14 Bästa Undersökningsajter 2019

Noterbart är Nielsen Mobile och Computer Panel deras nyaste verktyg. PointClub ger dig poäng för att svara på undersökningar. Även om fokus främst är på shoppingrelaterat beteende, inkluderar några av deras experiment och studier bredare områden inom marknadsföring, psykologi och ekonomi. Legitima marknadsundersökningsföretag kommer aldrig att föreslå att du kan tjäna pengar på undersökningar... i själva verket, för det mesta, kommer de bara att ge stora intervall för hur mycket du kan göra per undersökning på deras webbplats (till exempel kr0).

Andra företag ger dig inte kontanter. Eftersom dina insatser är värdefulla för de stora varumärkena kommer undersökningswebbplatserna att erbjuda dig pengar, presentkort och alla möjliga andra coola saker i gengäld. För många är en nackdel att lägsta utbetalning är kr30. CashCrate är en fantastisk webbplats som kopplar ihop traditionella undersökningar med en rad unika erbjudanden som kan hjälpa dig att tjäna pengar online. Istället för att betygsätta TV-program, skannar du här dina inköpskvitton och svarar på några snabba frågor om saker du köpte. Om livslängd är ett tecken på kvalitet, och låt oss se det i den affärsverksamhet som det vanligtvis är, så finns det ingen tvekan om att Zoombucks förtjänar att vara inne på utbetalda undersökningswebbplatser från 2019 topp 20.

De flesta undersökningar är värda fem till 250 poäng och medlemmarna får i genomsnitt fyra undersökningar varje månad.

Jag har tagit mig tid att undersöka och granska det goda, det dåliga och det skuggiga för att ge dig de bästa undersökningssidorna som kan tjäna pengar under 2019. Även om du kanske inte ser många undersökningar, är dina odds för att kvalificera dig för dem du ser relativt höga. Och av de tillgängliga kvalificerar du dig inte alltid för varje enskild. Registrera dig för Mindswarms här.

 • Att få samma antal svar från en snigelpostundersökning skulle kosta mellan kr5 000 och 7 000 , och telefonundersökningar kan löpa så högt som kr15 000 [källa; Yahoo!
 • För att komma igång måste du erbjuda en hel del personuppgifter, inklusive ditt kön, hemadress, födelsedatum, anställningsstatus, utbildningsnivå och hushållsinkomst.

Att Ta Undersökningar Online Kan Vara Ett Lukrativt Tidsfördriv, Men Jag Skulle Inte Rekommendera Att Du Avslutar Ditt Dagjobb

Naturligtvis finns det vissa som betalar mindre eller mer. För varje undersökning kommer du från kr1 till kr5, vilket inte är dåliga pengar för den tid du investerar. Du kan tjäna virtuell valuta som heter "Swag Bucks" som du kan byta mot riktiga presentkort. Andra gånger kan du få produkter i det mail som du tänker granska. För mer information, kolla in vår fullständiga MySurvey Review. Binära optioner låg lägsta insättning | binary options brokers recensioner! binary options brokers reviews blogg. Detta är onlineversionen av att vara en "Nielsen-familj. "Flera alternativ för att tjäna pengar, som att svara på undersökningar, svara på e-postmeddelanden, titta på videor och mer Över 57 miljoner kontantbelöningar betalas till mer än tio miljoner medlemmar.

 • InboxDollars liknar Swagbucks genom att du har tillgång till undersökningar som betalar kontanter, men kan också tjäna genom att titta på videor och göra inköp via deras portal.
 • Hjälp märken och företag att skapa bättre produkter och tjänster för dig.
 • Även om inte alla undersökningar webbplats betalar kontanter, men vissa gör.

Hur Mycket Pengar Kommer Jag Att Tjäna?

Efter min initiala bonus på kr5, fann jag att många av enkäterna inte betalade ut massor av pengar, vilket var lite av en bummer. Genom att ge din ärliga åsikt kommer du att få ersättning för din tid. Registrera dig för American Consumer Opinion här. Webbplatsen betalar kontant för alla undersökningar du gör. Genom att gå med i så många paneler som möjligt har du alltid enkäter att besvara i stället för att vänta på att en eller två kommer med varje månad. Dina undersökningar kan betala för din nästa måltid, och det är enkelt att samla poäng här.

