Dagsuppsättning Datoruppsättning Med En Enkel Teknikguide

Så bör du börja cykla genom pjäserna senast åtta: ”Så du börjar förmodligen söka efter: Jag har läst att med en 40 '' 4K-skärm finns det inget behov av skalning men den här videon säger motsatsen. Ett genom skrivbordet kan du hålla saker fokuserade på skrivbordet och inte orsaka störningar på väggarna och rummet. Det kostar inte världen och du bör gå med saker du föredrar. Således skulle du ha det bättre med en enda kärnprocessor i detta fall. Vilken processor ska du överväga i en ny handelsdator? Jag är inte en av de naysayers för teknik som alltid avvisar nya handlare som vill lägga till fler bildskärmar till deras installation.

Försök att surfa på flera webbplatser (till exempel digitala tigrar) för att lära dig vad du faktiskt behöver. Lagra ditt operativsystem och ofta använda program på SSD för snabba uppstartstider och laddningstider för den programvara du använder mest. WQHD har en upplösning som är mycket större än en 720p HD-skärm, men är inte lika bra som 4K.

 • En pålitlig handelsdator bör ha minst 8 GB RAM.
 • Så det är viktigt att du har en bärbar dator eller en dator med en lämplig handelsprogramvara installerad.
 • WQHD-innehåll på 24-tums bildskärm skulle vara för litet för en bekväm visningsupplevelse.
 • Du behöver en snabb processor för att hålla jämna steg med den efterfrågan.
 • Handlare som enbart använder den bärbara datorn för handel kan komma undan med att ha bara en dator men dessa dyker in i mer detaljer om handel med datoruppgifter nedan!
 • Ett bra fall från Fractal Design, ett ASUS-moderkort, G.
 • Jag skapade en handelsdatorkonfiguration via pcpartpicker.

Vid långsiktiga investeringar skulle det ta mer än 2 år (baserat på genomsnittlig marknadsvinststatistik) för att få tillbaka pengarna. Här vill du att fönstret ska uppdateras med aktier när du går igenom marknadsförarna och din övervakningslista. Hur kommer du igång med dagshandel? Ett överlägset kontrastförhållande på 1000:

Min affär var helt enkelt för att jag hade en smärta i axx för dem och visste att min far hade nyligen hade byggt en dator för samma kostnad som min 1066. De hjälper också hållning på grund av deras huvudhöjdstrategi. Det kommer att skapa ett helt annat kulspel med saker att felsöka osv. Du vill se till att du får ett högre RAM-minne. Med tanke på den låga kostnaden är det vettigt att lägga till så många bildskärmar som du kan passa bekvämt i utrymmet avsatt för funktionen, samtidigt som du inte överskrider din budget eller din förmåga att snabbt analysera informationen du lägger på dem. Det är mer som att ge oss skärmutrymmet 3 till 3.

 • Tabellen nedan visar de senaste datorns krav vid skrivandet för att kunna köra Thinkorswim-plattformen.
 • Som handlare skulle du förstå eftersom det bara inte känns rätt när fönstren inte är organiserade och visas på ett sätt som vi får en bättre känsla för marknaden.
 • Windows 8 introducerade en ny funktion som inte hittades i tidigare versioner av Windows, kallad Dynamic Scaling.

Rubrik Höger

Inte för att du ska ha något, läs vår artikel om hantering av känslor under handeln. Läser allt jag kunde. Det kräver att du noggrant övervakar kartdata och trender för flera lager samtidigt. Till skillnad från din TV där 1080p är ett måste för dig att till och med tänka på att titta på en av DreamWorks-filmerna, spelar upplösningen en mycket större roll för din dagshandelupplevelse. 15 februari 2019 kl. 4: I det här inlägget kommer vi att fokusera på att anpassa ett PC-torn eftersom Apple-datorer kan vara kostnadsöverkomliga för vissa människor. När jag har fått min e-post och öppnar upp min handelsplattform med mina dagliga diagram använder jag redan åtminstone hälften av mitt RAM. I deras köpguide förklarar de vilka märken de använder för sina komponenter och varför.

