De 7 Bästa Investeringsapparna För 2019

Du kan synkronisera dina bankkonton med Fidelity för att se den stora ekonomiska bilden från en enda plattform. Dessa planer ger dig tillgång till en licensierad ekonomisk expert som hjälper dig att vara på rätt spår för att uppnå ditt mål. Det motsvarar drygt 10% av din inkomst varje år.

Om det enda skälet till att du fortfarande betalar en avgift för att ha en traditionell mäklare, som Edward Jones, fortsätter du att läsa för att se hur du kan spara en seriös moolah utan att kompromissa med portföljprestanda! Välj minst en och börja investera idag. Apparna är vanligtvis gratis. De bästa onlinemäklarna är inte bara fullservicekonton, med varningar och företagsdata, utan de låter dig också skapa pensionssparande och till och med erbjuda banktjänster, inklusive i vissa fall uttagsautomater och kostnadsfria räkningar. BoostUP gör det ganska lättare. Med detta tillvägagångssätt gör de det billigare att investera i värdepapper med högt värde. En annan sak att tänka på är priset för icke-professionella investerare som är villiga att betala för en väl diversifierad portfölj.

Utan ett minimikrav på kontot är TD Ameritrade en annan favoritmäklare för nybörjare och avancerade investerare på grund av deras omfattande forskningsverktyg och kundservice. TD Ameritrade Bäst för: Om du inte redan investerar är det största hinderet vanligtvis att komma igång. Det förra tillvägagångssättet är idealiskt för ett snabbt resultat som kräver otillräckliga utgifter och kort tidslinje; det senare är avsett för sofistikerade affärsidéer med stort omfattning och budget. Raiz är en mikroinvesteringsapp som automatiskt investerar din reservförändring i en diversifierad portfölj av börshandlade fonder (ETF), vilket gör det enkelt för även den mest avslappnade investeraren att försöka växa sin förmögenhet.

Det finns inga avgifter på Robinhood, men det finns inte heller något alternativ för pensionskonto. Det är så lätt att komma igång. Om du har investeringskonton utanför Betterment kan du fortfarande använda appen för att spåra alla dina tillgångar på ett ställe.

Hur Du Väljer Rätt Investeringsplattform För Dina Behov

När tävlingen är så bra är det svårt att klippa. Investerare kan välja ETF: er från sex tillgångsslag, vilket skapar ett strömlinjeformat sätt att välja mellan väl diversifierade investeringar. De erbjuder mallar för investeringsportföljer du kan välja mellan och du kan investera helt gratis. Passiv investering är en uppsättning och glöm det strategi. När sparfördelningen når kr5 flyttas den till ditt Acorns investeringskonto.

Detta ger dig en viss frihet när du bestämmer vart dina pengar går. Länka ett betalkort eller kreditkort till appen och Acorns "rundar upp" dina transaktioner till nästa dollar och investerar "reservförändringen" du skulle ha fått om du betalade kontant. De fungerar som en del Robo-rådgivare som kan investera dina pengar åt dig medan du fortfarande fungerar som ett sparverktyg för din extra inkomst.

Det har också stöd för Robinhood om du råkar använda det. Om du har en större smartphone eller surfplatta kan du ha en lättare tid att titta på diagram. Ofta överträdelser av data är en störande trend för investerare som väljer att anställa en mänsklig aktiemäklare eller ladda ner en investeringsapp. Verkligen gratis investeringar. Dessa inkluderar utländska aktier, utvalda aktier utanför disk, föredragna aktier och värdepapper som köps på utländska börser. Policygenius tillåter inte inlämnande av personlig information av användare som är belägna inom EU. Detta beror delvis på att de har både en premiumförvaltningstjänst, liksom gratis finansiell programvara som kan dra nytta av vem som helst. DollarSprout-betyg Hur stockpile sticker ut:

Tid är På Din Sida

Vår egen Benzinga Pro erbjuder en robust plattform för att övervaka lager och få varningar. Om du vill använda en app med en mer fullständig tjänst skulle jag gå med M1 Finance. Du måste besöka J. Genom att ställa in autoinvesteringsfunktionen investeras alla kontanter som kommer in på kontot direkt i nya lån. Testa din app i slutet av varje utvecklingssprint. Det finns ett valfritt prenumeration som tar bort annonserna. Fortsätt lära dig och lyssna på kvalificerade sessioner som kommer att utöka din handelskunskap.

Du väljer varje enskild investering (aktier, obligationer, ETF: er osv.).

Vår Lista över De Bästa Investeringsapparna

Apparna är lättillgängliga och minimerar mänskliga fel. Vanliga frågor, men även på det sättet garanteras inte resultaten. Alternativt kan du välja en av många premade portföljer och göra justeringar. Mikroinvestering gör det enkelt att spara några dollar här och där. Företag med mäklarkonton som Vanguard eller TD Ameritrade går in i apputrymmet för iPhones och Android-enheter, men är inte lika intuitiva som appar på den här listan. När du gör ytterligare insättningar fördelar M1 Finance dina pengar med målet att föra tillbaka varje skiva till sitt mål.

Ladda ner Betterment för Android

Affärsmodell: Och ofta är den hjälp du får för de pengarna försumbar. Du kan läsa mer om plattformen och om den passar dig i vår Fundrise-granskning. Acorns tar ut en liten avgift, men den avgiften frångås om du har en noll saldo. Vanligtvis gör appen att spara enkelt. Du kan handla ETF: er, aktier, optioner och cryptocurrency utan att medföra extra avgifter, vilket gör det perfekt för investerare med små kontosaldot. M1 Finance är en annan gratis app som låter dig investera i färdiglagda ETF-portföljer eller så kan du bygga din egen "anpassade pie" som kan bestå av både aktier och ETF: er. Det är också extremt reaktivt på marknadsförändringar och låter dig titta i realtid när ditt portföljvärde förändras.

Samtidigt är dina appar inbäddade i handflatan. Men låt inte det avskräcka dig! En anmärkningsvärd framstående här är enkelhet. Det första argumentet för onlineinvesteringsföretaget är dess galna popularitet. Det finns två kontotyper på FundRise - skattepliktiga konton och IRA. Den senare har en lägsta saldo på kr1000. Det är begränsat till handel.

Hur Stockpile sticker ut:

Men de flesta av oss kommer bara att vara minoritetsintresserade. Med en minimiinvestering på kr500 kan du börja investera med E * Trade, ett online mäklare med ett rykte för kundnöjdhet. Robinhood tar ingen provision och det är gratis att öppna ett konto. Framväxten av finansiell teknik, eller FinTech, har lett till utvecklingen av robotrådgivare, online mäklare och mikroinvesteringsverktyg. Du kan lägga till eller ta bort aktier från din portfölj. För nybörjare som inte har mycket kunskap om att diversifiera sina investeringsportföljer gör denna app allt hårt arbete.

Den bästa delen: Den kostnadsfria finansiella programvaran har budgeteringsfunktioner, men dess investeringsfunktioner kan vara det som skiljer den från vanlig budgeteringsprogramvara. Du behöver en investering på minst kr5. Apparna bör erbjuda både stationär och mobil support och ha möjlighet att ställa in dina mål, inklusive både dina kortsiktiga mål och dina långsiktiga mål. Investerare kan sedan köpa en bit av varje lån för huvud- och räntebetalningar, precis som med Lending Club.

Du investerar av J.P. Morgan

Du kan initiera branscher och forskningsfonder online eller via Vanguard-appen. Låt oss säga att du köper ett kaffe på 4 dollar. Borta är dagarna för aktieinvesteringar som bevaras för personer som tjänar över en sexsiffrig lön - med nya digitala investeringsappar kan användare investera så lite som 1 krper dag. 99 avgift, eftersom det inte finns några månatliga avgifter. När du har använt dina frihandlar är den vanliga avgiften bara kr2. Uppgiften nummer två är att skapa en lista över kärnfunktioner.

25% på ditt totala portföljvärde, men du kan få förvaltningsavgifterna att avstå från ett år när du överför ditt befintliga investeringskonto till Betterment. 85% och en rådgivningsavgift på. PeerStreet är en annan från den idén om alternativa investeringar, vilket ger dig exponering för fastigheter men utan utbetalning och stress för att köpa enskilda fastigheter. Fidelity tillhandahåller också den största kundtjänstgrenen för ytterligare hjälp. Du kanske har velat spara för en ny bil eller ett hem för en stund, men det kan inte tyckas att det fungerar. Stash syftar till att utbilda nybörjare om hur man hittar och väljer investeringar som överensstämmer med deras ekonomiska mål. Individen måste registrera sig via en länk till remiss för att vara berättigad Kontoalternativ inkluderar Acorns Core, som är ett vanligt investeringskonto, och Acorns Later, som är ett individuellt pensionskonto.

Se över 20 pedagogiska videor för att få ytterligare investeringskunskap. Dessa ”ackrediterade investerare” måste i de flesta fall ha ett minsta nettovärde på 1 miljon dollar exklusive deras hemvärde (enligt amerikansk värdepapperslagstiftning). När du bedriver aktiehandel bör investeringsapparna erbjuda låga eller inga provisioner eller hanteringsavgifter så att du kan undvika handelsprovisioner. Du kanske kan använda din app för att handla var som helst och när som helst medan du åtnjuter åtkomst i realtid till din portfölj med mobilkomponenten. Du kan ge e-presentkort eller fysiska presentkort eller finansiera ett konto via en banköverföring. Men snarare än att använda reservförändringar för att finansiera ditt konto, gör du det faktiskt med schablonbelopp.

Appen ger information om 10 000 aktier, 2 000 valutapar och totalt 20 000 finansiella instrument.

Coinbase

Följaktligen, baserat på dina avkastningar, skulle varje bit av din paj antingen expanderas eller kontraheras automatiskt. Resultatet (baserat på magin med sammansättning) innebär att handeln på marginalen tenderar att äta in din huvudman. Denna app är utmärkt för början av investerare eller för alla som är intresserade av att lära barn om aktiemarknaden. Kam, enligt Chicago-historikern Richard Cahan var bevarandet och flytten av handelsrummet ”det pris som betalades för rivningstillståndet. Därefter måste användare betala kr1-3 per månad baserat på kvantitet och typ av konton som hanteras. Men vi gillar fortfarande E * Trade och de är definitivt en framgångsrik. När du investerar kan du göra det utan att betala förvaltningsavgifter eller provisioner, vilket gör att dina pengar kan arbeta hårdare för att hjälpa dig att nå dina mål. Det jämförs med en kostnadseffektiv eller låg kostnadsinvesteringsplattform som vi pratar om. Millennials vill ha billiga, mobilvänliga investeringsplattformar.

Denna paj kommer att bestämma hur de automatiskt fördelar ditt tilldelade kapital över dina önskade investeringsalternativ. Det sker ingen automatisk återbalansering eller investering; du gör allt själv. Hur finansierar jag mitt konto? Streaming av data har gjort sin väg till mobilappar tillsammans med avancerade kartläggning och utbildningserbjudanden. Bortsett från standardplanerna erbjuder appen premiummedlemskap för gyllene funktioner. Två kontonivåer - guld (kr1.000 till kr20.000 saldo) och platina (över kr20.000) har rätt till olika förmåner, t.ex. Bank of the West är ett helägt dotterbolag till BNP Paribas. Avkastning är i allmänhet inte garanterad, och dabbning i aktier kan ibland visa sig tjusiga, men oftare är detta en del av det roliga.

Det finns ett minimikonto på 500 , men du får 500 provisionfria affärer om du sätter in 10 000 på ditt E-Trade-konto. Om du är en ackrediterad investerare kan du använda Fundrise för att göra direkta investeringar i fastigheter på en crowdfunded-basis. Att bygga en gratis portfölj M1 har blivit vår favoritinvesteringsapp och plattform under det senaste året. Wealthbase är en ny aktör i världen av aktiemarknadsspel, och det kan vara den mest användarvänliga investeringsapp där ute för att ha kul och plocka aktier. Graham sade att aldrig blanda ditt investeringskonto med ditt spekulativa konto, så här är en lösning:

Ladda ner Wealthfront för iOS

Det låter dig upptäcka nya lager via avsnittet "Samlingar", som sorterar investeringar i kategorier som gas och olja, sociala nätverk och underhållning. Möjligheten att öppna en investerares eller användares konto är ett uppenbart måste för alla mobila investeringsplattformar. Det är enkelt, enkelt, enkelt att använda (om du kan använda en smartphone kan du använda appen Robinhood!) Alternativt kan du finansiera ett konto med ett aktiepresentkort som ger de lyckliga mottagaraktierna med börjar på kr5.

Årligt kr1 000 (kr15) medlemskap/18% GST för icke-enskilda användare. Alla investerare rekommenderas att göra sin egen oberoende forskning om investeringsstrategier innan de fattar ett investeringsbeslut. För "hands-off" investerare som inte vill hantera de dagliga investeringsbesluten och ombalansering av portföljen kommer några av dessa appar till och med att hantera hela ditt konto utan extra kostnad. Det betyder att det inte finns några klockor och visselpipor eller förvirrande språk - appen är utformad för att vara så enkel att använda som möjligt.

Du kommer inte att betala avgifter för kontohantering, återföring av portföljer eller skatteminimering. Om du måste betala av skulder bör det finnas tillräckligt med reserv för dina betalningar. Det finns några nackdelar, till exempel finns det inget lämpligt alternativ för hantering. Så det kostar kr25 per år för varje kr10.000 du har investerat, men du måste betala extra för de ETF: er som Betterment investerar i, som du skulle göra för alla robotrådgivare. Men vi har gått in i sökningen och kommit med vad vi tror är de nio bästa tillgängliga investeringsapparna. Du kan ställa in spel med vänner så att du håller så länge du vill - några veckor, dagar, till och med fram till slutet av dagen.

Investor Hub

Detta är det mest enkla sättet att bygga välstånd på lång sikt. Det är kraften i sammansatt tillväxt! Oavsett vilken plattform du använder är det viktiga att du börjar investera förr snarare än senare. Investerare bör noga överväga investeringsmålen och den unika riskprofilen för Exchange Traded Funds (ETF) innan de investerar.

