Hur Onlineundersökningar Fungerar

Efter anmälan kan medlemmarna bli en del av en panel som deltar i forskningsstudier från ledande marknadsundersökningsföretag, och tjänar belöningar i processen genom att genomföra onlineundersökningar eller delta i produktförsök. Men det har några problem som är gemensamma för många undersökningswebbplatser, som ibland diskvalificering i sena steg. Dessutom kan du spela ännu mer pengar genom att göra poäng för prestationer och genom att höja din belöningsnivå.

Öppna e-postmeddelanden som InboxDollars skickar för enkla kontanter. De flesta undersökningar sträcker sig från några cent till ett par dollar. Swagbucks är fortfarande populära eftersom de är en pålitlig webbplats och erbjuder nya sätt att vinna belöningar, inklusive att spela spel och titta på videor. De använder din profilinformation för att matcha dig med undersökningar som du är mer benägna att kvalificera dig för. För att få dig att göra dessa undersökningar kommer vissa enkätsajter att erbjuda dig pengar, gratis presentkort och alla typer av andra coola saker i gengäld. För varje undersökning du gör kompenseras du i "Swagbucks", även kallad SBs. Detta företag har genomfört betalda undersökningspaneler sedan 1946, så tänk bara på hur många konsumenter de har hjälpt sedan dess. Det fanns inget sätt att veta och inget kontaktmeddelande för att överklaga mitt fall.

 • Varje undersökning belönar mellan 35 till 40 poäng.
 • I all ärlighet finns det inget direkt svar!
 • Detta påverkar inte poängbalansen alls.
 • Vad är haken?

Var kommer pengarna ifrån? Belöningen för monetära undersökningar varierar från mindre än kr1 till mer än kr20, även om de vanligtvis ligger i den nedre delen av det intervallet, kr1 till kr5. Om du är den person som hatar att läsa igenom monotona frågor kommer du att älska Swagbucks. Onlineundersökningar är en möjlighet för alla som vill ha lite extra inkomst! En av de äldsta och längsta undersökningsplatserna, Vindale Research är ett legitimt alternativ för att tjäna lite pengar på att fylla i enkäter. Betalningar från American Consumer Opinion varierar, men din utbetalning kommer i form av poäng du kan lösa in för kontanter. Gå med i undersökningarna och om produkttestmöjligheter kommer på din väg, behandla det som glasyren på kakan.

 • Trickfrågor kastas i blandningen för att säkerställa att du inte bara väljer slumpmässiga svar för att komma igenom frågeformuläret.
 • Du behöver minst 345 poäng för att lösa in dem, vilket kommer att netto dig cirka 3 kr.
 • Ett företag vill veta köpvanor hos kvinnor mellan 25 och 40 år som aldrig har ägt en hund.
 • VIP Voice fungerar lite annorlunda än de andra betalda undersökningssidorna på denna lista.
 • Dessutom kan du få chansen att testa produkter (som du får behålla), vilket kan vara kul.

Delta I Onlineundersökningar Hemifrån För Att Få Pengar

Programmet utvecklades för att samla in data om publikens storlek och sammansättning av TV-programmering i USA. Internet har dock gett dessa företag mer effektiva sätt att samla in data. Hiving belönar dig cirka 50 poäng per minut när du genomför undersökningar och du kan dra dig ut så snart du når 4000 poäng (kr4). Registrera dig hos MindMover »iPoll Mobilkompatibilitet och flera utbetalningsmöjligheter. De ersätter dig för varje undersökning som gjorts genom att erbjuda något som heter Swagbucks, eller SB för kort, som kan lösas in för presentkort till ett brett utbud av internethandlare som Amazon. Sedan 2019 har InboxDollars betalat över kr56 miljoner kontantbelöningar till våra medlemmar för deras dagliga online-aktiviteter som att läsa e-post, ta online-undersökningar, spela spel och titta på videor och titta på TV. Page, nu en personlig ekonomibloggare, forskade på betalda undersökningswebbplatser och registrerade sig initialt för InboxDollars, vilket gav henne en kr5-signeringsbonus bara för att registrera sig. • Kan du kvalificera dig för högre betalningsundersökningar?

Lesley Jones

50 per undersökning. För att registrera dig för Inbox-dollar måste du vara 18 år eller äldre och måste vara bosatt i USA. Ladda ner nu och prova OpinionApp idag och tjäna pengar online. Du kommer inte alltid att kvalificera sig, och att komma till ett sent skede i en undersökningsprocess och sedan ta reda på att du inte är kvalificerad kan vara ganska galande.

