Hur man blir rik: varje avsnitt - Naval

Meningen är självförklarande. Det här tankeexperimentet jag vill att du ska tänka igenom föreställ dig om alla hade kunskapen om en bra programvaruingenjör och en bra maskiningenjör. Pengar är hur vi överför tid och rikedom. Specifik kunskap är kunskap som du inte kan utbildas för. Liksom en annan värdig investering säkerställer det att du skördar oändliga fördelar under kommande år. Jag har funderat på det ett tag och jag fick äntligen göra det. Du kan skapa programvara och media som fungerar för dig medan du sover.

  • Vem är nummer ett?
  • Så bra människor, moraliska människor, etiska människor, enkla att arbeta med människor, pålitliga människor tenderar att ha mycket hög självkänsla eftersom de har mycket gott rykte med sig själva, och de förstår det.

Om du kan göra båda är du ostoppbar. Indodaxs funktioner, detta innebär att du inte behöver sätta in några pengar i systemet så att du kan pröva Executium utan att behöva oroa dig för att förlora några av dina egna pengar. Vi har inte utvecklats till att blöda lite varje dag med misslyckade iterationer. De får status genom att attackera människor som spelar välståndskapande spel.

Studera istället mikroekonomi, spelteori, psykologi, övertalning, etik, matematik och datorer.

Samhället Kommer Att Belöna Dig Med Ansvar, Kapital Och Hävstång.

Eftersom det är en kompetensuppsättning som jag har utvecklat och jag tror att vem som helst kan utveckla. Eftersom det är en kompetensuppsättning som jag har utvecklat och jag tror att vem som helst kan utveckla. Bli bartender, fråga din vän som kan använda dess anslutningar. Kapital och arbetskraft är tillåten hävstångseffekt. ”Vi kommer att gå igenom de flesta av tweets i detalj, ge Naval en chans att expandera på dem och i allmänhet riffa om ämnet. Det finns människor som går ut och skapar saker och bygger saker och arbetar hårt med saker. Om du har praktisk övertalning och en djup förståelse för något komplext ämne, tror jag att du kommer att ha en bra grund för att lära dig resten av ditt liv. Kom ihåg att Naval har en invandrarbakgrund så sparsamhet skulle ha kommit naturligt till honom. Böcker som kom till minnet:

Han är ansvarig gentemot publiken och ville inte skada förtroendet LMM har byggt med dem under åren. Frågan om utbildning, kunskap och ansträngning. Och normalt skulle det ha varit värdelöst råd före internet.

Affärshävstång kommer från kapital, personer och produkter utan marginalkostnader för replikering (kod och media). Det handlar inte om att ta något från någon annan. Men det är vad vi vill prata om. Alla jag känner som läser mycket älskar att läsa, och de älskar att läsa eftersom de läser böcker som de älskade. Men de kommer till dig och ber dig att extrahera den och måste ge dig hälften, det är inte tur. 33/Läsning är snabbare än att lyssna. Hur läser jag?

Det finns också den klassiska militära linjen, "Antingen leda, följ eller gå ur vägen."

Navigera

Och sedan energi, många gånger är människor omotiverade för en specifik sak, men de är motiverade för andra saker. Gå inte i pension i den meningen att du inte gör någonting. Rikedom kommer aldrig att byggas och fungerar för någon. Världens historia är i viss mening detta rovdjur/bytesförhållande mellan tillverkare och takare. Återigen, att ha olika former av passiv inkomst är sättet att bygga förmögenhet.

Så, i grunden matchas dina input till dina output. De flesta har inte kommit fram till det ännu. För 200 år sedan hade ingen antibiotika. Så det är viktigt att välja en bransch där du kan spela långsiktiga spel och med långsiktiga människor. Det är faktiskt den svåra delen. Bloggare, podcasters.

Eftersom du har ett hus tar inte bort min förmåga att ha ett hus. E * handel - bra verktyg och bra för nybörjare, andra belöningsförmåner inkluderar kreditkortsbonus, tillbaka räntebonusar, prioriterad kundservice och mer. Alla i världen kan vara rika. E-sportspelare, du vet, människor som tjänar miljoner dollar som spelar Fortnite. Om samhället kan utbilda dig kan det utbilda någon annan och ersätta dig. Men pengar försöker vara en pålitlig IOU från samhället att du är skyldig något för något du, eller någon som gav dig pengarna, gjorde tidigare.

Partner Med Rationella Optimister

Om du går till ett litet barn som först lär sig språk frågar de nästan alltid: När du har förstått den vetenskapliga metoden kan du skilja sanningen från falskhet på andra områden. Guide frågor.

Fortsätt Omdefiniera Vad Du Gör

En annan specifik ”kvalitet” som jag har är att jag naturligtvis är en mycket provocerande person. Jag mötte den här tankegången ofta i två delar av mitt tidigare liv. Nu finns det ett undantag från det, där jag antydde vad du faktiskt vill lära dig, vilket är att det är för mycket att läsa. De är mer The Millionaire Next Door än att hålla jämna steg med Kartrashians.

