7 av den bästa hårdvaran för Bitcoin-gruvdrift för 2019

Om du fortfarande är ny i spelet, läs vårt inlägg How To Mine Bitcoin. Ju mer beräkningskraft som går till gruvdrift, desto svårare är pusslet. Och för att göra handeln ännu mer enkel har eToro två banbrytande verktyg - CopyTrader och CopyFund - som är spelväxlare för kryptoinvesterare på alla nivåer. Men att tjäna pengar med dina bitcoin miner3 är inte alltid en strömlinjeformad process.

Det är som att hitta en nål i en höstack. Följande inlägg ger dig en fullständig översikt över vad Bitcoin-gruvdrift är och är det fortfarande lönsamt i dag. Även om det inte är billigt till kr140 plus frakt är APW3 ett bra val när det gäller framtida uppgraderbarhet eftersom det också kan driva den krafthunga AntMiner S9. Företag som Genesis Mining och HashFlare debiterar dig baserat på vad som kallas en hashhastighet - i princip din processorkraft. För det mesta behöver du också programvara för ASIC-gruvarbetaren, men tillverkare av vissa nya modeller säger att de inte behöver det. Men när tiden gick fram kom snabbare och ännu mer robusta alternativ, och många gruvarbetare använder inte dessa alternativ idag.

 • En smart utvecklare tillverkade till och med ett gruvoperativsystem som är utformat för att köra på Raspberry Pi, en lågkostnadskortsstorlek med Linux-datorer, utformad för att konsumera mycket små mängder kraft.
 • Idag finns det över ett dussin stora pooler som tävlar om chansen att bryta Bitcoin och uppdatera huvudboken.
 • Ett av de mest populära misstag som nya gruvarbetare gör är dålig planering av var ASIC-gruvarbetarna kommer att arbeta.
 • Medan en integrerad PSU gör för en kompakt och bekväm gruvarbetare, finns det få andra skäl att rekommendera en sådan installation.
 • Problemet med att använda hårdvara som är utformad för att köra flera uppgifter samtidigt är att hårdvaran generellt sett inte är det bästa alternativet om du bara vill utföra en enda uppgift extremt bra.
 • Vissa människor är oroliga över vad som kommer att hända när alla 21 miljoner bitcoins bryts ut och inga fler gruvbelöningar kommer att finnas tillgängliga för att stimulera gruvdrift.

Planerar du till exempel att använda BTC-gruvbelöning omedelbart för att köpa saker? Faktum är att Bitmains mest kraftfulla och effektiva antminer har avskräckts av den nya regerande ASIC: s konung: Mobil plånböcker.

Dessutom är det viktigt att se till att du lägger den i en sval miljö för att säkerställa att du spenderar mindre energi på att försöka kyla den när den bryter.

Sitemap

Detta antal nollor är "gruvproblem" och ökar när fler gruvarbetare ansluter sig till bitcoin-nätverket. Att samarbeta med en webbhotell med infrastrukturen för att vara värd för dina bitcoin miner5s till extremt låga priser är den största avgöraren för din gruvlönsamhet. Tänk dock på att det bara erbjuder 3. Det är omöjligt att uppnå samma överklockningsresultat med en vanlig luftkylning eftersom det ger en ojämn miljö och inte "håller" den angivna prestanda i ett stabilt intervall. 1 MB transaktioner kan teoretiskt vara lika små som en transaktion (även om det inte alls är vanligt) eller flera tusen. Dubbelutgifter innebär, som namnet antyder, att en Bitcoin-användare olagligt spenderar samma pengar två gånger.

Dessutom har seriösa gruvarbetare byggt enorma matriser för att bryta, vilket gör det svårare för mindre gruvarbetare att tävla. Däremot används huvuddelen av datormaskinvaran i ditt hem, till exempel kretsarna i din smartphone eller i din bärbara dator, för att utföra en mängd olika uppgifter. Vanligtvis kommer att betala mer ger dig en bättre avkastning eller så kommer du att göra en vinst snabbare, men det är inte alltid fallet. Detta innebär i sin tur att varje siffra har 10 möjligheter, 0-9.

