Hur Man Blir Rik (realistiskt) Och Förblir Rik

Det kanske fungerar eller inte. Jag har sett det för många gånger där generositet leder till ekonomisk förstörelse. Att leva enligt en "behandla dig själv" -filosofi kan snabbt leda till skuld och onödiga skulder. Att spara pengar måste ses som en vana om du har ett mål om ekonomiskt oberoende. Du behöver bara ett eller två kreditkort.

De hade också framsyn att se saker som många av oss inte skulle kunna se. 61, varav 100 555 dollar. Det är helt klart möjligt att bli rik snabbt om man är beredd att acceptera mycket höga risknivåer - detta är spelbranschens premiss.

  • Pengar är ett förstoringsglas; det kommer att påskyndas och få fram dina sanna vanor.
  • Låt oss ta en stund att definiera vad jag menar med dålig skuld och god skuld.

Utveckla egendom. Vad händer om du istället för att tjäna kr3 000/månad, du förföljde kr30 000/månad? Fortsätt sedan betjäna skuld med lägre ränta som studielån och inteckningar på ett religiöst sätt och betala extra på premien när du kan. Låt oss titta på var det har lämnat dem:

Håll dig fast vid din långsiktiga plan. Du multiplicerade dina pengar med stora andelar och gjorde det utan att lyfta ett finger eller aldrig mer titta på din portfölj, precis som om du var en indexfond, och gjorde ingenting i 29 år utom att låta pengarnas tidsvärde fungera för dig. Och nu är de i 50- eller 60-talet och inser att de måste arbeta tills de är så gamla och sjuka att de bara inte kan arbeta längre.

Dessa "aktivt förvaltade" fonder drar från sina driftskostnader från de pengar de tjänar (eller förlorar) för sina investerare.

Poängen

Eftersom priserna på aktier och obligationer rör sig oberoende av varandra kan investerare minska risken genom att äga en blandning av båda. Vem vill inte ha lite (eller mycket) mer pengar? Att räkna ut hur man investerar pengar kan vara en verklig utmaning. Inte bara det, du kan vara den första att producera en trendprodukt i framtiden. Under de senaste 15 åren har aktieindexfonder förlorat 0. Att vara miljonär kan betyda alla möjliga saker, men i den här guiden kommer vi i huvudsak att kartlägga en realistisk väg att bygga upp din rikedom till över 1 000 000 pund. Den svåra delen är att välja rätt.

Över 50 år är det vad kr500 är värt (baserat på 0. )De sprider sin rikedom över en mängd olika investeringar, från aktier, fonder, ETF och obligationer, till fastigheter, samlarobjekt och nystartade företag. Det är något du arbetar med varje dag, för alltid. Varje dag skulle jag kolla aktiekursen i tidningen för att se om jag hade tjänat några pengar.

  • Jag visste ingenting om att investera då, men jag insåg att äga aktier var ett sätt att bygga förmögenhet.
  • Jag inser att det kan verka som en skrivfel.
  • Förutom din 401 (k) eller en annan arbetsgivarsponserad plan bör du öppna en Roth IRA om du är inkomstberättigad.
  • Finansiell utbildning är din bästa investering.
  • Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.
  • Plattformen låter dig investera gratis.
  • Det är det sammanlagda av alla dina årliga inkomster i framtiden, justerad av inflation, tillbaka till idag.

Hur Du Sparar 5 000 Dollar På Ett år

Det spelar ingen roll om du börjar med en relativt stor förmögenhet. Efter det, ignorera nyheterna oavsett hur spännande eller skrämmande saker blir. Även om detta tillvägagångssätt inte är att bli snabbt snabbt, kan det hjälpa dig att uppnå ekonomisk framgång över tid. Till exempel kan du lägga dina pengar i amerikanska statsobligationer och vara nästan garanterad att tjäna 2-3% årlig avkastning på din investering.

Visst är det inte kul att spara pengar. Men på lång sikt är aktier lika bra investeringar som fastigheter och mycket mer likvida. Människor som investerar på det sättet tenderar faktiskt att göra mindre än de människor som inte gör något. En annan strategi är att planera att försena mottagandet av dina socialförsäkringsförmåner. Sammantaget ränta dikterar att även små summor kan förvandlas till förmögenheter över tid, så att du väljer rätt investeringar. Även om många investerande yrkesverksamma svär vid ombalansering, finns det en del forskning som visar att det inte är lika viktigt som människor en gång trodde. ”Girighet och rädsla är de två dominerande investerarkänslorna.