OpinionOutpost. Vardagliga företag betalar stora pengar bara för att veta vad människor som du tänker. Åh, hur naiv jag var. Tyvärr erbjuder PopulusLive inga andra betalningsformer än en fysisk check som skickas till din postadress. Det grundades 1999 och har betalat mer än en miljard dollar kontant tillbaka till sina medlemmar.

 • Det första stora tipset är att fokusera på undersökningspaneler som passar dina önskemål.
 • Jag har dock publicerat en lista över internationella undersökningswebbplatser nyligen som jag är säker på att de av er som inte bor i U.

Legit-undersökningswebbplatser

Lös in dina poäng för kontanter via PayPal. Hur mycket kan du tjäna? Du kan bli panelmedlem och få göra betald marknadsundersökning och testa nya produkter hemma innan de släpps ut på marknaden.

Två mycket populära undersökningswebbplatser, MySurvey och GlobalTestMarket, har gått samman och bildat LifePoints. Du ställer bara in dig för en inkorg full av skräppost. När jag först skapade det här inlägget ville jag bara dela mina favoritpaneler, därmed de ursprungliga 21 marknadsundersökningspanelerna. I de flesta fall berättar dessa sidor om webbplatsen säljer din personliga information till tredjepartsleverantörer. Det enda jag inte gillar med det är att de har ett ganska högt minimikravet på 30 dollar.

Kolla in vår fullständiga Swagbucks-recension. Vissa andra priser inkluderar ett digitalt målkort som är värt 1 500 poäng och ett fysiskt förbetalt visakort värt 2 000 poäng. Ännu bättre är att de lägger till nya undersökningar varje dag. Du får betalt i poäng. Företaget driver också lyckateckningar under året, där du kan vinna mellan kr500 och kr5000, och du ingår dem som belöning varje gång du fyller i en undersökning. Genom att dela dina tankar kan du tjäna extra inkomst genom att ta enkäter online. Jag har en mer detaljerad recension av Swagbucks här eller klicka på knappen för att gå med nu (och få en fiver gratis när du registrerar dig). Målet med denna kvantitativa strävan är att svara på frågor och ta fram de bästa lösningarna för Millennial Money-läsare.

Vi Har Betalat Våra Medlemmar över 56 Miljoner Dollar Kontant.

Jag försökte flera gånger innan jag gav upp. Om inte, kommer Branded Surveys fortfarande att belöna dig med några poäng för dina problem. Då, om du gräver i deras integritetspolicyer, blir saker ännu mer intressanta.

De Bästa Företagen Att Kolla In

Vi belönade 30 miljoner USD + till medlemmarna över hela världen 2019. Varje poäng är lika med en cent, så du tjänar kr1. Undersökningarna tar cirka 10 minuter, och frågorna är enkla att svara. Låt mig förklara hur detta kan fungera.

Så vad ska du göra istället? Undersökningar är inte ett bli rikt-system - timtiderna kommer aldrig att nå något som en vanlig lön - men många människor lyckas förvandla vettigt fylla i onlineformulär till snygga belopp för att lägga till semester, hemförbättringar eller deras nya garderob! Efter att ha registrerat dig med några detaljer och fyllt i en kort undersökning för din profil, så att CashCrate kan identifiera några grundläggande demografier, får du dina första 25 cent och är på väg till större rikedomar! De tenderar att betala ut mer pengar per undersökning än andra webbplatser. Så, hur kan du hålla dig borta från undersökningar? Du kan registrera dig för Toluna här.

50 värde av poäng. Vi är glada över att få ut så mycket pengar från InboxDollars som vi kan. Många tar detta på fel sätt och känner att de luras, vilket bara inte är sant! Tja, onlineundersökningar är sådana, förutom att du svarar på enkäter via onlineformulär och frågeformulär. Detta är en annan webbplats som belönar dig med poäng, så kallade "HIpoints" som kan lösas in för elektroniska presentkort.

Ännu Mer Pengar Att Göra Webbplatser

Men det är inte pengar du tjänar den dagen du tar undersökningen, och det är inte något du verkligen kan göra heltid. Men köp inte bara något på grund av cashbacken. Oavsett vem du är eller vad du gör så finns det alltid ett företag som är intresserad av din åsikt.

