Hur Man Tjänar Pengar På Att Blogga

En nisch är helt enkelt en blogggenre och att välja en bra nisch är en viktig del av blogginvesteringsprocessen. För fantastiska WordPress-teman har du många alternativ: När du har ansökt om Google Adsense och placerat deras kod på din webbplats visar AdSense automatiskt annonser på din blogg. Om du är en filmblogger är det okej att få betalt av filmens PR för recensionen, men det betyder inte att du borde betygsätta den 4/5 bara för att du var sponsrad, vara trogen i hjärtat och dela dina åsikter. Återigen måste ditt innehåll vara relevant för deras produkter. Du kan till och med sätta affiliate-länkar i e-postmeddelandet, vilket kan ge dig extra pengar. Med det sagt, gå inte så specifikt att du får slut på innehållet. Beroende på din stil och konsistens kan du mynta mycket pengar med denna strategi.

Jag tog också en "affärsresa", första klass, till Dublin Irland för att delta i (och prata på) ett affiliate-marknadsföringsevenemang. Ta reda på vad du skriver om. Du kan använda din e-postlista för att ytterligare bygga och vårda relationer med dina läsare. Men mitt huvudsakliga råd är att bara sälja saker du verkligen stöder och skulle använda dig själv. Sälj inte här. De människor som tjänar mest pengar på att blogga tenderar att vara de som fick blogga eftersom de huvudsakligen tycker om att skriva och ansluta till människor och sedan ta reda på affärssidan av saker. Här är ytterligare information om hur du får trafik:

Rika stift gör att dina stift sticker ut lite mer genom att lägga till en fet länktitel i din stiftbeskrivning. När en bloggare arbetar direkt med ett varumärke, vare sig det kommer att få varumärket komma till dem eller genom att slå upp varumärket, är provisionskursen för det sponsrade innehållet förhandlingsbart. Läs den online eller ladda ner PDF-boken.

 • Att utveckla en framgångsrik blogg har mycket att göra med att bygga relationer.
 • Och för att vara ärlig, kunde vi verkligen ha gjort mycket mer nu när vi börjar räkna ut allt.
 • ”Undvik medelmåttighet, våga vara annorlunda, ta en helikoptervy av det du har skrivit och göra nödvändiga förändringar.
 • I grund och botten, när människor ska köpa något, går de först online för att se vad folk säger om det.
 • Vad skulle motsvara en TV-annons för en blogg?
 • Du kan göra det genom att lägga till ett sponsrat inläggsprefix till din inläggstitel i WordPress.
 • När jag skriver detta utvärderar jag produkten.

Visa Reklam

De betalar dig inte bara för att ta sina undersökningar och undersökningar utan också för att titta på videor, söka på nätet, spela spel och mer. För det andra skapar och säljer en kurs en högre intjäningspotential än några av de andra pengar att göra metoder. Som många bloggare vet är text-länkannonser en bra tjänst, särskilt när din blogg är väl etablerad. Här är ett fantastiskt verktyg jag rekommenderar:

Hur tjänar andra bloggare pengar? LinkedIn-grupper (företagar): Exempel på digitalprodukter som bloggare skapar: Jag har i genomsnitt cirka 2 250 dollar i månaden på sponsring men det har verkligen vuxit genom YouTube-kanalen och att video inkluderas. Ja, du kan starta din blogg som ett sidoprojekt. Det kan vara svårt att komma med ett namn som inte redan har tagits. Det finns fyra nyckelaktörer i affiliate-marknadsföring: Att välja din nisch kan vara en lång process eftersom det måste vara något du är intresserad av.

Hur skulle jag göra allt?

Strax

Böcker - Massor av bloggare slutar konsolidera en del av deras arbete och utvidgar det till en fullständig, publicerad bok. En liten stund tillbaka ställde jag en fråga i gruppen som verkligen öppnade ögonen: En del av anledningen till att journalistbranschen blir decimerad beror på att journalister inte kan slänga in sin egen personliga analys av rädsla för att bli partisk. Jag känner för väl frustrationen som följer med att inte tjäna så mycket som du trodde du skulle göra. Det är väldigt billigt jämfört med hur mycket tid det skulle ta dig själv att söka ett gäng gratis information om att bli Pinterest-expert.

