Bästa aktiehandel Podcasts (2019)

Om du föredrar en mer rak framställning till handel och vill veta eller få en känsla av hur andra handlare känner för marknaderna, deras handelssystem och strategier, är 52 handlare en podcast värd att prenumerera på. Efteråt kommer mästaren att prata om det samtalet och ge feedback till den nya näringsidkaren. Orderflöde betyder att du har ett tydligt svar på dessa frågor: Det är ett ganska solidt sätt att handla. Och de goda nyheterna är att det har inneburit en högkonjunktur i handel och finansiering av podcast som har blivit måste-lyssnar på varje handlare som är värt sitt salt, vilket betyder att du nu kan göra den dagliga pendlingen eller lunchpausen till den mest pedagogiska delen av din dag. I bankens signaler om att han prenumererar lyssnar han inte på deras utgång. I avsnitten avslöjar Tim och Stephen specifika saker du bör göra för att komma igång som handlare.

Vad du verkligen vill göra här är att du vill vara medveten om när du blir alltför självförtroende eller när du katastrofiserar när du gör dessa saker. Jag kan inte säga hur många människor tycker att det handlar om perfektion, men tänk på det, hur många andra saker i livet gör du som du gör på 100% hela tiden? Detta är en handelspodcast som vi inte kan rekommendera tillräckligt! Det är... [Läs mer. Han har dokumenterat sin erfarenhet på YouTube och lär sig som han går. Han använde sedan sin kunskap och erfarenhet för att driva en makrofond innan han gick i pension vid den mogna 36-åldern.

5 miljoner plus lyssnar och 300 plus avsnitt. Om du aldrig har hört talas om fastighetsguruen Ben Mallah, är du ute efter en godbit, eftersom Aaron väljer sina hjärnor för lite upplysande - och ibland chockerande - insikt i hund-ät-hundvärlden i fastighetsinvesteringar. Jag betraktar denna show endast för underhållningsändamål. Gästerna har också varit intressanta så jag hoppas att de får lite mer. Varje måndag när ett nytt avsnitt kommer ut känns det som jul igen. Öppna ditt konto på Firstrade idag! Det är precis vad vi vill hjälpa dig att göra med Steady Trade, men vi vill också att du ska ha kul.

Det är också viktigt att uppskatta att en motor i en bil inte handlas. Du ställer många frågor eftersom du vill CYA. Cam är ingen handelsguru som han nämner direkt på sin blogg 52handlare. Det finns inget att fixa. Dessutom har Dave en av de bästa "radio" -rösterna runt - vilket gör den här showen till en trevlig lyssna även om du inte kämpar för att bli skuldlös. Det är din naturliga övertygelse, men uppgifterna säkerhetskopierar inte det. De har också ett lysande segment med titeln "Things I Got Wrong", där en pengehanterare förklarar misstag de har gjort och vad de har lärt av dem. För att vara rak är dagshandel inte för alla.

Undrar du vilka upp- och nedgångar ett nytt år kan ge till marknaden? Det är nyckeln här. Nu spelar jag alla slags podcasts, inklusive många olika personliga finanser och investerar podcasts, och det får mig genom min pendel varje dag. Värdarna har ett stort sinne för humor, och ett stort antal ämnen presenteras och diskuteras. Vi avslöjar myter och missuppfattningar om dagshandel och vi har mycket roligt på vägen. Detta inkluderar också att lära sig hur andra handlare tittar på marknaderna, en inblick i vilka handelsstrategier och indikatorer som handlare använder i sin handelsaktivitet bland annat. Lyssnarna bör varnas för att språket kan vara lite uttryckligt. Du kan också lyssna på en podcast på din stationära eller bärbara dator eller till och med dina surfplattor.

Du lyssnar på SCT Podcast

En podcast medför vissa fördelar som andra former av media inte gör. Vän, kan du skona ett pip?, använd ditt demokonto som din plattform för att lära dig hur du handlar med forex. 5 miljoner vid 19 års ålder. Vissa människor lutar sig mot vetenskap och andra lutar sig mot kreativitet och blandar saker.

