13 bästa bästa Bitcoin / Cryptocurrency-utbyten (2019 recensioner)

Utan en orderbok och handelsaktivitet kommer potentiella kunder att se ditt nya företag med skepsis. Alla kontrakt köps och betalas ut i Bitcoin. Malta utvecklar ett regelverk för företag som verkar i cryptocurrencies och det är troligt att Binance kommer att uppfylla dessa uppsättningar av regler. Här är några av de utbyten med de högsta volymerna från och med detta skrivande: Bob publicerar sin önskade önskelista inklusive rabattbeloppet han vill få, vilket normalt går upp till 25 procent. Så låt oss ta reda på varför och om det kan vara det bästa Bitcoin-utbytet. Det finns säkerhetsåtgärder som tvåfaktorautentisering, enhetshantering och webbläsarhantering, alla säkrade genom SSL-kryptering.

 • 1% som till och med kan minskas ytterligare om betalningen görs i BNB.
 • Ja, att säga orden pålitligt bitcoin-utbyte och det bästa stället att köpa bitcoin i samma mening verkar vara en oxymoron, särskilt när man minns de glänsande dagarna av MtGox (alias Empty-Gox).
 • Vanliga användbara indikatorer inkluderar rörliga medelvärden, MACD, Bollinger Bands, RSI, etc.
 • Köp kan göras direkt när ett konto har verifierats och framgångsrikt finansierats.
 • Online bitcoin-marknadsplatser utser vanligtvis bitcoin-deltagare som antingen tillverkare eller tagare.

Rykte - Det här är lite svårare att bedöma. Nu är det dags att starta ditt utbyte och testa sitt fulla utbud av funktioner i beta. Anslut ditt utbyte med andra för ökad likviditet. Faktum är att cryptocurrency-utbyten har drabbats av mer än 60 hackerattacker sedan 2019 som har lett till förlust av miljoner dollar i förmögenhet. Först måste du skapa ett konto med ett valfritt utbyte. Tjänsten är utformad för ömsesidig nytta för människor som vill köpa Bitcoins med sitt kreditkort och de som vill spendera sina Bitcoins för att köpa varor från platser som inte accepterar digitala valutor som betalningsform. För tillfället kommer valet av omsättbara valutor dock att bero på det land du bor i.

Det är definitivt inte den optimala platsen för den dagliga användaren på grund av de stora avgifterna. Det är viktigt att notera att BitFinex inte tillåter amerikanska användare att registrera sig för deras utbyte. Tvillingarna låter användare köpa, lagra och sälja Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) och ZCash (ZEC), såväl som den självnämnda Gemini dollar (GUSD). Bitstamp har 24/7 support och ett flerspråkigt användargränssnitt och det är relativt enkelt att komma igång. Gox åtnjöt statusen som monopol eftersom det dominerade uppskattningsvis 80-90% av Bitcoin-Dollar-handelsvolymen. Deras slumpmässighet innebär att på varandra följande förluster bör förväntas och skyddas genom korrekt positionering. Den första Bitcoin-programvaruklienten släpptes 2019 och Nakamoto samarbetade med många andra utvecklare i open source-teamet och avslöjade aldrig hans identitet. Innan du går med, se till att du förstår insättnings-, transaktions- och uttagskostnader.

En sak som har gjort Bitfinex populär är att om du bara gör en insättning med cryptocurrency krävs ingen verifiering. Vill du gå med i den livliga Bitcoin-marknaden? Var försiktig när du tillhandahåller kundsupport.

Sätt att handla Bitcoin

Jag tror att vi kommer att korsa märket 300 miljarder dollar senare i år. Av uppenbara skäl är sådana handlare särskilt vanliga på Bitcoin-börser som erbjuder noll eller minimalt med handelsavgifter. Det har något höga avgifter, marginalhandel, nästan 100% drifttid och mer. Binance har mest likviditet i alla utbyten. Baserat i Toronto Kanada behandlar börsen transaktioner autonomt via smarta kontrakt. Hjälp oss att bygga pengarnas framtid.

Läs manualen för mer information.

Vilket Cryptocurrency Exchange har de lägsta avgifterna?

