Hur Man Tjänar Pengar På Bloggning (gratis Guide För 2019)

Om du inte vet ännu, betyder inte antalet följare du har på Pinterest mycket... det handlar om hur många (engagerade) följare du har. Vad är sponsrat innehåll? Deras startplan innehåller förmåner som ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat, obegränsad trafik, snabb SSD-lagring. Läsarna av denna blogg är troligen tonårsflickor, som vanligtvis inte har så mycket köpkraft. Med gratisversionen av WordPress har du verkligen inte så mycket frihet att göra ändringar på din webbplats. Om du till exempel är en förälder som älskar att dela föräldrartips på din blogg, men du har ingen avsikt att någonsin sälja dina egna produkter till läsarna en dag. 1 000 sanna fans räcker för de flesta projekt.

Låt dina sponsorer publicera ett inlägg på din blogg och godkänna deras produkter.

Blogga är en maraton, inte en sprint. Många gånger når innehållsannonsörer till mig med ett erbjudande. Ditt pengar att tjäna inlägg kan till och med vara ett av de monsterblogginlägg jag pratade om.

Vad Händer Nu?

Välj alltid kvalitetsprodukter som är testade och pålitliga när du skriver recensioner. Du kommer att lära dig hur du gör en inkomstblogg från början, även om följande är små eller noll! Växar du din Facebook-sida?

Alternativt kan du skriva på WordPress. Så vad ska du skriva om? Ett personligt exempel är att jag har lagt märke till att mina egna läsare har blivit intresserade av att lära sig om refinansiering av studielån, så jag publicerade nyligen några fler inlägg om det för att hjälpa dem. Du kan ha varje affiliate-länk och försäljningstratt inställd på din webbplats, men om ingen ser det kommer du inte att få ett cent. Så med tanke på denna kärlek att skriva kan du börja tjäna pengar på din blogg genom att sälja frilansskrivningstjänster. Det är möjligt att tjäna intäkter från produkter med plattformar som Teachable och du kan skapa pengar för att tjäna pengar med stor enkelhet. Återigen är äkthet viktigt - tvinga inte det. Försök inte vara alla saker för alla människor, för du kan inte.

Sedan börjar de vingla lite. Du måste bevisa din statistik till dem. Under den senaste månaden har vår blogg genererat över 1 500 dollar extra pengar för vår verksamhet. Som en ny mamma som jag stannar hemma blir jag upphetsad av budgetvänliga idéer för familjen. Istället kan du bara skapa en "anställa mig" -sida på din webbplats och börja leta efter din första klient.

  • Annars riskerar du att slösa bort månader eller till och med år av ditt liv på att försöka driva en produkt som ingen vill ha.
  • 95 per månad (en rabatterad ränta tillgänglig via min länk) vilket är mindre än en kopp kaffe!
  • Vad är ett filialprogram?
  • Som utgivare av en blogg kan reklam ge en sund inkomstström för ditt onlineinnehåll.
  • Prova verktyget nedan och se om ditt domännamn är tillgängligt.
  • De underskattar hur mycket ansträngning det tar för att skapa inkomst från gratis innehåll.
  • Ja, det kan vara ensamt.

Topplista Med Pengar Att Göra Bloggar

De kanske till och med vill få tillgång till alla nyhetsbrev du skickar ut och inkluderar en annons. Varför hände det här?, cBOE: s Bitcoin future1-tal är det första cryptocurrency-derivat som listas Bläddrar Gemini historiska data, det är uppenbart att mängden bitcoin-avvecklade USD-par för att gå live den 12 december citat och virtuella valutor, inklusive bitcoin, upplever betydande prisvolatilitet. Men precis som barnfilmen Kung Fu Panda, kände jag mig som om jag fick hacka karate. Tänk på vilken typ av nisch din blogg kan falla in i. Det finns väl ett antal verktyg och metoder du kan använda. Få din blogg att stå fram och skörda belöningen.

Ställ In Permalänk:

Dessutom har du massor av gratisverktyg att använda för att göra dig till en bättre bloggare. Om din blogg får höga trafiknivåer kan visning av Google-annonser vara ett snabbt och enkelt sätt att tjäna stabila intäkter. Det är definitivt inte lätt att tjäna mycket pengar på att blogga, men en av de bästa sakerna med det är när din Google-trafik växer med tiden och din publik växer, du kan tjäna mer och mer pengar varje år.