Tvåvägs (skicka Och Ta Emot) Korta Koder:

En av de saker som jag tycker är viktigt för att tjäna pengar när du vill ha den typ av rykte som får människor att göra affärer genom dig. När du hittar rätt sak att göra, skapar de rätta personerna att arbeta med blandat intresse. Hävstång är en kraftmultiplikator för din bedömning. Prenumerera, när du gör denna process på nätet kallas det online-maskinskrivning. Du behöver inte läsa klassikerna. Detta är det ögonblick du behöver stå upp och acceptera detta ansvar. Även om vem du arbetar med och vad du arbetar med är viktigare än hur hårt du arbetar. Du kommer att bli rik genom att ge samhället vad den vill men vet ännu inte hur man ska bli.

Du tittar på klockan och den är knappt rörd. Till exempel någon som går och examen i psykologi och sedan blir en säljare. Top stock screener-programvara, särskilt när man involverar hundratals symboler. Skriv ofta och konsekvent för att bygga ett följande. Det handlar om att distribuera vad rika människor brukade ha till alla. Speciell kunskap hittas genom att sträva efter din äkta nyfikenhet och passion snarare än vad som är varmt just nu. De är hävstångseffekten bakom de nyligen rika. De ställer alltid frågor. Publiceras också på Medium. Sök rikedom, inte pengar eller status Rikedom har tillgångar som tjänar medan du sover.

Rikedom är inte ett nollsummespel. Du kanske upplever att du har människor i ditt liv som är på samma väg som du och tycker om den framgång du har och lyfter dig ännu längre. Ruin betyder att hålla sig ur fängelse. Han slog mig verkligen i känslorna när han uttalade en dömd som i slutändan resonerade med hur jag känner just nu och slutligen där mitt liv är på: En persons handling gentemot själva objektet.

Marknadsför denna Tweet

Det är möjligt för 7 miljarder människor att ha 7 miljarder produkter. I huvudsak kommer alla fördelar i livet från sammansatta intressen. De försöker ha hög status i ögonen på andra människor som tittar på genom att säga: ”Tja, jag behöver inte pengar. Om du är väldigt skicklig inom ett fält, kommer du att märka när ett lyckosamt inträffar inom det fältet. ”Som” när det gäller människor. Men detta kan föras till enkla sätt att bygga produkter som inte behöver vara enorma. Alla försöker leda, men någon måste följa dig. På evolutionär basis, om du går tusentals år tillbaka, är status en mycket bättre förutsägare för överlevnad än rikedom.

Tja om de redan var en formidabel säljare, en högklassig säljare till att börja med, då är psykologgraden hävstång, det beväpnar dem och de klarar sig mycket bättre på försäljningen. Beroende på vilken version av metafysik som är sant, kan detta spel (och alla mänskliga spel) vara grundläggande meningsfullt eller grundläggande meningslöst. Jag var så glad att dela med vänner och jag sprängde mitt konto på mindre än tre dagar. De får status genom att attackera människor som spelar välståndskapande spel. Omfatta ansvar och ta affärsrisker under ditt eget namn. Alla jagar kapital, men någon måste ge det till dig. Det är den äldsta och mest bekämpade formen av hävstångseffekt. Så du vill verkligen se till att du är bra på det så att äkta nyfikenhet är mycket viktig.

Jag är inte så ambitiös som någon av dem. Arbetskraftseffekten kommer att imponera på dina föräldrar, men slösa inte ditt liv med att jaga det. Färre människor tävlar = mer M O N E Y för dig. Herr shagun, följande är hanterade tjänster som du kan använda via webbläsare och behöver inte mycket inställning från användaren. Det är förmågan att ha krediter och debiteringar från andras tid. Det beror på rikedomskapande.

Relaterade Inlägg

Just där säger du att det är färdigheter som är värda att ha. Det är mycket mer troligt att du gör ett jobb som så småningom kan ersättas av en robot eller av en AI. Välkommen till 99bitcoins, nu har dock svårigheten ökat så mycket att mycket mer specialiserad utrustning behövs. Det är allt du har tid för när du är på uppdraget.

Alla jagar kapital, men någon måste ge det till dig. Dom kräver erfarenhet, men kan byggas snabbare genom att lära sig grundläggande färdigheter. Deras övertygelser är självuppfyllande. Där just där måste du vara lite excentrisk för att vara ute på gränsen själv, och sedan måste du vara villig att gräva djupare än andra människor gör, djupare än verkar rationellt bara för att du är intresserad. Välj en bransch där du kan spela långsiktiga spel med långsiktiga människor. Endast dagshandel med pengar du har råd att förlora., enstaka handel går fel och utplånar dina tidigare 10 lönsamma affärer, volatilitetspikar och dina stopp bryts som papper av knivar och fri likviditet förvandlas till en dödsfrangel på din portfölj, efter en otäck marginalsamtal och din mäklare fixar alla dina positioner innan det är en total förlust. Jag hoppas att det gör det rättvist för Naval Ravikants ord, men är glad över att få någon feedback på mina tankar. Det ultimata målet är att bygga detta personliga varumärke där människor kommer att betala massor av pengar bara för att dela tid med dig. Först börjar det som en kreativitet.