Hem

Kan denna virtual reality-turné övertyga dig om att arbeta i Madison? Ditt jobb måste bara vara helt digitalt. Kaplan har mer än 300 platser i 30 länder, men anställda har också möjlighet att arbeta på distans. Sutherland erbjuder arbete hemifrån kundtjänstmöjligheter med några bra förmåner: Enligt lön. Om du någonsin vill veta något kan du bara hoppa på Google, Bing eller någon annan sökmotor för att hitta mer information.

Du kan ansöka som utvecklare eller bläddra i öppningar i det interna teamet där alla arbetar på distans. Vem vet hur många andra som togs? Detta är ett icke-telefonarbete hemifrån som gör att du kan utvärdera och hjälpa till att förbättra sökmotorens resultat så att användare lätt kan hitta det de letar efter på nätet. Två till tre års erfarenhet av resebranschen krävs. Detta är ett icke-telefonarbete hemifrån där du skulle spendera din tid på att utvärdera olika sökmotorresultat för att förbättra användarnas upplevelse totalt sett.

Dessutom, om du spenderar tid på saker som att surfa på internet eller rulla oändligt genom din telefon, kan du lika gärna prova dem.

Faktum är att om du känner till de sociala mediernas inlägg och utlån, kan du faktiskt få betalt till: Mobiltelefoner och VoIP är förbjudna. Det är ofta säsongspositioner.

Schellman & Company anställer till heltidstjänster.

GivePulse

Klasser undervisas vanligtvis via Skype eller förinspelade sessioner. Här är några populära (och lönsamma) ämnen bloggare skriver om: Även om teknik, hälsovård, mänskliga resurser, kundservice eller utbildning inte är för dig, kanske du har tur nog. Denna ökning borde inte bli någon överraskning, eftersom baby boomers har längre livslängd än tidigare generationer och står inför mer utmanande ekonomiska hinder.

Det finns officiellt ingen ursäkt för att hålla dig uppe på din plats hela dagen (ja, det kanske finns det om du bor i en av dessa lägenheter). Du kan arbeta som virtuell sjuksköterska och hjälpa människor via telefon eller via internet. En sådan kurs, FB Side Hustle Course, visar dig hur du börjar hantera Facebook-annonser för lokala företag steg för steg. Den huvudsakliga nackdelen är att behöva lämna för att få mat och dryck, även om drycker kan föras tillbaka in.

CACTUS erbjuder både frilans och heltidsarbete hemma. VIPKID anställer engelska handledare. De flesta medicinska kodare är certifierade, vilket kan hjälpa dig att landa en ny roll. Google bryr sig så mycket om innovation att den har fastställt nio principer för innovation. 115% mer populärt enligt en ny studie från Flex Jobs och Global Workplace Analytics. Mer än 400 organisationer förlitar sig på Liveops för att tillhandahålla tillförlitlig kundservice, och företaget är känt för att ofta erbjuda legitima jobb hemifrån. Tjäna kontanta belöningar. Så länge du får dina tilldelade uppgifter slutförda vid ett visst datum, kan du utföra arbetet när du vill.

Returväg

Exempel på jobbtitlar på Hilton: Det finns inget åtagande och du lär dig mer om de verktyg och färdigheter du behöver för att vara en effektiv korrekturläsare (om du är intresserad finns det ett alternativ att köpa en betald kurs i slutet av workshopen). På den nuvarande arbetsmarknaden säger ekonomer att arbetssökande är i en stor position att inte bara hitta ett nytt jobb och be om en höjning, utan också förhandla om de förmåner och fördelar de alltid har önskat. Om du inte har något emot att prata i telefon och hjälpa kunder kan det vara en solid del eller heltidsarbete hemifrån att tänka på. Kolla in vår guide till hemmakontorsidéer. Något värt att komma ihåg är att barnomsorgscentra ofta är stängda under kvälls- och helgetimmar. Med så många företag som mestadels, eller till och med helt, online, är det inte konstigt att många anställer virtuella assistenter för att hålla dem organiserade och fullständiga administrativa uppgifter. Klicka här för att se Magasinet 2019.

  • Virtuella callcenteragenter gör allt från försäljning, telemarketing, kundservice och kundsupport.
  • Klicka på en av bilderna och länkarna nedan om du vill läsa mer om finalisterna för de bästa ställena att arbeta.
  • Du kan inte heller arbeta för andra testförberedande företag.

Bumble

Sedan 2019 har Yelp gett användare möjligheten att hitta lokala företag genom recensioner och betald reklam. Erfarenhet i ett kontorscenter eller till och med ett detaljhandelsjobb räcker ofta för att landa ett hembaserat callcenterjobb. Yrken inkluderar medicinsk transkription, medicinsk kodning och virtuell omvårdnad. Hitta händelser, jag gör nu detta Google-dokument allmänt tillgängligt - det är här, det är gratis, det är förmodligen föråldrat. De flesta klientföretag kräver att sökande genomgår en omfattande bakgrund och kreditkontroll som vanligtvis kostar kr65. Vissa arbetsgivare erbjuder förmåner till deltidsanställda, till exempel sjukförsäkring, betald ledighet, flexibla scheman, utbildningsstipendier etc. Hur man blir frilans korrekturläsare: Motiverande talare, John Paul Engel, sa att han en gång arbetat i McDonalds i Japan.

SDI-närvaro

Amazon är ett internationellt e-handelsföretag känt för de flesta alla med tillgång till Internet. Förutom att tjäna en stadig inkomst kan han arbeta vid School of Medicine för att kommunicera med andra människor, vare sig det är formgivare eller utövare, och hantverk innehåll om nya upptäckter och forskning. KellyConnect är deras avdelning för fjärrarbete. Ända sedan vi började publicera guider för tryckta bilar på 60-talet har företaget varit i branschens affärsverksamhet, innovativa sätt att stärka och stödja bilhandlare. Vissa anläggningar stänger av Wi-Fi under lunchtiden för att förhindra avlägsna arbetare från att ta sig av borden.

