10+ Bästa Jobb Hemifrån

Det är här du skurar lokala loppmarknader, gårdsförsäljning, auktioner och liknande för att hitta värdefulla föremål som säljs för mindre än de är värda. Klicka här för att prenumerera. Kom igång med Flexjobs idag. Att arbeta hemifrån låter super tilltalande. Redaktörer behöver inte tidigare erfarenhet av engelska redigering. De anställer världen över, och lönen är mellan kr18- kr20 per timme beroende på vilka uppgifter du utför och din upplevelse.

Eftersom det är en allmän jobbsökningssida, måste du använda nyckelord som "jobba hemma", telekommunikation och fjärrkontroll för att filtrera hembaserade jobb. Dessutom, när du etablerar dig och ditt rykte börjar växa, tjänar du en ganska bekväm lön. Återigen är detta något du kan göra från nästan var som helst i världen, förutsatt att du har en internetanslutning. Registrerar information om förfrågningar, kommentarer eller klagomål, transaktioner eller interaktioner och vidta åtgärder i enlighet med det.

 • Sociala medier marknadsföring och ledning är populärt arbete hemifrån jobb.
 • PayScale visar en genomsnittslön för en bokförare på 49 929.
 • Förmåner inkluderar butiksrabatter, 401K-program och flexibelt schema.
 • Företagslistan nedan är baserad på en analys av över 50 000 företag i FlexJobs databas.
 • 004 per ord till kr0.
 • 15+ Legitimt arbete hemifrån anställer nu Här är 15+ av det bästa arbetet hemifrån med ett flexibelt schema.

VoiceLog är ett företag som erbjuder tredjepartsverifieringstjänster (TPV). Det är ett ganska enkelt jobb som inte är så stressande, särskilt om du inte behöver använda en telefon. Genom att gå med oss ​​kan du dela organisation med andra oavsett deras livsstil. Det liknar Upwork eftersom du kan få betalt för att utföra nästan alla uppgifter där det slutförda arbetet kan levereras elektroniskt och att skapa en profil här ger dig ytterligare exponering för potentiella frilansklienter. Lön baseras på noggrannhet. Även om många av det hemliga arbetet vi kommer att täcka idag kan hittas på de stora jobbtavlatsidorna (som vi diskuterar nedan) eller i din lokala Craigslist-hjälpsektion, underskattar inte värdet av att personligen nå ut till ett lokalt företag för att slå dig själv och hur du kan använda dina kunskaper eller erfarenheter för att hjälpa dem. Enligt Verblio är de den enda plattformen för frilansskrivning som erbjuder detta incitament.

Med rätt kompetensuppsättning kan detta enkelt vara en lukrativ deltidkarriär. Detta företag erbjuder betald utbildning, timlön samt förmåner som betald ledighet, 401k, livförsäkring, medicinsk, tandvård och syn. Dessa finns också tillgängliga online och kan tas i din egen takt.

För att bli en bra frilansare måste du fortsätta att imponera på dina kunder och söka nya möjligheter regelbundet. De anställer från USA. Kontraktsjobb som kräver examen inom ett relaterat område. Precis som att bli VA eller frilansare måste du nätverka och marknadsföra dig själv till potentiella kunder. Du behöver inte ens ha en bakgrund i design för att skapa ett framgångsrikt företag. När du arbetar hemifrån är det dock desto viktigare att veta när dessa ebbs och flöden kommer att äga rum och planera ditt schema runt det.

 • Du måste vara engelsktalande med en kandidatexamen.
 • Hitta alla fjärrprogramvara för mjukvaruutvecklare på Monster.
 • Det finns dock hundratals legitima sätt att tjäna pengar hemifrån.
 • Om din idé är bra, har du chansen att tjäna mycket pengar.

Livscoach

Har du en ammandexamen? Detaljer och specifikationer varierar beroende på företag och position. För att säkerställa att du har en väl avrundad grund för framtida framgångar, överväg en dubbel major, mindreårig eller en specialisering inom ett specifikt område som du vill fokusera dina professionella insatser på. Nyligen tjänade en av våra distributörer 7 200 genom att helt enkelt sätta upp en skolsamling med vår flaggskepps insamlingsprodukt.

