Tjäna extra pengar: 38 Idérika sidostymer för 2019

Det här inlägget handlar om hur du kan komma in på åtgärden. ”Medan Google och andra sökmotorer använder kraftfulla algoritmer för att avgöra vilka sidor som ska visas för sökresultat, finns det riktiga människor som tjänar pengar online genom att se till att maskinerna gör sitt jobb korrekt. OIO Publisher verkar som din vanliga annonstjänst till en början.

Det kan också visa sig vara en viktig testplats för dina utbildningskurser.

På grund av de enorma användarbaserna som Facebook har fått, har det naturligtvis blivit en varm säng för företag - stora och små - att spendera några av sina marknadsföringsbudgetar. När kompensationsdiskussioner dyker upp ska du ta fram det här dokumentet och beskriva hur du ska lösa företagets problem. Du placerar sedan en satsning på mellan kr20 och kr500 per månad att du gör det. Även (och kanske särskilt) om du är en universitetsstudent som vill tjäna mer pengar är många av dessa uppgifter perfekta för dig. Michelle @ Making Sense of Cents tjänade över 159 000 dollar i sin senaste publicerade rapport! Du kan utbetala dina intäkter via PayPal. Du börjar med att skapa ett viktminskningsmål och sedan registrera dig för ett konto. Helt enkelt för att få studenter når det personliga skattefria inkomstbidraget varje år, men de får en grundläggande skattekod för akuta av sina arbetsgivare, vilket innebär att skatten betalas när det inte borde vara.

Om du är intresserad av andra sätt att tjäna pengar online internationellt - kolla in det här inlägget. Jag tjänar över 10 000 dollar i månaden på att blogga och jag älskar det absolut. Helgshandelsjobb är också ett utmärkt sätt att träffa kollegor på sidan. (50) via Paypal.

För detta måste du se till att du har gott om utrymme och godis för Fido.

Få Betalt För Att Hyra Ut Din Bil

Först måste du skicka din telefon till återförsäljaren, som sedan inspekterar den innan betalningen skickas via check eller PayPal. Kräv tillbaka skatt Många studenter arbetar deltid eller under sommarmånaderna, och andra är på platser eller betalade praktikplatser. Utföringshastighet, ekonomisk spridningssatsning är endast tillgänglig för OANDA Europe Ltd-kunder som är bosatta i Storbritannien eller Irland. Till att börja med arbeta med att bygga en publik, välj ett ämne som du har kunskap om och något som mest sannolikt kommer att sälja. Poängen är att även relativt små mängder extrainkomster kan gå långt.

  • Bli din egen bank "Peer-to-peer" -lån är bankens framtid.
  • De vet säkert hur man får uppmärksamhet.
  • Till exempel utländska studenter som försöker förbättra sin engelska.
  • Som guide får du en procentandel av det förhandlade priset per svar och för antalet svar du ger.
  • GigSalad - GigSalad är marknaden för underhållare, DJs, fotografer, bartendrar och mer för att få kontakt med kunder som är värd för fester, bröllop eller andra evenemang.

Hur Kan Jag Hjälpa Dig?

Det tog bara några månader för hennes butik att bli lika upptagen. Han kan göra olika uppgifter som att ta hand om webbplatser, rådgivning, skrivning och korrekturläsning, publicering av innehåll, marknadsföring, kodning, webb- och apputveckling, forskning etc. Om du bara har några minuter här och där kan du fortfarande använda den fria tiden för att tjäna extra pengar direkt från din smartphone. Den enda delen är - det tar tid ut ur ditt liv. De använder den information de samlar in för att hjälpa dem att marknadsföra/öka funktionaliteten i deras annonseringsprogram när de riktar sig till användare som liknar dig. Älskar du lag och ordning?

Som "löpare" bjuder du på olika korta ärenden som "avsändare" har publicerat, till exempel hundpromenader, skakor eller leveranser. Låt bara inte huset brinna ner. Intelicheck - Räknar med att tjäna ungefär kr1. Om du uppmärksammade i klassen och tog utmärkta anteckningar, kan du sälja dem för en stilig vinst. Varför inte försöka tjäna levande fotografering av porträtt, bröllop eller stockfotografi för lite extra kontanter på sidan. Kolla in mina månadsrapporter på bloggen där jag uppdelar exakt hur jag tjänar pengar på min blogg.