Du lär dig vad som fungerar för din blogg och hur du kombinerar dem alla för att göra mer än du trodde att det var möjligt att blogga. Att regelbundet blogga om vikten av att investera och hantera din ekonomi gjorde det möjligt för oss att driva försäljning via sociala medier eftersom vi konsekvent hade en närvaro på nästan varje plattform du kan föreställa dig. Frilansskrivning är ett bra sätt att öva dina skrivfärdigheter och få ditt namn där ute. Det och hur lång tid tar det att tjäna pengar på bloggning. När du känner dig säker på hur du besvarade dessa frågor börjar du planera evenemanget. Det var något vi var tvungna att lära oss på det hårda sättet. När du får fler kurser till din publik, kommer du att finjustera din process och lära dig att göra detta sätt perfekt för att tjäna pengar på blogg över tid.

”Följ i deras fotspår, kolla in min gratis kurs”. De flesta provisioner är mellan kr1 och kr100. Utöka din e-postlista. Du får en procentandel av priset på produkter.

Hur Man Startar En Ideell Organisation

Vanligtvis kommer de att erbjuda mellan kr50 - kr1000 för att publicera ett av sina inlägg på din blogg. Om du vill tjäna riktiga, livsförändrade pengar från din blogg, måste du börja tänka som en VD. När du använder en gratistjänst har du inte så mycket kontroll över din blogg - gratistjänsten gör det.

Inklusive tredjepartsrankning från webbplatser som SimilarWeb. Oförutsedda omständigheter kommer att uppstå. En av de saker jag tillbringar tid med att göra mer än någonting annat är att kolla in andra bloggers innehåll:

Bygg Engagemang Med Läsarna Som Kommer

Baserat på dina kunskaper kan du erbjuda olika tjänster. Du kan klara dig med bara den kostnadsfria provperioden, men så småningom måste du göra investeringen. Varje nätverk har sina för- och nackdelar, men totalt sett underlättar de livet för förläggare. Detta kan göra det svårt att komma igång utan att investera mycket pengar. Ibland har jag ett sponsrat inlägg som kan betala allt från kr1 000 till 2 000. Jag hoppas att den här artikeln har hjälpt dig på din resa att tjäna pengar på en blogg. Detta är några av de bästa sätten att tjäna pengar online. Gör en lista över produkter och tjänster du älskar och använder.

Annonserna här liknar Adsense, de är inriktade på inriktning på specifika sökord och sammanhang för din blogg.

Hur man skapar PayPal-konto i Indien och verifierar (komplett handledning)

Skapa en sida "Arbeta med mig" eller "Tjänster" och lista frilansskrivning som en tjänst för klienter. Det är därför jag ofta säger helt nya bloggare att fokusera på de första kr100 snarare än kr100K siffran. Det finns inget rätt sätt att göra det. Detta tar tid och under den tiden kan du lika enkelt bygga upp din e-postlista, skapa en infoprodukt och skapa tusentals när du vill.

Ett annat sätt att sälja annonser är direkt till ett varumärke eller företag som når ut till dig. Återigen är äkthet viktigt - tvinga inte det. Du kan formatera storlekar och lägga till hyperlänkar till dina bilder om du vill. Registrera dig för ett gratis Google Adsense-konto. Jag vill inte avskräcka dig från att pröva reklam på din blogg. Naturligtvis tog det ett tag att skapa allt innehåll, men det var också en av de mest påverkande kurserna jag någonsin har startat för mina elever. Att inrätta en onlinebutik kan låta skrämmande. För att tjäna pengar på denna nisch skulle du skapa en ny blogg och flytta dina läsare ner i försäljningstratten:

De tillhandahåller ett dagligt horoskop gratis, men för att få personliga rapporter baserade på din födelsedatum måste du lämna in en betald begäran. Be alla dina talare att också marknadsföra evenemanget för deras publik. De flesta kommer aldrig att köpa efter att ha besökt en blogg för det första besöket. Det är något med dig eller din metod som gör att du bättre kan hjälpa kunder än någon annan. Även om de flesta inkomster kanske inte kommer direkt från en blogg, är det viktigt att ha en blogg eftersom du kan kontrollera ditt meddelande och ha en plats där du kan hitta (är det ordet?) Bloggare använder dem, och det gör även andra webbplatser. Gruppstyrelser kan hjälpa till med detta.

Sökmotoroptimering

Du tjänar mer pengar beroende på hur många sidvisningar din webbplats får, men du tjänar inte en provision om det finns en försäljning. Kom igång med Google AdSense nu! Om du bygger en blogg med hög trafik kan du göra en heltidsinkomst som säljer annonsfläckar på din webbplats till stora företag. Invester din tid i att skapa en produkt eller en tjänst som verkligen är till hjälp för dina riktiga fans. Det låter nästan för bra för att vara sant - men det är verkligt och 100% legitimt. Men det betyder inte att det är alla regnbågar och valpkuddar. Detta förvandlar dig till ett trafikmonster. Till exempel har Digital Photography School enligt uppgift gjort mer än 500 000 dollar i Amazon-uppdrag för att marknadsföra fotograferingsutrustning:

Carlys bok om hur man kan fastna med en manuell strategi är till stor hjälp när du börjar. När detta händer kan du argumentera, men de lyssnar vanligtvis inte. Den ljusa idén förvandlades till ett trevligt litet sidostör och tillät honom att fortsätta bygga sin blogg och växa sin online-verksamhet. Jag har lärt mig så mycket om coachning och hur jag kan hjälpa läsarna genom mina privata coaching-engagemang. Detta är några av de två första frågorna vi hör från varje ny bloggare. Dina första jobb du kanske måste göra för kr20- kr30 per artikel. För en detaljerad guide, kolla in vår artikel om hur du skapar en WordPress-blogg. Google kommer också att föreslå andra relaterade termer.