Dålig skuld, som kreditkortsskuld, förenar många gånger snabbare än de bästa investeringarna någonsin kunde och kan snabbt överstiga din förmåga att tjäna och betala det. Det finns potentiellt tusentals sätt att få inkomst, och du måste hitta det mesta du kan göra och komma på jobbet. Jag hade inga speciella fördelar. En studie förra året vid Goethe University Frankfurt fann att hushåll som framgångsrikt byggde förmögenhet hade bättre självkontroll mätt med deras förmåga att sätta mål, övervaka sin portfölj och förbinda sig till sina mål.

Online-scheman

Med tanke på att pengar har förmågan att arbeta på din plats, ju mer du använder, desto snabbare och större har de en chans att växa. Och det härrör från en grundläggande missförstånd om skuld, som kan vara både bra och dålig. Plattformen är utformad för att göra investeringar tillgängliga för alla. Marknadsföring är inget annat än tillämpad psykologi. Och pris/intäktsförhållandet för aktier - baserat på 10 års genomsnittliga vinster - är på en nivå som inte ses sedan finanskrisen och dotcom-bubblan. Rika människor ser till att de håller sig uppdaterade med politik, ekonomi och andra ämnen i finansvärlden. I det ögonblick som de nya investerarna torkar upp gör systemet också.

Mindre Saker = Mer Pengar

Båda är myter som jag vill diskutera som en grund för hur de rika använder skuld för att bli rika på fastigheter - och hur du kan också. I sin bok Your Money & Your Brain konstaterar Jason Zweig: Arbeta med att eliminera din skuld. Exemplet ovan visar detta. Går de ut hela tiden och spenderar massor av pengar på dyra middagar, prylar och annan skit som de inte behöver? Pengarhanteringsverktyg kan hjälpa dig att planera och hålla dig på rätt spår. Var dock medveten om att du kanske är skyldig skatter om du går denna väg, så kolla in skattekonsekvenserna innan du säljer värdepapper.

Det är ett långsamt, stadigt och konsekvent sätt att bygga rikedom. 5 till fyra procentenheter lägre än historiska genomsnitt, säger Hal Ratner, forskningschef för Morningstar Investment Management. Om du lägger 10% av din inkomst i dina investeringar under en tillräckligt lång tid kommer du att ställas in.

Deras arbete är inte tillgängligt för den vanliga mannen. En annan grund att långsamt bli rik är att optimera din portfölj och förstå vikten av att ändra din riskprofil när du åldras. Det största problemet i vissa människors väg att bli rik är att de alltid spenderar mer än vad de tjänar.

Investera Tidigt Och Fastställa Ekonomiska Mål

Åtgärd kommer att vara nyckeln till framgång. Men vid en viss tidpunkt kommer din rikedom att vara så stor att avkastningsgraden blir viktigare. Det finns ett skäl till det - om du är medvetslös kan du inte hjälpa någon annan. Ett av problemen är att investeringsvärlden är fylld med jargong. Jag hör ofta experter använder termen risk-belöning. Att vara sparsam är viktigt, men det är bara en sida av myntet. Dessutom, när du äger en fonder, gör någon annan forskningen och köper och säljer aktierna så att du inte behöver. Så länge du kan hänga på och överleva lågkonjunkturer, depressioner och likviditetskrossar har saker historiskt fungerat bra.

Beat Wall Street avgifter

Du måste trycka nålen lite, arbeta med mig här. När fastigheten har ökat betydligt i värde från affärsplanen, säg under tre år, Ken och hans team refinansierar fastigheten, betalar tillbaka alla investerare sitt ursprungliga kapital plus en generös avkastning på det kapitalet och har fortfarande ägande i byggnaden som kassaflödet varje månad. De flesta egna företag eller är partner i flera miljarder dollar-satsningar.