Turner från Kanada Jag har varit i handelsvärlden i 11 år nu, långt innan podcast var någonsin en sak. Svaret ligger i det faktum att med liveradio kan du inte riktigt pausa och spela upp innehållet, vilket är en av de största nackdelarna som kompenserar fördelen med live och improviserade intervjuer som ofta sänds på liveradio. En sista nackdel med att handla podcast är att även om de ofta kommer att innehålla intervjuer med begåvade handlare, är det ibland så kallade pedagoger som intervjuas.

Du kommer inte att få så många lageridéer här. Det är inte meningsfullt. Att ha ett öppet sinne att båda dessa saker kan vara användbara. Jag vet den enkla vägen ut, men det är en sak som jag har tänkt på ända sedan jag läste Scott Barlow-intervjun i - Jag lägger boken i shownoterna för er om ni vill läsa den - Nick Radge-boken "Varje dagshandlare" där han intervjuar ett gäng handlare. För dagshandlare, av vilka de flesta har vanliga heltidsjobb, är poddsändningar med dagshandel idealiska eftersom de kan användas för att lära sig något nytt när du är på språng.

Bästa Processbaserade Handelspodcasts

22 - Murderer, Gambler, Aristocrat & Pauper. Det är en första dag som handlar världen. Om du är nöjd med att göra någonstans mellan 2% och 5% per år på dina investeringar, lyssna inte på STT: s Steady Trade Podcast. Han bryr sig inte om något av det. Han har ett bra sätt att intervjua handlare. Du vill förmodligen höra om pengarna du kan tjäna på aktiehandel. Det finns många handlingsbara tips, och han har vanligtvis intressanta gäster varje vecka.

Om du utformar för ditt eget sätt i investeringsvärlden, lyssna på David Stein, värden för "Money for the Rest of Us", för att lära dig mer om att investera och spara med balans!

Topp Pengar Och Investeringar Podcasts

Jag skulle rekommendera alla att prova. Facebook-fans 134,429. Dessa är inte unika eller nya idéer. Om du har någon lutning mot att bygga förmögenhet och göra smarta investeringar är dessa topp 3 i listan över de bästa poddsändningarna med investeringar en nödvändighet i din spellista. Han kommer också ur en synvinkel som är grundligt förhållande till nya handlare och ställer frågorna som troligen har bränt i framkant av ditt sinne! Jag menar, om han håller sig vid sina regler och han har bevis för att hantera den ledningen under en lång period gjorde hans arbete tidigare och han tror att det kommer att kräva en radikal förändring i det sätt som marknaden rör sig för. att sluta arbeta och har ställt in sin positionsstorlek på rätt sätt, säkert, ja. Det är jättebra att höra panelen diskutera sina skillnader, och jag har ännu inte hittat den här typen av användbar skänker i andra podcast.

Som sådan är den genomsnittliga episoden ungefär 10-15 minuter lång - men dessa killar gör allt arbete åt dig.

Rob Booker

Så jag kommer att ta det och använda delar av data och se om jag kan göra min strategi lite mer robust. I synnerhet har det varit några Nobelprisvinnare som intervjuats i hans podcast samt handlare som har någon form av prestation i sin kitty. Den största fördelen med podcast (eller för den delen med alla ljudtyper av innehåll) är i intervjuerna.

Kanske är de bra men du lyssnar inte ens på deras utgångar, deras mål och du låter dessa affärer gå 280 pips till din fördel och sedan vända om och stoppa dig på 100 pips. Detta ger en bra sammansättning av den otroliga information som de erbjuder i podcasten - vem säger att en utbildning alltid måste vara så sten kall allvarlig? Du kan tjäna tillräckligt för att åka på en trevlig semester eller tappa din pensionsfond med dessa långsiktiga investeringar, men om du verkligen vill tjäna allvarliga pengar måste du ta ett annat sätt. Bästa trading pod där är 6 januari 2019 av Gwagwa coco från Nederländerna Denna podcast är den bästa trading pod som finns. Jag tror det till en punkt.

