manuella installationer av uppgraderingar och inga underhållskostnader. Och ASUS är känt för inte bara kvalitetsdesign, utan stellar support och kundservice, allt stödd av 5-års garantier. Små datorer, och därför små skärmar, är enkla och praktiska att bära med sig. I det här fallet, desto mer desto mer. Detta är en DAY-TRADING eller STOCK TRADING-dator och är optimerad för exakt det. Jag var tvungen att lägga till några tysta komponenter och alternativet med 4 monitorer. Detta är viktigt eftersom handlare ofta har många diagram och program som körs samtidigt.

Många virus har orsakat en stor rörelse under det senaste decenniet och har skadat ett stort antal datorer över hela världen under processen. Åren senare ändrade jag emellertid fullständigt min inställning. Den lockande flygbladet kommer att läsa: ”Köp en handelsdator i nästa steg och vinsterna kommer automatiskt. Som sagt bör du välja en solid state drive (SSD) eftersom de är mycket snabbare och mer effektiva.

Den senaste MacBook Pro, med en kraftfull processor med fyrkärnor. Det kommer att kosta lite mer men det kommer att ge dig en ro i sinnet. De gör inte bara denna prestanda och stresstestning i forskning, utan tillämpar också samma metoder i sin kvalitetskontroll för varje såld dator.

Översikt

Om så är fallet, kan någon rekommendera en bra billig? De kan bli mycket dyra. Jag letar efter en mycket enkel grundinställning men som kan köra en stor skärm så jag behöver inte köra min nuvarande 3 bildskärmsinstallation som går horisontellt, utan snarare en fin stor skärm och jag kan dela fönstren inifrån. Kolla in dessa namn... "The Market Timer"... "Trader 8000 Elite"... "F-37GT"... wow! Medan en bärbar dator kan se slank och professionell ut, måste du veta att du kan räkna med den när du är redo att dumpa aktier direkt efter en snabb halvdagspik. Här är mina förslag: Därför, om du behöver ansluta 6 skärmar åt gången, måste du investera på två separata dedikerade grafikkort från NVIDIA eller AMD.

Så mycket av min handel har blivit automatiserad och samlokaliserad, jag behöver egentligen bara en skärm och en fjärrskrivbordsanslutning. 10 på NYSE och 62. Jag handlar med fyra bildskärmar för att låta mig spåra olika lager och andra tekniska indikatorer samtidigt. 03 ms för en SSD, så en SSD är mer än 500 gånger snabbare när man börjar läsa eller skriva än en hårddisk, vilket kan ge dig en fördel i handeln när tiden är kritisk. Säkert att säga, Tim är en MacBook Pro-fan.

De är utformade för att låta sina ägare dra nytta av det genom att ”avkänna” beställningarna på andra sidan. Det förbättras bara på GT 710 med 1. Trading robo afl Behöver du verkligen känna till varje handelssystem för att vara lönsamt? Var kommer böckerna ifrån? Hitta den perfekta boken för dina ändamål och upptäck nya som intresserar dig. Det finns några olika alternativ för montering av mobila monitorer.

Slutsats

Nästa fjärrplats? Inga problem, 3700X kan hantera det! Du kan hänvisa Personligen skulle jag titta på en mitt i linjen Intel Core i7-processor. De stöder USB 3. Intel har tagit fram varningar för dessa dåliga metoder.

Kan Du Lära Dig Att Handla I Dag?

Här är min 2 iMac-inställning (en 27 "och 24"). Din hårddisk är permanent lagring för dina filer och mappar, när du öppnar program och filer läses de från hårddisken och sedan överförs till ditt RAM. Sök efter magasininnehåll på Google Boksökning. Med billigt menar jag "inte dyra", men mycket hög kvalitet. Jag använder tre Lenovo-bärbara datorer för min dagshandel.

Av den anledningen minskade jag antalet bildskärmar men ändrade till riktigt stora med 4k-upplösning plus en handelsanteckningsbok, min iPad och mobila enhet. Så på det sättet, ja, de har många grundläggande likheter. Dubbel kärna betyder inte nödvändigtvis snabbare om din handelsapplikation inte stöder den.

Återigen, vad som är klart igen är att grafikkorten har i stort sett ingen inverkan på prestandanivåerna i detta test, skillnaden mellan det bästa och sämsta resultatet är bara 1. Moderkortet har vita accenter så jag kommer att använda vit kylvätska och även anpassad vit kabling för strömförsörjningen. Populära blogginlägg, de har till och med en kalkylator på plats som kommer att beräkna hur mycket du kan vinna, baserat på hur mycket vikt du behöver förlora. Tänk på vad du behöver bildskärmarna för och fortsätt att uppgradera över tid. Din dagshandeldator bör ha ett grafikkort med minst 2 GB GPU. Med tanke på Falcon-datorns kraft har de länge ansett vara de bästa datorerna för dagshandel. Medan en hårddisk kan jämföras med "långtidsminne", kan RAM-minne jämföras med "korttidsminne. "Och det händer bara så att det finns ett moderkort av militär kvalitet som är perfekt för alla handelsdatorer! Använd det integrerade Intel 630 UHD-grafikchipet som antagligen kommer på ditt moderkort, det kommer gärna att driva dina handelsplattformar och kostar i princip ingenting ovanpå kostnaden för moderkortet (som du behöver ändå).