Om du inte har de privata nycklarna till dina mynt är de inte dina. 1 BTC och ett motsatt belopp av ETH bestäms automatiskt till den löpande kursen. Denna huvudbok är den berömda blockchainen, den revolutionerande underliggande tekniken som möjliggör existensen av alla kryptokurser. Väl mottagen av personer som använder SEPA och kreditkort. Med tanke på hur mycket Bitcoin fluktuerar, var det en riktig stjäla:

Det är galen, jag vet. Hur säker en webbplats dock kan vara, dess berömmelse och storlek sätter ofta ett mål rätt mellan dess virtuella ögon. Digitala tillgångar kan verka förvirrande, men vi är här för att hjälpa till.

 • Direkta börser har inte ett fast marknadspris, i stället sätter varje säljare sin egen växelkurs.
 • De flesta säljare kommer dock att godkänna och skicka Bitcoins på mindre än 15 minuter, där minoriteten tar lite längre tid.
 • De återstående 2% av de medel som lagras online är också försäkrade.
 • Om det inte lyckas hålls åtminstone förluster till ett minimum, vilket ger tid att justera din handelsplan.
 • Vilka är de olika typerna av utbyten?

Tidsramar Definiera Bitcoin Traders

Det finns en ökad risk i denna typ av transaktion eftersom du inte känner personen du bedriver verksamhet med. Kraken stöder inte kreditkort. Tyvärr finns det inget sätt att veta med säkerhet. I själva verket har användare inte kontroll över sina kryptotillgångar om de använder ett centraliserat utbyte. Runt 2019 grundade Satoshi Nakamoto den första cryptocurrency någonsin, Bitcoin. Bitcoin representerar vanligtvis mer än en tredjedel av volymen cryptocurrency och när den används som ett parningsinstrument växlar handlare vanligtvis till Bitcoin när de växlar mellan altcoins som tjänar för att driva handelsvolymen ännu längre. Låt oss se om Kraken är det bästa Bitcoin-utbytet. Sedan tillhandahåller Changelly en adress att skicka Bitcoin till, och ber om en adress att skicka sitt Ethereum till.

Det finns ett antal Bitcoin-handelsdiagram som hjälper användare att plotta, spela in och dela sin tekniska analys, mönster och mer. Webbplatsen för lösning av escrow och tvister tillhandahålls. Det vanligaste sättet att flytta pengar är internationell banköverföring och de mest framstående utbytena stöder denna överföringsmetod. Avancerade användare kan utforska ytterligare tjänster, handelspar och så vidare. Det är ganska anmärkningsvärt. Säkerhet & efterlevnad, snygg/minimalistisk och användarvänlig design, bra analys, hög likviditet. Generellt kommer de största bitcoinbörserna för att köpa cryptocurrency att vara överst på listan ovan. Gox kan hända när som helst.

När en köpare vill handla med dig får du ett meddelande från tjänsten och därefter interagerar du bara med köparen. Som ett onlineföretag utbyter det elektroniskt överförda pengar och digitala valutor. Ursprungligen var de faktiskt sedlar skrivna och stämplade av banken som utfärdade dem. Titta på handelsgränssnittet nedan: Om du är på en plats där CEX. De tillgodoser såväl nybörjare som erfarna handlare och är en av Canadas snabbast växande köp/säljplattformar. Antal marknader - Direkt utbyte av digital valuta är bara ett av de många sätten att handla bitcoin med vinst.

Bitcoin Historiska Priser

I sitt användaravtal uppger Robinhood Crypto att de kan få aktivitetsbaserade rabatter från Crypto-utbyten, mäklare och marknadsaktörer, bland andra kryptotillstånd. Nedan kan du läsa vad vi tycker om några av de utbytessidor som är populära idag. Om du är en erfaren handlare, bläddra ner till avsnittet "Bästa Bitcoinutbyten för handlare" för att dra nytta av låga handelsavgifter och hög valutalikviditet. (1) Bitcoin's exceptionella volatilitet möjliggör höga procentuella vinster utan att utnyttja. Människorna bakom Bitfinex är mycket paranoida (som de kallar sig) om säkerhetsfrågorna. Om du köper Bitcoin från ett länkat ACH-konto är den genomsnittliga provisionen ~ 1. BFX skärpte säkerheten avsevärt efter att den hackades 2019. Med över 800 000 användare är BitBay ett av de största cryptocurrency-börserna i Europa.

