Tjäna pengar som säljer Tshirts Online-affärsidéer Miljontals dollar - Fantastiska lägenheter Bol

Nope, Teespring är helt gratis att använda. Det är enkelt att skapa produkter med Teespring. Lägg till produkter i din butik. När du sedan vet vad du gör, ladda upp dina bästsäljande mönster till några olika plattformar och se vad som fungerar för dig. Mer som detta:

Tänk på detta inte bara som att sälja på Amazon. Som sådan, om din design inte fungerar och säljs så bra som de skulle vilja, kan din design tas bort från vägen eller till och med släppas från webbplatsen helt. Om du säljer, säger bara 20 skjortor i en kampanj, är matematiken lätt. Du ställer in dina priser och tjänar en vinst på vad som helst över baskostnaden för varorna. Nästa steg är att välja den typ av tee som du vill se. Medan jag hade grundkursen för att komma igång var det långt ifrån omfattande. Det går bra med mig också. Vad det betyder är att T-shirt som kläder är gott på marknader.

 • Popularitetskurvan sjönk dock lika snabbt som den gick upp.
 • Du får t-shirtdesigner för riktigt billigt.

Spendera din tid på att designa för de större webbplatser och/eller marknadsplatser med Print-on-demand. Idag vill jag gå igenom exakt hur jag gjorde det, och stegen du kan vidta för att replikera processen det kommande året från och med nu! Vi ville inkludera det här eftersom många människor som designar t-shirts är konstnärer, så det kan vara ett genomförbart alternativ som ett sätt att sälja dina konstverk på många olika artiklar, inklusive t-shirts. När du först går med i Merch får du bara ladda upp 10 motiv. År 2019 öppnade jag min Etsy-butik och satte några av mina bästa design där borta.

I grund och botten är tryck på begäran när du designer T-shirts och andra produkter som ska säljas. För att hjälpa dig starta din egen T-shirttryckverksamhet från början. TeeSpring är alldeles rasande med onlinemarknadsförare just nu som designar och säljer t-shirts på alla möjliga sätt. Varje butiksägare är annorlunda, därför är det sätt du väljer att skriva ut och skicka dina produkter helt upp till dig. Vi gör vad vi kan för att hjälpa till att driva försäljning men Teespring fungerar bäst när du också arbetar för att hitta potentiella kunder genom marknadsföring online.

Den intressanta delen är att du får behålla alla dina vinster.

Använd inte ursäkten "Jag vet inte hur jag börjar"

Tack för att du stöder min webbplats! Samma riktlinjer för design outsourcing gäller här, men med en starkare betoning på att få unika mönster speciellt gjorda för din butik. Låt oss komma igång!

 • Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
 • Det här är din chans!
 • Med andra ord, var där andra människor och helst där din målgrupp är.
 • Jag klickar på den för att se i vilket sammanhang de använder det och många toppresultat är tröjor.

Här är vad du behöver göra för att sälja T-shirtdesigner online

Han sa hur lätt det var. Se till att du specifikt kommer från en grossist eller tillverkare för att få de lägsta priserna. Du vet inte vem dina kunder är och du kommer inte att kunna nå dem efter försäljningen. Folk kommer att gå till Amazon och eBay för roliga skjortor och gåvor, men de kommer vanligtvis inte dit för att hitta original, oberoende verk från avancerade märken eller artister i designerstil. Se till att teckensnitt eller bilder som du lägger in i ditt arbete är tillgängliga för kommersiellt bruk.

Det enklaste sättet att få passiva inkomster är genom en T-shirt-webbplats. Dessa tjänster kommer att skriva ut och skicka dina t-shirts till dina kunder på din vägnar varje gång du får en beställning. Det här är t-shirts som säljs stadigt varje vecka. Om du provar det - eller om du redan har provat det - vänligen lämna en kommentar nedan och låt oss alla veta hur det gick för dig. Den andra typen av POD-företag är sådana som "ansluter" eller integreras med din egen webbplats eller butik för att utföra order.