Pris Rebell

Läs vår fullständiga Vindale Research Review här. De kan vara så detaljerade eller så enkla som en ja eller ingen fråga. När några vänner frågade om de bästa sätten att tjäna extra pengar från Irland sa jag till dem att de definitivt borde kolla in de onlineundersökningar som Irland har att erbjuda. Att registrera sig för Pinecone Research är helt värt det, eftersom det erbjuder några av de högsta betalningsnivåerna för undersökningar. Eller det kan bli stulet, vilket är en risk med alla webbplatser som lagrar personuppgifter. De erbjuder ett remisssystem som kan hjälpa medlemmarna att tjäna 20% till 30% av remissinkomsterna. Undersökning för pengar är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online. Den lägsta belöningen du kan tjäna är en Starbucks-kupong värd kr4.

Och det belönar dig bra! Och ja, du kan också tjäna för att hänvisa till vänner och familj. Utöver undersökningarna erbjuder webbplatsen många sätt att tjäna lite pengar. Investera i aktier, etf, nollprovision. aktiekurser i realtid., ”Detta är din uppsättning valda investeringar, som kan inkludera enskilda aktier eller obligationer, börshandlade fonder och mer. Så jag bestämde mig för att gå till stora pengar och klassificera några frågor och svar - vad det än betyder. Så du måste lösa in dina poäng för spel och omedelbar vinst-spel.

Vilka är Vi?

Varje undersökning riktar sig till en viss demografisk, så företaget skickar inte en undersökning om de inte kan säga från din profil att du passar den demografiska de vill ha. Till skillnad från vissa undersökningswebbplatser, skickar OnePoll inte ut e-postundersökningar eller inbjuder dig att slutföra dem, så du måste gå in i vanan att kolla ditt konto på deras webbplats dagligen, eller så kommer du att missa det. Du kan lösa in dina poäng för priser, eller så kan du begära en checka in valörer på kr3, kr5 eller kr15.

Ett av de enklaste sätten att tjäna pengar online är genom att fylla i enkäter. Hittills har hon gjort kr600 med 20Cogs, kr400 med Swagbucks, kr250 med Opinion Outpost UK, kr130 med WhatUsersDo och mindre belopp med andra webbplatser. Dessa alternativ inkluderar presentkort från Amazon, gratisprodukter och kontanter! Detta kan användas när du behöver för att göra en webbsökning. kr20 Vår recension: Enligt InboxDollars webbplats har de nu betalat ut mer än 57 miljoner kontantbelöningar. När allt kommer omkring har Google många affärsföretag. Dessa poäng kan lösas in för belöningar som rabatter på produkter, gratis flygbolag miles eller bensin presentkort.

Du kan också välja att utbetala dina poäng för PayPal-medel. Den enda knappen för att klicka på den punkten var den som sa ”slutför min profil. Jag hängde på huvudet, öppnade en ny flik och försökte ett annat företag. Ge aldrig ut dina bankkontouppgifter. 00 per undersökning. Om du väljer dig kan du också tjäna pengar för att läsa e-post och låta Inbox Dollars lära dig mer när du handlar online och spelar onlinespel. Betalda undersökningar fungerar som agenter som gör att du kan kommunicera dina tankar och åsikter med företag genom onlineundersökningar.

Vickie Alker

Några enkätundersökningar betalar relativt bra kontant. Flexibiliteten att göra undersökningar när du är på språng med MyPoints-apparna är det största plus för denna undersökningssida. Dessa dagar men nästan alla undersökningswebbplatser har eller går mot kontant- och presentkortbetalningar på toppen av att ge in tävlingar. Det finns vanligtvis en väntelista, men låt inte det avskräcka dig. I båda fallen, när jag loggade ut, kunde jag inte logga in igen.

Det är också ett utmärkt sätt att spara på julklappar under hela året när du inte har mycket viftarum i budgeten. Med andra ord kan det kännas som en lotteri innan du kan göra undersökningar för lön. De har många olika sätt att tjäna: Jag skulle säga att en genomsnittlig paneldeltagare, som är medlem i några enkätundersökningar, kan tjäna några extra hundra dollar per år.

Nackdelen med Mindspay att den endast är begränsad till USA: s invånare som är 18 år och äldre.

Kom ihåg att det finns många undersökningsföretag som är oärliga och kommer att sälja din information till högstbjudande, och inte kommer att vara öppna för hur de distribuerar eller drar nytta av din information. För ingen tycker om att göra saker gratis! Men det är fortfarande en utmärkt plattform att ta enkäter för pengar på din fritid. Så på det här sättet kan du tjäna pengar på onlineundersökningsjobb.