Maximera Bidrag

Eftersom jag är 48 år så ser det ut så här: Genom att öka din inkomst och optimera dina utgifter ökar du ditt personliga fria kassaflöde. De har inte önskan att bli bättre själva så att de proaktivt kan förbättra sina egna omständigheter. Det spelar ut som en tragedi och en skatt på ekonomisk okunnighet. Du får redan betalt. Att hålla saker i ditt hus kostar pengar. Människor tenderar att hälla pengar i aktier i mitten av tjurmarknaderna - efter att aktierna har stigit under en tid. Vår gratis onlinetjänst möjliggörs genom ekonomiska relationer med några av de produkter och tjänster som nämns på denna webbplats.

Särskilt om du har tjänat din arbetsgivare väl under en lång period kan det förhandlas om en höjning. Ja, det är mycket högre än 7%. Kom ihåg att Alfabetet investerar i tidiga projekt och månskott. Sedan har det kallats ”kryptokraschen”. Det är viktigt att ha en väl undersökt idé och en gedigen affärsplan innan du börjar, och en tydlig bild av hur du kommer att stödja dig själv när det inte finns några pengar som kommer in. Precis som att äta dålig mat lämnar varje konsumerat ögonblick dig värre. Att bli rik på något av dessa medel tar tid, tålamod, uthållighet och perspektiv.

Om du vill bli lysande med pengar, investera i utbildning och mentorskap. Att investera i nyckelfärdiga hyresfastigheter kan ha fantastisk avkastning. När den killen du träffade på gymmet säger att han letar efter investerare för en möjlighet en gång i livet, inser du att ditt träningspass är över. För långsiktiga innehavare (mer än ett år) är skatten på vinster 10% och för mindre än den perioden är den 15%. Välj finansiella plattformar med låga avgifter och förhandla om bankavgifter så bra du kan.

Visningar

Under tiden ignorera de finansiella nyheterna. Du har ditt företag som ger inkomst. Om du är intresserad av att starta ett eget företag och tjäna största möjliga avkastning, låt mig visa dig hur du kommer igång.

Så, hur vet du vad du ska tro som pålitligt? Hur vet jag? Och det tar år, decennier, till och med att bygga rikedom på detta sätt. Men skilsmässa har potential att förstöra ekonomiska liv om du inte gifte dig smart. Om du vill gå i pension ung, läs den här artikeln!

Om du vill att ditt företag ska växa måste du lägga in arbetet för att få verksamheten att växa (åtminstone till en början). Multiplicera det med hundratals enheter så ser du en stor lyft i din passiva inkomst. Om du har råd med det kan du bidra med nya pengar till ditt investeringskonto, men bara för att köpa de tillgångar som behöver komma ikapp.

Gå På Rätt Väg

Du kan inte följa deras investeringsspår till miljardärstatus eftersom Buffett, Icahn och Soros inte bara är investerare. Ditt mänskliga kapital är din största tillgång. Tabellen nedan visar hur många av dessa fördubblingscykler regeln 72 säger att dina pengar kommer att gå igenom, baserat på hur många år du kan låta det sammansatta och vilken avkastning du tjänar på vägen. Om du har initiala kontanter för att köpa fastigheter, överväg att investera i fastigheter. Några av dem trodde att (Equity) Mutual Funds kan hjälpa en att få 14-15% avkastning på lång sikt, medan om du verkligen vill bli rik, behöver du avkastning som 30-40% per år och för det bör du investera direkt i lager.

PartnerinnehÅll

De kommer att informera potentiella offer att vägen till framgång är genom att följa ”hemliga formler” som ingen annan vet om. För dem som vill bygga rikedom klokt kan de undersöka bygga förmögenhet med en passiv portfölj med låg kostnad. När de tjänar mer konsumerar de mer. Att klippa din snygga cappuccino vana för att spara några dollar kommer inte att trycka nålen för dig. Av de tillgängliga investeringsalternativen är investeringar på aktiemarknaden det alternativ som erbjuder mest belöningspotential. För att uppnå detta mål måste du spara och investera bara 966 per månad. Hitta en mentor som gör vad du vill göra och dödar det.

Få Din Investeringsläskunnighet På

Här är 15 sätt att spara ytterligare kr500 per månad. I verkligheten skulle det ta drygt åtta år för dina pengar att fördubblas - cirka åtta. Då kan du spendera din tid på de större vinsterna i ditt liv.