Bästa Online-mäklare För Nybörjare 2019-2020

XTB har dock vissa nackdelar. Några kända fullservicemäklare inkluderar Charles Schwab, Fidelity, Merrill Lynch, Raymond James och Edward Jones. Blue-chip-aktier är de som tillhör stora företag med en lång historia av jämn tillväxt. Du var tvungen att ringa dem varje gång du ville göra en handel och betala en rejäl premie för deras tid. Vad sägs om handeln internationellt? Vissa mäklarföretag är villiga att hålla handen, medan andra förväntar dig att du kan hantera allt mer eller mindre på egen hand.

Här är ett snabbt exempel. Några av fondfamiljerna inkluderar Vanguard, iShares och Invesco. Du kan hitta mer om detta i slutet av artikeln. Dess ena nackdel enligt Smart Money är dess banktjänster, men jag kommer inte att använda sina banktjänster.

Eftersom du ändå gör forskning om dina tillgängliga mäklarmöjligheter, kan du överväga att välja dina investeringar också.

Med hundratals webbseminarier för att utbilda investerare är Fidelity ett utmärkt ställe att börja din investeringskarriär. För din större insättning kan du emellertid få ännu mer praktisk hjälp såväl som större insättningsbonusar, frihandel och andra ekonomiska incitament. Det har de bästa handelsplattformarna med stor forskning. Eller så kan du investera i ett nytt företag. Att välja rätt aktiemäklare kan sätta nya investerare på snabb väg att skapa förmögenhet och ekonomisk säkerhet. Lägg till på inget kontominimum, inga månatliga underhållsavgifter och möjligheten att göra affärer online, på din mobiltelefon eller på en av över 100 fysiska platser, så har du en vinnande kombination. Det är också en av de första som tillåter automatisk handel med bitcoin och andra kryptokurser.

Företaget kräver en lägsta insättning på 10 000 USD för att kunna börja handla och du måste hålla en saldo på 2 000 USD på ditt handelskonto. Hur kan fidelity ändå erbjuda pengar gratis? 95, vilket gör den till den billigaste leverantören bland stora detaljhandelskonkurrenter, inklusive TD Ameritrade, Schwab och E * Trade3. Dålig kundservice. TD Ameritrade erbjuder till exempel nu mer än 300 provisionfria ETF: er.

Nybörjare som känner sig lite vågade kan till och med dabba i sin mer avancerade plattform, OptionsHouse-plattformen.

USAA Mäklare

TradingBlock, ett mäklarföretag utan krusiduller som inte ens har en mobilapp, planerar till exempel att lansera en helt ny plattform senare i år och kombinerar sina tre nuvarande webbegenskaper till en helt ny design. De bästa online mäklare plattformar ger praktiska verktyg som hjälper dig att göra smarta affärer. Europeiska mäklare kan också betjäna icke-européer. Standouts inkluderar TD Ameritrade, som erbjuder över 300, Charles Schwab (265) och E-Trade (250).

 • Utöver de 60 mallarna kan du också skapa din egen portfölj och välja dina investeringar för att rikta dina ekonomiska mål och intressen.
 • Vad är robo-rådgivare?
 • Detta är vanligast för konton som upprätthåller en viss minimikonto, eller för konton som överstiger ett visst antal handel per månad, kvartal eller år.
 • Det bästa är att Blooom erbjuder detta gratis.
 • Exempelvis kan kontonminimum vara ett problem för dig om du planerar att investera en betydande summa pengar.
 • De vill ha en grundläggande online mäklare med minimala kostnader.
 • TD Ameritrade erbjuder för närvarande 60 dagars provision utan handel när du finansierar ett konto med minst 3 000 och högre initiala insättningar ger dig en extra kontantbonus.

Vad Sägs Om Appar För Investeringar Online?

Till exempel erbjuder E-Trade fantastisk information för personer som är nya i handeln. Scottrade rankas bra i mäklareundersökningar, inklusive Smart Money 2019-undersökning. Om du redan använder Fidelity och gillar dess plattformsdesign, fortsätt med det. En standardhandel kostar kr6. Om du vill hantera dina investeringar aktivt erbjuder Ally Invest två olika plattformar: Det kan vara bekvämt eftersom du kan hålla alla dina besparingar, kontroller och investeringar under ett tak.