Ange Den Här Kupongkoden På Kundvagnssidan För Att Kräva 100 Av Alla Specialbyggda:

Men för dem som vill ha fyra eller fler skärmar, måste du ha ett torn skrivbord som denna Dell i5676-A696Blu. PC-evolutionen händer så snabbt att du kan köpa en ny var tredje år till samma pris och enkelt fördubbla kraften i din gamla. Brandon är marknadsentusiast och partner på Reink Media Group som äger och driver StockBrokers. Slutligen visar CPU-, RAM- och hårddiskstesterna att ingen av dessa påverkas av ditt val av grafikkort. Detta är hjärnan för datorn.

Även om du köper den bästa datorn som för närvarande är tillgänglig, utan snabb internetuppkoppling kan du inte ta emot all information om direktuppspelning, realtid (offert, diagram, transaktionsinformation etc.) I en perfekt värld skulle vi inte behöva en säkerhetskopieringslösning, men vi lever inte i en perfekt värld. Matematiska modellbaserade strategier: RAM (Random Access Memory) misslyckas till stor del. Fler skärmar betyder fler saker att fokusera på, och det är inte alltid bra. Det kan också komplettera utskottet på ditt grafikkort.

3 Ut Ur Lådan Handla Skrivbord Och 3 Specialbyggda Handelsdatorer

Det finns ingen anledning att fresta ödet och se hur länge det kan pågå - det är dags för ett nytt. Tänk på det först. Vi har skapat referenssidor för varje bok så att du snabbt kan hitta alla typer av relevant information: Jag valde att gå med 16 GB Hynix DDR3 minne med hög tillförlitlighet. Det är här de mobila USB-skärmarna är praktiska. Min hårddisk kommer att vara en Samsung 850 EVO 1 TB M.

Har du någon visdomsupplevelse när det gäller datorer och handel? Det drar fördel av AMD: s fantastiska nya Ryzen 7 3800X åttakärniga processor, en verklig teknisk turnékraft som helt enkelt blåser bort allt i Intels stall. Lyckligtvis finns det många underbara bärbara datorer med fantastiska batterier som håller i över 10 timmar. En fin anmärkning om GeForce GT730-kortvariant som Falcon använder: Hårddiskar är där datorns data lagras. 10 per aktie för mäklare och provision; du strävar efter att leta efter prisskillnader mellan de två marknaderna som överstiger det beloppet. Detta test använder ett program som kallas handbroms för att ändra ett videoformat till ett annat. Efter de komponenter som anges ovan kommer nästan allt annat i systemen att vara detsamma.

 • Även om det är möjligt att handla från din iPhone eller bärbara dator, kräver allvarlig dagshandel i allmänhet en snabb dator med flera skärmar.
 • Det var dags att få en Falcon-handelsdator.
 • Det finns snabbare processorer där ute.
 • Medan vissa dagshandlare klarar av bara en eller ett litet antal bildskärmar som kör flera fönster eller delade skärmar, graderar de mest framgångsrika dagshandlarna så småningom till ett stort antal skärmar så att de effektivt kan följa fler lager på en gång.
 • Ju kraftfullare en processor är, desto snabbare och effektivare kan en maskin vara.

CPU-test

Det är därför det är så viktigt att få rätt dator och annan utrustning. Du är bättre med en enda kärna Pentium 4 i denna situation. Det finns inget gyllene svar på denna fråga. Intressant nog är resultaten ganska mycket identiska mellan de olika grafikkorten, det finns bara en 0. Det visar handelssystem på verkligt handelskonto.

Intel Core i9 9940X 3,3 GHz (4,4 GHz Turbo Boost) 14 Core

Efter att ha upplevt ett antal på varandra följande förluster kan en manuell handlare välja bort en handel som skulle ha varit lönsam. Prova en sökning på Google Böcker eller på Google. Som aktiehandlare kan ingen mängd talang kompensera för bristen på fantastiska verktyg. Ganska mycket nytt kommer att ha en kopia av Windows 10 på den samt en 3-års garanti på delar. För något som dagshandel är denna processor mycket mer kapabel. Ställ in dina bildskärmar korrekt i början så undviker du bokstavligen huvudvärk att titta på skärmen hela dagen. Inte överraskande, grafikprestanda har ingen inverkan här, spridningen mellan alla resultat är bara 2. Att ha ett handelsskrivbord där du kan ansluta 2, 4 eller till och med 6 till 8 bildskärmar är fantastiskt.

För att sätta färdigbehandlingen på denna byggnad, föreslår vi att du utrustar den med en ultratyst 550W guldklassad strömförsörjning och installerar den i det fantastiska aluminium- och glaschassiet som visas ovan.

F-52gt

Vilken tidsram ska du handla? Med det sagt är dagshandel inget undantag. Jag har haft mest bra erfarenhet av Corsair-minne tidigare, även om jag har haft Corsair-minne som misslyckats tidigare, något jag inte kan säga om ASUS-moderkort.

