Work From Home Guide: En lista över legitima jobb-hem-jobb

Vissa projekt inkluderar fastighetsplanering, konsultation, skrivning av juridiskt innehåll för webbplatser, vitböcker och mer. Och medan kodning är en perfekt möjlighet för vissa människor, är ett annat alternativ att arbeta som webbdesigner. Jag markerar vissa företag som anlitar VA: er nedan, men du kommer att ha mer intjäningsstyrka inom det här fältet genom att starta en egen virtuell assistentverksamhet. Stark erfarenhet krävs och förmågan att tala mer än ett språk är fördelaktigt för vissa roller. När du blivit självgranskare fördubblas din lönesats faktiskt eftersom du kommer att betalas två gånger för samma fil. Jag är chef i mitt dagjobb och har haft gott om möjlighet att intervjua och anställa nya anställda. ”Därför kan du ta ut en hög tim- eller projektfrekvens, veta att du kommer att leverera resultat.

Att känna till flera språk är ett plus eftersom de tjänar kunder över hela världen. Du måste vara en laglig amerikansk medborgare och måste genomgå en bakgrund och kreditkontroll. Dessutom kommer många företag inte att anställa dig om du inte har tidigare erfarenhet. Effektiva lyssnar- och analytiska färdigheter samt förmågan att sammanfatta information och erbjuda lösningar.

Du kan också erbjuda dina tjänster på Fiverr eller nå ut till företag och företagare för att slå dem för dina tjänster. Dessutom är denna kategori känd för att tillhandahålla högt betalande arbete hemifrån jobb till personer som är kvalificerade, entusiastiska och mycket motiverade. Heltidsanställda får förmåner som PTO och personalrabatter. Njut av förmågan att skapa ditt eget schema och arbeta under tider som är vettigt för ditt schema. Korrekturläsare upptäcker och korrigerar fel i text. Bloggare kan tjäna pengar genom en mängd olika metoder inklusive, men inte begränsat till: De flesta har en specialitet eller två, vilket är nödvändigt i den breda och ständigt föränderliga programvaruvärlden. Många handelsskolor och yrkeshögskolor erbjuder program inom områden som stöder legitimt arbete hemifrån.

Detta företag är specialiserat på medicinsk och juridisk översättning. Du erbjuder en tjänst, alla typer av tjänster och debiterar kr5 för den. Ett annat mycket flexibelt sätt att tjäna pengar utan ett traditionellt jobb är att köpa och sälja föremål (även känd som flipping).

 • De är ganska enkla och roliga att göra.
 • Det är där vi kommer in.
 • De har avlägsna coachpositioner öppna då och då, så granska deras jobblistor.
 • Min fru och jag driver vårt eget företag hemifrån och gör mycket mer än vi någonsin gjort på våra 9-5 jobb.
 • Anställda måste ha en dator, internet med hög hastighet och ett tyst hemmakontor.
 • Trött på råtta rasen?
 • Hur som helst kommer betalningen oftast att göras varje vecka eller månad.

Arbeta Hemifrån Jobb I Finans

Glassdoor ger oss en genomsnittlig baslön på kr22 000 per år. Dessutom kan du använda webbplatser som Upwork eller Contently för att hitta klienter. VIPKID anställer ESL-lärare. Detta handledning företag letar efter handledare för att tillhandahålla online handledning tjänster till studenter över hela världen. Genom att eliminera kostnaderna för att driva ett tegel- och murbrukskontor kan dessa företag tävla med offshore-verksamhet och i många fall ge en bättre kundupplevelse. Vill du bara arbeta på kort sikt eller vill du göra det på lång sikt? Använd din bil, cykel eller skoter för att tjäna pengar.

Starka skriftliga och muntliga kommunikationsförmågor krävs för alla positioner.