158 - Bull, Bear eller Correction? Läsa skyltarna - Troy Bombardia

I den hittar du marknadsstrateger med olika bakgrunder som delar sina åsikter. Caroline kommer att placera dessa handelsexperter på plats och få var och en av dem att ge dig sina bästa tips, tips och råd om hur du kan vara en exceptionell handlare. Ser fram emot framtida shower. Om du letar efter hjälp med att komma ur skuld och njuta av call-in-stilshower är Dave Ramsey Show något för dig. Till investeringspodcasten!

Lär dig att läsa förhållandet mellan prisåtgärd och volym. Ett måste lyssna på alla som är intresserade av ekonomisk planering och bra idéer om att spara pengar. Hur man hittar de bästa aktierna att handla varje dag, 16000 omsatta aktier, hur man kommer till ett hanterbart antal. Dessa är för vanliga bland handlare men du behöver inte göra dem. Fantastisk kemi, fascinerande intervjuer och ett måste för listande hemföretagare. Exakt vad nya eller övervägande handlare behöver. Min introduktion till handel kom i form av tung teknisk analys (och en stillastående aktiekurva). Och vad kan vi lära oss av The Wolf of Wall Street?

Jag har coachat ett antal nya handlare under de senaste månaderna, programmet för 5 veckor för nybörjare har varit mycket populärt. Innehållet i varje avsnitt varierar mycket, men för det mesta fokuserar det på att ge dig de mest övertygande globala makroberättelserna. Det är gratis och enkelt!

  • Podcast kan vara ett bra sätt att få aktieidéer och lära sig investeringstekniker.
  • Chatta med handlare är inte bara "ännu en dag som handlar podcast" utan har visats på stora webbplatser inklusive Business Insider, Investopedia.
  • Det tillsammans med deras fantastiska komedi gör denna podcast till ett bra komplement till din handelsutbildning.
  • En av de bästa sakerna med Steady Trade Podcast är att det är kraftfullt.
  • Vi är stora fans av Two Blokes här på TraderLife, och av två huvudskäl.
  • Att räkna ut hur man ska investera eller om du har råd att investera i 20-årsåldern kan vara utmanande och The College Investor-podcast försöker erbjuda praktiska, handlingsbara lösningar.

Nyckelord

Tillverkad av den framtänkande mediegruppen Real Vision och lanserades i januari 2019, beskrivs podcasten Adventures in Finance som "tar dig långt bortom Wall Street". Podcasten har fått beröm från olika medlemmar inom handelscirkeln. Varför tappar människor pengar eller tjänar pengar på aktiemarknaden & vad är de STORA RISKORNA?

Fantastisk show den 17 juni 2019 av M_Glover_88 från Storbritannien Fantastiskt ämne och förenat med fantastisk energi, skänker och avslappnad. Denna podcast har en mycket underhållande och vänlig ton. I varje avsnitt inbjuder värden Aaron Fifield en gästhandlare till showen och bryter ner deras strategier. Det "skuldfria skriket" som visas i vissa avsnitt fångar de positiva känslorna och frihetskänslorna som är karakteristiska för att följa Dave's plan. Syftet med podcasten är att utbilda den breda publiken om blockchain och hur det kommer att förändra vårt sätt att investera, tjäna och spendera. När du sa 50%. Andra kan dock föredra att kartlägga sin egen kurs när de formar sin portfölj.

Du hittar också program som är dedikerade till hur man investerar när man bara har en liten summa pengar och hur man kan lära barnen om investeringar i ung ålder. Det inkluderar intervjuer, tips, tricks och strategier för handel för levande och att leva bättre som handlare. Och på andra sidan myntet ser du den yngre handlaren Stephen lära sig saker, ibland på det hårda sättet. Tänk på podcast som en ljudblogg. Perpetuell innovation:, ditt konto är klart för handel samma dag. Ett enkelt koncept som att rita en Fibonacci-mätning från en nyligen sväng låg till sväng hög är mycket lättare att förklara med hjälp av bilder eller en illustration än att förklara det via ljud.