När du överklockar en handelsdator allvarligt orsakar du att den körs onödigt het, även om du använder vätskekylning (även de flesta billiga 100 flytande kylare som säljs på marknaden idag kyls inte så bra som en kr40 eftermarknadskylare - mer om detta ämne i avsnittet för kylning). Jag är övertygad om att rätt informationsteknologiinfrastruktur, som handelsdatorer, handeldatorer och övervakningsuppsättningar, kan öka prestandan för varje dagshandlare och investerare. Låter din chef när du arbetar med ett företagsjobb att lämna på TV på kontoret?

 • Vårt supportteam, tekniker och lagerteam finns alla nära USA: s huvudstad så vi kan stödja dig när du behöver det.
 • Vi tror att de är guldstandarden när det gäller handelsprogramvara.

Hrishikesh Prabhavalkar

Allt kan tyckas som triviala grejer, men Windows 10 erbjuder en mängd förbättringar av basnivåer när det läggs till är svårt att ignorera. För mig är det 5-minutersdiagrammet. Men det är där likheterna slutar.

Jag skulle vilja köpa en skärm med hög upplösning på grund av det arbetsutrymme det erbjuder, men om vi tvingas skala, försvinner det arbetsytan och det är samma sak som att kasta pengar ut genom fönstret. Den widescreen ultrahögupplösta bildkvaliteten och den ultimata flexibiliteten gör att kreativa och tekniska användare maximerar projektens produktivitet och visar sidor parallellt för redigering av grafiska layouter eller när de arbetar med utbredda ark. Detta kan verka lite uppenbart, men kan vara störande.

Handelsdatorjämförelse (pre-build Kontra Självmontering)

Efter 30-40 minuter, gör en uppgift eller en mental övning, börjar vårt fokus prata och ökar med tiden. Men det kostar inte dig något extra och en del går till välgörenhetsorganisationer som vi stöder. (Cheesy, men vem bryr sig :)

Vårt jobb är att söka igenom och testa de bästa brädorna på marknaden - vi erbjuder ENDAST moderkort av högsta kvalitet med de nyaste mest avancerade chipseten som finns tillgängliga. Vanligtvis väljer handlare en uppsättning med 6 monitorer för att utnyttja fastigheter på skärmen för sin handel. På mitt hemmakontor använder jag en i7-maskin, med 16 GB RAM-minne och en hårddisk för solid state för snabbare läsning och skrivning av data. Jag skulle titta på standard 22 "eller 24" bildskärmar, även för den nya bildskärmen verifiera att den nya bildskärmens upplösning är kompatibel med din befintliga grafikkortdrivrutin, och kontrollera att VESA-fästen är kompatibel med din stativ (vissa skärmar har inte VESA-fästen). Phanteks P600S Modern Design Förra året började vi erbjuda en Phanteks fallmodell och var så imponerade av den att vi beslutade att lägga till en ny modell för 2019. Har ingen aning om vad jag ska göra. Ladda ner de viktigaste punkterna för detta inlägg som PDF. Men för er av er som fullt utnyttjar 4 HD-skärmar för handel kommer en 4K UHD-monitor inte att räcka på grund av behovet av att öka teckenstorleken för att hantera synlighetsproblemet.

Uppdateringsfrekvensen för 100 hz skärm betyder minimal stammare och en responstid på 4 ms betyder att rörelsesuddighet är minimal.

Hur Ser Ditt Handelsbord Ut?

Detta beror på att ju bättre skärmupplösning desto mer kommer du att se på skärmen. 5 IP, IPS, 4K (3840 × 2160), 10 bitars färgdjup, 1. Som jag sa till dig i början, för 20 år sedan använde jag universitetsdatorer för min dagshandel och investering. Viewsonic monitorer är bra, men lite dyrare än Samsung. Din dagshandel är en av de viktigaste delarna av din installation.

Så låt oss ta en titt på vad jag fick och om det verkligen gör skillnad eller inte. Här är min favoritbildskärm efter otaliga timmars forskning. 32 tum storlek med ett bildförhållande på 16: Svaret har förändrats genom åren eftersom monitorpriserna har sjunkit kraftigt medan grafikkort nu rutinmässigt stöder flera bildskärmsinställningar.