Mäklare Betalningsmetoder

De flesta mäklare erbjuder flera att välja mellan, vissa kommer att kryssa för rutorna för den genomsnittliga dagshandlaren, andra kommer att erbjuda mer avancerade plattformar för veteranhandlaren. Jag vill handla snabbt och ta vinster där jag kan. Det projicerar om du kan nå dina investeringsmål baserade på olika marknadsrisknivåer. · Vissa länkar nedan är annonser. Allt som krävs är lite pengar och viljan att göra en förändring. Ibland hänvisar vi till tredjepartsprodukter eller tjänster till dig.

Bäst för billigaste uppdrag: Robinhood

95, nästan alla andra stora rabattmäklare drog ner sina priser också. Typ av råd som erbjuds: För närvarande är marginalkurserna också bland de lägsta i vår roundup. För att hitta de bästa webbplatserna för aktiehandel 2019, analyserade vi 25 av de mest populära plattformarna och utnyttjade expertis hos en tidigare dagshandlare, en aktieanalytiker och en finansiell kommentator med mer än två decennier av handelserfarenhet. Utmärkt mobilapp för vardagliga investerare. Detta betyder också mindre när du främst handlar med penny-aktier, eftersom de flesta onlinemäklare inte erbjuder detaljerad information om företagen bakom dem. Till skillnad från de flesta mäklare betalar du bara en halv cent per aktie för att handla, med minst 1.

Fidelitys fonder och ETF: er är väl betraktade. Nuförtiden kan du hitta dussintals online-mäklare som alla hävdar att vara bäst på vad de gör. Vändningen till sådana robusta plattformar? 99% för att täcka handelskostnaderna, medan ett aktieköp på Mäklare B kräver mer än dubbelt så mycket vid 2. Penny-aktier är aktier som handlas till kr5 eller lägre per aktie, så de är inte högprofilerade eller höginkomstföretag. Kommer du att betala kapitalvinstskatt? För att komplettera det kan du enkelt länka ditt Capital One 360-konto för att snabbt och enkelt göra överföringar av pengar in eller ut.

Postnavigering

Detta liknar mycket att investera i dina 401k på jobbet. Som kund hos en rabattmäklare är du din egen portföljförvaltare. Och för aktier inkluderar det också investeringar i bråkdelar. Ett område där Fidelity faller lite kort är användarvänligheten. Det erbjuder handel för så lågt som 1 cent per aktie. Tidigare kritiserades kontot för att inte erbjuda kommissionsfria ETF: er.

Dessutom måste du vänta på att pengar kommer att avvecklas på ett kontantkonto innan du kan handla igen. Kontoöppningen kan ta lång tid och livechatten saknas. TradeStation uppmärksammar aktiehandlare av ett antal skäl, särskilt dess branschledande handelsteknik. Lagring är förmodligen den enklaste av rabatt online mäklare. Avkastningen dina investeringar ger är en form av beskattningsbar inkomst. Det finns ingen anledning till att du ska betala en årlig avgift för att ha ett pensionskonto. Tjäna upp till 500 provisioner gratis. Vanguard är specialiserat på lågprisindexfonder som hjälper dig att hålla jämna steg med aktiemarknaden - inte jaga vinster.

På sin stationära webbplats tillhandahåller till exempel TD Ameritrade en docka med möjlighet att lägga till olika moduler som strömningskurser för enskilda aktier.

USA: s bästa mäklare

Det är dock mycket osannolikt att du kommer att prata med någon om dina investeringsstrategier. Detta innebär att du köper eller säljer aktier till det aktuella marknadspriset. På lång sikt erbjuder de högre avkastning än andra värdepapper - vilket gör dem mycket populära - men de är också mycket instabila. Att få din avgiftsrapport är lite ont.

Dina pengar är verkligen försäkrade, men bara mot den osannolika händelse som ett mäklarföretag eller ett investeringsbolag går under. 95, mycket lägre än Sharebuilders vanliga avgift per handel på 6 dollar. CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Vissa mäklare debiterar extra om du behöver personlig hjälp när du handlar.

 • Du kan också överväga att ställa in konton med mina föredragna handlare.
 • Jag kan köpa delaktier på 15 aktier på en gång.
 • Men det främsta skälet till att jag gillar Ameritrade är dess forskningsverktyg.
 • Detta hjälper dig att avgöra vilken onlinemäklare som passar dig bäst.
 • Om du är en StockToTrade-medlem behöver du inte oroa dig för den här punkten.
 • Som nämnts ovan, genom att ha vissa bankförhållanden får du 100 gratistrades varje år eller obegränsad gratishandel.