Ladda bara ner appen och handla!

Lär Yoga Eller Träningskurser

Jag misstänker att du i bästa fall kan tjäna några hundra dollar extra varje månad. Du bör ha en nischpublikbas som är lojal mot din blogg eller varumärke. Och jag har inte tid att göra det idag. Låt några veckor bli godkända. Det är en nollinvesteringsinkomst om du använder gratis webbhotell för bloggar. Podcastmarknaden letar ständigt efter nytt, kvalitetsinnehåll. Hon bloggar på ClubThrifty.

Vårt Bolag

Naturligtvis kommer det att finnas undantag, men även med undantagen måste du hålla det professionellt. Som det visar sig, många människor vill ha en betald, platonisk följeslagare. Dessa jobb kan enkelt utföras genom telekommunikation. Om du har en passion för kondition och älskar att hjälpa andra förbättra deras hälsa kan du överväga att bli personlig tränare. Fordonskraven för matleveranstjänster är vanligtvis lättare än Uber eller Lyft och tillåter förare att använda äldre bilar. Eller så är du en högskolestudent. Registrera dig på TaskRabbit och få betalt för att hjälpa människor med dagliga hushållssysslor.

De flesta av dessa tar bara några minuter och du kommer att tjäna poäng för varje fullbordad. Glen köper många saker, men hans intresse för sneakers har hjälpt honom att hitta de bästa erbjudandena när han handlar. Många webbplatsägare letar efter designers som kan hjälpa till att skapa utskrifter, e-böcker och enkel grafik på sociala medier för deras webbplats. Du får betalt för alla dessa uppgifter (och mer!) I själva verket börjar det ofta som en hobby, blir ett lönsamt sidoföretag och blir sedan en helt ny, heltäckande karriär.

Bilbetjäning

Det här är webbplatser som publicerar korta uppgifter som betalar per styck. Det är inte heller bara för lärare. VIPkid - VIPkid är en unik plattform för vilken lärare kan hjälpa kinesiska barn att lära sig engelska online via telekonferenser. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och ladda upp så många bilder du vill. Med affiliate-marknadsföring, ju mer relevant trafik du kan dra in, desto mer kommer du att göra av din webbplats. Om du redan har ett Google-konto för Gmail eller Google Drive kan du använda det för att logga in på YouTube och börja ställa in din kanal. Data samlas in och bryts sedan för att göra det rörligt. Naturligtvis, tillsammans med att sälja dina egna saker på din egen webbplats kommer en hel del av både ansvar och teknisk konfiguration och krav.

Fokusera på att skapa passiva inkomstströmmar som kommer att frigöra din tid så att du kan avsluta råttraset och fokusera på de saker som betyder något. Här är en användbar uppskrivning från inkomster från enskilda mammor om hur man tjänar pengar som en framgångsrik direktförsäljningskonsult. Om gamla skolan, personlig undervisning är mer din stil, nå ut till grannskapskolor, mentororganisationer eller samhällskolor, som kanske kan utnyttja din expertis som klassrumsinstruktör. Detta är det perfekta sättet att tjäna extra pengar om du gillar att tänka på saker - du, MacGyver, du. Så det finns några företag där ute som arrangerar denna testning för webbplatsägare, genom att anställa vanliga människor att besöka webbplatserna och rapportera om sina erfarenheter. Online-forskning. Om du har expertis, sälj det! De gör detta genom ett program som heter Working Solutions University och är helt gratis att använda.

Hemlig bonus: Starta en blogg och sälj High-End B2B Consulting

Deras digitala plan är till 0. CashCrate - Få en kr1 bonus bara för att registrera dig! Du är på den här sidan för att du vill veta hur du kan tjäna extra inkomst online. Skapa helt enkelt en profil och börja söka jobb.

Det är mest användbart för studenter som söker lån eftersom det är specialiserat på att hjälpa dem att hitta det bästa möjliga alternativet. Lär en kurs. Registrera dig bara här, slutför en testgranskning och ser fram emot att ta emot webbplatser i din inkorg. Det finns ett brett utbud av tjänster som VA kan erbjuda, från grafisk design, bloggredigering, svara på e-post och mer.