3209 KWh, skulle du ha ett underskott på 224. Men båda alternativen är mycket mindre roliga än att köra din hårdvara. Hashing24 har varit engagerad i Bitcoin-gruvdrift sedan 2019.

Vad är Bitcoin-gruvdrift?

Förutom plånboken behöver du också rätt verktyg - och dessa verktyg har förändrats avsevärt under de senaste åren. Market wrap: apple ups iphone 11-produktion, "Det är därför jag inte donerar till ideella organisationer. Under de första dagarna kunde gruvarbetare använda sina CPU: er för att bryta med en hashhastighet i storleksordningen MHash/s. När poolen lyckats vinna konkurrensen sprids belöningen mellan poolmedlemmarna beroende på hur mycket gruvkraft var och en av dem bidrog med. Gruv pooler är jämförbara med de Powerball klubbar vars medlemmar köper och överens om att dela eventuella vinster lotter en masse. Naturligtvis kommer gruvarbetarna med mer datorkraft att lyckas oftare, men på grund av lagen om statistisk sannolikhet är det mycket osannolikt att samma gruvdrift lyckas varje gång.

Beroende på vilket företag du väljer, kan du betala en månadsavgift eller betala enligt hash-kursen. Det finns emellertid perioder då Bitcoins gruvproblem ökar så mycket att gruvdrift inte alls är lönsamt om inte din el är extremt billig eller gratis. Se till att de är ordentligt placerade. Här är några exempel: Alla beräkningar ovan är baserade på nätverkshastigheten på 43 Exahash per sekund. 3 TH/s och har ett luftformande kylsystem som gör det möjligt för 88 chips att fungera utmärkt som en enhet. Annan medföljande utrustning kan inkluderas i ditt köp beroende på säljaren.

I slutet av 2019 släppte de SP20. Ett otroligt lönsamt ASIC! Du kan gå med något av de två valen, beroende på vilken typ av kraft du väljer: Genom att välja att gruva på Hawaii, staten med de dyraste elektriska kostnaderna i genomsnitt kr0. Om du fortfarande funderar på att mina Bitcoin med din traditionella CPU eller GPU, så lycka till i förväg för besvikelsen du kommer att möta! Om du inte har ett pool gruvkonto kan du registrera dig för ett slush poolkonto. Du måste ta reda på din elpris för att beräkna lönsamheten.

 • Men när idén blev populariserad kunde den traditionella utrustningen inte få den önskade hashhastigheten.
 • Det är dock också viktigt att erkänna kostnadsekvivalenterna i din lokala fiatvaluta.

Gruvproblem

Du kan beräkna din lönsamhet med hjälp av en Bitcoin-gruvräknare. 0-kortplats på USB-navet. Bitmain släppte sin AntMiner S5 bitcoin miner2 i slutet av 2019.

När du har loggat in på gruvdriftens operativsystem kan du nu börja konfigurera din gruvpool och plånbokadress.

Vanliga Frågor

Observera att effektiviteten i kraftförsörjningen är klassificerad som guld (10% av el bortfall), silver (20% bortkastad) eller brons (30% bortkastad). Eur / usd1.09870.0000 (-0,0000%), här är några av vad de gjorde:. Vi har testenheter och kvaliteten kan ändras, vi vet inte om leveranstider. Vad är myntgruvor?

Bitmain, tillverkarna av BM1387, är ett av två huvudföretag som producerar ASIC-baserade gruvarbetare för Bitcoin-samhället. Ett annat alternativ skulle vara att bryta altcoins som fortfarande kan brytas med GPU: er, som Ethereum, Monero eller Zcash. När USB-navet är ansluten till ström bör blockutbrottna börja tända, vilket indikerar att det är i vänteläge. Oavsett kan vi skicka containern till alla portar som är närmast din plats. 1 J/GH, även om de kräver en betydande initial investering på ~ kr1.000 - kr3.000 i utrustning. Den toppmoderna gruvarbetaren kan uppnå ett hashrat på 40 TH/s och därmed kraftigt överträffa tidigare generation gruvarbetare. Placera Raspberry Pis nätsladd på en av kortplatserna på ditt USB-nav.