Dag en: Kafé

Inse att om något låter för bra för att vara sant, är det troligt. De erbjuder en fin variation av projekt i många branscher. Detta företag erbjuder crowdtasking-jobb utöver betyg. 34% av avlägsna anställda arbetar 4-5 dagar i veckan utanför kontoret. Precis som överraskande, med den frestande tillgängligheten av utsmyckade växtmjölk och extra espressobilder, kan kostnaderna läggas snabbt. Stora företag som Apple, American Express och Uhaul anställer arbete från kundtjänstföretag i hemmet. Dessutom, om du spenderar tid på saker som att surfa på internet eller rulla oändligt genom din telefon, kan du lika gärna prova dem.

Men deras spel är likadant: De flesta kräver viss specialutbildning. Nedan visas några vanliga fjärrroller som du hittar på de två webbplatserna:

Allegis har en anpassad arbetsportal som gör det möjligt för transkriptionstjänster hemma att välja filer efter eget val i längden när som helst - 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan.

Brightpearl

Det är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Om du vill få en frilans copywriting spelning, till exempel, börja med att samla in prover av fantastiska kopior som säljer en produkt. Om du är en (licensierad) lärare kan du nu börja lära lektioner hemifrån. Att få betalt för att spendera tid med dessa lurviga vänner kan låta som ett drömjobb då. Tänk långt och hårt innan du beskjuter ut några pengar:

De flesta befattningar kräver viss lärarerfarenhet och en högskoleexamen, ibland en kandidatexamen.

Arrow Electronics, Inc.

Specifikt hjälper lokala småföretag experter på Facebook-annonser: År 2024 beräknas äldre arbetare dominera arbetskraften. Som det gamla ordspråket går: Du genererar vanligtvis inte heltid från ett webbplatstestjobb, men de är ett utmärkt sätt att dra in några extra inkomster på sidan. Arbetsgivare inom sjukvård, informationsteknologi och kundservice dominerade, även om företag inom branscher som utbildning, försäljning och ekonomi också var väl representerade. Du måste söka efter populära webbplatser som Upwork och Freelancer som letar efter arbete hemifrån jobbmöjligheter och nya jobb leder. Hilton har 5 100 hotell över hela världen och över 69 miljoner medlemmar.

Cirkel

Falska jobblistor på legit jobbsökande webbplatser. Öppen för nybörjare. Amazon tillkännagav nyligen planer på att lägga till 5 000 avlägsna kundtjänstjobb under nästa år.

Det ger coachning, mentorskap och handledning för att hjälpa eleverna att nå sin potential.

Ftd

Så om du inte är i närheten av en fysisk Amazon-plats, eller bara vill se om det finns virtuella möjligheter i ditt område, är att arbeta hemifrån ett alternativ. Deltidsarbete anses i allmänhet vara under 30 eller 35 timmar per vecka. Vår e-handelswebbplats har allt som företag och konsumenter behöver för att få sin verksamhet att gå, till priser som är vettiga. En annan fördel med hembaserade omedelbara anställningsjobb är att det ofta är lågbarriär när det gäller att anmäla sig och komma igång.

Vanligtvis är författare och redaktörer som arbetar hemifrån frilansare, men om du redan arbetar för ett företag som författare eller redaktör kan det första steget vara att övertyga din chef att låta dig telekommunikera. 5/5 betyg på Glassdoor. Några sätt att hålla fjärrarbetare engagerade är:

CloudHealth Technologies

FlexJobs, en webbplats som publicerar sådant arbete - och tar ut en åtkomstavgift för de listade positionerna - släpper sin årliga lista över de 100 bästa företagen med det högsta antalet anställningar på deltid eller helt avlägsna jobb från 2019 av 51 000 företag. K12 är ett annat alternativ för onlineundervisningsutrymmet. För att skaffa upp din bedrägerimätare när du söker efter det perfekta jobbet hemifrån, se till att du noggrant utvärderar trovärdigheten för jobbet och det företag som erbjuder det. Träning tillhandahålls vanligtvis och du kommer att behöva acceptera ett fast schema men du kan förvänta dig en mängd olika skift att välja mellan, särskilt om verksamheten är öppen dygnet runt. Enligt BLS kan jobbmöjligheterna vara bäst för resebyråer som erbjuder expertis i vissa regioner i världen, har erfarenhet av att planera turer eller äventyr eller som fokuserar på gruppresor. Du kanske reser och kräver en alternativ plats som har en plats som bidrar till att arbeta och gratis wi-fi (eller inte om du har en egen hotspot-enhet). Det har tusentals öppna jobb där du som frilansare kan arbeta hemifrån i din pyjamas. VA-jobb är det perfekta arbetet hemifrån för upptagna människor som kan behöva släppa sitt arbete med ett ögonblick (eller har mycket sporadisk tillgänglighet).

Skapa Ett Gratis Konto

De anställer tolkar för nästan alla språk. Hur mycket betalar lärarjobb online? För information om lön, kolla in Amazons jobbsida för virtuella platser. Om du inte har något emot att prata i telefon och hjälpa kunder kan det vara en solid del eller heltidsarbete hemifrån att tänka på. Rover tar ut en 20% serviceavgift som dras av från dina intäkter, men du måste hålla 80%. Det världsberömda Walt Disney Company och dess dotterbolag har tillhandahållit familjeunderhållning sedan grundandet 1923. Om du har ett demonstrerat kommando av sociala medier och ett betydande efterföljande, kan du till och med komma igång genom att kontakta företag direkt och fråga om de behöver hjälp.