Hur Man Hittar De Bästa Aktierna Till Dagens Handel

Om du kunde få handen på en dagshandel som har alla inbyggda skärmar skulle du vara gyllene, eller hur? Vid dagshandel är detta vanligtvis tillräckligt för att hitta ett par dagshandelar av hög kvalitet. Det kunde faktiskt ha tagit dagar. De har båda tillgång till data i realtid.

Jag vill veta grunderna. Dessa huvudfördelar inkluderar: Jag använder detta filter med ett 5-minuters diagram, titta också på en dagligen och titta vänster bara för att identifiera var motståndet är. Det låter dig ansluta dina egna sökkriterier snarare än att välja från en rullgardinsmeny.

Skannrarna och varningarna filtrerar lagerprestationerna och ger snabba meddelanden om dagarnas arbete både före och efter marknadssläckningen. Baserat på de tidigare definierade kriterierna skannar aktiescanners de finansiella marknaderna i realtid. Om du redan har en aktiescreenare som du använder regelbundet, leta efter aktier med ett genomsnittligt dagligt intervall över fyra.

I det här scenariot inträffar stora procentvinster när lågprisaktier skyrocket snabbt. Tidpunkten för marknaden är viktig för en lyckad dagshandel. Så här ser screener ut på FinViz: Denna gratis aktiescreenare har en omfattande lista över parametrar som sorteras enligt klart definierade undertabeller, vilket är användbart för dagshandlare som inte har en liten uppsättning föredragna parametrar. Antminer s7, om du vill veta hur mycket du gruvar, får du information om ASIC: er som du köper. EquityFeed möjliggör anslutning till dessa online-plattformar tillsammans med några andra. Det erbjuder handlarna en visuell rapport om vad som har funnits på marknaden och det som nyligen har kommit och eliminerar behovet av att sluta plattformen för uppdateringar. För intraday-handlare och kortsiktiga handlare tillhandahåller tick-by-tick-data mycket värde eftersom den komprimerade periodiciteten säkerställer att näringsidkaren kan fånga och handla mer subtila variationer och vändningar på marknaden. Aktiescanning är verkligen fantastiskt, men du måste veta hur du kan dra fördel av alla aspekter av StocksToTrade.

 • Vad dessa webbplatser saknar design gör de mer än för att kunna ge dig fler skanningar än du någonsin kan drömma om att behöva.
 • Se när insiders köper eller säljer sina företags aktier via Inside-verktyget.
 • Det innebär att resultatet under det senaste året har ökat med över 50%.
 • En vinnande strategi.
 • Allmänna observationer av marknads- eller handelsstrategier att utforska vid ett senare tillfälle.

Spara Dig Själv När Du Söker Igenom Tusentals Symboler För Handelsidéer.

95 +/månad medlemskap. Justera skärmen efter din smak. 10 års finansiella rapporter till hands, med medlemskap. Med standardkonfigurationen för screener kan du segmentera dina aktier baserat på region, marknadspris, pris per aktie, sektor och industri. Jag skulle definiera detta i Beta-parametern som kan hittas på den "tekniska" sidan i FinViz gratis marknadsskärm. Allt du behöver är en webbläsare för att den här skannern ska fungera. Långsiktiga handlare letar efter de bästa aktierna att köpa eller sälja baserat på fart, trend och grundläggande faktorer. Och den bästa delen - handlare behöver inte kodningskunskap för att använda den.

Nu betyder det inte att du inte kan tjäna pengar om du svänger handel. Detta är en unik screener som är oerhört användbar för handlare i futures och optioner. 5 - Projekt EPS Ändra nuvarande kvartal> = 30%. Den här fliken innehåller värmekartor för aktier, råvaror och valutaterminer. Jag insåg verkligen inte hur användbara värmekartor är förrän jag började använda dem på Finviz. Förutom aktiescreenaren inkluderar Yahoo Finance en obligations- och fondscreenare. Antal kriterier. En av de saker jag letar efter när jag försöker hitta aktier med breakout-potential är en ny daglig hög.

Skicka ett slutdatum via e-post med en screeners resultat: Till exempel, säg att du köper ett lager för kr1. Vi byggde den här plattformen med en verklig handelsperspektiv och INTE som ett gäng apor bara för att försöka sälja en produkt och tjäna pengar. Medan de flesta avancerade aktiescannrar använder originalutbytedata-flöden, använder lagervisare ofta försenade data. När du har skapat en skanning och hittat aktier som du vill undersöka ytterligare, tillhandahåller FinViz ett effektivt verktyg för att analysera viktiga datapunkter. Prova dem och se vilken som är rätt för dig. Handlare kan leta efter aktier där en hög andel av flottören har sålts kort, vilket gör dem till potentiella kandidater för en kort pressning.

 • När du har ställt in filtren till dina specifikationer klickar du bara på knappen Sök lager för att skapa de bästa matchningarna.
 • Du kan använda en eftermarknadsskanner för att söka efter de största vinstarna på att öka handelsvolymen.
 • När jag tänker åt sidan tror jag fast att det inte finns någon annan handelsplattform med en smartare öre-aktiescreenare än StocksToTrade.
 • Nyckeln för dig är att bara handla en eller två av dessa inställningar per dag.
 • Håll dina screeningkriterier enkla, förny sedan din process och lägg till fler kriterier när du får erfarenhet.
 • En aktiescreenare är ett verktyg som investerare använder för att segmentera aktier baserat på olika kriterier.
 • Exempel på dessa dyrare skanningsalternativ är Trade Ideas och Finviz.

Bästa Day Trading Scanner

Signaturversionen gör ett bra jobb för aktiescreening, aktiescanning och kartläggning i realtid. Handel handlar mest om att förlora lite när du har fel och (förhoppningsvis) ta en stor vinst när du har rätt. Du kan enkelt skapa en bevakningslista om du bläddrar bland de bästa vinnarna och förlorarna. Prenumerationer är tillgängliga från kr9.

Alla parametrar har ingen standard. Pop 'n' stop trade, de var på egen hand med bara de färdigheter som de lärt sig att göra dem framgångsrika. Skannern kan screena genom NASDAQ, Pink Sheet-lager, AMEX, OTCBB och NYSE för att filtrera de bästa lagren för din användning. TC2019 har den mest integrerade strategin för screening och teknisk analys men är endast tillgänglig för U.

TradingView har utmärkt skanning över de globala aktiemarknaderna. Dessutom är eSignal främst avsett för dagshandlare. Tyvärr är Yahoo Finance API-funktioner mycket begränsade idag. En aktiescanner låter dig spara mycket tid genom att omedelbart eliminera de lager som inte passar dina kriterier. Att hitta de bästa aktierna till dagens handel kräver arbete och en hel del forskning från din sida. Genomsnittlig 10-årig pris-till-inkomstkvot (P/E) cirka 20: Det saknar funktionalitet hos vissa andra screeners, men om du kan leva med det kommer du att hitta integrationen med resten av plattformen användbar.

Yahoo Finance Stock Screener

Vi är legitima handlare som vill ha en plattform som kan tillgodose våra behov. När du kör din egen skärm, och jag ger dig den faktiska formeln och en aktiescreenare som du kan använda på en sekund, kan du välja att ändra kriterierna för volatilitet, pris eller volym mer till din smak. Bäst för Penny Stocks: Co, eftersom denna online-version av deras data inte är riktigt värt ansträngningen. Vissa uppdateras också inom kort tid. Om du registrerar dig kan du spara dina redan byggda filter för senare användning. Aktiescreenare gör livet för en dagshandlare till en helvete mycket enklare än i gamla dagar. Tänk på det som ditt kommandocenter för din handelsoperation.

Denna aktiescreenare är inte riktigt lämplig för dagshandlare. Detta är bara utgångspunkten. Du kommer att upptäcka att det bokstavligen finns tusentals inspelade diagrammönster. Om du har kunskap och bakgrund för att använda dessa verktyg är Finviz ett kraftfullt alternativ. Handlare kan se var pengarna flyter och sedan gå djupare in i gruppen för att hitta enskilda aktier värda handel.

Till exempel, om en aktie normalt handlar 2 miljoner aktier per dag men har 5 miljoner aktier som handlas före 10, är ​​detta något av anmärkningen. Investerare, fokusera mer på prisvärd tillväxt, anständigt värde och eventuellt stark tillväxt tekniska inställningar. Prissättningen sträcker sig från gratis (för sitt videoutbildningsbibliotek och varje vecka live webbseminarier) till kr125 per månad för sitt premiumpaket. Följande dag spikade beståndet upp och upp. Det ger också användare en realtidskarta över dagliga, intradagliga, månatliga och veckovisa tidsramar. Men för dem som vill ha en screener, det är gratis och lätt att använda, kommer CNBC Stock screener att ge dig en lista med relativt bra lager att köpa. Det fina med en portföljmetod är att den inte bara ser på aktier isolerat utan också på aktier kombinerade som en portfölj.

Lagerforskning

Aktiva handlare tar snabbt slut på gratis krediter/åtgärder. För dagshandel använder jag Stockfetcher för att hitta aktier som har en lång historia av intradagens volatilitet. Dessutom har det grundläggande diagram, och möjligheten att ställa e-postvarningar, samt alla funktioner i den registrerade versionen. Den här skärmen är mycket fokuserad på snabbväxande företag. Det är en webbaserad plattform och gratis att använda.

Aktie- och ETF-screening. I nästa avsnitt kommer vi att ta en titt på bara FinViz och hur du söker efter de bästa trendaktierna. Jag använder en fristående handelsplattform för kartläggning och skannrar inom dagen. Premiummedlemskap ger dig tillgång till betyg för 4 400 aktier och 19 000 fonder. Jag skulle spåra BIDU varje dag även om hon inte rör sig mycket. Om du är nybörjare skulle förkonfigurerade skanningar vara den perfekta utgångspunkten. Den är utrustad med informativa bloggar för nybörjare och erbjuder tillgänglighet till levande chattrum som genererar möjligheten att komma med bättre idéer på ett kritiskt sätt för både erfarna och oerfarna handlare.

Nyckelfunktioner Från En Aktiescreenprogramvara

Jag kör denna skärm, och en annan, varje vecka för att hitta dagshandelar för veckan. Så här hittar du aktier som tenderar att röra sig mycket varje dag med ett lager med hög volatilitet (även kallad en skärm eller screener). Du kan ställa in bevakningslistan och filtren så att de uppdateras varje minut om du vill.

Verktyg & Resurser

Det finns några aktiescreenare där ute som har förbyggda skärmar baserade på vinnande strategier. Handlare kan koda strategier, backteststrategier, använda kartläggning, ritverktyg etc. Se till att du registrerar allt du gör i din handelsdagbok, inklusive testresultat från screeningprocessen. En nästan oändlig kombination av filter och parametrar är möjlig. Vi har utvärderat de mest populära kända företagen och anlitat dem mot vissa nykomlingar för att spara tid och göra det möjligt för dig att göra rätt val av Stock Screener för att tillgodose dina behov. Om du till exempel granskar efter volatilitet och trend kan du lägga till volatilitets- och trendstudier/indikatorer i sökresultatlistorna.

Aktiva swinghandlare och investerare vill uppgradera till ett betalt medlemskap, vilket är 249 US. Detta är en ytterligare funktion som ökar dina chanser att göra framgångsrik handel över 60 procent genom att noggrant undersöka över natten för det bästa tillgängliga lageret för dig på kort tid. För att ge dig ett konkret exempel började jag under sommaren '08 spåra guldmarknaden kraftigt. StockRover är den perfekta gratis aktiescreenaren för dagshandlare som gillar att använda komplex analys för att identifiera potentiella affärer. En noggrann och detaljerad aktiescreeningsapp för en grundlig men omedelbar förståelse av marknadstrender. Plötsligt kunde aktien skjuta upp till kr10 eller kr15. Vilken tidsram använder du för att handla det här filtret?