Steady Trade Podcast

Liksom i en företags pensionsplan läggs pengar till kontot med regelbundna intervall, vilket tar känslan från att investera och hjälper till att undvika felaktig marknad. Det diskuteras inte mycket expertinvesteringsstrategi, men du kan lära dig enkla regler för att investera i denna podcast. Så jag vill bygga min handelsstrategi kring det men jag kommer inte att diskontera det faktum att data också är viktiga. Slutligen får du varför de flesta handelssystem inte behöver fixas (och hur det kan vara farligt att fixa dem - gör det istället).

Tyvärr lämnade Andrew Selby webbplatsen, men dessa värdefulla intervjuer kvarstår. Som värd för David Gardner hjälper hans unika tillvägagångssätt verkligen att göra detta till en spännande podcast när han utvärderar företag, diskuterar några handelsstrategier, intervjuer gäster och mer. De har vanligtvis form av intervjuer, diskussioner eller radioprogram och är idealiska för att lära sig om ett nytt ämne.

Larry Hite

Så även i detta lilla tvärsnitt av handelsrelaterade podcast är det säkert att det finns något för alla. Tom och owen börjar från grunderna i handeln och dokumenterar deras framsteg. Nästan alla tjänster relaterade till aktier är välkomna på/r/lager. Jag gillade särskilt Toms detaljerade analys. Redigerat riktigt bra, bra blandning av realistiska synpunkter, professionella gästtalare och lite humor! 21 juni 2019 av Lyca_griffin från Storbritannien Detta var en riktigt underhållande och informativ podcast.

Ingen vet det exakta antalet podcast som produceras, men Libsyn, ett av de stora podcastingsnätverket, sade 2019 att det var värd för 28 000 show, upp från bara 16 000 2019.

Varför du behöver lyssna på Steady Trade Podcast

12 - vinner majoriteten? De håller varje vecka intervjuer med några av de mest kända handlarna som delar sina erfarenheter, insikter och tricks från handeln för att ge lyssnaren en väl avrundad bild av ämnet hem- (detaljhandel). Att vara ett bra val för nybörjare investerare, "Stacking Benjamins" kommer att lära dig grundläggande saker för människor som vill lära sig mer om handel och investeringar, till exempel: Under korta perioder kan avkastningen på aktiemarknaden ta dig med på en berg-och dalbana. Du måste förstå tjurflaggor, inuti ljusstakar och avbrott. När det gäller Chat With Traders podcast; Jag har samtal med handlare och marknadsaktörer på olika nivåer av framgång - från miljardärer till visselpipa till detaljhandelsslipmaskiner.

Alla arbetar hårt för att få ett brett utbud av ämnen och produktionskvaliteten är hög.

Jag tror att han är en bra handlare eftersom han håller sig vid sina regler. Segmentet börjar 43: Om du inte redan visste det, är de i princip episodiska ljudfiler som du kan prenumerera på och automatiskt ladda ner till dina personliga enheter och lyssna på när du vill.

Det är så det blir som det här är de saker som kommer ut. Ibland kan du köra med farthållare och ibland är du i stop-and-go-trafik. Om du prenumererar på många olika podcast kommer du oundvikligen att höra samma typ av tips och råd som olika människor erbjuder om och om igen. Underhållande galet: SÅ inspirerande och motiverande. Han skär igenom bullret och visar hur du kan växa din portfölj genom enkla tekniker. Om du bara hör om det har du 600 avsnitt att lyssna på om du brinner för ämnet. Så många tips för att öka handelsspelet.

Hur Man Investerar I Riskkapital

Fokus för deras podcast är att studera attityder, attribut och tankesätt hos berömda miljardärer och deras berättelser. Jag har lärt mig så mycket av denna podcast och värdesätter verkligen hans bidrag till handelsgemenskapen. Hans regler är: Fortsätt med det goda arbetet EC!