Redo Att Börja Sälja Din Försäljning?

Du kommer att välja en t-shirt-nisch. Några av dem gör detta på sidan och tjänar tusentals i månaden i vinst. Det finns rapporter om att det kan finnas en nivå högre än 8 000, men i så fall är det inte många som har nått den nivån. Med överflödet av appar och integrationer i Shopify App Store kan du också ansluta din butik till en t-shirt-skrivare/dropshipper på några minuter och ha en fullt fungerande butik, redo att skriva ut och skicka till dina kunder.

Låt oss se hur vi kan hitta några riktigt intressanta t-shirt-idéer och sedan använda dem som inspiration för att skapa våra egna mönster. Nyckeln är att hitta en nisch som människor brinner för att bära den på bröstet. Du måste dock vara fast besluten att lyckas när du är där. Om du vill hålla dig till tryckta produkter kan du överväga att lägga till hoodies, telefonväskor eller muggar till din produktkatalog. Dribbble är en stor designer community med massor av unik talang.

Att sälja T-shirts du designar kan vara ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.

Fall I Fall Med Merch

Jag går i allmänhet genom minst 5 sidor längst ner på sidan och tittar på varje skjorta för att bestämma BSR och spara mina länkar i en Excel-fil. Drömmen om att sälja mina egna t-shirtdesigner till människor som ville ha dem var jag alltid på. Med populariteten för t-shirtföretag är det ingen tvekan om att du kommer att möta lite konkurrens. Du behöver inte längre tänka på hur många färger du ska använda eller kostnaden för en stor design kontra en mindre. De flesta människor från utlandet hanterar returer genom att bara återbetala kunden och låta dem behålla produkten. Formgivare och artister med originalverk som inte binder sig till någon befintlig trend eller marknad.

Vad Behöver Jag För Att Komma Igång?

Ta kontakt med en lokal tidning och dela din berättelse. Finns det en steg för steg-spellista om hur man skapar framgångsrika annonser? Himmelen (och det maximala utskriftsområdet) är din gräns, så håll dig inte tillbaka.

Med hjälp av en gratis mock-up-generator: Allt hanteras av webbplatsen, så du får inte e-postmeddelanden eller annan information du kan använda för dina framtida marknadsföringsinsatser. Att starta är den enklaste delen tror jag, men så många använder denna ursäkt. Vad du än vill uppnå måste du vara besatt av det. Gå hit för att kolla SpreadShop.

Så mycket så kanske du tycker att det är för enkelt. De verkar dock inte lista dessa länder offentligt. Till slut på den 22: e kampanjen hade jag en vinnande design. Det betyder att det är enkelt och kostnadseffektivt att skriva ut små beställningar. De var för svåra för mig, och jag var för lat för att lära mig hur jag skulle ta reda på dem. De kan göra hela din outfit att poppa, hjälpa dig att göra ett uttalande eller vara en konversationsstartare. Jag tror att den högsta nivån jag någonsin har sett någon på är 10.000 - vilket är galen! Som detta steg kan du också välja den prissättning du vill ha för din tee.

Vet När Det är Dags Att Sälja

För att undvika personlig reklam baserat på din mobilappaktivitet kan du installera DAA: s AppChoices-app här. Du behöver bara ha kul, bli kreativ med dina skjortor och njut av att titta på och kommentera foton. Du publicerar ett jobb som säger att du letar efter en begåvad designer för din T-shirt-verksamhet. Nu när du är bekant med BSR och copyright/varumärke kan vi faktiskt komma in på den roliga delen; Nischforskning.

Hur Mycket Pengar Kan Du Tjäna Med Din T-shirt-verksamhet?