5-tums widescreen-panel kommer att mäta ungefär 476mm bred och 268mm lång, detta är dimensionen på den faktiska skärmen, inte den totala storleken inklusive ramen/höljet runt skärmen. Mer än två skärmar hjälper dig inte säkert. Tja, marknaden har insett detta och nu har vi någonsin ökat storlekar på Ultrawide monitorer. De har inte den bästa beskrivningen för sina delar, så jag rekommenderar att du använder newegg för det. Det är lika viktigt att ha en internetuppkoppling. 5 ”FHD-skärm och kommer att visa mindre objekt på den.

Processorer (CPU)

En fyrhjulsprocessor är otrolig för oss. Det är ganska bra för normal användning inklusive de flesta affärsaktiviteter. ET och slutar på 4:

Att pressa ut livet från en stressboll (eller någon annan leksak av typen stresskula) är ett bra sätt att minska trycket som en handelsdag kan medföra. RAM (Random Access Memory) är komponenten på datorn som låter dig köra flera processer effektivt. Detta är väl värt att köpa om du bara vill andas och koppla av lite.

 • Detta kommer att bli riktigt viktigt eftersom du inte kan ha en snabb ram och en cpu och har en långsam hårddisk eller allt du betalar bra pengar för kommer inte att köras med de högsta hastigheterna eftersom dina hårddiskar inte läser och skriver snabbt.
 • Eftersom jag använder det här skrivbordsmeddelandet på detta sätt, spelar det en roll i hur mycket RAM som behövs av applikationen varje dag.
 • Men mitt råd till dig från en näringsidkare till en annan är att inte engagera sig om du inte är intresserad av denna sorta-sak.

Dagshandel Datorskärmar

Jag sätter en rigg för någon som gör mycket dagshandel och sådant. Oavsett om du är helt ny inom handelsbranschen eller om du är en mycket erfaren investerare bör du noga överväga vilken typ av handelsdator du ska köpa. Hela poängen för handlare genom att gå med en skärm med högre upplösning är att få fler pixlar att använda, fler pixlar betyder mer utrymme för diagram och program. Dessa sammanställs över tid genom nyheter, skanningar, läxor, mediaspel och alla andra sätt vi hittar intressanta handelsuppsättningar. Men också om vetenskap och psykologi, och vad de säger om en av de viktigaste sakerna när det gäller handel, ditt fokus! Så min installation hemma är ganska enkel men ändå funktionell för min handelsstil. Använda en solid state-enhet ger dig en snabbare upplevelse.

Hårddiskar

Ju mer komplex applikationen är, desto mer RAM används medan den är öppen. Kingston är ett av de äldsta och mest pålitliga minnesföretagen i världen. Dessa är de aktier som har ökat volatiliteten troligen på grund av någon sorts nyhetshändelse. Under min galnaste tider som dagshandlare hade jag mer än 60 diagram öppna samtidigt för att visualisera mina automatiserade handelsresultat och hantera mina beställningar (detta var riktigt galen och jag rekommenderar inte att göra det på egen hand). Detta är en av våra favorit Intel-processorer för dagshandel men det finns också dyrare alternativ som också kan vara bättre. Och inte bara på grund av namnet.

Fram till nyligen var AMD-videokort tidigare kända som ATI tills de köpts ut av AMD. De kommer att vara 1080p-skärmar också så inget för galen i den avdelningen. I grund och botten är det bara en hårddisk som ansluts till en speciell plats på moderkortet. Du kan också välja skärmar från några av de bästa spelindustrin har att erbjuda, men enligt vår uppfattning slösas deras kapacitet och de är vanligtvis för dyra för den här typen av saker. Jag kommer att hjälpa dig att spara lite pengar genom att visa dig att allt du behöver är en bildskärm för att framgångsrikt kunna handla för livet. Den goda nyheten är att det är en enda gång.

16 GB (typ n. )För att navigera ur denna karusell, använd din genvägstangent för att navigera till nästa eller föregående rubrik. Monitorn erbjuder en högsta upplösning på 3840 x 21609, vilket du är överens med ger dig plats med utrymme så att du kan övervaka alla aspekter av de flyktiga marknaderna. Jag är glad att använda USB-adaptern.