Bästa Platserna Att Få En Beställning

Karaktären av en postorder gör att den i princip är lika bra som kontanter, vilket kan göra det lugnande om du är skeptisk till om någon som betalar dig med en postanvisning kan reglera en skuld. Du kanske också måste ange din adress och telefonnummer. Köp så många pengar du vill, 365 dagar om året.

En postorder är i princip ett verktyg för att överföra pengar eller göra betalningar. En postanvisning är en säker betalningsmetod för att skicka ett förutbetalt belopp. Men för det mesta har de nästan helt ersatts med betalkort och kreditkort. Om du till exempel vill skicka kr1000 eller mindre är Zelle den mest kostnadseffektiva metoden. ”När du bestämmer var du ska få en postorder nära dig, leta efter en leverantör med bekväma platser och låga avgifter. Vissa är öppna dygnet runt. Följ bara dessa instruktioner så är du redo att skicka dina pengar. Nästa avsnitt kräver köparens information - det är du!

Beloppen varierar beroende på plats, men avgifterna är kr5 för kunder och kr10 för icke-kunder.

Det amerikanska postkontoret hade mer än 26 miljoner dollar per år i okända pengarorder 2019. Få en postorder med kreditkort För närvarande är det bara 7-Eleven och Western Union som gör att du kan köpa en postorder med ett kreditkort. Det finns undantag, som CVS och 7-Eleven, där du inte kan. Inte en stor sak för en enda kontroll, det kan bli viktigt för någon som behöver dem regelbundet. Detta är särskilt viktigt om du inte känner till köparen.

Även om behandlingstiderna varierar, tar ACH-överföringar vanligtvis en till tre dagar. Avgifterna beror också på hur mycket pengar du skickar och om medlen skickas inhemskt eller internationellt. Här är flera andra saker att tänka på när du köper en postorder med ett kreditkort: Även om det finns checkbedrägerier som inbegriper falska kassakontroller och postanvisningar, har en kassaskon mer säkerhetsfunktioner än en vanlig postorder. Butiker som säljer postanvisningar inkluderar: Så här är de 11 bästa platserna att få en postorder (du är välkommen!) Bill-betaltjänster är vanligtvis gratis. Tillagd säkerhet vs.

Prenumerationer

Om du behöver en betalar du beloppet för checken plus en serviceavgift. Dessutom säger Stammers att vissa människor som inte vill öppna ett bankkonto kan ”lagra” sina besparingar i form av en postorder som kan kontanteras när som helst. Som med en kassakontroll måste du ofta besöka din bank (eller en butik som Western Union eller MoneyGram) personligen.

Insättningsassistans. Du kan vanligtvis inte skicka mer än 1 000 dollar via postorder, vilket gör det svårt för att flytta stora mängder kontanter eller betala för stora biljettartiklar som hyra. Om du gör en betalningsorder till någon som du senare misstänker är en svindlare kan du försöka avbryta betalningen på postanvisningen, men att göra det kan vara dyrt, och det fungerar bara om du agerar innan pengarordningen betalas in. Du kan också köpa dem hos vissa återförsäljare. Å andra sidan är en postanvisning din go-to för dagliga transaktioner. 50 per beställning om du går till en kund i U.

I ett nötskal Även om du kanske kan köpa en postorder med ett kreditkort är det ofta inte det bästa alternativet, eftersom kreditkortsföretag vanligtvis tar ut ytterligare avgifter och högre räntor för inköp av pengar. Tänk på att många har en kr1000-gräns. Du gör ett stort köp och du vill inte ta med dig en stor mängd kontanter: Du behöver också kvittot om du någonsin tappar pengar. Kolla in våra rekommendationer här: Du kan fylla i en postorder på samma sätt som du skriver en check.