Korrekturläsning, Korrekturläsning, Korrekturläsning

I många fall visar bloggaren Awin inkomst. För att kunna erbjuda en värdefull produkt på din blogg måste du lösa en smärtpunkt för din publik. Du kanske tänker, varför skulle någon vilja bli coachad av dig. Det beror på att jag fortsatte att göra det och läste andra bloggar för att se vad som gjorde deras innehåll fantastiskt. Till exempel handlar min blogg om att hjälpa människor att hitta de bästa affärsidéerna och att starta lönsamma sidoprojekt. Affiliate-annonser är ett av de bästa sätten att tjäna pengar eftersom en enda försäljning kommer att göra dig mycket mer pengar än ett enda klick på en kontextuell annons.

Här är fyra tips du kan använda som hjälper dig att tjäna pengar på din blogg genom affiliate-marknadsföring: Så jag rekommenderar definitivt att du provar på halvvägs. Du kan till och med tjäna pengar på att skriva sponsrade inlägg där du skriver om eller granska en annonsörs produkt eller tjänst. Bloggare som annonserar produkter eller tjänster är ibland värd för giveaways vad de än annonserar. Detta gör att du också kan skicka in en XML-webbplatskarta och spåra sökordsvisningar tillsammans med klickfrekvenser. Experter förutspår att år 2020 kommer 59% av amerikanerna som använder Facebook att komma åt plattformen via sina mobila enheter. Om de inte är det, varför inte? I överensstämmelse med e-postplattformen är OptinMonster det bästa opt-in-verktyget där ute.

Gästbloggning kan vara ett bra sätt för dig att tjäna extra pengar. Om du till exempel vill starta en blogg om vandring och du bor i delstaten Kalifornien... ett namn du kanske tänker på för din blogg kan vara lethikecalifornia. Personligen använder jag ett verktyg som jag älskar som heter ConvertKit för att hantera 100 000+ e-postprenumeranter på min blogg, men Mailchimp är det bästa kostnadsfria e-postmarknadsföringsverktyget att komma igång med. Generellt är det när ett varumärke, företag eller en individ betalar dig en avgift för att få sitt innehåll (eller erbjudande) framför din publik. Du kommer att se ett ökat antal bloggar som gör det med olika märken. Vad som gör för "värdefullt" och "intressant" innehåll bestäms av din publik. Det första är steget är att ha kvalitetsinnehåll som människor faktiskt vill läsa.

Hemligheten Till Bättre Skrivande

Men glöm inte att hålla reda på dina utgifter! Vad måste du göra för att komma till den punkten? De flesta är missnöjda med sina jobb eftersom de är begränsade i vad de kan göra. En annonsör betalar dig varje månad (efter skriftligt). Men jag är inte den enda. Om du letar efter ett mer lågt underhållssätt för att tjäna pengar online blogga med WordPress kan det vara ett bra val att sälja dina egna digitala produkter.

Den här är ganska självförklarande. Jag har full frihet att leva livet på mina egna villkor - inte en arbetsgivares. Det är därför produkten eller tjänsten du godkänner måste vara relevant för innehållet på din blogg. Här är vad du kan erbjuda som frilansare från din blogg: Du kan använda tillägget WooCommerce betalda listor för att ta betalt för inlämning av jobb. De kan säga att de har en speciell formel för att skriva inlägg och det handlar om What’s In It For Me men verkligheten är att de bara hittar populärt innehåll på andra bloggar och på Pinterest och lägger det på sin egen webbplats. Vi kanske har startat vår blogg med en liten budget men så snart vi hade pengarna gjorde vi det mycket bättre.

Du har möjligheten att ställa in din hemsida till en statisk, specialdesignad sida som kan tjäna till att fånga upp e-postregistreringar, sälja en produkt eller på annat sätt i framtiden. Om du vill sticka ut kanske du vill fokusera på bara desserter eller vegansk mat istället. När du bloggar om personlig ekonomi är du automatiskt mer anpassad till din ekonomiska situation. Affiliate-marknadsföring kan göra underverk, och mer än 80% av mina kr12019/månad-intäkter kommer från affiliate-marknadsföring. Jag har sett webbplatser ta ut från kr15 till kr99 per månad för åtkomst. Helst vill du köpa ditt webbhotell och ditt domännamn på samma plats som det här är ett sätt du kan öka besparingarna på! Att granska associerade produkter på din blogg är ett viktigt sätt att tjäna pengar på den. Ett webbinarium liknar en onlinekurs, men den är live och innehåller ofta en fråga och svarsavsnitt i slutet.