När du säljer ett visst antal t-shirts, blir du uppdelad. 50 (detta är med frakt ingår), och Amazon tar en avgift på cirka kr3, du kommer att sitta kvar med över kr4 per såld skjorta. Jag använder Upwork och Freelancer. Det är väldigt enkelt att göra. Printful tillhandahåller beställningsuppfyllelse och lagringstjänster för produkter som kläder, accessoarer, hem- och levande föremål för online-företag.

Om du gör det är dina chanser för en ständig tillväxt av ditt varumärke högre. Du måste köpa leveransmaterial och välja ett rederi. Om du inte är en designer rekommenderar jag inte riktigt att göra det själv om inte din design i grunden är mycket enkel och kräver begränsad skicklighet. Om en produkt har haft minst en försäljning under de senaste 180 dagarna kommer den inte att tas bort.

Vinstmarginalerna verkade dock så låga. Jag bär en Moleskin anteckningsbok hela dagen och skrev ner t-shirt-idéer. Men du kan registrera dig för en 30-dagars kostnadsfri provperiod och uppleva alla sätt du kan anpassa dina erbjudanden. Med alla dessa skjortor måste det finnas ett sätt att tjäna pengar på att sälja t-shirts online. Det kan finnas många skäl till det, inklusive:

 • Annat än ett tryckpresspaket med stencils, bläck osv. Är nästa viktiga produkt du behöver investera i T-shirts.
 • Var välläst på den valda plattformens villkor.
 • Här är några platser som du kan hitta tulldesign, inklusive fördelar och nackdelar med var och en.
 • Om du prisar cirka 20 måste du ha en extremt god anledning till det.
 • Du måste också välja en produktionsmetod, försäljningsplattform och marknadsföra ditt företag.

Välj Din Försäljningskanal

Och du behöver inte vara begåvad med grafisk design eller konst för att tjäna pengar med det här sidostycket. Du har alltid valet att uppleva våra webbplatser utan personlig annonsering baserat på din webbsökningsaktivitet genom att besöka DAA: s Consumer Choice-sida, NAI: s webbplats och/eller EU: s onlinevalgsida, från var och en av dina webbläsare eller enheter. Låt oss titta på processen mer detaljerat: Du kan också hyra en designer för att få en design för din t-shirt. Är du redo? Så, att sälja t-skjortor online för att tjäna pengar, är det en livskraftig affärsmodell som kan hjälpa dig att dra nytta av denna e-handelsdissel? Många grossister som erbjuder specialutskrift har också interna grafiska team som hjälper dig att skapa dina mönster, ofta gratis.

Om inte, det vill säga, har du en speciell förmåga att designa skjortor som säljer som hotcakes. Vad sparar du pengar för? Det betyder att du måste kunna växa till den grad att den kan generera den sexsiffriga inkomsten, annars kämpar du alltid klockan. Ladda bara upp en design, ställ in ditt pris, och om minst 10 skjortor är beställda, kommer skjortorna att skrivas ut och skickas. Efteråt bör du skapa en online butik med utskriftssidan eller ha en egen webbplats att sälja. Har du någonsin önskat att du skulle kunna starta ditt eget företag utan alla risker med startfinansiering?

Välj En Leverantör Av Dropship-kvalitet

Du måste låta dem veta att du är där. Nu är inte alla hundälskare hundägare. Det hade varit lätt att sluta efter så många misslyckanden. Med tjänsten Merch by Amazon betalar kunderna ingenting i förskott. Du kan hitta frilansare var som helst från Craigslist till din väns kusin som har Photoshop. Ta sedan reda på rätt platser för att skriva ut designen på T-shirts. Det kan ta upp till 30 sekunder att samla in alla resultat, men det kommer så småningom att ge dig en lista över de mest sålda produkterna för det specifika sökordet. Du får obegränsade t-shirtdesigner per månad från designers som är kunniga om Merch by Amazon.

Bestäm Din Marknad

Är kassastegen tydliga och intuitiva? Du kan ladda upp mönster och marknadsföra din personliga webbplats enligt ditt märke. Alla produkter är beställda så att du inte behöver investera någonting i förväg. När någon köper den, skriver POD-företaget ut din design på en verklig skjorta och skickar den till kunden åt dig.