Skaffa En Kampanj

Webbplatser som RelayRides och GetAround gör att du kan hyra ut din bil varje timme, dagligen, för en helg eller till och med för en specifik resa. Webbplatsen skapades av en New York City-lärare i allmänheten som såg att hans klass presterade bäst när han blandade in unika lektionsplaner och idéer från andra lärare med sina egna. Webbplatsen erbjuder fullständiga läroplaner, uppgifter och videor som kan säljas till andra lärare, lärare och homeschoolers. Jag vill inte ens ta upp artiklarna som rekommenderar barnpassning 2019. Lita på mig, jag hatar spam lika mycket som du gör. De har en sökmotor som betalar (små belopp) för att söka igenom.

Betalningar görs varannan vecka via Dwolla. Det bästa med denna lukrativa idé är att när du har investerat tiden (säg 20 timmar), kommer du att få en passiv inkomst under många år framöver! Om du har en gammal brudklänning inramad på vinden, gräva ut och förvandla det till kontanter. Här är en lista med 150+ tjänster som du kan erbjuda som virtuell assistent.

Så Säljer Du Dina Gamla Tekniska Tillbehör

Eftersom det inte är ett doldt faktum att det finns mycket pengar att göra i apputvecklingen. Det finns bokstavligen tusentals av dessa webbplatser, men jag har samlat det bästa av det som finns där ute. Erbjud prenumerationer inom appen. För att göra det vänder de sig ofta till individer för att granska dessa produkter och tjänster. Du kan utföra uppgifterna var du än har en internetuppkoppling, få betalt varje vecka i amerikanska dollar och arbeta så mycket eller så lite du vill.

Då kan du också börja skapa och sälja dina digitala produkter på din webbplats och få andra dotterbolag att marknadsföra dig: Det bästa är att du kan hitta det mesta av informationen online och jag rekommenderar att du tillbringar de första dagarna att lära dig om Bitcoin och cryptocurrencies så mycket du kan innan du börjar investera i den. Om fotografering är din hobby kan du förvandla det till ett kontantbaserat företag. Om du är kompatibel med datorn är det att bli en virtuell assistent eller en VA-ledare. Denna webbplats har en mer vetenskaplig/uppfinningsvinkel. Stora och pålitliga webbplatser som Upwork har tusentals arbetsgivare som vill anställa för alla slags uppgifter där du kan skriva eller redigera om allt från teknik till affärsartiklar. Välj din nisch och kolla efter behov:

Nu vill jag inte vilseleda dig. Gör dessutom de små sakerna (undersökningar, appar som betalar dig etc.) För att hitta kunder, lägg upp annonser på college-anslagstavlor, fråga runt din inre cirkel eller prova en universitetshandledningssida som Tutor.

Spara Pengar

Om du gillar att lära dig om sociala medier, och vill ta saker ett steg längre och tjäna extra pengar, är sociala mediahantering ett bra alternativ. Till exempel kanske du brinner för rymdutforskning eller teknikföretag eller miljömedvetna företag. Kolla in deras priser, beskrivningar och foton. Nu har du många olika alternativ att börja tjäna online. Folk tar ut var som helst från trettio dollar till några hundra för att hyra sina lediga rum på webbplatser som Airbnb. Spinlister - Hyr ut din "åktur" på Spinlister - din cykel, dina skidor eller snowboard, surfbräda. Eftersom det är säkert att anta att inköpsavsikten på sökningar efter vandringsryggsäckar är ganska hög, är nästa logiska steg att ett rimligt antal besökare på webbplatsen klickar genom att använda mina affiliate-länkar och slutföra ett köp över tid. Du måste bara ta en bild av ditt livsmedelskvitto med din telefon, och du kan till och med köpa matvaror från din vanliga livsmedelsbutik.

Liksom andra jobb med matleverans på den här listan låter Instacart dig tjäna en pris per tur plus tips.

Användbara Resurser

Om du har snabba skrivfärdigheter kan det vara lätt att komma igång. Genom att gå med i en klinisk prövning kommer du inte bara att få betalt för din tid och stöd, men du kommer också att hjälpa medicinska, kirurgiska eller beteendemässiga forskningsstudier, vilket är oerhört fördelaktigt för forskare som försöker ta reda på om en ny behandling eller läkemedel etc, är säkert och effektivt att använda. Vissa människor kan till och med be dig att förbereda frammaträtter för veckan. Vi älskar Bluehost eftersom du kan komma igång för bara kr2. och kunskap inom några specifika ämnesområden, kan du vara en av dessa författare. En av mina förare på en ny resa uttryckte det så här: Allt du behöver göra är att börja skapa fantastiska blogginlägg och erbjuda dina recensioner och digitala produkter överallt. Du kan komma in på åtgärden genom att söka möjligheter via en marknadsföringsplattform som Instabrand eller Famebit, eller genom att kontakta de varumärken du vill arbeta med.