Ju högre risken för ett återkrav från ett betalningsmedium, desto högre avgift. Kan du byta bitcoins mot amerikanska dollar? Vi tittar också på utbytet tillgänglighet är villkor för användarupplevelse, hur de kan köpa bitcoin, vare sig det är med kreditkort, PayPal eller andra betalningsformer. Innan du går med, se till att du förstår insättnings-, transaktions- och uttagskostnader. En hanteringsavgift på kr5 dras av för båda optionerna på det insatta beloppet. Nedan följer våra bitcoin-utbytesrecensioner av de bästa utbyteswebbplatserna som vi älskar.

Du äger inte någon digital tillgång, men du spelar på priset i utbyte mot de fiatvalutor som erbjuds i spridningen. Gränsen kommer att öka med tiden om du förblir lojal mot ett visst utbyte. Samtidigt kommer handelsvolymerna också att hjälpa användare att få en uppfattning om köp- och försäljningsaktiviteten på ett cryptocurrency och bestämma i vilken riktning priset skulle kunna gå. Du kan titta på avgiftsschemat i skärmdumpen nedan.

Plattformen erbjuder stor säkerhet med multisig-adresser, säkerhetsinsättningar och specialbyggda skiljedomssystem vid handelstvister.

Sponsrad Kampanj

När ett önskat erbjudande har hittats, besöker köpare en bank för att göra en kontant deposition till säljarens konto. Appen stöder dock bara fyra stater från och med nu: Baserat på Hong Kong och sedan 2019 är operativt, ger det sina användare möjlighet att handla följande 13 kryptokurser i utbyte mot USD eller BTC: På grund av marknadens inre förutsägbarhet. Kraken utför bevis på reservrevisioner för att meddela kunder att de har reserverna för att täcka alla nödvändiga saldon. Vid sådana tillfällen är svagare handlare överväldigade av känslor och felprissätter sina affärer.

 • En unik funktion för detta utbyte är att det finns ett alternativ att lösa in Amazon Danmark-kuponger för det belopp du vill ta ut.
 • Förkortning för kontrakt för skillnad, detta är några av de riskabelaste utbytena där ute.
 • Den högsta avgiften är 0.
 • Medan auktioner ger en möjlighet att köpa Bitcoin till ett lägre pris innebär det också hög risk.
 • Avgifter för USD-handel är.
 • 49% avgifter på bankköp och 3.
 • Det stöder massor av mynt och har sin webbplats tillgänglig på flera språk, som kinesiska, engelska, koreanska, spanska, japanska, ryska och franska.

Bitstamp.net

Plattformen är endast fullt tillgänglig för kunder i 42 amerikanska stater, Kanada, Hong Kong, Japan, Singapore, Sydkorea och Storbritannien. Men Coinmama. Är det dock det bästa Bitcoin-utbytet?

Kraken är en funktionsladdad handelsplattform med snabba insättningar och uttag för professionella och avancerade handlare. Bitfinex erbjuder mycket låga avgifter även för köpare med låg volym, till 0. Se min noggranna granskning av Localbitcoins, jag använder det personligen för att utbetala positioner ganska ofta. Sträva efter att vara objektiv när du tar marknadens känslomässiga puls.

B2bx

Det finns ingen väg runt det. Men det betyder inte att värdet på investerarnas innehav kommer att fördubblas. Då letade jag redan efter investeringsmöjligheter och hade faktiskt hittat ganska intressanta och lukrativa alternativ på traditionellt sätt: Biblioteket är under MIT-licens, det betyder att det är helt gratis för alla utvecklare att bygga kommersiell och open source-programvara ovanpå, men använd den på egen risk utan några garantier, som det är. De flesta fiat-utbyten tillåter användare att dra tillbaka sålda cryptocurrency tillbaka till sina bankkonton. Så även om du bor i ett land där många Bitcoin-utbyten inte erbjuder tjänster, kommer Coinmama att kunna förse dig med Bitcoins. Så om du vill handla en mängd altcoins, bör du ge Poloniex ett skott.

Bitstamp erbjuder också gratis mobilappar på Google Play och App Store. Utanför bekvämligheten i ditt eget hem kan du ta ut platta pengar med hjälp av en Bitcoin-bankomat eller sälja dina Bitcoins personligen. Till att börja med klassificerar plattformen varje näringsidkare med ett rykte och visar offentligt tidigare aktiviteter. Det är därför som vissa människor till och med tjänar ränta på krypto, medan vissa gör rena spekulationer med kortvarig handel (i. )Avgifter avslöjas sedan det första ögonblicket, säkerhet är en prioriterad och gränssnittet är smalt och enkelt. Öppna ett konto, sätt in dina fiatpengar och låt killarna på CryptoGo hantera den tekniska aspekten av transaktionen du vill genomföra.

Indonesien

När nya kryptor träffar marknaden använder de ofta ICO: er för att göra det. Denna lista är baserad på användarrecensioner samt en mängd andra kriterier som användarvänlighet, tillgänglighet, avgifter och säkerhet. Nu är det näst bästa stället att köpa Bitcoins som jag kommer att granska: Det är ett krypto-utbyte, men du kan börja handla enkelt genom att sätta in USDT (Tether dollars).

Handla Om

De måste också vara tekniskt kunniga eftersom processen involverar kodning och mjukvaruutveckling och hantering. Detta är en viktig fråga att ställa när du väljer det bästa stället att köpa bitcoin. Kraken erbjuder för närvarande en webbplattform men har inte en mobilapp. Bitcoin handlades runt kr9 875 torsdagen, en ökning med cirka 54% under det gångna året men av 51% från hela tiden högt över kr20 000, enligt Coinbase-citat. Poloniex är känd för att erbjuda ett brett utbud av kryptotillgångar och erbjuder konkurrenskraftiga provisioner och marginalräntor. Marknaderna tillbringar huvuddelen av sin tidsintervall.

För tillfället kommer valet av omsättbara valutor dock att bero på det land du bor i. Tidpunkten för transaktionen förblir ganska kort. Coinbases traditionella tjänst är den mest populära bland nybörjare. Till skillnad från de andra nämnda kartningssidorna är Trading View inte bara för Bitcoin traders. De stöder också betalningar genom det gemensamma eurobetalningsområdet (SEPA). Det är ett av de bästa cryptocurrency-utbytena för peer to peer trading. Före hösten berättade Mt.

Verifieringen är praktiskt taget obefintlig för vissa operationer och avgifterna är försumbara. Till skillnad från många andra börser, stöder Poloniex marginalhandel för de flesta av de bästa kryptokurserna. Detta beror sannolikt på cryptostatens reglerande status i USA. Binances reglerande ställning kan också vara ett problem eftersom det inte skulle finnas något skydd i händelse av hack. Spridningen för Bitcoin som handlas mot USD är ungefär 0. Vem som helst kan använda den offentliga delen omedelbart efter installationen.

Avgiftschemat för Binance är mycket konkurrenskraftigt.

Säkerhet På Alla Fronter

Det är några blandade signaler och det är svårt att säga var exakt de står vid denna punkt. Den genomsnittliga OTC-handelsstorleken är cirka ~ 350 bitcoins och tillverkas till eller under spotpriset. I det här läget baserar avgiften på din handelsvolym och ligger mellan.

Bitcoin är skilt från regeringar och centralbanker.

Mer om att leverera Alpha

Eftersom du kan arbeta direkt med säljare kan du lösa eventuella problem som kan vara om det handlar om din plats eller betalningsmetod så att du kan köpa Bitcoin oavsett situationen du befinner dig i. 20% för köpare och 0. Det finns också ett annat alternativ genom vilket användarna kan sätta in sina konton på plattformen. Men om IP-adressen ändras måste du logga in igen. För nybörjare som vill att processen ska vara så enkel och enkel som möjligt finns det andra utbyten som är lämpliga att börja. Det viktigaste är dock att du aldrig investerar - i BTC eller i någonting - pengar du inte är redo att förlora. QASH ger handlare som innehar och använder det en rad fördelar. Dessutom måste vissa avgifter betalas för insättningar och uttag som ligger utöver handelsavgiften.

Här är en snabb jämförelse innan vi går mer in i varje utbyte: Tillgänglighet är något som Linkcoin också värderar. Ett mycket bra utbyte, å andra sidan, kommer att ha alternativ för både fiatvaluta och både bitcoin och andra altcoins. Av alla dessa faktorer är det enda som är svårare att fastställa rykte. Crypto-utbyteswebbplatser är lite snabbare att använda jämfört med fiat (USD, EUR, etc.) till Bitcoin-utbyten eftersom du inte behöver använda en bank, ATM eller andra betalningsmetoder där det tar en dag (eller upp till 5 dagar) för slutför transaktionen. Handeln är känslomässigt beskattande och involverar långa timmars tristess i olika perioder med intensiv stress.