Denna process kan göras från ett hemmakontor och inkluderar författande dokument för kliniska prövningsapplikationer, hjälper till med marknadsföringsdokument för nya marknader och informerar bland annat dokument. Kolla in webbplatser som Survey Junkie och Swagbucks, men om du vill tjäna mer än lite små pengar kan du kolla in resten av listan. En högskoleexamen med 1-2 års kundtjänstupplevelse krävs. Trader executive program, jag rekommenderar starkt TDTA om du vill bli en framgångsrik dagshandel någon marknad. En del av att vara bloggare är att dela din berättelse med världen och inte hålla tillbaka saker. I motsats till vad som är vanligt, är dropshipping inte ett bli rikt-överenskommelsessystem. Med dessa positioner arbetar du på sociala medier. Du förväntas arbeta under normal arbetstid och 20 timmar per vecka.

Räknar med att fortsätta regelbundna möjligheter till fortbildning inom detta område. CWT har för närvarande en VIP Travel Counselor-position som är 100% telecommute. Jag skapade en professionell miljö genom att hänga mina examensbevis på väggen, tillsammans med några prisbelopp. Detta företag erbjuder mycket legitimt arbete hemifrån som är relaterat till bokningar och kundservice. PayScale har inte en separat klassificering för onlineversionen av dessa jobb, men den listar den genomsnittliga lärarlönen till kr36 721 (källa) och den genomsnittliga lärarlönen till kr48 210 (källa). Öppningar är statsspecifika.

Onlinehandledare

Att vara hemma-callcenter-rep kräver en dator och kan kräva specifik programvara eller utrustning. Durst säger att försäkringsbolagen i allt högre grad lägger ut sina inkommande telefonsamtal till kontaktcenter. Enligt en studie saknar cirka 50% av moderna företag kvalificerade arbetare. Vissa anställda trivs med mänsklig interaktion. Även om du listar dina tjänster på Care.

Det finns ett antal webbplatser tillgängliga för att matcha potentiella översättare med sina kunder, till exempel Gengo. Även om det inte är en allomfattande lista, är de nio arbeten ovan bra idéer för att starta en hemmabaserad karriär. Timentreprenörer tjänar mellan kr23- kr43 per timme, beroende på deras specialområde, språk och tillgänglighet. Finns det några nackdelar med att använda en bonus på binära optioner utan insättning? Det var bra jobb, men de blev tröttsamma. Registrera dig på deras webbplats utan kostnad.

Vill du ta reda på vilka färdigheter du kan erbjuda som virtuell assistent?

Säsongsbetonat flexarbete hemifrån kundtjänst USA-VERMONT

Och det finns möjlighet att få bonusar om du är en utmärkt handledare. Frilansare kan få betalt varje timme eller per post. Betyder det att att arbeta fjärrkontroll kan hjälpa till att minska stress relaterad till arbete?

Lägg märke till de spelningar som får mest uppmärksamhet på dig, och som kan ge dig inblick i vilka typer av arbete från hemjobb du kanske är intresserad av. Och före internetets gryning var det mycket svårare att sortera igenom bedrägerierna och de verkliga möjligheterna. Här är 18 av de bästa, legitima jobb-från-hem-jobb utan startavgift som du kan göra från bekvämligheten i ditt eget hem. Det finns generellt fler jobb tillgängliga för allmänna korrekturläsare, men de med specialiserade färdigheter och utbildning kan vanligtvis betala mer för sina tjänster. Onlineundervisning är mycket populärt eftersom det är bekvämt för både eleven och läraren. Du behöver en portfölj som är relevant för branschen och vilken typ av skrivarbete du önskar. Vi kommer att meddela om vi blir medvetna om säkerhetsöverträdelser som kan påverka all känslig personlig information som gäller dig som vi har lagrat på våra system. Så länge du får dina tilldelade uppgifter slutförda vid ett visst datum, kan du utföra arbetet när du vill.

Du behöver förmodligen inte mycket erfarenhet eller referenser om du vill utföra grundläggande uppgifter. Du behöver inte certifiering eller erfarenhet för att undervisa med Course Hero men du behöver definitivt visa kompetens inom ditt lärarområde. 08 Utvärdering av sökmotorer Westend61/Getty Images Sökmotorer utvärderare arbetar online som oberoende entreprenörer och ger feedback om sökmotorens resultat är omfattande, korrekta, relevanta och i rätt tid. Många flippor tjänar det mesta av sina pengar genom att sälja på Ebay eller Facebook Marketplace. Starta ditt eget företag! Genomsnittlig månadsinkomst: Du är en kreativ som längtar efter att utforma olika typer av arbete för ett brett spektrum av klienter. Heltids- och deltidsjobb som kräver att du fysiskt är på ett kontor avvecklas och blir mindre relevant.

