11 Idealiska Jobb För Introveringar

Att förlora dig själv i ett designprojekt ger dig en chans att starta om din energi så att du kan blända varenda klient. Allt annat…, om du använder ett bra utbyte och håller koll på dina affärer är det möjligt att beskatta Bitcoin, men också en smärta i röven. Men det finns en kostnad för dessa (vanligtvis cirka kr180 per år). Du kanske till och med inte inser att du tekniskt är en introvert. Nåväl, det är ibland inte. Med hjälp av data från Bureau of Labor Statistics fann Monster 10 jobb som vanligtvis innebär minimal kontakt med människor. För att hålla uppe och vara en framgångsrik frilansare eller anställd måste du alltså vara en livslångt lärande. Tur för mig, jag växte upp i en familj med en stor känsla för humor och snabba vidd - så jag använde dessa tekniker för att vinna dessa kvinnor.

Först kolla in dessa skyltar för att upptäcka om du i hemlighet är en introvert. Uppmuntra ditt team eller ditt företag att ha tillfälliga retreat eller möten. Om du föredrar att förbli tyst och ostörd, ta ett online-test. Även om revisorer har klienter att arbeta med arbetar de flesta tid oberoende och fyller sina dagar med att organisera och analysera ekonomiska uppgifter. Medicinska transkriptionister arbetar ensamma för att konvertera röstinspelningar från sjukvårdspersonal till medicinska rapporter och kan arbeta från ett hemmakontor eller medicinsk kontor. Det visar sig att jag är en total introvert. Dessutom har jag alltid varit en lagspelare, ända sedan jag gick i skolan och engagerade mig i lagsport. Om du vet att du kommer att arbeta hemifrån, kanske du också vill tänka på var du bor för medan den franska landsbygden kan verka väldigt lockande kan den också vara isolerande.

Min dag börjar alltid med kaffe. De började så småningom göra samma sak. Din flickvän bör få tillåtna pauser och bör rapportera denna aspekt till SafeWorkers - 10-aug-18 @ 10: Du måste känna till medicinsk och farmaceutisk terminologi.

Inte för att göra detta för deprimerande, men det är en ganska ensam existens. Antpool, genom att anmäla dig till en pool accepterar du (och alla andra i poolen) att dela alla Bitcoin du belönas med de andra poolmedlemmarna. Fortsatt utbildning, eller är det något av det mörka med det? Kommer du ihåg att introverta tenderar att vara bra lyssnare? Och introverta vet det för väl. Men det är inte att säga att jag inte tycker om att interagera med andra. Tessier betonade också hur viktigt det är att komma ut och gå på dagen för att undvika att bli ensam. Som geovetenskapsman studerar du de fysiska aspekterna av jorden. Tunga och traktor-vagnar lastbilsförare transporterar varor från en plats till en annan.

Som sådan tilldelar de instruktioner för människor att följa för att kolla in deras webbplats. Hur ofta har du diskussioner om jobbet? Eftersom att skriva kod kan göras var som helst, är chansen att en programmerare kanske kan arbeta hemifrån, konstaterar arbetsdepartementet. Du hatar människor. Gemenskap, i storheterna ingår bland annat Warren Buffett (nedan), Jesse Livermore, George Soros, Benjamin Graham, Peter Lynch, John Templeton och Paul Tudor Jones. Jag är en virtuell assistent för en 7-siffrig blogg, som låter mig se hur ett framgångsrikt, lönsamt företag fungerar. BLS konstaterar att även om de flesta medicinska transkriptionstjänster arbetar för sjukhus, sjukvårdsorganisationer eller läkarkontor, är vissa egenföretagare och arbetar hemifrån. Paidpertweet, har du en passion för att skapa videor? För att lära dig mer om extroverts och introverts, läs hur du vet om du är en introvert eller en extrovert.

Portvakt

Om du är lite av en homebody och också älskar att vara hemma kan det vara det perfekta alternativet att starta ditt eget företag. Välkommen till introverternas värld. SafeWorkers - 13-aug-18 @ 11: Vad sägs om en bil du inte kör varje dag? Om du föredrar att arbeta ensam, snarare än i grupper eller med andra, är följande sex flexibla jobb åt dig! Personer med inåtvänd personlighet: Det är en introvertdröm.

