10 av de högsta betalande arbeten hemifrån (Infographic)

De behöver mindre skolgång men kan arbeta upp igen. Företag som säljer alla typer av produkter med arbetsdelar kan behöva tekniska supportrepresentanter för att hjälpa kunder med problem med att använda produkten. Det skiljer sig från de flesta webbplatser för jobbsökning eftersom det tar ut en medlemsavgift som börjar på kr14. Du borde vara väldigt bekväm med att skriva.

Tolkning av företag kräver ofta också långsiktig utbildning på jobbet. Du kan hitta franchiseavtal för små, hemmabaserade och mobila företag, dock för kr10 000 eller mindre. Jag har hittat några bra sätt som hjälper dig att landa ditt frilansskrivjobb utan mycket krångel. Men med dessa många konstnärliga karriäralternativ behöver du inte vara en svältande konstnär för evigt.

Medan du kan driva en professionell organisation från ditt hem, måste du självklart resa till andra hem och företag för att göra jobbet.

Beroende på det specifika jobbet, såväl som din expertis, kan du ta mellan 55 000 och 175 000 dollar per år och bygga webbplatser från grunden. Förutom att utföra revisionerna, arbetar revisionschefer med intressenter för att förstå resultatet och effekterna av revisionen, säkerställa framtida efterlevnad och utvärdera interna system, policyer och rutiner. Tänk på kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet, en chef för kvalitetsförbättring arbetar med ledningen och måste ha enastående ledarskapsförmåga och kunskap om aktuella trender i kvalitetsförbättring och operativa prestanda.

Copywriter

Baserat i Minneapolis erbjuder det en rad olika jobb - av vilka många kräver resor. Det är möjligt att lärare 1-mot-1 och i gruppsessioner. Här är en skärmdump av mina intäkter från den här dagen.

Översättningsarbete Hemifrån

De med specialiserade färdigheter, som korrekturläsning av transkriptioner, kan också hitta avläsningar för arbete korrekturläsning för domstolreporter. Börja som expert 1 i en liten nisch med en publik som du tillgodoser helt. Som med alla jobb kan det att ha erfarenhet vara värdefullt, men det är inte heller allt. Du får lära dig någonstans från fem timmar i veckan till tjugonio timmar, det beror på din flexibilitet. Förutom utmärkta förmågor till relationhantering, är säljförmåga, organisationsförmåga och förmågan att arbeta självständigt samtidigt som organisationens mål är viktiga.

Arbetet hemifrån ökar. Från varumärkes- och färgscheman, till användarvänlighet och användartillfredsställelse, hjälper webbdesigners att få en webbplats till liv. Och naturligtvis kan du lära dig något nytt under träningen! Cirka 50 mailade mig. Ett annat lukrativt handledningalternativ är StudyPool som säger att du kan tjäna mer här än andra handledningssidor på grund av lägre provisioner och avgifter.

Webbplats Tester

Led innehållsinitiativ och leverera effektiva rekommendationer. Även om du väljer att inte spåra din aktivitet av tredje part för reklamtjänster, ser du fortfarande icke-personliga annonser på vår webbplats. Denna process kan göras från ett hemmakontor och inkluderar författande dokument för kliniska prövningsapplikationer, hjälper till med marknadsföringsdokument för nya marknader och informerar bland annat dokument. Detta kan vara ett bra jobb-hemma-jobb för människor som är mer fri form och gillar att skriva. De måste vara aktiva medlemmar i advokatbyrån i sin verksamhet och när de inte möter klienter eller i domstol arbetar de på distans.

  • För datainmatningsjobb kan figur åtta vara ett utmärkt alternativ.
  • Dessa undersökningswebbplatser kommer inte att ersätta en heltidsinkomst, men de ger dig en möjlighet att ha lite extra pengar i fickan för att betala hyra, inteckning eller andra räkningar.
  • Jag kommer att dela mer med idéer och guider snart.
  • Börja kall pitching.

Legitimerad Sjuksköterska

Flera branscher, inklusive teknik, ekonomi och medicin, ger nu sina anställda ökad flexibilitet i ett försök att anställa och behålla topptalenter. Om du har erfarenhet av en videokamera och redigeringsprogram kan frilansvideografi vara för dig. När du arbetar hemifrån kan du tjäna kr25 per timme. Slutligen, om du vill börja tjäna pengar på nätet, är freelancing med Flexjobs mitt val #1. Cloud arkitekter övervakar cloud computing strategier för företag. Kom ihåg att inte alla dessa företag anställer just nu. HostGator är ett av de mest prisvärda alternativen för att få en pengar att göra blogg igång.

