Sidan Hustle Ideas: 53 sätt att tjäna pengar snabbt på sidan

Här är en lista med 150+ tjänster som du kan erbjuda som virtuell assistent. Om du letar efter en bit av förändring för att hjälpa till att starta fallet rätt, kan ett personligt lån vara ett bra alternativ. Att lansera din medlemssida ökar också din auktoritet i branschen och positionerar dig som expert, så att du kan växa ditt följande. Börja med att utvärdera de färdigheter du använder varje dag hemma eller på jobbet. Klicka på play för att ta reda på hur: Klicka här för att prova själv. ACX - Audiobook Creation Exchange är en intressant plattform för att förbinda författare med professionella berättare för att - som namnet antyder - skapa en ljudbokversion av sin bok. Börja sedan generera innehåll och få bakåtlänkar med gästbloggning för att bygga upp Domain Authority (DA) och trafik.

Få lite röstarbete. Om du har många saker att ladda ner delade Katy Wolk-Stanley från The Non-Consumer Advocate med Clark. Boka resor. Vi skrev ett inlägg på alla platser att hitta arbete. Ja, det är en enorm miljard dollar med ett kapital B.

  • Det är en bra praxis att skapa ett värdefullt stycke gratis innehåll som du kan erbjuda som ett nyhetsbrev incitament att bygga din lista mycket snabbare.
  • För att ändra det kontoutdraget på kr0 till något större.
  • De gör det enkelt och enkelt att komma igång, varför jag gillar att rekommendera dem till ambitiösa nya bloggare.
  • Istället för att låta presentkortet samla in damm, sälj det!
  • Om du har expertis inom ett område och tror att du kan hjälpa småföretag nära dig kan du ta detta.
  • I genomsnitt tjänar Ibotta-sparare som använder appen varje månad över kr130 per år!
  • Du kan tjäna ett extra par tusen dollar eller högre.

Som ett resultat ser eller handterar aldrig handlaren produkten. På senare tid har appar som OfferUp, Poshmark och Facebook Marketplace blivit populära verktyg för att sälja dina oönskade saker. Bygg sedan upp den listan.

Du kan tjäna kr5 för varje uppgift du slutför. Nå ut till dem via e-post eller LinkedIn. HostGator har en av de bästa erbjudandena på internet just nu för att få en pengar att göra blogg igång. Och även om det tar tid att bygga upp en tillräckligt stor publik för att locka annonsörer och andra sätt att tjäna extra på din podcast, är möjligheten där. Virtuella assistenter arbetar vanligtvis hemifrån eller varhelst det finns en tillgänglig Wi-Fi-anslutning. En av de bästa sakerna du kan göra för att tjäna extra pengar snabbt är att investera i ditt nätverk på jobbet, spendera tid på att lära så mycket som möjligt och försöka få en höjning eller marknadsföring. För att komma igång, kolla in WordPress Web Designer's Toolkit.

Acorns-applikation är en sådan app som hjälper dig att investera din reservförändring, som i sin tur kan växa passivt. Det kan ta lite tid att bygga upp ditt rykte men vissa användare av sajten har sagt att de tjänar 40 krper månad. Du kan donera plasma upp till två gånger i veckan och tjäna upp till kr400 per månad. Jag låter dig göra din egen forskning om den här.

Virtuell Assistent

Spela några av dina favoritpussel eller kortspel på InboxDollars. Och du har fullständig kontroll över allt - vem du hyr till, hur mycket du ska ladda etc. Växlar dina 9 till 5-jobblön? 50 (i sitt eget poängsystem; utbytbart för kontanter via PayPal) för att genomföra kortfilmundersökningar och upp till 50 dollar poäng för längre marknadsundersökningar. Sidostycken är mitt sylt. Om du är en superdetaljorienterad person (du vet vem du är! )

Komma Igång Som Frilansare

Och för att vara ärlig, många av dem visar sig vara fullständiga dudder. Att använda ett WordPress-plugin som AdSanity är ett effektivt sätt att hantera den här typen av reklam. Amazon betalar via leveransblocket och det finns möjligheter i mer än 50 städer att leverera för Amazon. Klienten betalar dig en gång och båda går vidare. Övningen är inte för alla, men eftersom AirBnB har blivit vanligt över hela världen finns det skyddsåtgärder på plats. Visste du att du kan tjäna pengar på att leverera saker utan att behöva ändra dina reseplaner? Enligt Airbnb tjänar den genomsnittliga värden 6 000 dollar per år. Glöm inte att ta med gas- och underhållskostnader.

Tjäna Extra Pengar Med Din Bil (reklam)

Om du är villig att ta dig tid att lära dig de utvecklingsförmågor som krävs för att bygga högkvalitativa mjukvaruprodukter (eller till och med MVP: er för att hjälpa dig få finansiering), finns det en växande lista över ansedda plattformar för online-lärande som Treehouse, CodeAcademy och Skillcrush för att ge dig de färdigheter du behöver. Det ger ett ganska jämnt inkomstflöde och kan göra det möjligt för dig att få värdefull arbetslivserfarenhet. Skaffa ett deltidsjobb. Om du kan hitta och återställa föremål som möbler och apparater kan du tjäna en betydande summa pengar.