Betalda Undersökningar - Det Bästa Och Enklaste Sättet Att Tjäna Pengar Online

Istället har medlemmarna chansen att delta i tävlingar (de kallar det ”SweepLand”) och auktioner (alias ”BidLand”) genom att tjäna poäng. “Utmärkt på ett enkelt sätt att tjäna pengar utan att behöva lämna din lägenhet. Få en kr5 bonus med Swagbucks! Minsta utbetalning är kr50, och när du har slagit det numret måste du ringa företaget för att verifiera din utbetalningsbegäran. Remote banking, det är en investerings förmåga att få direkt tillgång till investerade pengar. För att få betalt, ge ärlig feedback. Många av dessa kommer inte att vara lika användbara eller värdefulla för dig som kontanter, men ibland får du tur.

Min resa till hjärtat av undersökningar4pay var över och jag var ingen rikare. Bästa etf: er för dagshandlare med hög volatilitet, högst en procent av kapitalet kan riskeras i någon handel. Oavsett din ålder, inkomstnivå, utbildning eller kön finns det legitima marknadsundersökningsföretag där ute som skulle älska att du har dig som en av deras medlemmar. Först tjänar du 20% av vad dina vänner tjänar. Jag har inte ett körkort. Du vill undvika iffy webbplatser och hålla fast vid de legitima.

Och de säljer ofta presentkort ”till försäljning. När du gör en hel del undersökningar kommer du att få en hel del e-postmeddelanden. Du kan använda dina poäng för att sätta kontanter i ditt PayPal-konto.

Ipsos-panelen

Vi kan inte prata om iPoll utan att nämna deras fantastiska app. Många av panelerna nedan är bara öppna för amerikanska invånare. Att fokusera KUN på de bäst betalda undersökningssidorna med högt utbetalnings-/minutförhållande hjälper dig att förbättra ditt undersökningssidens spel. De har varje vecka 1 000 tävlingar och 10 000 månatliga ritningar. Det mest anmärkningsvärda är att ACO också har ett positivt betyg från Better Business Bureau. Annars har de cash back-program som liknar Swagbucks, plus undersökningar och alla andra grunder, naturligtvis.

Du kan inte tro det. Tänk bara på att det kan ta några veckor att uppnå den lägsta utbetalningen. Med aktuell profilinformation får du de senaste erbjudandena och har fler möjligheter att tjäna mer pengar.

Undersökningar kan ta upp till 30 minuter men är inte alltid så ofta. Det finns faktiskt miljoner människor runt om i världen som gör det. Om du blir ombedd att ange ditt personnummer, bankkontonummer eller körkort får du lämna undersökningen. Sök efter användarrecensioner och se vad befintliga medlemmar säger.

Investera

Undersökningar tenderar att ta cirka 45 minuter och kan utbetala så mycket som kr10. Nedan följer några varningstecken för att en undersökningssida kanske inte är legitim: Undersökningarna själva erbjuder dock inte de högsta kompensationsnivåerna, så tänk på detta innan du registrerar dig. Dina undersökningar sträcker sig från 5 minuter till 40 minuter.

Du bygger helt enkelt en profil med dem och de matchar dig till betalade onlineundersökningar som passar din demografiska information. Du kan tjäna poäng du kan lösa in föror. Vem skulle inte hoppa vid möjligheten?

H2> Logga in

LifePoints räknar med över 5 000 000 medlemmar som mer än bara en undersökningssida. Denna webbplats erbjuder relevanta undersökningar, en bra övergripande användarupplevelse och den högsta framgångsgraden för en webbplats som NerdWallet testat - över 50%. Till exempel kan du läsa e-post, hitta belöningskoder och till och med tjäna pengar genom att titta på videor. Kolla länken nedan. Trots att jag idag inte har tid att göra många undersökningar, får jag fortfarande några kontroller per år (kr50 - kr100) från SurveySavvy tack vare ett dussin personer som jag har hänvisat tillbaka i mina första dagar. Varför använda bitpanda? Changelly har stor volym och transaktioner i många altcoins. De använder också din personliga information för att filtrera bort vilka personer som kommer att väljas att delta.

Vilka Kriterier Måste Fastigheten Uppfylla?