Ta reda på det genom att ta detta test för introverade personlighetstrekk. Jag rekommenderar att du tar kurser på Udemy eller lokalt för att lära dig en fjärrkompetens om du inte redan har en och vill bli en fjärrarbetare. I dag ska jag dela perfekta jobb för introver som vill arbeta ensam och tjäna pengar hemifrån. Kanske kör du en traktor och klipper gräsmattor och gör underhåll. Nu är huvudfrågan “Hur mycket mänsklig interaktion behöver du göra på jobbet? Sanningen är dock att det finns mer introversion och extroversion utöver den klassificeringen av "blyg" kontra "partiets liv". Du måste fortfarande arbeta i ett team och träffa kunder.

Är du en introvert och vet inte ens det? 27 AM. Min tjejvän arbetar i en stall som säljer kaffe och munkar som normalt bemannas av minst ett fåtal personer åt gången. Vissa människor föredrar att arbeta ensamma. Jobb för ensamstående finns i många olika branscher. Deras omättliga önskan att lära sig, undersöka och berätta historier ur deras synvinkel hjälper dem att ta itu med skrivuppgifter och njuta av varje del av processen.

 • Vi lyfter spolar som väger 1000 pund från en pall, överför den till en eldriven industritruck och laddar sedan på en maskin.
 • Jag gillar den typen av upplevelse.
 • Du kanske är en homebody, men du måste fortfarande skydda din fantastiska kreditpoäng.
 • Detta är också den typ av jobb där din chef troligen inte kommer att titta över axeln.
 • Skön konst, grafisk design, datoranimering och inredning är alla fantastiska alternativ om du vill göra världen lite mer visuellt tilltalande.
 • Introverter som arbetar som bibliotekarier... finns det en större kliché?
 • Jag har en kandidatexamen i datorinformationssystem och tog bara en matematik på college.

Vill Du Bidra Till Labbet?

Om du inte arbetar hemifrån kan du läsa Hur man hittar en karriär för introveringar. Jag vill bara göra mitt jobb och gå hem. Enligt Hubspot är det några marknadsföringsjobb som hjälper dig att trivas som en introvert: Det kan vara svårt att hitta en bona fide onlinehandledningshemsida, men Tutor. Alla har ärenden som måste fyllas i. Guru - Guru är en frilansande marknadsplats med en koncentration av tjänster inom webbutveckling, IT och webbdesignutrymme.

Har du utmärkta kommunikationsförmågor? Till exempel sade Sinead Jefferies att flexibiliteten i att arbeta hemifrån innebär att hon kan cykla i den "underbara Dordogne-landsbygden". Att hitta en karriär du kan vara nöjd med är svår oavsett vem du är. Utforska de olika typerna av roller som finns där för att hjälpa dig hitta rätt passform för dig. Inte alla tycker om att arbeta med andra varje dag.

 • Detta är särskilt användbart för mina redaktörer.
 • Dessutom känner jag att alla har något annat att bidra till en ansträngning eftersom vi alla kommer från så olika bakgrunder.
 • Fjärrjobb kan vara allt du gör främst på en dator, inklusive kodning, marknadsföring, design och till och med försäljning.
 • Om det här är något du vill sträva efter, kolla in den här guiden.
 • Ibland kan ekonomer krävas att arbeta i små team eller resa för konferenser, men vanligtvis utför de sina jobb bara på ett kontor.

Mer Som Detta

Den mest betydande fördelen med denna peer to peer biluthyrning marknadsplats är att du får en miljon dollar försäkring och 24/7 väghjälp. Om du är en av dem som bor ensam och arbetar hemifrån, här är fem måste göra för att se till att isoleringen inte kommer till dig: Arbetssökande kan hitta fastprisprojekt, timprojekt eller bjuda och delta i tävlingar som har upprättats av arbetsgivarna. Vanligtvis är Foley Mixer, en specialistljudblandare som installerar de nödvändiga mikrofonerna i vad som vanligtvis är en liten studio, och spelar sedan in ljuden från nästa rum. Lär dig mer vad som krävs för att vara en proffs bloggare på nolltid genom att läsa min steg-för-steg-nybörjarguide för att inte blogga. Han vill installera appen på min arbetsmobil, vilket gör mig ansvarig för eventuella nödsituationer som kan hända, det betyder att jag måste vara tillgänglig 24 timmar om något skulle hända. Bokförare hanterar känslig information, som finansiella poster, regelbundet. För att uppfylla VIPKID-ansökningskraven måste du ha en kandidatexamen inom vilket område som helst, behörighet att arbeta i U.