Tjäna Passiva Inkomster Genom Att Investera I Fastigheter

Du kan tjäna var som helst mellan kr16- kr22 med VIPKID. Visste du att jag är en kvalificerad hälsospecialist? De har till och med en cool liten "carculator" på sin webbplats för att uppskatta hur mycket du kan tjäna. Det finns över 150 olika tjänster du kan erbjuda som VA. Var bara beredd på lite hårt arbete. Men innan jag lämnade mitt jobb för att resa arbetade jag lönecheck-till-lönecheck. Du kan besöka den lokala hemförbättringsbutiken och spendera hundratals dollar på artiklar du kanske kommer att använda en gång per år. Det här e-postskriptet har genererat tusentals dollar för mina studenter och kan hjälpa dig att koppla djupt med dina potentiella kunder och starta en relation som kan leda till din första betalande klient.

Det är helt upp till dig. Du kan enkelt starta din egen blogg här genom att helt enkelt följa min 20-minuters steg-för-steg-blogginställning. Men det gör dig inte rik; enligt vissa rapporter kan det ta in flera olika tecken bara för att tjäna tillräckligt för ett presentkort på kr1. Vår gratis hjälplinje är tillgängliga vardagar för att ge dig konsumentrådgivning och utbildning. Arbeta för någon hemifrån. Jag vill uppmuntra dig att ta kontroll över dina pengar, din blogg och ditt företag. Det kostar 10 dollar per månad men kan spara hundratals dollar per år i dolda fondavgifter - en tyst mördare på många investeringskonton.

Om du säljer något listigt säljer du det på Etsy. Om detta är du, kan du överväga att driva en cateringverksamhet från ditt kök. Visst kommer den aktiva inkomsten att hjälpa dig att överleva. Det är i huvudsak snabba pengar som - till skillnad från att undersöka eller sälja din kropp till medicinska studier - ger dig mycket pengar under många år. Detta innebär att ha flera inkomstströmmar från flera källor, som att sälja dina frilanstjänster, anslutna och passiva inkomster, såväl som coaching och andra udda jobb online. Med hjälp av en drone kan du också spela in och sälja flygbiljetter med hög biljett.

Hyr Din Kamerautrustning

Mylo (Kanada): Så om du är en fotograf, videograf eller bara en tech-gadget-älskare kan du göra ett bra belopp. För mer tips, läs vår guide för att tjäna pengar på YouTube. ”Är du killen eller flickan i din sociala krets för teknisk hjälp?

Som har visat sig öka försäljningen avsevärt.

42 Side Hustle Jobb

Kanske kan du byta med dina vänner om deras oönskade presentkort och vända dem för en vinst. Är du flytande på ett annat språk? Folk betalar för lösningar, inte dina färdigheter. Även om betalningen per artikel kan vara låg jämfört med andra sätt att tjäna pengar online, kan rätt person dra nytta av ansamlingen av dessa uppgifter. När jag säger passiv, menar jag det verkligen! Du väljer de två butikerna som du ofta hittar mest - platser som Target, Safeway, Starbucks och Trader Joe's - och du kommer att tjäna 1% extra pengar tillbaka på vad du köper där.

10 Bästa Idéer Om Sidostyrning Som Kommer Att Tjäna Dig Pengar

Du vill också komma åt vår Make 1k Challenge, som är en gratis e-postkurs som går igenom stegen för att starta din första blogg och göra dina första kr1 000. Konstnärer tjänar royalty varje gång deras arbete hyrs, eller när tryck eller original säljs via sajten. Innan du hyr ut din plats: Ditt innehåll borde vara tillräckligt bra för att imponera på folk på Foap, så de söta bilderna som du laddar upp på Instagram eller FB - kommer bara inte att göra det. Företag hyra ut arbete som flyginspektion, fotografering och kartläggning av land. Det har sagts att den genomsnittliga miljonären har sju inkomstströmmar.

Online-undersökningar med Survey Junkie. Dessutom är det lättare än någonsin att få bokningar med onlinetjänster för att ansluta sittande till föräldrar. Webbplatsprovare ger sina åsikter på webbplatser, inklusive design, kvalitet och användarvänlighet på en webbplats. Testa Shopify om du vill prova att sälja produkter online på alla kanaler. Att skapa en webbplats för jobbkort kan vara ett annat lönsamt företag. Därefter följer appen efter de höga räkningarna och når faktiskt ut till företagen på dina vägnar att förhandla om en lägre betalning.

Underhållning: Men du kan förvänta dig en vanlig lönecheck, med redan betalda löneskatter, vilket är något andra sidor spel inte erbjuder. Om de gillar det de ser, ska du inte bli förvånad om du får ett e-postmeddelande med frågan om du är tillgänglig för frilans. Det tar bara några minuter (du kan till och med göra det på din telefon) och kan sätta 200 eller mer tillbaka till din slutraden. Du börjar se fetare lönecheck inom en till två betalningscykler, beroende på din HR-avdelning. Rensa dina skåp och hitta alla saker som ligger runt dig som du inte behöver eller inte har använt på ett tag.

Direktförsäljning

Fler resurser som kan hjälpa: Få 35 rabatt på din första vistelse. Webbplatsen ger dig en möjlighet att lista dina tjänster som översättare. Uppenbarligen kan platser nära upptagen centrum platser ta ut mer. Detta är ett annat riktigt roligt sätt att få lite extra pengar på din fritid.