Om Yarusiholdings

Denna podcast är 3x per vecka, och avsnitten är vanligtvis relativt korta. Han betraktas också som en av förfäderna till handelssystem och en pionjär inom trendföljande. De förstår att båda sidor av spelet, bara data och denna typ av tarmmönsterigenkänning, intuition sida kan båda vara användbara. Svaret kan överraska dig. När man lyssnar på poddsändningar för dagshandelar bör handlare fokusera på liveintervjuer eftersom det finns de bästa platserna.

Wall Street frånkopplad

Det coola med den här podcasten är att den går långt utöver online-affärer, med massor av olika sidor och idéer och historier att njuta av. Förutom att vara medgrundare och Chief Investment Officer för Cambria Investment Management och författare till fem böcker om investeringar, finner Meb Faber tid att producera en vecka podcast om att investera, de bästa sätten att bevara förmögenhet och lönsam idéer på den globala aktie-, obligations- och reala tillgångsmarknaden. Vi hoppas att dessa tips med alternativ har varit användbara för dig och uppmuntrar dig att lyssna på vår nybörjare-podcast, som täcker fler viktiga alternativ. Denna podcast är varje vecka och fokuserar ganska mycket på 100% online-verksamhet. Att investera podcast kan lära dig allt du vill veta om att växa en portfölj. 21 juni 2019 av BusinessLamb från Storbritannien Mycket roligt att lyssna på, bra gäster och mycket intressant.

80% av dina vinster från ett fåtal saker. Senaste profilämnen har inkluderat Oprah Winfrey, Mark Zuckerberg och naturligtvis Orahas orakel själv, Warren Buffett. En fonder samlar in pengar från flera investerare för att investera i olika individuella aktier, obligationer eller andra värdepapper. Vad är köp och håll investeringar? Zacks täcker intressanta ämnen i nyheterna och hur de hänför sig till investeringar och finansiering på fredagens Finish Line-podcast med Maddy Johnson och Ryan McQueeney. De har delat sina berättelser i de första fyra arkiverade avsnitten så att nya lyssnare kan lära känna dem direkt.

Hans podcast är definitivt en bra resurs om du vill ta din portfölj till nästa nivå och ta bättre kontroll över ditt ekonomiska liv.

EP146: Matematik för handel (del 2 av 2)

Det viktiga är att det är oddsen för vad du tror. De erbjuder en uppriktig diskussion om varför 90 procent av dagshandlarna misslyckas, och hur det är att du kan undvika att bli en av de skadade. Stor podcast 19 mars 2019 av Toddio91 från USA Mycket informativ och underhållande show om handel. Våra åsikter är våra egna.

Jag kan sammansätta det. Värd för denna handelspodcast är Etienne Crete som välkomnar många gäster från hela världen. Och hela klassen handlar om att handla marknaderna. Aron har sedan intervjuat nya och återkommande gäster varje vecka och blivit ett riktigt häftklammer i podcastscenen. Invester bara pengar som du inte behöver snart (fem år eller mindre). Brexit-avsnitten var bra. Ja, du kan lära av andra och observera vanor och tekniker som de använder för att tjäna pengar.

Adam kommer från ett brett spektrum av erfarenheter och perspektiv, utmanar många av dina uppfattningar och hjälper dig att vara den bästa handlare du kan vara. Hans intervjufärdigheter är överlägsna, vilket gör att hans gäster kan tala om ämnet som de specialiserar sig på utan att känna att han måste prata över dem eller tävla med sin kunskap. App-utveckling, du kan registrera dig som skapare på en webbplats som Darby Smart och potentiellt arbeta med varumärken som Nordstrom, Mattel och BarkBox. Serien gör vad ingen annan investerande podcast har gjort, faktiskt tar fram en följare och besvarar alla sina frågor för hela avsnittet. Du kanske tycker att det är riktigt bra eftersom det är din strategi, det är din inriktning. Motgift för fel i handeln. Samma som olika körförhållanden. C från Storbritannien Etienne är en stjärna!

