Hur Man Tjänar Extra Pengar Genom Att Sälja Dina Egna Konstverk

Webbtoner visas vanligtvis på sin egen blogg, men nya plattformar dyker upp. Denna plattform erbjuder en gratis 30-dagars provperiod och planerna sträcker sig från kr8 till kr35 per månad. Ett alternativ som är mycket populärt i blogggemenskapen är affiliate-marknadsföring, där du säljer andra människors böcker och produkter på din blogg, och de ger dig en provision för varje objekt du säljer.

Du kan registrera dig för VideoHive som en exklusiv eller icke-exklusiv. Om du följer min konstresa på sociala medier undrar du kanske hur livet ser ut på 75 000 följare. De fungerar alla bra för mig och min typ av produkter. Din royaltybetalningsgrad kommer att vara mellan 30 och 60 procent för varje foto du säljer. Att ställa in din portföljwebbplats på nätet och vänta på att kunder hittar dig (utan marknadsföring och marknadsföring) är som att välja att öppna ditt galleri på den mörkaste gatan i ett övergivet kvarter, där bara de som tappade vägen kommer att gå förbi. Så att starta som det här kan vara fördelaktigt. Men för att få det till en punkt där du tjänar tillräckligt medan du är i djup sömn, kräver det mycket hårt transplantat som är motsatsen till passiv! Dessutom erbjuder detta företag 50 procent royalties till bidragande artister.

  • Månadsvisa avgifter är gratis för de första 50 artiklarna och 30 cent vardera för ytterligare artiklar.
  • Ställ in en butik, stall eller detaljhandel för att sälja andras kreativa produkter.
  • Du behöver definitivt en plats att presentera dina konstverk.
  • Om du får en samling verk licensierade med ett tillräckligt stort företag kan du skapa en fin passiv inkomstström.
  • CafePress låter dig skriva ut dina mönster på mer än 250 olika artiklar inklusive muggar och t-shirts.

Även om det kan ta lite tid att hitta ett bra konstgalleri på nätet när du hittar ett, kan den nästan omedelbara tillfredsställelse som kunderna får från att köpa din konst översätta till snabbare försäljning. Ha en följare på Instagram och Twitter för säker. Detta var inte bara en möjlighet utan sannolikt. De har tagit ett steg framåt och listat skulpturer på deras listade artiklar. Några av fördelarna du får genom att sälja din konst via en konstmarknad online är: Vad är kommissionsdelningen? Ett annat topp POD-alternativ är Fine Art America.

Här är de 10 bästa sätten som konstnärer kan tjäna pengar på. Var och en har en kort beskrivning och en länk till en artikel full av expertråd.

Skulle du rekommendera POD-webbplatser för andra konstnärer som vill sälja konstverk online? E-handeln var inte lika tillgänglig för 15 år sedan, och sociala medier var i huvudsak obefintliga. UPPDATERING från Cory: Du kan registrera ett gratis konto hos dem och lista dina konst, målningar.

När du laddar upp din video kan du bygga en kanal för att skapa ett elever som följer dem. Detta öppnar dörren för fans som kanske inte kan nå priset för en originalbit, så att du kan diversifiera vilken typ av samlare du lockar. Allt du behöver är att vara en aktiv följare (det betyder att kommentera deras inlägg eller ansluta via online-grupper). Det är sant, du kan tjäna pengar genom att doodla vardagliga föremål - du måste bara gå en extra mil för att nå potentiella kunder. Vissa medier som skulptur är svårare att reproducera eller använda för handelsapplikationer (men tänk på 3D-tryck eller samarbete med leksakstillverkare). Du kommer att bygga ett följande mycket snabbare och sticker ut mycket mer om du fokuserar på att skapa unika varor i din egen stil.

  • Naturligtvis kan du erkänna när något fortfarande är till salu, men var kreativ med det.
  • Ett framgångsrikt tips som jag brukade marknadsföra min blogg var att skriva ut några enkla men väl utformade bokmärken med bara dess url på dem.
  • Många konstnärer säljer sina verk ur sin studio genom arrangerade besök av oropenstudior arrangerade med andra konstnärer.

Design Och Säljstift

Här är några metoder/metoder som jag har använt som hjälpte inte bara att bygga min fanbase utan också öka engagemanget, utveckla intresset och öka försäljningen. Arbeta med företag för att skapa konst för reklam eller reklam som gatamålningar, grödcirkelskonst eller installationer. CG Traders webbplats garanterar att säljarna kommer att tjäna upp till 90% av försäljningsvinsterna. Så totalt kan de enkelt tjäna kr250 - kr300 för en målning. Återstående tid för stängning av ljus - cctr [v2] - indikator för metatrader ... Jag ser fram emot att höra från dig.