Allt du behöver är en lugn arbetsplats och en dator med en internetanslutning för att interagera med klienter eller kunder. Om du vill tjäna lite extra pengar kan du registrera dig som en fullserviceköpare, vars uppgift är att handla och leverera order. De populäraste typerna av jobb hemifrån, kolla in min enorma intervju med henne om hur man säljer på Amazon. Ekonomer studerar ett brett spektrum av ekonomiska frågor som involverar produktion och distribution av resurser och tjänster genom att undersöka marknadstrender och analysera ekonomiska data. Arbetsgivaren har blivit medveten om smärtan och svårigheterna detta orsakar men vägrar att ändra sitt riskbedömning med detta i åtanke.

 • Om du har en gyllene röst kan du göra någonstans mellan kr56 och kr72 per timme.
 • För de flesta projekt eller uppdrag fann jag att det var mycket fördelaktigt att ha flera hjärnor som arbetade mot samma slutprodukt.

Grafisk Designer

Hur ofta måste du ta itu med kunder? Människor som uppskattar autonomi kommer att njuta av att arbeta i finansbranschen av flera skäl. Utan sociala interaktioner under dagen finns det risk för att bli lite myopisk och interpersonellt förvrängd. Funktioner och funktionalitet, när du överväger de bästa dagens handelsprogramvarualternativ för att informera dig om CFD-handelsstrategier är det viktigt att komma ihåg att din sökning bör överväga vilken lösning som ger de bästa ytterligare funktionerna. Det är OK, du kan säga det: En egen expertis måste vara tillräcklig för att få ett jobb gjort och typen av jobb ska vara sådan att de är minimalt beroende av andra.

Naturligtvis är de tio karriärvägar som listas här bara ett litet urval av alternativ för introverta. Om så är fallet, börja leta efter omständigheter som kombinerar det du brinner för att göra med friheten att arbeta ensam. Introverts tror på deras uppsättning färdigheter och kunskaper. Om du föredrar att arbeta själv, finns det några jobb du kan överväga som kommer att betala räkningarna samtidigt som du känner dig glad och nöjd.

Programvaruutvecklare bygger program som glädjer människor och underlättar deras liv, men dessa arbetare behöver faktiskt inte engagera sig i dessa personer medan de gör sitt jobb. Och det är det faktum att de flesta av oss bara är mer produktiva arbetande solo. Det finns vissa människor som skickas eller som destination, men medan vi kör det bara oss och radio eller musikspelare. Min tjejvän arbetar i en stall som säljer kaffe och munkar som normalt bemannas av minst ett fåtal personer åt gången. Låter som det perfekta jobbet för dig? Att vara frilansförfattare (eller någon annan frilansarkreativ för den delen) kräver att du äger och säljer ditt arbete/konst - något som är utmanande för många introverta.

Medlemskap

Det är ett spel på startnivå som kan betala upp till 25 dollar i timmen. Det kan säkert vara praktiskt som korrekturläsare. Det är väldigt varmt och jag har regelbundet svimlande trollformler efter ett par timmars arbete. Men många jobb har några medarbetare även om vi arbetar ensamma och bara behöver vara sällskapliga med de omkring oss. Många arbetsgivare kommer att använda utbildning för att diskutera nödförfaranden. Istället för att sätta "bra lagspelare" och "tycker om att arbeta med andra" på ditt CV när det helt enkelt inte är sant, tänk på en roll som skulle passa dig istället. Varje år sedan 2019 har andelen heltidsanställda som främst arbetar hemifrån ökat.

Tillhandahålls till dig av det populära automatiseringsverktyget, Hootsuite, de gratis kurserna kan ge dig en insiders inblick i om detta är rätt karriärväg för dig eller inte. Jag vet inte om det är sant men jag har hört i flera år att medicinska transkriptionstjänster måste arbeta med läkare under lång tid innan de kan göra det hemifrån och från vad jag har läst, åtminstone här, det gör inte betala mycket mer än jag redan kan göra (vilket inte räcker). Vi kommer sannolikt att se ett häpnadsväckande utbud av vetenskapliga genombrott inom områden som medicin, biomedicinsk teknik och miljöteknik.