För att komma igång att lära engelska som andraspråk för vuxna, gå igenom dina lokala skolor och högskolor för att hitta klasser där det behövs lärare i engelska. Enkelt och effektivt. Du känner till de ovanifrån och ner matlagning eller hantverk videor som du bara inte kan komma undan från dessa dagar? Det finns en anledning till det. Enligt min mening är det mycket bättre än kr500 värderat av damm som samlar tillbehör som gömmer sig runt mitt hus. ProofreadingServices. Så om du vet hur man ska göra bra att skriva bra kan du tjäna extra pengar online varje månad. Testa Shopify om du vill prova att sälja produkter online på alla kanaler.

Sälj gamla saker på OLX eller Quikr

I slutändan är det första steget att starta en blogg jag rekommenderar att få webbhotell. Nackdelen är att du måste använda ditt eget fordon, men detta kan vara antingen ett mycket generöst deltidsföretag eller till och med heltid. Det var det som hjälpte mig att bygga min nödfond och så småningom hjälpa mig att ta språnget i entreprenörskap. Om du har en bra fungerande bil (eller till och med en bra cykel), tid på dina händer och mycket energi, kan detta vara en verklig möjlighet att tjäna pengar online. Arkivera den här under både super rare och den ultimata definitionen av frasen passiv inkomst. Det finns massor av människor som kan jobba i stadens centrum och är trött på att betala via taket för daglig parkering. Visst, det är lite udda, men det är det som gör det bra. Så länge du är medveten om de röda flaggorna - som företag som begär känslig information i förväg, är vaga med att svara på dina frågor och ha en hög vändningsfrekvens - så kan du enkelt undvika bedrägerier och landa det drömjobbet.

Dosh

Tills penningmarknadsräntorna ökar ytterligare är jämställdhetsutlåning ett effektivt sätt att diversifiera din passiva inkomst. De gör det superlätt och dina gamla enheter kan vara värda kr25-200 eller mer. Health-appen AchieveMint ger dig poäng för att du är frisk och gör saker som att gå, spåra din mat eller genomföra hälsaundersökningar. Om du är villig att klippa gårdar eller spade eller plöja snö på vintern kan du enkelt starta din egen snöavlägsning och gräsklippningsverksamhet på sidan. Amazon betalar via leveransblocket och det finns möjligheter i mer än 50 städer att leverera för Amazon. Ett annat alternativ - som inte är riktigt kontant tillbaka - men är på samma sätt som "tjäna pengar genom att spara pengar" är Honey Chrome-förlängningen. Är den här webbplatsen lämplig för en allmän publik?

Jag fick massor av nya vänner som också jobbade på heltidsdag jobb och använde sina sidoinkomster för att spara för saker som att resa eller betala av sina kreditkort. Att skriva objekt på eBay är naturligtvis ett annat alternativ, registrera dig genom att gå till www. Det har blivit en sådan framgång för oss att mina grannar har anställt mig för att hantera sina fastigheter på webbplatsen, vilket resulterat i ännu mer deg i fickan eftersom jag tar ut dem i procent. Ta reda på hur hon tjänar pengar här. Detta kan vara ett enkelt sätt att tjäna extra pengar online och att finslipa dina färdigheter att använda i din konsult eller frilansaffär. Det är därför det enklaste sättet att starta freelancing är att ta saker ett steg i taget och inte oroa dig för att göra det perfekt.

Ett annat stort tips är att ha ett fantastiskt omslag utformat (bläddra bland dessa) så att den sticker ut, och när din bok är live i Kindle-butiken är det verkligen viktigt att få några recensioner så att den visar sig högre i resultat. Finns det en produkt eller tjänst som du är särskilt entusiastisk för? Och det är den typ av skrivuppdrag som du kommer att arbeta med (specifika nyckelord). Och du kan använda dessa idéer oavsett vilken babysteg du är på!