Välj En Mall

Webbplatsen är full av kreativt innehåll som talkshows, resesändare och konstströmmar. Många fler gör helt enkelt några efterfrågade extra kontanter. Detta ger dig mycket frihet i hur du väljer att dela dina konstverk, genomföra transaktioner och hantera din växande online-verksamhet. Till skillnad från konstmarknaderna är dessa webbplatser inte inriktade på att köpa målgrupper. Webbplatsen följer traditionen med öppna hantverksmässor, vilket ger säljarna personliga butikskontor där de listar sina varor mot en avgift på 0 US. Först insåg de att världen inte skulle komma till dem. Att bygga relationer är förmodligen det viktigaste. Idag byggde Second Lifes skapare en ny iteration:

Online-publiken är dynamisk. Facebook-användare delar över 100 miljarder anslutningar kollektivt. Jag visste att jag ville måla bilder av hästar och sälja dem men jag hade flera problem som gick utöver pengardelen.

Hashtags är som kartor i Instagram.

Tygkonst

Patreon är ett sätt för konstnärer att kompenseras för deras arbete av sin publik. Det är helt gratis att registrera sig hos Udemy och du får betalt varje gång din kurs visas och baserat på hur många minuter en student lägger på din kurs. Så när alla andra gör det, varför inte artister också? Kolla in min butik på Zazzle som ett exempel på en hel butik.

Här är ännu ett sätt att tjäna pengar på ditt artistkonto på Instagram som du kanske inte har insett: Konstnärer kan få upp till 80% provision på sina artiklar. Även om många av dem verkar fungera på vissa sätt - det är vissa skillnader - och att känna till dem kan göra dina kampanjer ännu mer värdefulla. Royaltyfria bildbibliotek har till exempel pågått i årtionden.

Det är helt gratis för dig att skapa ett konstgalleri via denna webbplats för köpare att granska. För dem som inte är bekanta med att driva en online-verksamhet verkar internet som ett magiskt utrymme där allt kan hända snabbt och enkelt. Du säljer dina konst på en konstmässa, via en webbutik, i studior eller gallerior, genom en medlare etc. Det finns många fantastiska webbplatser som kan hjälpa dig att utföra antingen: Förstå kommission.

Sanningen om SEO

Huvudtemat på denna webbplats är video. Om du vill kolla in otrolig Lowbrow-konst, se till att följa FiendIllustrations arbete på hans Instagram och hemsida! Udemy erbjuder även marknadsföringsguider för att underlätta processen. Om du undrar hur du kan tjäna pengar som konstnär är här en hemlighet: Avtal dina färdigheter för projekt och bli frilansartist. Om du väljer att sälja dina foton och illustrationer till bloggar och aktiemarknader är priserna mer fastställda.

De flesta målningar som listas på eBay eller Amazon säljs för kr150 - kr200. Du känner förmodligen flera av dem utanför huvudet. Ditt andra steg är att skriva en titel för din konst.

Det var lättare än du kanske tror.

Försäljning:

Du kommer att vara en del av en gemenskap med över 60 000 bidragsgivare och 110 000 köpare. Jag visste att det var viktigt att veta historien om hennes häst och jag skapade en tid att intervjua henne. Den här typen av affärsstrategi kan fungera, men det är en som jag valde att inte följa tidigt i min online-verksamhet. Detta är 2019 alla, en högskoleexamen behövs inte absolut längre för ett antal yrken, konst inkluderas om du inte vill arbeta i ett konstmuseum som återställer gamla ovärderliga målningar. Dessutom skapar jag inte arbete jag älskar inte att skapa mig själv. Ju mer bandbredd du har, desto fler besökare kan din webbplats ta.

Om du inte har klarat "Does My Art Suck Test", är det ditt nästa steg. Jag insåg potentialen och började experimentera med vad som fungerade och inte fungerade för mig och mitt personliga efterföljande. Ämnen kan vara självstudier, kuraterade listor och branschnyheter.

Utnyttja deras tidsbegränsade New Membership-enhet och registrera NU.

Artquid

123rf har ett bibliotek fullt av 55 000 000 bilder. Inga medlemsavgifter. Hjälp google och tjäna pengar hemma, kommer det att tjäna mig snabbt? Jag ser till att varje upplevelse med mig handlar om hästägarens förhållande till sin häst. Men det finns andra metoder för att tjäna pengar som du kanske inte är medveten om. Det finns mycket innehåll att skapa för en konstblogg.

Det är mycket lättare att marknadsföra och sälja din e-bok till personer som är intresserade av ditt ämne, litar på dig och betraktar dig som en expert. Jag har redan fått ett demodäck och nu ställer jag in en Kickstarter-kampanj. Du kan sälja utskrifter av din konst online utan kostnad på förhand genom att använda en POD-webbplats.

Det finns några viktiga faktorer som du vill tänka på när du skriver ett namn på din färdiga konst. Så gör din forskning. Ha självförtroende. Onlinevärlden öppnar en helt ny dimension för dig som konstnär och även som företagare.

Affiliate-program Och Integritetspolicy

Så fråga dig själv, hur bra har du kört de senaste fem åren? Men det kommer fortfarande att vara mycket mer tid och ansträngning än du kan förvänta dig att göra någon försäljning. Ladda upp dina mönster för att sälja som konsttryck, kasta kuddar, filtar, telefonväskor och mer. Du kanske måste börja med vad som betalar räkningarna (som att kopiera målningar eller att kurera konst), även om det inte är din sanna passion och vara öppen; ibland visar oväntade möjligheter oss rätt väg att tjäna pengar som konstnär. Om du vill ha ett enkelt sätt att skapa en konstportfölj och sälja dina konstverk kanske du vill överväga att använda Artist Run Website. Du kan sälja teckningar online för pengar (och andra konstverk) med Artsy, en onlineauktion och konstgalleri. De flesta konstmarknader säljer för dig, precis som ett galleri.