 • Vad är relevant och värdefull för min publik?
 • Affiliate-marknadsföring är lite annorlunda än displayreklam (som Google AdSense).
 • Om du är en första gången bloggare behöver du en domän, värd, bloggdesign, e-postlisthantering.

Skala Ditt Innehållsskapande Och Sluta Skriva Så Mycket

Om du har lite tid är det väl värt ansträngningen. Se bara till att e-boken bygger på din bloggutmatning - skölj inte bara det de redan har sett! Precis som du skulle gissa då, är bloggnischen starkt dominerad av sökning. Glöm inte kupongkoden, BTOP42 för 42% rabatt.

Först är det vanligtvis innehåll som bloggare redan skapar på sin blogg. Som alla andra jobb kommer det att ta tid och ansträngning. Du behöver inte heller betala en stor del av vinsten till plattformen som hjälper till att sälja din produkt. Produkter kan naturligtvis ta många former och intäkta virtuella informationsprodukter som e-böcker eller kurser men också andra virtuella produkter som mjukvara, rapporter etc. Om du inte har kunnat förhandla om ett enormt avgångspaket, rekommenderar jag inte att någon bara lämnar sitt jobb för att försöka bli en professionell bloggare. Detta är som mitt eget lilla företag som jag får driva hur som helst jag vill. Saker kan förändras över tid, och de kommer antagligen.

Faktum är att bloggar är framtiden. Att lära sig SEO är en lång och utdragen resa. Nu undrar du kanske, varför ska du bygga ett samhälle runt ett populärt socialt nätverk?

Vårt Bolag

Nyhetsbrev/video/podcast sponsring - Annonser i e-postmeddelanden eller mini-reklam i videor eller podcast-avsnitt. I så fall kan det vara meningsfullt att lägga några annonser på din webbplats som en kompletterande inkomstkälla. Det betalades med kreditkortspoäng som vi samlade från legitima företagskostnader. För att snabbt växa dina prenumeranter och visa tid kan du bädda in dina videor på din webbplats och uppmuntra dina besökare att prenumerera på din kanal. Förstå att det här inte är något du kan skriva under varje månad, men när du får en affär kan det vara några tusen under ett par månader. Jag ville ge dig den mest djupgående översikten över hur du kan tjäna pengar på att blogga. Här är min kompletta steg-för-steg-process för hur man tjänar pengar på bloggning:

Då kan du kontakta dem regelbundet, bygga förtroende och driva din produkt senare. Om du till exempel skapade en ny reseblogg är det inte vettigt att lägga annonser över hela din webbplats. Till exempel delar Darren Rose att hans största inkomstkälla kommer från att sälja e-böcker och kurser.

 • Det är därför det är oerhört viktigt att ha en mycket specifik nisch.
 • Hur driver de engagemang?

Produktinformation

Förutsatt att du vill tjäna pengar, ändå. På många sätt är känslan av att vara bloggare mycket som känslan av att ha ekonomisk frihet. För att vara tydlig... är det inte nödvändigt att ha sju olika unika mekanismer.

Det har gett mig friheten att sträva efter det jag älskar istället för att handla min tid för arbete. Då kanske du vill installera Easy Digital Downloads på din webbplats. Hur tjänar bloggare pengar? SEO eller sökmotoroptimering hänvisar till hur väl Google och andra sökmotorer kan hitta din information när människor söker efter den. Bilden nedan belyser några av dem och jag kanske definitivt har missat några. Du kan börja tjäna pengar på affiliate-länkar när som helst på din bloggresa.

Och vi kan av erfarenhet säga att skapa kurser inte är en promenad i parken - det tar mycket tid att skapa och, beroende på ditt ämne, behålla ditt kursinnehåll. Skriv en övertygande recension eller intressant anekdot om hur en viss produkt eller tjänst hjälpte dig och förklara hur det kan hjälpa dina läsare. (Många av mina vänner har skickat e-post till mig eller ringt mig för att ta reda på mer om "What Jamie Does", men det kan vara lite svårt att sjunka in till att börja med hur du faktiskt kan tjäna pengar på att driva en framgångsrik blogg ). Jag tycker att alla dessa resurser är så värdefulla och jag är säker på att de kommer att hjälpa dig så mycket som de hjälpte mig. Några exempel är utskrivbara planerare, inbjudningar, utskrivbara partier, måltider, guider etc. ”Det är helt bra.