Hedgeye: In The Arena

Vi får bara två här, men det är solida två timmar. Nu kommer du att tänka, "Vad händer om jag också lägger till en långsiktig trend" kommer definitivt att göra det mer exakt. Bokstavligen, i det första avsnittet behandlar de ett ämne som de flesta inte men faktiskt få förstår: Bättre systemhandlare, värd av Andrew Swanscott är en handelspodcast som tar in de allra bästa näringsidkarna i dag för att få dem att dela sina hemligheter och små tips.

Då lär du dig läsa om ett lager är "välbjudet eller erbjuds. "Å ena sidan har du Tim som kommer från en plats av upplevelse och säger "ja, du kan göra det". Det är en roll som verkligen kommer att tilltala dem som ser handel som lite av en hobby, med strategin och tips om att investera enkelt men ändå effektivt. Riktigt informativt 16 juni 2019 av R888LEE från Storbritannien Detta är en riktigt informativ podcast, efter att ha lyssnat på de första avsnitten har jag tyckt det är mycket intressant och användbart. Du kan gå till internet för att försöka hitta dem en efter en i hopp om att möta några som du verkligen gillar! Ser fram emot att höra mer. Medan jag håller med om att alla måste skapa mål och se ut för att ta ut det mesta av vinsten på marknaden som de kan, om du alltid går tillbaka och gissar dina affärer, gör du dig förmodligen mer osäker på dig själv.

Detta är ljudversionen av Jim Cramer's "Mad Money" -visning på CNBC. När du erövrar detta kraftfulla handelskoncept förväntar du dig att tjäna pengar. Scott är en hög energi, ingen bullshit kille som levererar brutala sanningar om svårigheterna med systembyggnad. En podcast är bara ett ljudprogram som du kan spela på din iPod eller smartphone. Ladda ner en PDF-version av detta inlägg som PDF. Det är ganska normalt att människor tittar på något som är lönsamt och de kommer att prata om sig själv för det kommer att säga: ”Det är fel.

Skillnader mellan GOOG och GOOGL lager

Ta 2019 Dot-Com-bubblan eller den stora lågkonjunkturen 2019 eller till och med den stora depressionen och Wall Street krasch tillbaka 1929 i slutet av guldåldern, de kommer alltid när tiderna verkar bäst. Kontakta oss idag! Jag är ännu inte klar att lyssna på all podcast, men var och en som jag har lyssnat på har laddats med små guldklumpar. Olika synpunkter: Fantastisk podcast den 11 augusti 2019 av David Belle FX från Storbritannien Stor insikt i handelsvärlden från en nybörjarsynpunkt. Som du kanske har samlat in från showens namn är denna podcast ute för att bevisa att handel kan vara den karriären. Jag tror starkt på 80/20 i handeln. Vi sparkar iväg saker med lite lättsam inställning, eftersom Chris Hills är värd för denna veckopodcast tillsammans med en gästpanel.

Du sparar pengar du kan behöva få åtkomst på kort sikt, men om du planerar din ekonomi på lång sikt kan du välja att investera i stället. Denna handlare (vet du vem han är?) Morningstar är ett forskningsföretag inom investeringsområdet, välkänt av de flesta investerare. Din veckovisa podcast med intervjuer om expertmarknader på sharemarket, värd av den underbara och livliga, Caroline Stephen. Detta är en handelspodcast som har visats som en lyssning för sofistikerade investerare. Medan många handelspodcasts tenderar att fokusera mer på teknisk analys, kommer vissa professionella handlare ofta att diskutera grundläggande analys på ett djupare sätt och prata mer om ekonomi, vilket kan vara mycket lärorikt och användbart. Det är detta som gör en podcast till ett bättre alternativ än jämfört med en live-radio, som förresten inte kan skrivas av helt.