Diverse Och Udda Jobb

Du betalas per transkription på månadsvis. Dessa jobb hemifrån betalar vanligtvis mellan 8 och 15 dollar per timme. Om du älskar människor och inte skulle vara nöjd med ett jobb hemifrån som lämnade dig isolerade är dessa två alternativ precis uppe i din gränd. I vissa fall kan till och med videokonferenser användas istället för att resa som ett sätt att upprätta personlig rapport och utföra interaktion med ansikte mot ansikte.

Redaktörer har uppenbarligen ett annat fokus än författare - rengöring av material snarare än att skapa det från grunden. Faktum är att arbete hemifrån bokförare tjänar i genomsnitt kr40 000 per år! Jag rekommenderar bara att du registrerar dig för Survey Junkie, Swagbucks och PrizeRebel. Vi ville verkligen skriva den ultimata guiden för legitimt arbete hemifrån. För att komma igång på egen hand, använd bara vår gratis steg-för-steg-tutorial för att bygga din första blogg nu.

Walden University

De högst betalda grafiska formgivarna kombinerar flera färdigheter i sin design. Skicka ditt CV via en online-app. De har betalat mig många gånger. Företag anställer marknadsföringsföretag för att driva fokusgrupper, enkäter och smakprovpaneler för att få objektiva åsikter om sina produkter FÖR de förbinder sig att spendera en förmögenhet på att utveckla eller ändra dem. Den här infografin beskriver skillnaderna mellan dessa två yrken, om du fortfarande är förvirrad.

 • Denna e-bok ger en grundläggande genomgång av vad allmän transkription innebär.
 • Kolla in följande möjligheter.
 • Du kan schemalägga dina egna timmar för att lösa andra åtaganden.
 • Tjäna pengar på att transkribera innehåll för företagskunder på Birch Creek Communications.
 • Letar du efter online-jobb på heltid eller heltid?
 • Hon skriver över 225 000 dollar per år frilansskrivning och delar allt du behöver veta för att komma igång för mindre än några hundra dollar.
 • ProBlogger - En gratis webbplats för jobbsökning specifikt för frilansförfattare.

Webbutvecklare

Om du har webbdesignfärdigheter är detta ett mördarejobb att göra hemifrån. När du fortsätter att arbeta med företaget kan du tjäna en högre ränta, beroende på dina färdigheter och hastigheten som du översätter. Med den här måste du arbeta minst fyra timmar per dag. Trots att de liknar revisorer utför virtuella bokförare mer specialiserade tjänster. Kan du verkligen tjäna pengar på att göra udda jobb runtom i stan? Som sagt, det finns företag där ute som behöver datainmatning för saker som captcha-inmatning, grundläggande maskinskrivning, medicinsk transkription, formatering, medicinsk kodning, inskrivning av lönedata och mer. Jag har delat en lista över utvärderingsföretag för sökmotorer som erbjuder legitimt arbete hemma:

Men på allvar behövs mobila bartendrar runt om i världen för att hjälpa till med evenemang utanför webbplatsen och företag anställer regelbundet att fylla tjänster. (Jag betalar alltid ut i slutet av oktober och använder dem för min julshopping!) Dessutom får du kr3 bara för att registrera dig. Hundratals toppföretag som Amazon, PricewaterhouseCoopers (PwC), Paylocity, Dell, Toyota, Manulife, Salesforce, Intuit, Adobe, American Express, JP Morgan, har alla flera olika möjligheter till arbete på olika sätt. Detta är en röd flagga.

Många mammor från hemmet får framgång genom att skapa en daghem i sina egna hem, medan andra tillbringar kvällar eller övernattningar med lokala äldre.

Vanliga Frågor

Cactus har möjligheter för skickliga författare och redaktörer inom olika akademiska områden. Detta jobb kräver stor kunskap om html och CSS och förmågan att skriva kod från början. Gå till Faktiskt och skriv din roll i sökfältet i kombination med termer som "fjärrarbete" eller "telecommute".