Lämna siffror, bindestreck och allt annat än bokstäver. Det har aldrig varit lättare att sälja din expertis och tjäna pengar på att lära andra. Gör de flesta bloggare en heltidsinkomst? Så här tjänar du pengar på en blogg. Generellt sett är podcast stora ljudfiler. Om du inte är säker på vilken lista byggande programvara du ska använda har jag granskat en rad olika e-postmarknadsföringstjänster för dig.

Din blogg nisch Matters

Folk köper saker eftersom det hjälper till att lösa sina problem eller får dem att må bättre: Även om du bara vill ha en plats att skriva, behöver du mer än en "bloggsida" för att din webbplats ska bli en framgång. VA är egenföretagare som erbjuder teknisk och administrativ hjälp till sina kunder praktiskt taget. Ju mer du skriver, desto mer ser publiken din blogg och engagerar dig.

D. Besluta om verktyg som hjälper dig att leverera din informationsprodukt

Lyckligtvis har WordPress ett "Feature Filter" som låter dig söka efter något som passar din stil. Och det här var vad som hände i januari, efter att ha implementerat hans strategier i kombination med Carly: Och gissa vad jag skulle göra om jag var tvungen att börja om igen? Vad ska jag blogga om?

Naturligtvis - Min uppblåsbara båtverksamhet tog inte ens tillräckligt för att starta den på det lilla dammet, mycket mindre ett stort damm. Jag skulle älska 10.000 dollar i fickan. Sociala plattformar kan hjälpa dig mycket att sprida ordet. Majoriteten av dina blogginlägg kommer från personliga upplevelser, passioner, framgångar, misslyckanden och nya inlärningar. Med en solid spelplan för innehåll, ett bra hem för din webbplats och ett fantastisk tema har du tagit de första stegen att tjäna med din blogg. Om du är en utvecklare och har färdigheter att koda, varför inte förvandla den färdigheten till kontanter? Jag har inkluderat en lista med exakta verktyg som jag har använt för att växa mitt företag till att bli mycket framgångsrikt på mycket kort tid.

Jag kunde se bloggare som hade färre sidvisningar än mig, vilket tjänar mycket mer pengar. Ju fler människor delar din webbplats och ditt innehåll, desto mer viral trafik går tillbaka till din webbplats. Men när jag äntligen lanserade min första blymagnet The Money Dominating Toolkit, antalet e-postmeddelanden som jag samlade mer än fördubblades över natten. Du behöver inte lämna in förslag. Online-toppmöten har blivit mycket populära och vissa kan till och med göra en trevlig vinst. Det enklaste sättet att få de bakåtlänkar är att gästpost.

Dela Med Sig

Du kan läsa allt om hur här. Dessa inlägg ger dig relevanta, höga Domain Authority (DA) bakåtlänkar för SEO, som fortfarande är ett av de bästa sätten att öka i Googles sökrankning. I utbyte kan du erbjuda prenumeranter eller medlemmar premiuminnehåll, ett samhällsområde, inlärningsresurser, videor eller extra tjänster och verktyg. Ta ut en avgift för din tid, men fokusera på att lösa människors problem.

För att få en anständig inkomst från bloggning, tänk på att ha flera inkomstströmmar som kommer in från olika källor och på olika sätt. Jag insåg att mina kamrater (millennials) behövde mer utbildning för personlig ekonomi, motivation och commiseration... Jag var ganska säker på att vi alla kände på samma sätt om studielån. De är relativt enkla att skriva och producera. Dela är omtänksam! ”Då måste du börja med en blogg. De håller dig organiserad. Som ett häftklammer i det kapitalistiska samhället är att sälja produkter ett utmärkt sätt att tjäna pengar.

Att hitta rätt namn på din blogg kan ta några försök så du ska inte förtvivla om du inte får det direkt utanför fladdermattan. Vad jag gjorde är att berätta allt du behöver veta för att börja vidta åtgärder nu. Vi ber om ursäkt för besväret. Sätt en lista tillsammans med alla dessa företag som du har upptäckt. Men som bloggare har du valet mellan att få betalt idag eller att få betalt 18 månader från och med nu.