Hur ansöker jag om dessa program? En annan webbplats för shoppare där du kan sälja enskilda delar eller flera artiklar är eBay. Så du förstår att du vet att din kund i princip säger vad du ska sälja! Det finns också konstnärcentrerade webbplatsbyggare som vissa konstnärer föredrar, inklusive FASO, Other People's Pixels och Artist Run Website. Om du vill lyckas på ett stort sätt med en CafePress-butik måste du göra din egen marknadsföring och det finns massor av etablerad konkurrens där ute redan.

Hur Man Tjänar Pengar Med Din Konst Online

Lärare, lära människor en-till-en i sina hem eller i kaféer eller samarbetsplatser. En annan taktik är att erbjuda licensalternativ. 7 procent av konstköpare hittar mönster och konstverk via sociala medier idag, enligt Forbes. 0 värld för att tjäna pengar online med din konst och illustrationer. Det tar mer än att boka en gång i månaden för att bygga ett betydande efterföljande. Dra och släpp betyder vad det står på plåt. Är du gatukonstnär? Verken kan antingen listas som ett fast pris "Köp nu" eller läggas ut för auktion.

Överväg Sponsrade Inlägg

Vissa avtal kräver tillskrivning, så det kan vara ett utmärkt sätt att få ditt namn där ute också. Men du kan ha insikt i designtrender och konstbranschen som gör läsarna intresserade av vad du har att säga. SleepyMia är ett bra exempel på en kreativ streamer som väl samarbetar med sin publik.

Vissa onlineplattformar är lättare att behärska än andra, och du vill vara säker på att du väljer din noggrant. Många tror att att ha en "passiv inkomst" -verksamhet betyder att du knappt måste arbeta för att tjäna pengar. Gör en spelplan. En annan konstmarknad som erbjuder 10 000 artister chansen att nå 500 000 abonnenter runt om i världen. Sälj guider och självstudier på din egen webbplats eller Sellfy-sida. Förutom att sälja tryck och andra varor på sin webbplats samarbetade Maria med Shopify-köpmannen Nuvango för att återge några av hennes verk och tryck på kläder. Jag är rädd att den enda passiva delen om passiva inkomster är den automatiska försäljningen.

Din Egen Ficka

Jag brukar få meddelanden som detta från hästens ägare: Dessa ämnen är ofta inte pratade om utan är viktiga element för din framgång. Detta är ett svårt steg, men det är ett offer som gör det mycket lättare att bli professionell konstnär. Här kan du sälja alla typer av tryck som duk, inramade tryck, metalltryck, akryltryck, konsttryck etc. Konstverk som en tjänst: Låt oss vara tydliga om något.

Som tekniker får du arbeten och får betalt. Om du är en konstnär som lyckades förvandla din favorityrke till ett betalt jobb är du en av få som fick deras dröm att gå i uppfyllelse! Du kan inte underskatta hur viktigt det här är. Utbildning, du kan sedan bygga indikatorer i din strategi, berätta när du ska göra ett binärt alternativ och vilket binärt alternativ du bör gå till. Eftersom vi älskar och respekterar våra konstnärer, kommer vi att berätta hur du kan undvika onödiga fallgropar. Nackdelen med en redan etablerad marknad är en enorm konkurrens, som kräver mycket hårdare arbete, utsökt kvalitet och mycket marknadsföring. I så fall måste du börja arbeta hårdare i början för att locka kunder, men om du äntligen klarar det kommer du att stå fram enkelt eftersom det inte blir mycket konkurrens. Idag gör webbplatsen det möjligt för artister att tjäna pengar med metoder ovanifrån. Som konstnär är att driva ut verk av en viss och igenkännbar stil ett av de snabbaste sätten att bli kända.

Fungerar Bra

Andra marknadsplatser online som du kan utforska är Singulart och Ugallery. Vad sägs om rabatter och donationer? 3 miljoner under den senaste månaden och totalt 221 miljoner dollar. Hur säljer människor konstverk online? Eller är det bara jag? Det finns artister som tjänar fullständigt genom sin streaming-kanal genom att låta människor prenumerera och överlappa det med Patreon-löften. Till exempel har James Gurney kombinerat de två sista undervisningsmöjligheterna genom att ge rit- och målerundervisning till över 79 000 personer på hans YouTube-kanal och sälja mer omfattande tutorials på sin Sellfy-sida.

Jag rekommenderar boken till höger. Jag skulle vilja diskutera schemaläggning av en show i ditt galleri. Bröllopsinbjudningar, festdekorationer, etc. Jag fick nyligen ett e-postmeddelande från någon som frågade om det är värt det att lägga in arbetet på sociala medier för att växa ett stort efterföljande om jag fortfarande kommenterar att jag är en något svältande konstnär.