När du har slutfört registreringsprocessen kommer TaskRabbit-appen att meddela dig om jobb i ditt område. PayScale visar en genomsnittlig lön för en grafisk formgivare till kr44 084. Skydda pengar, trots den vanliga missuppfattningen behöver du inte massor av pengar för att komma igång med att investera i aktier. Registrera alla dessa interaktioner i det kalkylblad som jag nämnde i det sista steget. Terescription är ett företag som tillhandahåller transkriptionstjänster till underhållnings-, juridiska, affärs- och utbildningsindustrin. Lönen är mellan kr9 och kr13 per timme under handledningssessionerna. Leverantörer av teknisk support täcker en mängd tekniska frågor om kundtjänst för kunder. De anställer handledare med BA-examen eller studenter som för närvarande studerar vid universitetet. När du har dina topp 5-färdigheter skulle jag vilja att du funderar över vilka problem du kan hjälpa andra att lösa med varje färdighet.

LanguageLine-lösningar

Det andra försäljningsalternativet på eBay är att hantera försäljningen för individer som vill dekluttera sina hem men inte vill göra jobbet med att bokföra försäljningen och leverera varorna. Det enklaste sättet att komma igång med detta arbete hemifrån är att ta en kurs som lär dig grundläggande (och avancerad) Facebook-annonsstrategi. Aktuella öppningar inkluderar deltids virtuell kundtjänstrepresentant och registreringsspecialist. VIPdesk Connect erbjuder kundservice genom U.

Om du vill tjäna mer pengar måste du tillhandahålla olika tjänster baserat på den tid och kompetens du har. Om du svarade ja, kanske du vill överväga att arbeta hemifrån som teknisk supportleverantör. GMR Transcription är ett företag som erbjuder både allmän och spansk transkription/översättare. Här är 18 av de bästa, legitima jobb-från-hem-jobb utan startavgift som du kan göra från bekvämligheten i ditt eget hem. Agenter rapporterar en timpris på kr10- kr12 per timme. Om du är bra på 3D-animering kan det läggas ganska snabbt och ge dig en betydande månadsinkomst. Det finns två allmänna alternativ:

Enbart 2019 kommer det att uppskattas 2 miljoner bröllop, så det finns gott om efterfrågan på bröllopsplanerare. Detta är ett online-arbete hemma, så du måste ha följande: Webbutvecklare bygger och underhåller i allmänhet webbplatser med hög trafik eller utvecklar programvara. Du kan också skicka en nyckel beslutsfattare ett e-postmeddelande som visar hur du kan bidra till rollen. De kan bli ombedda att översätta födelsecertifikat, skilsmässedekret, produktmanualer, medarbetarhandböcker eller till och med hela böcker. Om du är personlig kanske du vill överväga ett jobb i kundsupport. Men för att begränsa dina val och hjälpa dig ta reda på var du ska börja, här är 10 idéer. Det finns många bedrägerier för den här kategorin av arbete på internet, så dessa legitima webbplatser kommer att vara praktiska.

Onlinehandledare

Att arbeta på distans behöver inte betyda att ta en lönesänkning. Glassdoor har en genomsnittlig baslön på cirka kr26 000 per år. Eller hjälper du individer? Bussar får kr0. Det finns många resurser för att få ett jobb som onlinehandledare. Men det säger att det belopp du tjänar kommer att bero på väntetid, kvalitet på ljudet du transkriberar och antalet högtalare. Tjäna mellan kr1.

Istället kan du leta efter erbjudanden på gårdsförsäljning, försäljning på butiker eller till och med överväga att göra dina egna privata etikettprodukter. Ska jag starta mitt eget företag? Även om det finns en mängd olika alternativ som passar professionella som söker en karriär från hemmet, finns det också många bedrägliga internetjobbförsök att se upp för. Företag behöver fotokvalitet av hög kvalitet för sina webbplatser, klientpresentationer och mer.

Företaget tar personer på kontrakt, med framgångsrika sökande som arbetar frilans hemifrån. Det finns ett överflöd av frilansmöjligheter där ute, men den stora utmaningen är att hitta dem och förhandla fram rätt pris. Plattformar som Fiverr och Upwork kan hjälpa dig att ansluta dig till dessa möjligheter. Många karriärvägar inom det breda kommunikationsområdet låter sig arbeta på distans.

Medicinska, Hälsa Och Välbefinnande Telekommunikationsjobb

Sökande kommer att få ett transkriptionstest och behöver ha en dator som är mindre än fyra år gammal. Det finns ett brett utbud av jobb tillgängliga, till exempel Senior Marketing Specialist och Account Executive. För vissa transkriptionspositioner behöver du erfarenhet eller kvalifikationer, men för vissa krävs det inte. Uppgifter kör spektrumet. Om det här är något du vill prova, börja här och följ stegen för att starta din helt nya bloggning från hemresan. Freelance illustratörer arbetar i alla typer av medier och gör massor av olika typer av projekt.

Dessutom kommer du att vara i bra form från allt det promenader! Det ger henne också regelbunden inspiration för nya produkter när nyhetscykeln förändras - och det kan leda till upprepade kunder. För att tjäna pengar på bloggning måste du uppenbarligen starta en blogg.

Den här växer i popularitet! Annars arbeta med marknadsföring och få ordet om dina tjänster lokalt. Men när jag skriver detta, går det bra för alla. Bestäm var dina intressen ligger och avgör vilka av dessa hembaserade jobb (eller företag) som kan passa dig. Annars kommer jobbet att ta för lång tid, så att lönen inte är värt din tid.

 • Heltid, kr14- kr16 per timme.
 • De flesta företag som anställer för utvärdering av sökmotorer har många projekt tillgängliga.
 • 24 Seven är ett bemanningsföretag som anställer chefer för frilansmarknadsföring, digitala och sociala medier.
 • Scribbr - Läs Scribbr Review - Worldwide.

Webbutveckling

Din lön bör korrelera med din erfarenhet, så om du är ny inom fältet, var försiktig med alla möjligheter som lovar stora vinster; det är troligtvis en bluff. Detta hade inte varit möjligt för fem år sedan. Hilton anställer bokningsagenter och kundvårdsagenter för att arbeta på distans.

Det finns nu flera webbplatser som förbinder dig med studenter över hela världen som ser ut att bli handledd i en rad ämnen. Men här är en viktig faktor att tänka på: Det här kan vara det senaste jobbet på listan. Jobb betalar i genomsnitt 50 - 130 USD per uppgift. När de lär sig att koda nya saker, måste du lära dig att utforma för nya möjligheter. Om du kan konstruera en bra mening, känner till skillnaden mellan "deras" och "de är" och kan få din poäng tydligt i skriftlig form, kan det vara ett bra sätt att tjäna pengar på att skriva artiklar.

För Arbetssökande

Denna position låter dig vara din egen chef och skapa ditt eget schema. Vi befann oss som arbetar nätter, helger och helgdagar - att bli utropade på alla timmar på natten och saknar otaliga familjehändelser. Här kan du verkligen bli kreativ. HostGator är ett av de mest prisvärda alternativen för att få en pengar att göra blogg igång. Videoprogrammen kräver en lärarcertifiering eller en ersättare-lärarcertifiering, samt en fyraårig examen från en ackrediterad institution. Återförsäljare av alla typer och storlekar använder mystery shoppare för att få en objektiv åsikt om sina butiker och anställda. Hilton ger anställda förmåner som medicinsk, betald ledighet, 401k och hotellrabatter. 40 per ljudminutt för projekt med längre väntetider.

Få lite erfarenhet (du kan behöva erbjuda dina tjänster gratis eller till en djup rabatt om du inte har erfarenhet) och kontakta sedan ideella organisationer som kan dra nytta av dina tjänster. Håll en länk till videon längst upp i ditt CV så att det inte förbises. Arbetet är att påminna patienter om deras medicinska scheman. De anställer främst i Indien, men de rekryterar från andra länder ibland. Lönen varierar per projekt men varierar från kr15 - kr50. Fyll bara i erbjudanden och ta undersökningar.