 • Tillgängliga priser inkluderar PayPal-kontanter eller presentkort.
 • Att registrera dig med ett antal webbplatser hjälper dig att tjäna mer genom att genomföra flera undersökningar från flera webbplatser.
 • Tjäna värdefulla poäng som kan lösas in för GRATIS elektronik, hushållsartiklar, smycken, leksak, presentkort och mer.
 • Har du någonsin tjänat pengar på en enkätundersökningssida?
 • Om du inte använder PayPal alls, vad förtjänar det att fråga dig "hur många gånger i månaden skickar du pengar med PayPal" för PayPal?

Yvonne Savery

Crowdology betalar ut med vanliga metoder och gör även kuponger. De har A + -betyg hos Better Business Bureau och har varit i branschen i över 12 år, så du vet att de är legitima. När varumärken vill ta reda på vad konsumenter tycker om sina produkter och tjänster vänder de sig till marknadsundersökningsföretag. Normalt tycker jag inte om undersökningssidor som inte betalar dig direkt. Detta hjälper dig att hålla dig organiserad och skyddar din personliga privata inkorg från den kraftiga tillströmningen av e-postmeddelanden du kan förvänta dig efter att du registrerat dig med flera undersökningswebbplatser. Trots det stora utbudet av ämnen är slutmålet för betalda onlineundersökningar vanligtvis detsamma: Hur mycket kan du förvänta dig att tjäna?

Som jag nämnde tidigare, tyvärr finns det undersökningsbedrägerier där ute. Bekräftelsemail kommer, du klickar på länken och verifierar ditt konto. Håll dig borta från dem och alla så kallade undersökningssidor som du måste betala för att gå med. Vindale betalar dig till och med för att ta bilder av dina belöningskontroller! Jag var redan inloggad, men så går det.

Medlemmar kan tjäna poäng genom att shoppa online från över 1 900 återförsäljare, läsa e-post, spara med lokala erbjudanden, titta på videor, söka på webben med Yahoo, skriva ut kuponger, spela onlinespel och naturligtvis genomföra undersökningar.

 • Eftersom olika företag undersöker olika demografier kan du emellertid få olika resultat från olika företag, så det är värt att titta runt.
 • Gå med det snabbaste och enklaste svaret du kan samtidigt som du är ärlig.
 • Du kan kolla listan över de 20 bästa undersökningssidorna från listan nedan.

Betalda Undersökningar Tar För Mycket Tid.

De erbjuder också några produkttestmöjligheter för sina medlemmar. För att tjäna pengar på undersökningar är det definitivt värt att registrera sig för minst tre undersökningssidor online - (börja med IrishOpinions, Toluna och Swagbucks). För varje undersökning tjänar du mellan 3000 till 6000 poäng. Du kanske registrerar dig med 20 olika webbplatser, men huvuddelen av dina pengar kommer från bara en handfull webbplatser. Du kommer definitivt ha tjänat det. Om du letar efter lite variation gör InboxPounds att tjäna pengar online lite mer intressant. Det är exklusivt eftersom du bara kan gå med om du är inbjuden. Jag registrerade mig för cirka 12 betalade webbplatser för onlineundersökningar.

Men information som din födelsedatum kan användas med andra stulna uppgifter för att ta din identitet. 50 till kr1 från indirekta hänvisningar (de personer som dina egna hänvisningar hänvisade till webbplatsen). Du får idén. ”Du måste klara det här testet för att kvalificera dig som arbetare på deras webbplats. Om du letar efter ett idealiskt sätt att tjäna pengar på nätet är Hiving-paneltjänsten det perfekta alternativet för dig. Eller så kan du använda undersökningar för att få andra förmåner, som gratisprodukter. Jag jagar inte älg, björn eller älg. CashCrate ger dig möjligheten att tjäna extra pengar genom att titta på reklamfilmer och du kan vinna priser genom att spela spel och tävla på webbplatsen.

Epoll

Den stora frågan är bara hur mycket pengar du kan tjäna och hur mycket arbete som krävs. Först betalar screenerundersökningar från fem till femtio poäng. Genom att lära sig mer om vad konsumenter gillar och ogillar kan de ha en mer riktad strategi för reklam för att öka försäljningen till en lägre kostnad. Som jag har fastställt är det i stort sett alla dessa webbplatser som kräver känslig information! 9/10 - Mycket bra avkastning på din tid. I slutändan kunde jag inte hitta någonting online som bekräftade eller förnekade min hypotes om dessa webbplatser som säljer stora mängder användardata.

Du har träffat felmeddelanden, "404 Not Founds" och "testa igen" -fodrar. När du är med kommer du att börja tjäna belöningar för varje undersökning du gör. Företaget samlar in data för flera kända varumärken, så det är lätt att se att webbplatsen är legitim. Företag litar på din feedback för att producera nya och förbättrade produkter och tjänster.