Enligt sajten involverar många av dem ”arbetsgivare” som försöker betala arbetstagare utanför webbplatsens betalningssystem och engagerar sig i någon form av check eller penningorderbedrägeri. De anställer i många stater i USA, och lönen är mellan kr14- kr18 per timme. Jag har också inkluderat några bra betalande sido-spelningar som kan ge dig extra inkomst. Ett annat ESL-handledareföretag som anställer handledare för att lära sig engelska online. Jag visste inte ens att det var möjligt! När du interagerar med deras produkt berättar du för dem vad du gillar och ogillar. Tyvärr blir arbete hemifrån mer utbredd när sådana jobb blir vanligare - vilket kan göra det svårt att skilja de legitima möjligheterna från de falska. Så det bästa jobbet hemifrån hjälper dig att tjäna så mycket pengar som möjligt på kortast möjliga tid.

Work from Home Jobs List (Best on the Planet)

De rapporterar ofta till VP: s försäljning, och de arbetar nära med interna företagets intressenter såväl som sina kunder. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år som frilansförfattare. Vissa av dessa analytikerjobb-online-jobb behöver mycket skolgång (som ”finansanalytiker”). Bli inte rädd för det här ordet. När du ser en lista över onlinejobb, tror du kanske. Vilken inkomstström har du aldrig hört talas om förr tills du läste det här inlägget? Då kan du tjäna mellan kr8 och kr15 per timme som kundtjänstrepresentant. Standardjobb ger dig dygnet runt att slutföra uppgiften på din egen bekvämlighet.

Ideella organisationer anställer stora presentföretag för att odla, begära och stänga nuvarande och blivande givare för stora summan donationer. Beskriv din kurs. Kolla in vårt gratis webinar genom att klicka på knappen nedan eller gå till EarnMoreWriting.

Du kan erbjuda morgonvårdstjänster för att hjälpa barnen att bli redo för skolan, hålla ett öga på dem när föräldrarna går ut på jobbet eller täcker föräldraplikt medan mamma eller pappa kör ärenden. Fler och fler företag väljer att arbeta på fjärrlag. (Hur man skriver en bok på en månad). Fråga eleverna om problemområden som kräver ytterligare utforskning. En FlexJobs-studie fann att den genomsnittliga telekommunikationen är 46 år eller äldre, har minst en kandidatexamen och tjänar högre medianlön än personer som arbetar på ett kontor.

Ansluta

Ersättningen börjar på kr0. Att hitta legitima jobb hemifrån är tufft eftersom det - helt uppriktigt - det finns mycket skräp där ute. Du får betalt varje vecka för din tjänst och behöver inte pendla till jobbet. Här är Twitter-handtagen som jag skulle rekommendera dig att följa: Många företag, som QKids och VIPKID, anställer människor för att undervisa engelska till barn i utländska företag.

TestingTime

Medelönen varierar från kr34,432 till kr56,571, enligt PayScale. UX-arkitekten ansvarar för konceptualisering och layout av en webbplats eller mobilapp för att maximera användarupplevelsen. Många företag anställer fjärrarbetare för grafisk design. Låt oss komma till det!

Från virtuella assistenter och chefer för sociala medier, för att stödja specialister och datainmatning, vänder sig fler och fler industrier till att arbeta hemifrån för att fylla ut sin personalstyrka. Medan vissa arbetar hemifrån kräver vissa tekniska färdigheter eller grader som försäkringsagenter eller medicinska kodare, andra kräver konstnärliga färdigheter som skrift eller design. Att transkribera ljudfiler är vad du kommer att göra med det här företaget.

Börja med att få din examen och få sedan den certifiering du behöver för ditt specifika fokus - CPA, CMA, etc. Den här artikeln ger god insikt om hur man kommer igång i frilansöversättning och föreslår översättarjobbet och nätverkssajterna ProZ och Translators Cafe. Liksom virtuella assistenter kan korrekturläsare hitta jobb med nästan alla företag som publicerar innehåll online.

Röst Agerar

Webbstestning låter dig utvärdera och ge feedback på en mängd nya webbplatser och mönster. De grundläggande språkprogramvaruingenjörerna är Java, Javascript, SQL, C ++ och Python. Det är ganska enkelt. En av mammorna har 9 barn, hemskolor 6 och har fortfarande tid att leva som bokförare på deltid! Du kan hitta dessa jobb på sjukhus och hälsocentraler och ansöka precis som du skulle göra för ett traditionellt omvårdnadsarbete. Infographic med tillstånd av [CreditScore. Det här företaget erbjuder stängda bildtexter för att arbeta hemifrån. Med höghastighetsinternet och en videoanslutning kräver många jobb inte att du är där personligen.

Liksom andra onlinejobb där du arbetar för dig själv, är mängden pengar du tjänar direkt relaterad till din kompetensnivå och antalet klienter du kan landa. För många jobb som detta kan du helt enkelt annonsera dina tjänster och kvalifikationer lokalt. Som sådan, om detta är ditt område av lagen, kan du enligt uppgift tjäna mellan kr112 och kr121 per timme. En hög efterfrågan på fjärrarbetare, särskilt inom teknikindustrin, har lett till den största frivilliga utvandringen från den personella arbetskraften på nästan tjugo år. Både VR- och 360-gradersvideor låter dig utforska varje tum av videoramen. Det som är annorlunda med Studypool är att du kan bjuda på att lära spelningar för att hjälpa eleverna med sina läxor.