Gå med gratis. Det var januari 2019 och jag bestämde mig för att börja blogga som ett sätt att krönka min familjs resa ut ur tiotusentals konsumentskuld. Du får betalt den 15: e varje månad för arbete som genomförts föregående månad. Den texten visas sedan på en skärm eller bildskärm. Stylister tjänar 20-33% provision, plus bonusar och belöningar. Du borde veta hur man ska förhandla om en lön i nivå med marknadspriser. Jag har delat en lista över domstolsforskningsföretag som erbjuder legitimt arbete hemma:

Men samtidigt bryter de omedvetet om lagen på uppdrag av förövaren av systemet, men kommer att vara fullt juridiskt ansvariga.

Tolk/översättare

Drömmer du om att en dag ska arbeta hemifrån? Ökningen av internet har skapat möjligheter som inte ens fanns för bara några år sedan. TaxJar är ett progressivt ”fjärranslutet” företag som gör det möjligt för arbetare att arbeta var som helst med en lämplig WiFi-anslutning. Följ oss, för nybörjare erbjuder inga insättningsdemokonton det bästa sättet att lära sig att handla. Intelligenta kommentarer som ger mervärde till inlägget är ett bra sätt att få deras uppmärksamhet och imponera på dem. Kolla in vårt gratis webinar genom att klicka på knappen nedan eller gå till EarnMoreWriting. Lärare arbetar deltid, flexibla timmar och tjänar kr45 per timme, plus betala för administrativ tid.

I själva verket bör du inte ens förvänta dig att tjäna något mer än lite extra pengar. Det är den enda medlemsbaserade jobbsidan jag använder och litar på. Om du är en bra typist kan du kanske betrakta ett jobb som ett transkriptionsarbete hemma. 00 per timme, beroende på programmet. Idag lämnar många pensionärer och experter den traditionella arbetskraften för att bli konsulter. Sitel anlitar kundupplevelse hemma, teknisk support och kundservice. Bobby är en tidigare lärare i den offentliga skolan som började hantera Facebook-kampanjer för lokala företag som en sidojobb. I ett nötskal designar du enkla T-shirts och laddar sedan upp din design till Merch av Amazon.

Virtuella Assistansjobb Hemifrån

Närmare familjen och vänner - När du arbetar hemifrån får du spendera mer tid med din familj och du kan vara där om någon är sjuk eller behöver hämtas från skolan. Om du bara letar efter ett grundläggande datainmatningsjobb kan du förvänta dig mellan 13. Detta företag letar efter USA-baserade virtuella assistenter för att arbeta med sina kunder.

Du kan göra detta genom att skapa en tränings- och dietplan i utbyte mot en engångsavgift. Ett annat handledningsföretag som anställer onlinehandledare är TutaPoint. När du får en trevlig mängd människor som läser dina artiklar ger det en trevlig inkomst. Du kan verkligen blogga om allt under solen. Clickworker - Allt du behöver är en dator eller mobil enhet med tillgång till internet. När du startar din sökning efter ett genuint hembaserat jobb, kom ihåg att varje position, som arbetar hemifrån eller inte, kommer att betala bättre om du har erfarenhet. Robert och Melissa Stephenson från Flea Market Flipper har en gratis 5-dagars e-postkurs om att tjäna pengar genom att vända föremål.

Lönesatser för personalförfattare varierar från var som helst mellan kr20 och flera hundra dollar per artikel. Men det finns ett annat sätt att du kan tjäna pengar hemifrån - med att få betalt till webbplatser! Specialiteter här inkluderar barnomsorg, barnvård, barnvakt, daghem, avvakt för föräldrar till barn med särskilda behov och äldreomsorg. Med den här positionen kan du lära var som helst i världen så länge du är från USA eller Kanada och har en stabil internetanslutning.