Jag insåg att det skulle vara en lång, tråkig, irriterande process bara för att registrera mig för webbplatsen. Trots det lilla urvalet har du bra alternativ. Ju fler undersökningar du gör, desto fler möjligheter måste du samla poäng och lösa in dem för kontanter och andra stora belöningar. För att börja göra undersökningar måste du först fylla i din profil genom att lägga till några detaljer om dig själv, till exempel postnummer, förhållandestatus, årlig hushållsinkomst etc. Vi i genomsnitt 1 dollar. Binary.com, kanadensare som är villiga att handla säkert med binära optioner kan använda Specter, den första decentraliserade smartalternativplattformen som lyckades lanseras i april 2019. Samtidigt som de inte gjorde toppen av listan, är det inte att säga att de inte är värda att prova. De webbplatser som listas på denna sida har testats och är äkta. Det var otroligt enkelt, och jag var klar inom fem minuter.

Hur Det Fungerar

De betalar kontanter med Amazon-presentkort och du kan till och med få gratisprodukter. Vår rekommendation? Företag med legitima undersökningar debiterar dig aldrig för att gå med eller registrera dig.

 • Utan vidare, här är våra bästa rekommendationer för betalda undersökningssidor.
 • Du skulle bli förvånad över att veta hur många sätt det finns att tjäna pengar online eller offline, förutom undersökningar.
 • InboxDollars är ett prisbelönt företag som erkänns av Inc.
 • Swagbucks erbjuder också användare möjlighet att göra undersökningar från flera leverantörer och ge tröstpunkter när du inte är berättigad till en undersökning.

Svara Undersökningar

Sedan fortsatte hon till Swagbucks på rekommendation av flera pålitliga bloggare. Installera programvara mot skadlig programvara. Vi är också A + -klassade och ackrediterade med Better Business Bureau, vilket ger våra medlemmar extra trygghet när de registrerar sig.

Vi fruktade webbplatser som kompenserade oss genom ett förvirrande poängsystem och skickade oss undersökningar som vi sällan kvalificerade oss för. I båda fallen, när jag loggade ut, kunde jag inte logga in igen. Hur mycket de är värda varierar - 1 689 SB får du ett iTunes-presentkort på 10 krmedan 17 999 SB kan köpa 100 krkontant till ditt PayPal-konto. Till exempel kan ett företag leta specifikt efter mamma som är hemma. Du får dessa "uppdrag" baserat på din plats och demografi. Köper du toalettartiklar för din familj? Undersökningar kan vara supersnabba och ta bara några minuter att fylla i, eller kräva cirka 15 minuter av din tid.

Berätta mer om Swagbucks och hur det fungerar

Detta beror till stor del på att verkligheten att ta betalda undersökningar skiljer sig väldigt från förväntningarna - och du är inställd på misslyckande från början. Cirka kr1 en undersökning. Tillgångslista, innan du börjar handla bör du kontrollera en ekonomisk kalender för att se om det kommer att finnas några högeffekta datarelease om valutor du kommer att handla. Det är ganska högt, men med tanke på att du får de första kr5 gratis och direkt är det inte så illa.

Jag var tvungen att svara på frågor om annonserna. När ditt saldo når kr20, skickar CashCrate dig en papperskontroll. Och eftersom 60 000 är lika med kr600 antar jag att de har den regeln på plats så att de inte behöver ta itu med allt det pappersarbete som kommer skattetid. Uppenbarligen kan detta vara ett bra sätt att få gratis hushållsprodukter, produkter för personlig vård, blöjor och andra saker du använder regelbundet. Även om du har turen att vinna några tävlingar leder det sannolikt inte till förtidspensionering. Vissa av dem kan se ut som skräppost och betalar inte så bra. Vad är undersökningar som betalar kontant direkt? Webbplatsen kräver att du fyller i en ganska lång profil med några personliga frågor.

Tekniskt sinnade? Få betalt för att hitta buggar

De fungerar alla ungefär på samma sätt som våra favoritpaneler vi just pratade om ovan. Här är några av de mest pålitliga tävlingssajterna. Du kan också logga in på webbplatsen och visa tillgängliga undersökningar utan att behöva söka igenom e-postmeddelanden. Denna tjänst låter dig tjäna snabba pengar genom att helt enkelt fylla i opinionsundersökningar online. Läs vår VIP-röstgranskning. Så här fungerar det: