9 Företag Som Erbjuder Fantastiska Jobb Hemifrån

Många kundservicerepresentanter arbetar för detaljhandlare, banker och kreditbyråer. Så till skillnad från många av de andra jobbsajterna som listas här, sammanställer HireMyMom inte jobblistor från andra webbplatser. En social media manager kan hjälpa till med innehållsmarknadsföring, PR, sociala medier strategi och kommunikation. Det är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. 5 vanliga misstag som förstör dina foton, en annan strategi är att använda webbseminarier för att marknadsföra din produkt, tjänst eller kurs. Registrera dig för att ansöka. Baserat i Chicago, Illinois, är AbbVie ett biofarmaceutiskt företag som tillverkar och marknadsför terapier och läkemedel som skapats för att behandla sjukdomar och olika medicinska tillstånd. Jobbtavlor och webbplatser för anställningssökmotorer är också bra platser för att hitta datainmatningsarbete. Ursprungligen kan det vara en kamp men bloggning kan ge dig fantastiska resultat om du fortsätter med det och arbetar med rätt strategier.

För närvarande söker det kundservicerepresentanter som hjälper de som ringer med produktstödfrågor om skatteprogramvara.

Den nationella medianlönen för denna karriär var 46 120 USD 2019, även om de bästa 10% av arbetarna tjänade i genomsnitt 83 0010 dollar. Arbeta hemifrån som kundtjänst i olika områden med Convergys. Det är en enkel formel när du precis börjar; vad jag gillar att kalla Enfroy's 3 Law of Motion Law: Lönen börjar på kr20 i timmen. Byt din sökmotor, ditt utlägg blir mycket mindre. Detta företag anställer frilansredaktörer och författare för att arbeta hemifrån. Här är några legitima webbplatser som erbjuder transkriptionsmöjligheter online.

Bli inte rädd för det här ordet. Om du inte har något emot att prata i telefon och hjälpa kunder kan det vara en solid del eller heltidsarbete hemifrån att tänka på. Webbplatsen ger dig också en bonus på kr3 när du registrerar dig! Den genomsnittliga lönesatsen för ett svar på 120 ord är kr7. Varje test tar vanligtvis cirka 15 till 20 minuter.

Fiverr får sitt namn från det faktum att frilansarna kan ta ut kr5 (eller mer) per spelning. Exempel på jobbtitlar på UnitedHealth Group: Ingen av dessa typer kräver nödvändigtvis att du arbetar heltid. Kraven på jobb är postspecifika men vanligtvis behöver du bara en dator, internet och tyst arbetsutrymme. Personliga kockar tjänar mellan kr35- kr50 per timme. Registrera dig bara nedan för att få den levererad direkt till din inkorg. Om inget av dessa alternativ låter som något du skulle vara intresserad av, har vi en lista över de bästa sidostyrorna för att börja generera inkomst. Liveops, ett callcenter, hjälper företag att lägga ut sina callcenterbehov.

  • Vanligtvis är författare och redaktörer som arbetar hemifrån frilansare, men om du redan arbetar för ett företag som författare eller redaktör kan det första steget vara att övertyga din chef att låta dig telekommunikera.
  • 004 per ord till kr0.
  • 5/5 betyg på Glassdoor.
  • Mycket varierande.
  • Du lär dig att skärpa dina korrekturläsningar, tips för marknadsföring av dessa färdigheter och hur du hittar jobb som professionell korrekturläsare.

Resebyrå

Amazon har också ett virtuellt kundtjänstprogram som erbjuder deltidsarbete hemifrån som ger fördelar för dem som arbetar 20 timmar eller mer i veckan. En webbutvecklare bygger webbplatser från grunden. Skicka in dina ansökningar via e-post och vänta på svar. Vill du ha lite mer action? Självföretag, oavsett om det är deltid eller heltid, är oftast bäst för självstartare som älskar utmaningen att ta itu med problem och skapa nya inkomstströmmar. Enligt BLS kan jobbmöjligheterna vara bäst för resebyråer som erbjuder expertis i vissa regioner i världen, har erfarenhet av att planera turer eller äventyr eller som fokuserar på gruppresor. Om du söker efter oberoende entreprenör jobb på Fiverr eller UpWork, se till att du ser företagsprofilen innan du ansöker. Genomsnittlig lön är kr13.

  • Du kommer att belönas för ditt hårda arbete här.
  • ClickWorker anställer författare, översättare, forskare och datainsamlare.
  • Beläget i Herdon, Virginia, är Strayer University en privatskola med över 60 000 inskrivna studenter på över 90 campus i U.
  • Det förklarar vem som är utklippt för det, vad du kan tjäna och mer användbara detaljer.

Social Media Manager

Vet du hur man spelar ett musikinstrument? FreebiePoints är en webbplats som ger dig presentkort för ett stort utbud av återförsäljare. Precis som Swagbucks kan du också söka på webben, göra undersökningar och delta i specialerbjudanden för att öka dina intäkter. Modsy anställer avlägsna deltidstylister i Chicago, NYC, San Francisco, Raleigh, Columbus och Baltimore.

Athreon

Till exempel kan du inkludera några kulturella fakta i din kurs, eller göra dina lektioner extra roliga, informella eller flexibla för varje timme på dagen - vad som är din sak. Convergys anställer hemmabaserade samtalsagenter för att ge kundtjänst support. Om du vill arbeta hemifrån som kundtjänst och är organiserad, oberoende, disciplinerad, personlig, fokuserad och en effektiv kommunikatör, skulle människorna på Concentrix gärna höra från dig. Du kan skicka in en artikel eller en artikelidé och om webbplatsen gillar den och tycker att den passar bra för deras plattform kommer de att acceptera den och betala dig. Kolla jobblistor för att se om de anställer. Jag har anmält mig till mysteryshopping tidigare men eftersom jag bor i en liten stad var alla jobb så långt borta att gaspengarna som jag spenderade annullerade lönen.

Funktionerna hos en virtuell assistent kan variera från enkla uppgifter som datainmatning eller transkription av konversationer till mer komplex webbundersökning och analys, leadgenerering, Photoshop-redigeringar, reseplanering, djupgående LinkedIn-sökning och redovisning. Enligt en studie saknar cirka 50% av moderna företag kvalificerade arbetare. FlexJobs är en välkänd platslista för alla som vill ha ett flexibelt jobb, inklusive arbete hemifrån, avlägsna positioner. LiveSalesStaff har ofta öppningar för kundserviceagenter. Ämnen med hög efterfrågan är engelska, naturvetenskap och matematik (kärnämnen i alla utbildningar). Till exempel kan denna teknik användas för att förhandsgranska fastighetslistor och andra virtuella turer. Du får bara verkligt legitima fjärr-, deltid-, frilans- och flexibla jobbannonser med denna tjänst.

Datainmatningsarbete Hemifrån Onlinejobb

En forskare kan tjäna allt från kr10 per timme till kr20 per timme beroende på kompetensnivå och expertis. Genom att erbjuda ett eBook-paket till dina kunder som författare kan du fokusera på ett ämne i taget och fungera som ett avbrott från krävande tidsfrister. Förtrupp, Även om E * TRADE (ETFC - Get Report) -konton inte alltid är gratis, finns det några kampanjer och konton som gör att investerare kan investera gratis. I likhet med en frilansare bör du alltid driva dig själv under en LLC. Kom bara ihåg att byta ut din pyjamas för jobbintervju.

6 Enkla Barnvaktsjobb För Att Tjäna Extra Pengar

Så hur vet du vilka som är legitima och vilka är bedrägerier? Det är ganska enkelt att bygga din egen webbplats om du utnyttjar de många gratis inlärningsmöjligheterna online. Prova ett av dessa 32 företag som letar efter korrekturläsare. Ju snabbare du är, desto mer pengar kan du tjäna. Vad är frilansskrivning? Talblock - Jobb med fjärröversättning.

Enligt deras webbplats tjänar många kr23 - kr25 per timme. Ta aldrig onlinejobb hemifrån om du inte minst intervjuat via telefon eller videokonferens; och om möjligt, gör dina intervjuer personligen. Företaget anställer praktiserande yrkesverksamma ESL och TESOL. # 1 övergripande mäklare, genom AASE fick börserna gradvis gemensamma noteringskrav för företag och enhetlig mäklare och andra regler för börsmedelsföretag. Annat arbete hemifrån kan inkludera jobb som kundtjänstrepresentanter för vilka företag kommer att anställa fjärrarbetare, eller virtuella assistenter på deltid för att hantera arbete som inte kräver fysisk närvaro på kontoret.

Copy Writing

Medan många försäkringsbolag anställer dessa tjänster direkt som jobb-från-hem-jobb, kan andra erbjuda flexibla alternativ för befintliga anställda eller deltid telekommunikation. Det kräver också mycket forskning. 99 Socialt - Måste vara tillgängligt för att jobba heltid. Det är också det bästa sättet att hitta konsekvent arbete utan att förlora en stadig inkomst som frilansare.

FlexProfessionals

Där kan du få erfarenhet av att arbeta som en voiceover-artist (och helst hitta din nisch). Vissa rekryterare betalas uppåt kr125 per timme för att bygga CV-mallar. Avlägsna jobb är inte tillgängliga i alla områden, men det finns ofta positioner i flera områden i USA och runt om i världen. Kaeser & Blair - K&B Business Own Program är det perfekta affärsmöjligheten för dagens arbete från hemmet. Det finns ett antal onlinehandledningssidor där ute, inklusive handledare.