Hur man bygger en dagshandeldator (+ En titt på min installation)

Du hoppar kanske mellan företagets och mäklares webbplatser och dina kartläggningsprogramvaruskärmar när du analyserar en handel. Prestanda och tillförlitlighet - I en bransch där några sekunder kan ändra resultatet av en handel betonar vi vikten av både prestanda och tillförlitlighet tillsammans. Direktanslutning är alltid mer pålitlig än WiFi. Är obetalda praktikplatser värda det?, vi söker efter studenter med en passion för marknader och handel, oavsett om diskretionär handel eller kvantitativ handel / kodning. Om du hyr en lägenhet kan du prata med hyresvärden först.

Jag har alltid människor som frågar mig hur jag kan köra så många externa bildskärmar från en bärbar dator.

Tänk på att om du ansluter mer än bara datorns torn kommer det att skära i hur länge batteriet kommer att hålla, om du har en mängd bildskärmar anslutna kommer du inte för länge med säkerhetskopiering. Jag använder tre Lenovo-bärbara datorer för min dagshandel. Gör sysslor för människor, lyckliga kunder är det bästa sättet att bygga ditt varumärke. De bästa SSD: erna för läshastigheter klockas in på 3 500 MB/s. (Således kan fler diagram och annan marknadsdata observeras av näringsidkaren samtidigt).

Att köra din bil som ett stadsblock är lika vettigt som att gå till Kalifornien från New York. Du kan vanligtvis montera upp till 3 bildskärmar på ett stativ. Om ni följer mig på Twitter eller Instagram märker ni att jag nyligen köpte en ny bärbar dator. De flesta av de bästa miljonärhandlarna använder ASUS som jag har bevisat ovan. Om du vill installera den ultimata PC-datorn för handel, är det här. Vi arbetar med våra kunder på en personlig "en på en" basis för att främja bästa möjliga kommunikation. Du vill bara se till att bildskärmarna är kompatibla med din dator så att du inte behöver köpa en adapter.

Jag studerade på den tiden, min budget var snäv, och jag handlade vanligtvis från en av datorerna vid universitetet, som var en typisk persondator med en monitor. Funktionellt är de två typerna av hårddiskar att välja mellan, HDD eller SSD, desamma - vilket innebär att de får jobbet gjort. 6-tums skärm som gör ett anständigt jobb för priset. Fläkten är också väldigt tyst i den här enheten, men du kan välja valfri strömförsörjning så länge den är över 850 watt.

Det är vad vi gör bäst.

Handla Datorer - Sida Vid Sida Jämförelse

Skaffa Intel-mobilen i-7. De är i stort sett desamma för våra ändamål. Om du har extra budget kan du överväga att utforska högre upplösningar som 2556x1440 eller 4K (3480x2160). Så du kommer att behöva en dagshandel med en snabb processor. I all verklighet är en handelsdator precis som alla andra stationära/arbetsstationer där ute. Med maximal hastighet och kraft i åtanke bör de flesta handlare handla från ett skrivbord på heltid - utanför när de reser. Tre grundläggande funktioner i valfri dagshandelsprogramvara inkluderar: Ett systemavbrott kan kosta dig några tusen dollar, men du kommer aldrig att komma i en sådan situation.

Över natten fortsätter skannern och flera system som skapats för att skicka mig varningar. Jag får inte många frågor om detta men det är verkligen viktigt. Vad kan du göra utan?

  • Huvuduppgiften för din handelsdators grafikkort är att visa informationen som kommer ut som ett resultat av de processer du kör för närvarande.
  • Kontrollera kostnaderna för högre versioner som kan vara betydligt högre än standard.
  • Det finns något annat som ansvarar för att göra din dagshandelupplevelse mer bekväm.
  • Välj den som ger snabba laddningstider på webbsidan och inte får din handelsprogramvara att fördröja.
  • 6-tums skärm är ansluten till ett integrerat Intel HD Graphics 620-kort som enkelt hanterar vanligt kartprogram.

Rekommenderade Inlägg

Work at Home Jobs kräver högkvalitativa datorer och digitala verktyg för att få jobbet gjort. Vi tror att de är guldstandarden när det gäller handelsprogramvara. Vi listar alla demo-konton för handel här. Oavsett om du är ute efter att handla programvara för nybörjare eller som en avancerad handlare med fler alternativ än någonsin tidigare har du aldrig gjort så mycket forskning. Även om visningskvaliteten inte kan tävla i samma liga som MacBook Pro eller Galaxy Book S, erbjuder VivoBooks skärm ljusa färger och en anständig mängd utrymme för de flesta tekniska analysverktyg. Daghandlare förlitar sig på korta prisrörelser för att göra en vinst. Den enda skillnaden i en handelsdator och en som du bara kan köra till din lokala Best Buy och plocka upp är datorns förmåga att stödja flera skärmar. RAM, eller slumpmässigt åtkomstminne, är i huvudsak din dators kortsiktiga minne, vilket gör att den kan köra flera processer effektivt.

Minne

Du kan arbeta med vad du har och uppgradera över tid. Den första datorn var lite knepig men med tiden fick jag några utmärkta färdigheter att justera mina datorer och var aldrig beroende av en tredje part. För konservativa investeringsstrategier kan en handelsbärbar dator vara ett bättre alternativ. Det är värdelöst. Det beror på att Tradestation ännu inte har utformats för att dra fördel av dual-core-processorer. Våra års onlineshandel och tekniska datorupplevelse gör våra anpassade datorer till viktiga verktyg för handlare som effektivt vill dra nytta av finansmarknaderna. Förstå den handelsplattform du vill använda innan du spenderar pengar på en dator. Senare, beroende på dina behov, kan du alltid lägga till en extra bärbar dator, en bildskärm eller hitta ett annat sätt att förbättra din handelsutrustning.

RAM (Random Access Memory)

Jag slutade med att köpa den vanliga stilen och ersatte den med en armbåge. Sammantaget kan programvaran användas på flera sätt. Tillgänglighet - Är det ett webbaserat programvara som erbjuder?

Så vad är en "handelsdator"? Eftersom marknaden fortfarande växer finns det nya alternativ som dyker upp varje månad. Dina systemresurser bör inte tas upp av en tredje parts programvara som inte har några relationer till handeln.

Medan en hårddisk kan jämföras med "långtidsminne", kan RAM-minne jämföras med "korttidsminne. "Att växla mellan flera fönster och skärmar kan också vara för mycket för en bärbar dator. Det är här USB-skärmar är praktiska.