Transkriptionsarbete Hemifrån

Transkription konverterar människors talade/ljudord till text. Minimal finansiell risk, denna obalans får många handlare att överträda eller hämnas, vilket är lika dåligt som att hålla / lägga till att förlora positioner som en spot-Forex-handlare. Som sådan är det ingen överraskning att 1. Att arbeta hemifrån kan vara en gudstjänst, men du måste vara försiktig med att arbeta hemma och avskräp. I slutet av året får du en skatteformulär på 1099 eller liknande från varje kund. Jag har delat en lista över sociala medieföretag som erbjuder legitimt arbete hemma:

Philips

Allmän transkription kan innebära transkription från inspelningar av affärsmöten eller transkribering av podcast eller andra ljudfiler. Det finns en mängd olika betalningsalternativ tillgängliga, inklusive PayPal och Skrill. Hon skapade en gratis introduktionsutbildning om hur man bygger upp en sexsiffrig skrivkarriär.

Du måste förmodligen visa en portfölj av arbete relaterat till dina önskade projekt eller spelningar, så se till att ha ett praktiskt innan du ansöker. Arbetsgivare bör inte debitera dig för att börja arbeta för dem. Du kan hjälpa elever runt om i världen att lära sig engelska som andraspråk (ESL) eller något annat ämne i vissa fall. Typiska projektledare kommer från annan karriärbakgrund, inklusive teknik, konstruktion eller kommunikation. Vissa bussar som arbetar hemifrån tjänar några dollar för sitt morgonkaffe.

Den initiala lönen är cirka kr11 per timme, och de hyra i USA och eventuellt i Storbritannien. Sajter som Clickworker eller Amazons Mechanical Turk ger typister många arbetsmöjligheter. Det finns många legitima alternativ där ute, lika många bedrägerier som vill slösa bort din tid eller stjäla din information. Hur mycket kan du tjäna som teknisk supportrepresentant? Du kommer också att behöva ett bra grepp om engelska och fungera bra under tryck eftersom tidsfristerna ibland kan vara snäva. Du måste vara bosatt i en av dessa stater för att anställas, men du kan arbeta var som helst: Friheten kommer dock med ett pris. Philips har varit i drift sedan 1891.

 • Vissa datainmatningsjobb kräver ingen certifiering eller specialutbildning.
 • Olika avlägsna positioner finns tillgängliga och heltidsanställda kan ha förmåner som betald ledighet, sjukförsäkring och jobbutbildning.
 • Företaget tillhandahåller all utrustning du behöver inklusive en dator.
 • Allt du behöver är en Internet-ansluten dator och du kan vara en virtuell assistent var som helst.
 • Du kan arbeta för Stitch Fix som ett arbete som hemstylist och sätta ihop kläderabonnemangslådor för sina kunder.

Börja Jobba

Det nämns information som vanligtvis är förknippad med "verklig" anställning (förmåner, semester, politik osv.) Detta företagsprocessstjänstföretag, en avskjutning av Xerox, erbjuder en rad möjligheter inom datahantering och kundvård. TaskRabbit är ett unikt hembaserat jobb. Du kan också ha möjlighet att sälja dem efter att de har köpt ditt introduktionserbjudande. Vi använder fortfarande både Microsoft Rewards och Swag Bucks, men vi gav upp för Inbox Dollars för ett tag sedan eftersom det bara inte verkade värt det. Online videokonferensappar som Skype och FaceTime gör det möjligt för terapeuter och deras patienter att prata utan att någon av dem behöver gå någonstans. För andra måste du först ladda upp en kopia av ditt CV. En personlig kock kan också ta del av fester och företagsevenemang.

Men det finns också en stark efterfrågan på avlägsna, deltidspersonal som har rätt kunskap och utbildning. När du väl är igång kan det dock vara ganska lukrativt att arbeta som en webbutvecklare hemma. Interaktion, var fullständig kontroll över ditt utbyte och spåra beställningen eller "mynt" tills de tas emot av dig eller personen du skickar den till. Du får betalt för att testa både digitala och fysiska produkter.

Du kan skapa ditt eget schema och ha friheten att göra det så flexibelt som du behöver.