15 Legit-jobb online för tonåringar som betalar bra (uppdatering av 2019)

Några veckor senare kom Trim tillbaka och sa att de hade förhandlat om kr347. Det finns inget minimum att utbetala, och du kan få betalning i form av presentkort eller som kontanter till ditt PayPal-konto. I detta avsnitt av The Side Hustle Show, J. Tävla om priser i vår sponsrade liga. Kasta in ett minimumskrav på 0 USD, detaljerade användarhandböcker och tillgång till efterhandshandel, och de bör vara en allvarlig utmanare på din mäklares kortlista. Du tittar på videor på din telefon eller bärbar dator. Det är en betydande summa pengar för en enkel uppgift. Detta är emellertid ett långt spel, och du kanske väntar år på någon som är beredd att betala stora pengar för en av dina domäner. En sådan webbplats är Demand Studios (nu känd som StudioD).

Men om du gillar att vara vid poolen och du har livräddarutbildning, är detta definitivt ett sätt att hämta pengar under sommarmånaderna. 1 000 till 5 000 dollar per månad kontrakt är normen, inte undantaget. De flesta hatar dessa jobb eftersom de kan vara enorma projekt. Det erbjuder ett traditionellt jobb i en online-miljö.

Läs mer om affiliate-marknadsföring och andra sätt bloggar kan tjäna pengar. Även om det inte är ett sätt att tjäna pengar kan du prenumerera på en matleveransservice hjälpa dig att spara pengar om du konsekvent kastar mat för att slösa bort. Det är inte så lätt som det, men det är grunderna. Nästan varje husägare har en garage-försäljning förr eller senare. Säkerställa hälsosamma besparingar, alla får en fråga av värden och fyra svar som måste placeras inom en viss ordning; under den första säsongen av den ursprungliga versionen (1998) och de första fyra säsongerna i den australiensiska versionen (1999–2019) måste tävlande helt enkelt besvara en flervalsfråga. Det är bättre om du är specialiserad på en nisch eftersom du har exempel på arbete du kan skicka till potentiella kunder.

De kan hjälpa dig att betala av några räkningar och några mer. Du ansöker om att delta i studier som du tycker passar dig. Men det finns enorm konkurrens här, men det är en bra källa till passiv inkomst om du kan skapa en kurs som folk kommer att älska. Du börjar få testmöjligheter efter att din ansökan har godkänts. Denna vägledning är skriven för att rangordna på Google och belöna samma påverkare som har sagt samma saker de senaste fem åren. Skaffa ett deltidsjobb. Du behöver inte behålla någon inventering. Om du har marknadsföringserfarenhet, varför kan du inte ställa in dig som frilansmarknadsföringskonsult?

  • Men för andra finns det en verklig känsla av panik som sätter in när du inte kan få ändarna att möta.
  • Bloggar förändrade mitt liv till det bättre och det gör att jag kan tjäna tusentals dollar i månaden, allt genom att göra något som jag älskar.
  • Faktum är att arbeta med eller skriva CV kan potentiellt tjäna dig mellan kr15 och kr20 i timmen, eller till och med tjäna mer än kr100 per CV.
  • Men ännu viktigare, fokusera på orsaken till att du gör det snarare än pengar.
  • DesignCrowd - DesignCrowd är en annan marknadsplats för grafisk design där du kan skicka in dina kreativa designidéer baserade på klientspecifikationer och vinna pengar när de väljer din som deras favorit.
  • Om du är här beror det på att du måste hitta ett sätt att tjäna lite extra pengar FAST!

Sessionmusiker

I genomsnitt tjänar virtuella assistenter 10-15 /timmar för små jobb som datainmatning. Och det bästa är att de betalar vackert för en lösning som faktiskt fungerar. Anmäl dig till leveransspecialister som Deliveroo som alltid är på jakt efter nya ryttare. Slutsats om signalerhunt, tekniska mönster. Om du rengör bilar, skrubba ut en mattafläck gratis. Det finns mycket efterfrågan på skickliga frilansare.

Tonåringar kommer att vilja öva på att skriva övertygande applikationer till dessa jobb, vilket är en bra livsförmåga att starta. Inte bara kommer du att tjäna mer det första året, utan denna fördel kommer att vara basen för alla dina framtida löner, vilket resulterar i högre löner även året efter. Ju större din publik och fler podcastnedladdningar du har, desto bättre är dina chanser att tjäna ett anständigt liv.

Barnvakt/Be a Mom's Helper

Det hjälper till att skapa en webbplats där du kan testa din nya SEO-kunskap, men det är inte en nödvändighet. Klicka här för att lära dig hur du startar ditt eget popcornföretag. Det har vuxit mycket mer sedan dess. Lärare tjänar i genomsnitt kr3 för varje fråga de svarar på Course Hero. Det här är de människor du vill marknadsföra dina tjänster till. Men genom att skriva den bästa boken som möjligt och tillfredsställa läsarens förväntningar kan du öka dina chanser att lyckas. Priserna varierar mycket beroende på vilken tjänst du tillhandahåller, men jag har sett uppgifter var som helst från kr15 per timme hela vägen upp till kr100 i timmen eller mer för specialiserade handyman-färdigheter. Verktyg som HubSpots gratis CRM- och e-postmarknadsföringsprogramvara går bra med alla onlinebutiker.

Det är där Turo kommer in. När du genomför undersökningarna betalas du kontant, presentkort, PayPal eller andra belöningar. Se bara till att läsa det finstilta, ställa frågor och förstå riskerna.