En UPS tillåter din handelsdator att driva säkerhetskopiering under en blackout. Hitta den perfekta boken för dina ändamål och upptäck nya som intresserar dig. Den här datorn byggdes/optimerades i oktober 2019 och är kuraterad med de bästa, billigare delarna som jag kuraterade åt dig.

Topp 5 Gratis Kartwebbplatser För Handlare

Skillnaden mellan dessa handelsdatorer och typiska lågprisbutiksmodeller är som skillnaden mellan en YUGO och en CORVETTE; Falcon är den bästa handelsdatorn! När du använder en handelsdator kan du hålla dina känslor i kontroll genom att hålla dig till planen och undvika att tveka när du fattar ett beslut. Kan jag inte bara köpa en vanlig bärbar dator på mina lokala Staples eller Best Buy? För att visa information på nivå 2 måste du också betala ytterligare en avgift. Om du tyckte att den här artikeln var användbar och vill ha mer liknande den, vänligen klicka på delningsknappen och lämna feedback från oss nedan. Men för människor som jag som är fast tro på ordspråket, "Ett sparat öre är ett intjänat öre", allt jag vet är att det är väl värt att kunna sätta ytterligare kr361 eller kr652 på mitt handelskonto för att handla med.

Planera minst 500 för din handelsmonitorinställning och lite extra pengar om du behöver en bildskärmfäste för att fixa den på en vägg. Okej så du vill börja dagshandeln! En annan stor uppsättning strategier som vanligtvis implementeras genom dagshandel. Det är inte konstigt att handlare återkommer gång på gång för att köpa en Falcon-rigg.

Din budget är låg och det är helt förståeligt att du vill spendera så lite pengar som möjligt för din handelsdatorinstallation. Prisrörelser, volymförändringar och andra marknadsåtgärder är bland de aspekter som den analyserar innan en handel genomförs. Medan den inte har toppen av linjen hårdvarukonfiguration, dess stora och bekväma TOUCHSCREEN gör detta mycket lukrativt för en bekväm handelsupplevelse. Det betyder att du kan gå snabbt, även när du arbetar i flera fönster. Många handlare gillar att ha flera bildskärmar - en kommentator sa, "du kan aldrig ha för många skärmar" - för att spåra flera tickers eller jämföra korrelerad och icke-korrelerad information, till exempel prestanda för samma lager under olika tidsperioder. Men för att det ska hända måste du ha en bra dator med dig. Dessa är bara cirka 15 dollar.

TRADING COMPUTER RYZEN THREADRIPPER 16 CORE 3.4GHz-Stödjer 8 skärmar upp394

Säg att programvaran identifierar att ABC har offert på kr62. Det är faktiskt det enda varumärkesalternativet när man går utöver standard 8GB DDR3. En annan säger att hans inställning har ett inbyggt utseende eftersom "jag bor i den stolen". Spendera pengarna i förväg så att du får en framgång. När du granskar specifikationerna nedan, låt mig veta om du har några frågor! CPU jag valt körs vid 3. Våra moderkort är också mer exakta när du ställer in rätt spänning.

Så för att det ska gå fort måste det hållas svalt. Att få specifikationer av högre kvalitet på en bärbar dator kan vara dyrare än att bygga ett nytt skrivbord. Eftersom plattformen är den viktigaste komponenten i ett komplett system är det mycket viktigt att den är välkänd och används ofta av handlare. Naturligtvis måste du också ta del av alla budgetar du kan ha ställt in för dig själv.

I ingen bestämd ordning: Strömförsörjning 620 watt siltent brons (SeaSonic) 550 watt tyst (Corsair) 600 watt (typ n. )Pz whale ea Nifty Bästa Intraday Trading System för Amibroker - KingCharts!

Grafikbearbetningstyp

Den här specifika datorn är inte för alla, det är precis vad jag väljer att bygga för mig för att stödja hur jag använder min handelsdator, har mina bildskärmar installerade, etc. Ingen detalj förbises när man bygger en av sina datorriggar. Ingen 3G - 3G är för smartphones och barn som spelar spel. För dagshandel är det faktiskt mer än kapabelt. I själva verket skulle till och med en genomsnittlig Core i3 CPU fungera precis bra. Som handlare måste du köra flera program samtidigt.

Om du ser allvar med att lära dig att handla måste du installera en ordentlig handelsplattform med en kraftfull dagshandeldator. Slutligen är det upp till dig. Ibland måste du ha flera fönster öppna samtidigt som alla strömmar en stor mängd realtidsdata, allt medan du utför blixtnedslag där varje sekund (eller mindre) räknas. Sök efter magasininnehåll på Google Boksökning.

Ytterligare förbättringar av ovanstående programvara kan innehålla stopp-förlustfunktioner - säg om bara din köphandel blir utförd men inte säljhandeln. Liksom med moderkort har jag haft god erfarenhet av ASUS-videokortas hållbarhet och stabilitet. Du kan vanligtvis montera upp till 3 bildskärmar på ett stativ.