Stater

Du kan skicka pengar direkt för betalning av fakturor på saker som kreditkort, bilbetalningar, hyra och inteckning. Håll pengebeställningen upp till ljuset för att hitta detta märke inbäddat i papperet. Om mottagaren inte känner dig och vill ha en säker betalningsform kan han begära en postorder. Du kan få små belopp som dras från ditt kontrollkonto och inte ens lägga märke till om du inte är noggrann uppmärksam på dina debiteringar. Jämför det med att skriva en check, eller använda online-fakturalön eller en person-till-person-betalningstjänst, där du kanske inte ens behöver komma ur pyjamas. Fyll i formulärets spårnings-/återbetalningsformulär på baksidan av kvitto för betalningsorder och returnera det, tillsammans med en återbetalningsavgift på 15 , till den adress som anges där. Hela processen för att undersöka statusen för en postorder kan ta veckor.

Detta eliminerar risken att en studsad personlig check skapar. De är bekväma, prisvärda och allmänt accepterade. Avgiften är kr1. Walgreens säljer inte pengar, men de erbjuder Western Union-överföringstjänster. Du kan överföra medel till både människor och företag med den här tjänsten.

Varje postorder kostar kr1, och det högsta beloppet per postorder är kr1 000. Om du inte har ett bankkonto kan du använda en postorder för att betala. Du kan få en postorder nästan var som helst, som banker, postkontor och till och med Walmart. Pengarna backas av banken och de betraktas som "garanterade medel. "På USPS kan du också skicka kontantbeställningar, men regler och förordningar, liksom avgifter, skiljer sig åt efter plats - så kolla vad de är på ditt lokala postkontor. I USA erbjuds PaidByCash på 60 000 livsmedelsbutiker och närbutiker. Du kan förbättra din ekonomiska hälsa genom att följa denna strategi. Detta är kontrapunktet till ovan.

Bank-till-banköverföringar

Postanvisningar lindrar också oro för identitetsstölder om att dela en personlig check med någon eftersom de inte kan se ditt bankkontonummer. Nedan finns några fördelar och nackdelar med båda pengarorder vs. Du kan köpa en postorder för att betala en enskild person eller att betala ett företag. Postanvisningar är ett säkert och bekvämt sätt att skicka pengar. Men hit till din fickbok kan bli ännu större.

Var Kan Jag Få En Postorder?

Banker kan ta ut en avgift för överföringar över eller under vissa belopp. Det tar 30–45 dagar innan du får en återbetalning. Du kan inte betala med en check. Traditionellt köptes beställningar på finansinstitut eller postkontoret. Sådana avgifter kan variera från cirka 50 cent till flera dollar, beroende på emittenten. Med så många online-alternativ att välja mellan är det viktigt att göra dina läxor och se till att företaget du använder för att få din postorder är legitimt.

I detta system påstår bedrägeri att han inte har något bankkonto och är på något sätt för hjälplös att öppna ett (banker i deras hemland kan inte lita på, det finns inga banker inom räckhåll för deras by, och så vidare), så de behöver en vänlig främling för att göra en insättning på deras vägnar och sedan skicka dem pengarna. Kassörcheck används vanligtvis för större inköp. Så om du redan har ett vanligt köpssaldo på ett visst kort hjälper minimibetalningarna inte dig att betala ut ditt kontantförskott (och under tiden kommer det att få en betydande ränta).

Banker och kreditkortsutgivare ser detta som ett kontantförskott som kan göra det till ett dyrt köp som inkluderar en avgift beroende på summan av postanvisningen. Din bank kommer i allmänhet att försäkra dig mot fel eller bedrägeri mycket mer grundligt än ett postorder för pengar, vilket innebär att du i många fall får tillbaka dina pengar medan en postanvisning helt enkelt skulle gå igenom. Å andra sidan kan pengarorder fortfarande förfalskas, så det är en viktig risk att se på mottagarens slut. Det kostar kr15 om du har ett kvitto och kr30 om du inte gör det. Om postanvisningen du skickar går förlorad eller stulen kommer Posttjänsten fortfarande att hedra den.

  • Flera livsmedelsbutiker säljer postanvisningar och Meijer är en av de mest populära.
  • Här är lite information om deras posttjänster.
  • För att använda ett kreditkort för postanvisningar hos dessa återförsäljare måste du först använda ditt kort för att ta ut kontanter från en bankomat.

Laddningsbart Betalkort

Var kan jag köpa postanvisningar på en söndag? En postanvisning är inte en check och det är svårare att spåra en; behålla ditt kvitto tills du är säker på att beställningen har mottagits och betalats in. Så här jämför de med andra betalningsmetoder: Det kostar mellan kr3 och kr6 att betala en postorder på Walmart, beroende på beloppet på postanvisningen. Prata först med din bank för att se om det här alternativet är tillgängligt. Förutom att betala på förhand måste du ange en betalningsmottagare. När en köpare betalar för en postorder kommer den med ett kvitto som innehåller serienumret för postanvisningen.

Skriv mottagarens (betalningsmottagarens) namn - antingen en individ eller företag - på raden "betala till ordningen". Till exempel tar vissa räkningar en tid att få kontanter och du kan vara orolig för att hålla reda på väntande betalningar på ditt bankkonto. Begäran behandlas endast om den ursprungliga postanvisningen är inkluderad. När du köper din pengarorder måste du ange det belopp du skickar.

Dessutom måste du ange ditt eget namn och adress som köpare. Pengaröverföringsställen, som inkluderar platser som Western Union eller MoneyGram, samt några närbutiker, apotek, stormarknader och check-in-out-outlets. Det är ett sätt att överföra pengar och göra betalningar med en garanti som köparen redan har betalat på förhand. När du gör en internetsökning efter 'vem som säljer pengarorder nära mig?

Hur spårar du en USPS-postorder?

Till skillnad från en personlig check garanterar finansinstitutet pengarnas tillgänglighet. Skriv här namnet på den person eller företag du skickar beställningen till. Elektronisk överföring: Om någon ändrade dollarbeloppet i postanvisningen kan det se ut raderat eller missfärgat.

Vad är en SWIFT-pengaröverföring?

Livsmedelsbutiker, storboxar, apotek och närbutiker: Kontantförskott är vanligtvis ett dyrt sätt att låna eftersom de kommer med rejäla avgifter och kreditkort debiterar höga räntor på dessa saldon. Men pengarorder kan inte vara giltiga internationellt. I kvittot ingår också ett spårningsnummer som kan användas för att se till att pengarna kom till rätt mottagare. Det näst bästa alternativet är att köpa en kassas check online. Se till att ditt namn och din adress matchar informationen som avsändaren skrev på postanvisningen. Människor utan att kontrollera konton behöver också ett sätt att betala räkningar.

När du hoppar in i butiken ser du en kiosk eller ett område för checkkassa - och det är där du också kan köpa pengarorder. Du kanske kan kontantera din egen beställning om du inte kan använda den för det avsedda syftet, men du kanske inte vill ta denna risk eller ta itu med krångel. Att få en postorder i USA är enkelt eftersom de kan köpas med valfri form av pengar på vilket postkontor som helst och säljs på många andra platser. 50 baserat på värdet på postanvisningen.

Till exempel, en nykomling inom internationella pengaröverföringar och finansiering, TransferWise, låter dig skicka pengar till mellanmarknadskursen i 59 länder. De erbjuder också ett antal förmåner och säkerhetsfunktioner som du kanske inte hittar med andra betalningsformer. Att skicka en postorder kostar mellan kr3 och kr6.

Slutsats

Postanvisningar liknar kontanter, bara säkrare eftersom de utser en specifik betalningsmottagare. Om du vill överföra pengar online finns det andra tjänster som gör att du kan göra det. Kontrollera min ansvarsfriskrivningssida för mer information. Har allt du behöver: Om du inte har kontanter till hands för att köpa en postanvisning kan det vara en enkel lösning att använda ditt kreditkort.

Och därför säkerställer postanvisningar mottagaren att de får sin betalning. Avgift - upp till. Titta på vilken enhet som utfärdade din postorder. I likhet med en bank kan du skicka pengar till kreditföreningar om du har ett kreditföreningskonto.

Spara 1 378 (+ 100 bankbonus) och 7 enkla sätt att minska din studielånsskuld.

Hitta en Money Services-plats nära dig

För en pengarorder på 1 000 dollar är det en avgift på kr30 till kr50 ovanför pengarorderavgiften. Eftersom de vanligtvis är begränsade till 1 000 dollar, kan pengebeställningar vara ett bra val för att betala små räkningar (som verktyg eller kabel), köpa under 1 000 dollar eller skicka pengar till familj och vänner. Säg till exempel att du måste skicka en betydande summa pengar eller skicka en säker betalning. Det finns många fördelar med att betala din hyra med postanvisningar. Insättning av postanvisningar är ett bra alternativ för betalningsmottagare som är oroliga för de avgifter som debiteras för att kontantera certifikaten på flera platser. Kan köpa i valfri filial om du är kontoinnehavare. Leveranstiderna varierar, men betalningen tar vanligtvis mellan två och fem dagar. Oavsett anledning till att du saknar ett bankkonto är pengarorder fortfarande ett alternativ.

Det finns inget sätt för dem att få tillbaka pengarna i fall av bedrägeri om de inte spenderar en betydande summa pengar på utredningar och rättsliga åtgärder. De skiljer sig från postanvisningar med högre max och högre avgifter (cirka kr10), men de kan fortfarande kosta mindre beroende på storleken på din transaktion. Skriv betalningsmottagarens namn i fältet "Betala till". En postorder med en utsedd mottagare är mycket säkrare än kontanter om du skickar en betalning. Placera kontanterna på en säker plats och dolda så att du inte kommer att vara ett mål. Nedan följer flera av de större nationella checkkassaföretagen: Om du behöver skicka din postorder är ditt lokala postkontor ett bra alternativ att göra allt på en gång. När du vill köpa en postorder måste du ge pengar på förhand.

Hur Kan Du Spåra En Postorder?

Dessa kan få dig tillbaka i en banks goda nåd, vilket innebär att du kanske aldrig behöver betala för en pengarorder igen. Klicka här för att hitta en butik nära dig. Det är dock viktigt att spendera lite tid på att jämföra sina avgifter, eftersom de kan variera mycket. Om du någonsin har tvivel om legitimiteten för en pengarorder du får, ring det utfärdande företaget för verifiering.

Gå till deras kundtjänstdisk för att fråga om de bearbetar postanvisningar - hjälper dig att undvika ett separat ärende om du är ute och handlar. Banken fyller i en betalningslinje när utbetalningen görs, vilket innebär att det inte finns någon chans att du vill placera en pengar för att få en postorder eller att någon fyller i ett annat namn. Våra marknadsföringspartners granskar, godkänner eller stöder inte vårt redaktionella innehåll. En betalningsorder som köpts från USPS är mycket billig, men du är mycket begränsad på hur mycket du kan skicka.

Bästa Sätten Att Använda Postanvisningar

Pengarorder är nu tillgängliga online, även om de är lite annorlunda än de du köper personligen. Många konsumenter skickar pengarorder från United States Post Office, och ett lokalt postkontor kommer att kontanter USPS postanvisningar. Var noga med att leta efter de lägsta avgifterna, särskilt om du planerar att köpa flera beställningar.

Vad är En Banköverföring?

Kreditkort accepteras vanligtvis inte som betalningsform. Du kanske vill använda en postorder i stället för kontanter av följande skäl: Om din postorder går vilse eller stulna kan du ta ditt kvitto och spårningsnummer till platsen där du köpte den och få hjälp. En postanvisning är en betalningsslipp som garanteras av en tredje part.

Det finns bara tre företag som producerar postanvisningar. Så om du köper en postorder från Wal-Mart, kan du ofta kontanter i en Wal-Mart. Detta är mer pålitligt och säkrare än att skicka kontanter i posten. En postanvisning måste innehålla tre nyckeldetaljer som bör vara bekanta för alla som någonsin har skrivit en check:

Vad Kan En Postorder Användas För?

Sedan kan du gälla beställningen i ett stämplat kuvert, adressera det till betalningsmottagaren och skicka ut det. Om du köper något och köparen vill ha en säker typ av betalning kan du alltid gå med kontanter. Förutom en betalningsmetod måste du ange mottagarens namn och beroende på formulär, ditt namn och adress. Är du inte säker på vilken betalningsmetod som är bäst för din situation? Skillnaden är att en personlig check kräver behandlingstid medan banken bekräftar och tar ut dina pengar, medan en kassas check redan har finansierats.

Din lokala Wal-Mart, som debiterar högst kr0. En kassakontroll kan visa ditt kontonummer och annan information som vanligtvis skrivs ut på en personlig check. Om pengar som någon försöker ge dig inte ser bra ut, vägrar att acceptera den och be om kontanter istället. I vissa situationer kan betala med en postorder vara säkrare än att betala med en personlig check. Betala en främling för ett stort köp:

En postanvisning är bekväm och billig. Glöm inte att skriva på baksidan av postanvisningen innan du sätter in. Regelbundna postanvisningar kan köpas i din lokala livsmedelsbutik, bank eller postkontor.

Våra Toppval

E-post blev ett sätt att leva inom de närmaste åren och dagens generation av college-nybörjare kan faktiskt inte komma ihåg ett liv utan smarta telefoner. Om din postorder går förlorad och du har missat ditt kvitto kan du ha svårt att få tillbaka pengarna. Vanligtvis tillgängligt vid kundtjänst, många livsmedelsbutiker, apotek, bensinstationer och storboxar som Walmart, Kmart, Safeway, Kroger, Meijer, CVS och 7 Eleven säljer postanvisningar. Sedan använder du kontanterna för att köpa en postorder. Som sagt, avgifterna kan variera beroende på plats och dotterbolag - liksom om de säljer postanvisningar alls. Walmart säljer pengarorder från Money Gram. Om det är en Western Union-postorder kan du gå till en Western Union-plats för att få kontanter. Om du inte har ett säkert ställe (hemifrån) för att hålla dina pengar, är det vägen att gå med att betala dina månatliga hyror och verktygsräkningar via postanvisningar.

Betalningsorder är en "säker" betalningstyp (mer om detta när jag förklarar hur de fungerar nedan). Vissa platser debiterar dig en avgift för att kontantera postanvisningen. Beställ en kassaskon från din bank, som du kanske kan göra online. Det är möjligt att köpa flera pengarorder upp till maximalt 10 000 dollar, men det betyder också att betala flera avgifter - ungefär 4 dollar per internationell postorder. USPS-rapporten konstaterar att försäljningen av internationella pappersbeställningar för papper minskade från 60 miljoner dollar 2019 till 34 miljoner dollar 2019, medan samtidigt den totala marknaden för internationell penningöverföring växte mellan 3 procent och 11 procent per år.

I likhet med en kassakontroll accepteras postanvisningar i stort och löper aldrig ut. Pengarorder kan verkligen vara värda sin vikt i guld. Har du någonsin använt pengarorder för att betala någon? Regeringsutgivna ID: er som pass, körkort och militärkort är alla giltiga former. Stödja din postorder. Wal-Mart MoneyGrams kostar kr0.

Fry's Food

Acceptera inte en postorder om du misstänker att den inte är legitim. Du kan köpa beställningar upp till kr500. De är rädda för att förlora pengar till bedrägeri. Postanvisningar motsvarar kontanter. Om beställningen är falsk kommer du inte kunna samla in några kontanter när du tar den till banken. Om du gör en internetsökning efter "var du kan få pengarorder nära mig", får du dussintals alternativ.

Hur Man Får En Postorder

En postorder är ett säkert sätt att skicka pengar eller betala - upp till 1 000 dollar. En postanvisning kan vara ett bra - och säkert - alternativ till kontanter eller personlig check om du har räkningar att betala eller skickar belopp mindre än 1 000 dollar till familj, vänner eller företag. Dessutom finns det en liten avgift.

00 icke-återbetalningsbar postorder (för behandlingsavgiften) till den adress som anges på ansökningsformuläret. Efter 30–45 dagar kan emittenten kunna utfärda återbetalning när de bestämmer statusen för postanvisningen. De flesta emittenter av postanvisningar använder bläck som körs om det ändras. Du skickar pengar internationellt. Om din felplacerade postorder redan har betalats in av någon som hittade eller stal den, får du en kopia av postanvisningen snarare än en återbetalning. De använder Western Union pengarorder, och du betalar 65 cent per postorder. 01 till kr1 000 Belopp Upp till kr1 000 per postorder Tillåten betalningsmetod Kontanter, betalkort eller resenärers checkar Dokumentation som krävs Regerings-ID kan krävas Kassering av pengar Order USPS betalar endast in pengar som utfärdats via USPS. Meijer säljer Western Union pengarorder upp till kr500 för kr0.

Den här artikeln innehåller länkar som vi kan få ersättning för om du klickar, utan kostnad för dig. Banköverföringar är användbara för stora transaktioner, men avgifterna kan vara oöverkomliga för mindre belopp. Kontanter kan lätt bli stulna, och mottagaren kan också på ett missvisande sätt hävda att pengarna inte mottogs efter att han fick pengarna och lämnade betalaren i en svår situation. En betalare som vill skicka pengar till en betalningsmottagare betalar beloppet och en liten provision på ett postkontor och får ett kvitto för samma. Dessutom kan det vara olagligt att klara en dålig check, så se till att du inte skriver en check för att veta att du inte har tillräckligt med pengar för att täcka den. På nackdelen kan pengarorder vara svårare att spåra än en personlig check.

September 2019 Prisändringar

Men den goda gamla beställningen kan fortfarande ha en plats i din finansiella verktygslåda. Xoom och WorldRemit är de bästa alternativen för att skicka pengar utomlands. Det är säkrare än att skicka kontanter eller en check, eftersom det kan spåras och avbokas, och det riktas till en specifik mottagare - det kan inte utbetalas av någon. Skriv baksidan: Hur mycket pengar du planerar att skicka. Du måste emellertid fortfarande vara försiktig, eftersom postanvisningar också kan innehålla adress och telefonnummer, och din signatur fortfarande kan vara förfalskad. Kontrollerna inkluderar också dina bankkontouppgifter, vilket kan vara ett problem när du inte känner till eller litar på mottagaren tillräckligt för att dela den informationen.

Bankkontokontroller: Logga in på ditt bankkonto och registrera räkningen om du inte tidigare har gjort det. Inte alla postanvisningar fungerar utomlands, utan U. Fyll i din information där det står "Från" och fältet för din adress också.

Du kan hitta ett postkontor nära dig med USPS-lokaliseraren. Bitmain antminer s5, ljudet från 741 gruvarbetare är cirka 50-60db som är lite tystare jämfört med vissa andra gruvarbetare. USPS-avgiften varierar beroende på dollarbeloppet. Publix säljer Western Union Orders på alla sina platser utom deras GreenWise Market-platser.

Kommersiell

När du köper en internationell postorder är det viktigt att se till att den specifika typen av postorder är acceptabel i destinationslandet. Här är några scenarier när du kanske vill använda en postanvisning: Kontantförskott kostar vanligtvis i genomsnitt 3% –5% av transaktionsbeloppet eller kr10, beroende på vad som är större. En postanvisning är en betalningsform där den betalande individen betalar ut det belopp som visas i postanvisningen. Ta med din postorder till en plats som kommer att kontantera den och förvänta dig att betala en avgift för tjänsten.

När du köper en från en institution fyller du i den som om du gör en check. För att få en, ger en köpare utgivaren pengar det belopp som de vill skicka plus en liten avgift. En trevlig sak med en postanvisning är att den ger dig ett kvitto för att visa att du har betalat. Så om du ställer dig själv följande frågor - varför skulle någon vilja använda en postorder, var kan jag få en postorder nära mig och, viktigast av allt, var kan jag få det bästa erbjudandet - läs vidare. Och istället för att använda postanvisningar föredrar många förbetalda betalkort som ett alternativ till att bära kontanter eller ha ett kontrollkonto. Om du inte vill betala för något med check eller kontant kan du överväga att använda pengarorder för att betala för det.

Identitetskontroller För Köpare Och Säljare

Du måste skicka en säker betalning via posten: ”Du kanske stöter på ett populärt alternativ - kassakontroller. Det är upp till dig att bestämma om det är värt det. Innan du får dina pengar måste du dock ta några steg till. Kmart kämpar kanske för att hålla sig flytande på grund av försämrad försäljning, men det är fortfarande en av platserna där du kan få pengar.