Om du funderar på att köpa din första cryptocurrency, oavsett om det är Bitcoin eller något annat, rekommenderar vi att du kolla in vår kapitel "Making Your First Step" för att hjälpa dig komma igång. Vissa gillar att köpa med PayPal, men inte många ledande bitcoinbörser accepterar detta på grund av laddningsstöd. Vi har inte listat Bittrex från rankningen medan nya kontoregistreringar förblir stängda.

Coinlim

Utbytet grundades 2019 och gav det en lång historia av verksamheten. Vissa utbyten exponerar API-slutpunkter för att registrera ett konto, men de flesta utbyten gör det inte. Bitcoin-växelkurs - För många är de bästa kryptohandelssidorna bra på grund av konkurrenskraftiga cryptocurrency-växelkurser och inget annat. USA är hem för de flesta av världens största Bitcoin-företag, så det är ingen överraskning att det är lätt att köpa bitcoins i USA med nästan vilken betalningsmetod som helst: Oroa dig inte - jag har täckt dig!

BitMart

Denna verifiering inkluderar personnummer, ID etc. Allt-i-ett-webbläsarpaket (beroende inkluderat), serveras från ett CDN-val enligt ditt val: En bra maxim att tänka på när man överväger något förslag är:

Börsen, som lanserades sommaren 2019, har sett en stark tillväxt på kort tid med en bred spridning av konsumentbasen och hög handelsvolym. Så snart du anger användarnamn och lösenord och klickar på inloggning ser du denna typ av instrumentpanel framför din skärm. För att upprätthålla säkerheten är denna OTP endast giltig i några minuter och om transaktionen inte går igenom i fastställd tid kommer det att bli en timeout och användaren måste generera en ny OTP för att initiera överföringen. När en handel begärs hålls också pengarna på LocalBitcoins 'escrow-tjänst. Hur man blir expert, Även om det inte får mycket efter, kommer du att lära dig att bättre uttrycka dig själv, vilket också hjälper till i din vardag. Huvudproblemet med Exodus är att det inte är open source. Om du aktivt vill handla altcoins med minimal halkning så är detta utbyte för närvarande mindre än perfekt.

Bra volymer finns tillgängliga för större affärer. Missa inte din möjlighet att handla med Bitcoin. Däremot debiterar HSBC endast 4 krför en SEPA-betalning som görs via internetbank, men HSBC är ökända för att vägra att arbeta med Bitcoin och andra digitala valutarelaterade fonder. Ju mer du lär dig om tidigare bedrägerier, desto lättare blir det att känna igen tecknen.

Tidebit

När det gäller nybörjare kommer de också att kunna använda den efter att ha läst igenom Krakens dokumentation. Den här färdigheten tar mycket övning och skärmtid att bemästra. Det kan ibland vara svårt att skilja det goda rådet från det dåliga, men Chatboxen är ett bra verktyg som håller dig engagerad. Det spelar ingen roll var du är eller när du har tid att handla; du kan vara en del av multibillion dollar Bitcoin marknaden om du har en internetanslutning. Poloniex debiterar upp till 0. Extremt låga avgifter; 0% för marknadsbyggare och 0.

Om du säljer till vänner eller släktingar, behöver du bara ställa in dem med en Bitcoin-plånbok, skicka dem nödvändigt belopp och samla in dina kontanter. Kanske är den bästa frågan att ställa: Dollars och euro. Så det skulle vara rättvist att säga att det är ganska användbart för avancerade användare också.

Även i juli 2019 accepterade E-guldens tre styrelseledamöter ett förhandlingsavtal med åklagarna och åberopade sig skyldiga till en räkning av "konspiration för att bedriva penningtvätt" och en räkning av "operationen av en olicensierad penningöverföringsverksamhet". Vissa utbyten kräver personlig information eller identifiering. White label-utbytesprogramvara med full källkod tillåter all anpassning av ett specialbyggt utbyte samtidigt som tiden till marknad och totala kostnader minskar betydligt. Steg 1 för nybörjare skulle vara att köpa lågt och försöka sälja för vinst. Höga växelkurser, en premiumavgift för kreditkort, ingen bitcoin-säljfunktion, genomsnittlig användarsupport. Det är en av de bästa och lättaste att använda utbyten där ute.