Med över 15 års erfarenhet är det ingen fråga som vi inte kan svara på! Det är till och med möjligt att bygga upp detta till en heltidsinkomst. Du vill ha den t-tröjan, för den representerar vem du är eller förmedlar ett meddelande som du vill att världen ska bli hög och tydlig. I själva verket laddade jag liberalt orörda spårklara bilder överallt för att marknadsföra min butik. Jag betalade ut 1 106 dollar. Som designer skulle du ladda upp dina T-shirtdesigner till CafePress.

Publiceringsgränser är baserade på nivåer. Innan du listar ser du det exakta beloppet du kommer att få per tröja baserat på hur mycket du listar det för. Det finns så många sätt att tjäna pengar och faktiskt njuta av att göra det.

 • Genom att ta detta ännu längre ändrade jag datumintervallet "12 månader" till "2019-nutid" och jag kan omedelbart säga att intresset för tennispiggar årligen nästan i exakt samma perioder i hela Storbritannien.
 • Du bör också göra en marknadsföringsplan för att nå ut till publiken.

Hitta En Möjlighet

Många framgångsrika e-handelsföretag skapade sina online-T-shirt-företag med en dropshipping-affärsmodell. Du kan också komma åt ett verktyg för att skapa en egen design innan du säljer det från dessa webbplatser. Jag lägger in så mycket tid på verksamheten som någonsin tidigare. Du kan få design för så lågt som kr10 vardera! Men det betyder inte att de är fria att använda. Kom ihåg att designa och sälja t-shirts online i denna nisch är konkurrenskraftig, så se till att använda de tips som vi har nämnt i den här artikeln. När du har bestämt dig för vilken typ av tee du vill sälja är det dags att skapa designen. Vem är den som mest kanske kommer att köpa din T-shirt?

De specifika lagarna varierar beroende på varje stat och hur stort ditt företag är. Och resurserna där ute med fokus på denna plattform är fenomenala! Vill du lära dig mer? Allt hanteras av dem - från produktion och frakt till kundservice. Vi är universella hackare och vi lyckades precis med en olaglig uppfinning. Du kan alltid skriva ut dina mönster och sedan skicka in dem för att uppfylla Amazon (FBA), eller så kan du skriva ut och sälja dem hemifrån. När du startar din online-T-shirt-verksamhet måste du komma ihåg att det är en mycket konkurrenskraftig marknad för e-handel. I internetvärlden måste företag behålla sin närvaro på sociala medier för att tas på allvar.

Lägg några av dina mönster till din Facebook-profil, nisch Facebook-grupper, på Twitter och andra sociala nätverk som dina vänner och potentiella kunder ofta. Det finns NUL-lager som du behöver ha, och minimala problem du behöver för att lösa. Gör detta genom att klicka på fliken "Utforska" i din Instagram-app och söka efter #YOURKEYWORD. Medan du omedelbart kan börja sälja dina skjortor, finns det några andra saker du bör överväga först. I vårt fall är det siameser. FB är konstigt ibland.

Läs Mer

Ju mer information du delar med dem, desto lättare blir det för dem att skapa den design du älskar. Om du marknadsför dina produkter som Amazon Associate kan du tjäna upp till tio procent mer i affiliate-provisioner. Dessa är några av nischer som har haft en historia av att göra riktigt bra på tryckta t-shirts: Spårningslänk i affiliate-marknadsföring skapa en produkt kan skapa en sida för varje skjorta. Chef för affärsutveckling, personligen rekommenderar jag Shopify som din e-handelsplattform för dropshipping på grund av dess enkla integrationer och dropshipping-funktioner. De kommer att läsa dessa. En fantastisk medlemskapssida för Merchers som inkluderar forskningsverktyg, designverktyg, en noteringsoptimerare, varumärkeskontroll, analys och mer.