Ladda ner Betterment för iOS

Investeringar kan vara skrämmande för dem som, precis som jag, inte har någon aning om vad de gör. Den senare har en högre avgift (0. )Appen har enstaka fel och det kan betyda när du gör snabba affärer. Det är en väldesignad plattform som tillåter sina användare att handla med aktier genom innovativ portföljskapande utan att ta ut några avgifter eller provisioner. Låt oss säga att du är 30 år gammal och gör en genomsnittlig hushållsinkomst på cirka 59 000 dollar. Om du vill bygga en portfölj gratis, särskilt som nybörjare, finns det inget bättre val än appen M1 Finance. Du tjänar som långivare, medan plattformskunder är låntagare.

07 Bäst för funktioner: Det kommer med få garantier. Du kan också se det genomsnittliga aktiekurs som investerare köpte aktier till och deras nuvarande priser. Registrera dig online, använd webbterminal eller ladda ner en stationär version, välj sedan kontotyp - Standard, Fast eller ECN i handlarprofil; göra en insättning av medel, börja handla. Det stora med denna plattform är att du inte bara interagerar med teknik. Med dessa faktorer i åtanke rekommenderar Ellevest mer aggressiva besparingar och högre investeringsmål för kvinnliga kunder. Precis som du "följer" dina vänner och favoritkändisar på Facebook och Twitter, erbjuder eToro en CopyTrader-funktion som låter din investering härma dina favorithandlare.

  • Om det inte är så du vill gå vidare kan du också lägga till medel när och när det passar dig.
  • 95 per handel men minskar för högre volyminvesterare till 4 dollar.
  • Tilläggsapp, synkronisering från tredje part, gratis rådgivare, avancerad Portfolio Tracker.
  • Det betalar restaurangen och fördelar sedan 75 cent för besparingar.

Varför Ekollon?

Ingen automatisk investering eller återbalansering Bäst för: Han skriver nu mycket om ekonomi för olika stora onlinepublikationer. Jag anser att alla borde ha en tilldelning till fastigheter. Dessutom har du inte möjlighet att köpa fonder.

Mer information om din mäklare kan hittas genom att klicka här. Trefis ger en summa av delar analys för varje aktie, en titt på varje produktsegment eller division på ett företag och hur mycket det är värt att aktiekursen. Då kommer appen att investera de extra bitarna. Investera dina pengar på marknader, handelsaktier, aktier, optioner och kryptokurser som Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) utan provisionskostnader. Slutligen blir du också ombedd att ange din arbetsgivares namn och adress. Coola funktioner:

M1 Finance är ett pålitligt mäklareföretag online med en toppinvesteringsapp som kan hjälpa dig att investera och uppfylla dina ekonomiska mål. Hur bryts andra krypturvalutor?, vissa kryptodrivare väljer istället andra valutor. Om du behöver en säkrare portfölj kan Betterment också göra det. Jag rekommenderar att du investerar 15% av din inkomst till pensionssparande. Titta på vår Acorns Review för mer information om hur du kan investera din reservförändring med den upp och kommande plattformen.

De låter dig också njuta av ansträngande investeringar i pension.

Förbättringsfördelar:

Du kan också komma igång gratis idag genom att registrera dig nu eller ring M1 Finance idag på 888. På grundval av den insamlade informationen kommer Wealthsimple att rekommendera en portfölj som håller dina ekonomiska mål, risktolerans, tidsram och kunskapsnivå i åtanke. Redaktionellt innehåll från The Ascent är skilt från redaktionsinnehållet i The Motley Fool och skapas av ett annat analytikerteam.

50% - är högre än avgiften som tas ut av andra liknande plattformar. 75 procent av handelns totala värde. I stället för att producera olika appar för sina kunder som handlar på vägen strävar mäklare nu efter en konsekvent upplevelse mellan stationära och mobila plattformar, inklusive delning av vaktlistor och varningar samt verktyg som aktiescreenare och deponering av checkar på ditt konto. Ett fenomen på internetåldern är hur kostnaden för nästan allt har sjunkit jämfört med dagarna före Internet; investeringar är inget undantag.

Investeringsappar blir den nya normen för investerare på alla nivåer. I början är det viktigt att ta reda på nyckeln och extrafunktionerna i din investeringsapp. Detta är i linje med de flesta andra sådana plattformar, så det kan visa sig vara en bra affär. Kom igång med Ally Invest. Deras standardapp innehåller en hel del delningsförmåga, så att du kan fånga en skärm och skicka den till en vän eller skicka den på Twitter. Vi kan inte säga de rätta att följa. Det finns alltid potential att förlora pengar när du investerar i värdepapper eller andra finansiella produkter. Appen är tillgänglig för skattepliktiga konton samt pensionskonton.