 • Detta är ett sätt blockets noggrannhet bekräftas.
 • Med tanke på min egen erfarenhet har jag också bevittnat att Bitcoin Mining är ganska lönsam delvis på grund av Bitcoin, sin tjurkörning i slutet av 2019.
 • Det här är förmodligen inte det mest effektiva sättet att bryta, och som ni kan gissa är många gruvarbetare lika mycket för kul och utmaning som för pengarna.
 • Men båda alternativen är mycket mindre kul än att köra din hårdvara!
 • Sälj din utrustning och mynt och absorbera förlusten.

Nätverkskonsensus

Om värdet på cryptocurrency sjunker, kan du fastna i ett olönsamt kontrakt. För någon med jobb eller familj kan den tiden vara mycket värdefull. Denna höga hashhastighet har möjliggjorts med tillstånd av 3 kretskort med totalt 189 chips. En ännu större skala av Bitcoin-gruvdrift involverar gruvgårdar. Å andra sidan finns det några företag som inte har några problem med det här arrangemanget och de har inrättat enorma gruvgårdar. Skapa bara ett konto oavsett vilket du väljer och logga in. När en gruvarbetare bestämmer rätt hash, som verifierats av andra gruvarbetare, läggs det blocket med data till Bitcoin blockchain, som är en krypterad huvudbok för alla Bitcoin-transaktioner. Kunder måste köpa minst 10 GH/s.

Vad Mynt Gruvarbetare Faktiskt Gör

2790W Lönsamhetsgrad: T9 Miner har detta problem fixat. Det är naturligtvis möjligt att lägga mer än ett chip i en låda. Efter att ha samlat alla nödvändiga artiklar kan du börja montera din gruvarbetare. 5 TH per sekund och energiförbrukning på 1,576 watt, är Antminer T9 mindre kraftfull och effektiv än Antminer S9i, men den anses vara det mer pålitliga alternativet. De flesta rapporter om vinster från Bitcoin Mining kommer från kloka investerare som noggrant planerade sin gruvdrift med billig el samtidigt som de använde den mest effektiva gruvhårdvaran.

Det är inte idealiskt för den genomsnittliga personen att bryta eftersom Kinas billig el har tillåtit den att dominera gruvmarknaden. Denna information ska inte tolkas som ett godkännande av cryptocurrency eller någon specifik leverantör, tjänst eller erbjudande. När tidsfristen krök upp, väntade världen tålmodigt på den efterlängtade frigöringen. Huruvida denna utveckling kan komma snabbare än blockchains pussels komplexitet kan öka är den verkliga frågan. Det finns också Bitcoin-plånbok som Ledger Nano X, som lagrar bitcoins.

Läraranteckningar

Låt oss titta på båda alternativen, och varför att gå igenom ett företag är för närvarande det bästa sättet att gruva Bitcoins för vinst. Det är här ASIC: er blir användbara för blockchain. Här är en snabb uppdelning. Bitcoin har en gruvbelöning som är utformad för att minska med hälften vid vissa block. CPU/GPU gruvdrift för gruvdrift i Windows. Det finns många gruvpooler som du kan välja mellan, men jag föredrar BitMinter som min primära pool och Slushs pool som min säkerhetskopia. Allt ditt kombinerade arbete gör poolen mer benägna att lösa det ursprungliga problemet och tjäna bitcoin-belöning och transaktionsavgifter.

När du väl har alla dessa variabler till hands kan du sätta in dem i en Bitcoin-gruvberäknare (som kan ses nedan) och få en uppskattning av hur många Bitcoins du kommer att tjäna varje månad. Det finns inget sätt att räkna ut ordet "BUTTERFLY" om du bara känner HASH. När du har loggat in ser du systemöversikten. Med Bitcoin-nätverkets nuvarande svårighet är det inte längre ekonomiskt vettigt att driva en SP20 med tanke på dess låga effektivitet. För beräkningar, om du bor i Kanada där, är den genomsnittliga kostnaden per kWh bara 10 cent!