Rithmic: Broker Review 2019

Vissa fullservicemäklare tar till och med ut en procentandel per år av dina totala tillgångar. Även om de flesta mäklare inte tar ut rovdjursavgifter, är det fortfarande viktigt att göra din due diligence. Om du har 500 dollar att investera är du troligtvis bra att gå. Bakom de smarta annonserna finns en solid online-mäklare för att hysa dina investeringar. 95 för standardbaserade aktiehandel.

Liksom med mäklaravgifter, var uppmärksam på kostnadskvoten - vanligtvis en procentandel av alla fonder eller ETF: er som du köper på ditt konto - även om du köper dem utan provision. Och gratisappar som Robinhood är för små affärer. Flexibla kontotyper. Kraftfulla filter gör att du kan borta ner till de typer av fonder som passar dina investeringsmål. Normalt delar mäklare dessa konton enligt riskaptit. Hur smidigt överför kundkonton till sitt nya hem? Medan de faller efter när det gäller provision på 6 dollar.

 • I vårt senaste test förbättrades eToro.
 • Ta en titt på vår ZacksTrade-granskning för mer information.
 • Vissa utbyten fungerar som auktioner på ett verkligt handelsgolv, och andra matchar köpare till säljare elektroniskt.
 • Detta är samma information som du kan hitta gratis på andra investeringswebbplatser.

Du Kanske Också Gillar

De flesta investerare hittar allt de behöver med webbplattformen och mobilappen. Om du kommer att göra några stora affärer, se upp för mäklare som tar ut en procentandel av din handel. 15 cent per kontrakt.

Jag hade inte mycket pengar; jag hade faktiskt nästan inga pengar, men jag kände mig tvungen att köpa en av dessa tekniska aktier. Som namnet antyder erbjuder en fullservicemäklare ett komplett utbud av tjänster. Lågprisinvesteringar som börshandlade fonder (ETF) gör att du kan dra nytta av en stor marknadssträng utan att behöva plocka aktier. Automatiserar investeringar och balanserar nackdelar: De flesta online mäklare accepterar också telefonorder i detta fall, men de tar ut en högre avgift för dessa affärer. Det är ett av de bästa sätten att få en snabb utbildning på aktiemarknaden och följa några av de ledande inom denna bransch. Men med penny-aktier kan en avgift på kr5 vara värd hundratals aktier, eller en stor andel av din totala vinst. Bli en bank, han erbjuder en blandning av gratis och betalda resurser till sina läsare, inklusive arbetsböcker, guider, e-böcker och onlinekurser. I vissa fall kan mäklaravgifterna vara värda att betala om mäklaren kan hjälpa dig att undvika okloka investeringsbeslut eller ge dig en fördel att dra nytta av oklara möjligheter som du annars skulle ha gått över.

Det finns flera faktorer du behöver titta på när du väljer en mäklare: Dagshandel med Paypal-mäklare är populär på grund av hur säker metoden är och hur snabbt kan överföringar göras mellan konton. Mäklarsajter kan visa och fungera annorlunda på olika enheter, så se till att du väljer en mäklare vars webbplats fungerar bra på den typ av enhet du troligtvis använder. Ange din e-postadress om du vill bli kontaktad för att hjälpa. Vad är den totala avkastningen? Kurserna sjunker beroende på valutakostnader, clearing och handelsvolym. Medan jag gillar den bärbara livsstilen, vill jag ibland bära med sig något mindre. Det är värre om du också blir överhettad av oväntade avgifter, till exempel en minimikontosavgift.

Bilförsäkring Per Stat

95 per handel du betalar online. Slutligen, om du har en koncentrerad portfölj, kan du kanske använda befintliga värdepapper som säkerhet för ett marginallån. Utöver att ha de tre kritiska funktionerna som förklaras ovan, är de bästa online mäklarkontona inte bara för handel med aktier. Appen i sig är snygg och enkel att använda, och dess språk är mer tillgängligt än andra. 95 vardera och Fidelity rankades som nummer 1 för orderkvalitet, vilket sänker handelskostnaderna ytterligare. 95 kr0 kr0 N/A 9.

Marginalkonton

Prova något lite mindre praktiskt. I finansbranschen bör alla verktyg du använder hjälpa dig att känna dig bekväm och säker. Innan du fattar ett beslut, vill du leta efter flera viktiga indikatorer, som jag kommer att beskriva nedan. Detta avgör vilken typ av online-mäklare du väljer. Om du känner dig mer bekväm att låta någon annan utforma en strategi åt dig, eller om du inte har tid att göra forskningen på egen hand och vill ha lite mer handhållning, kan en hanterad portfölj vara ditt bästa alternativ. Men den som har de högsta avgifterna kanske inte är nödvändig.