Affiliate Marketer

Som en praktisk chef för din egen portfölj av kortfristiga hyresfastigheter kan du framgångsrikt arbeta hemifrån när ditt företag växer. Andra människor känner att online-interaktion, särskilt videochatt, är tillräckligt. Lönen skiljer sig från land till land, mellan Glass kr12 - kr19 per timme. E-handelsjätte letar ofta för att fylla hundratals avlägsna kundpositioner åt gången. Vida - Hälscoaching.

Arbeta 30 timmar i månaden med att lära engelska till studenter i Kina via videochatt. Stella & Dot är så mycket mer än ett modemärke - vi är inspirerade av, och skapade för, starka kvinnor precis som du! Genom att utföra en uppgift under tvättcykeln och en annan under torrcykeln kan du träna dig att arbeta smartare med uppgifter som du tekniskt kan ha hela dagen att tänka på.

Det finns ingen avgift för att lista dina tjänster. Att göra tvätt är en inbyggd timer för ditt hem. Oavsett om du letar efter en heltids spelning eller ett sätt att göra en sidoinkomst för att komma ur skuld eller öka din akutfond, här är några av de bästa jobb hemifrån.

Översättningsjobb

Men de kan ha medel för att anställa en virtuell PR-representant för att ta hand om uppgifter som att marknadsföra ett företag eller hantera en kris. Det krävs mycket förarbete för att bygga en professionell miljö, och det krävs mycket mental seghet för att arbeta effektivt utan att låta arbetet invadera resten av mitt liv. Hur mycket tjänar virtuella assistenter? Faktum är att vissa inte har någon collegeexamen alls. Marknadsundersökningschefer hjälper företag att bestämma hur mycket deras produkter är värda, identifiera potentiella kunder och hjälper till att fastställa priser som håller kunderna nöjda och företaget konkurrenskraftiga på marknaden. Bara för att du arbetar hemifrån betyder inte att du är hemma. 47- kr20 i timmen.

Webbsökande Utvärderare

Ta reda på vad som driver dig och hålla några påminnelser runt ditt kontor. Och oavsett vilka mål du är, se till att du använder dina inkomster för att flytta nålen. Tänk på att tekniken inte bara är begränsad till elektronik. När du börjar växa och börja få fler kunder kan du till och med utöka ditt soloarbete från hembygning till en virtuell webbdesignbyrå, vilket ökar dina betalningsområden. Etx capital för forex spread betting på mt4, en garanterad stop-loss-funktion är en annan unik funktion som skapades för att följa riskhanteringsordern. Vi kommer bara att be dig om den information om din vän som vi behöver för att göra det du begär.

Om du går entreprenörsvägen måste du öppna en LLC. Det erbjuder virtuella klasser för att tillgodose studenternas behov. Hur läser jag beräkningsdata som erhållits från trading-kalkylatorn? Klicka på "Beräkna" så kommer vinstkalkylatorn att beräkna exakt hur handeln utfördes, med inbetalning av swapavgiften. Främjande av hälsosamma initiativ förhindrar att arbetarna blir överarbetade och överskattade på jobbet och skapar en mer engagerad arbetskraft.

3 miljarder i försäljning varje år. Hjälper andra kvinnor? Apple anställer hemmagrupper för att tillhandahålla kundservice och teknisk support. En bedräglig grupp noterade falska jobb på CareerBuilder, som är en annars respektabel webbplats. Hon har varit vårdgivare för en älskad med svår funktionshinder. Men det här är allt onlinejobb - vilket innebär att du behöver en höghastighetsanslutning för att arbeta hemifrån. Många kundservicerepresentanter arbetar för detaljhandlare, banker och kreditbyråer.

 • Genom att uppmuntra anställdas förmåga att arbeta på avstånd stöder det anställda utanför arbetet.
 • Låtskrivning är ett annat lukrativt alternativ.
 • Gå hit för att göra detta speciellt.
 • Du behöver ett diplom på gymnasiet och måste ha bott i U.

Det är lättare än någonsin att arbeta hemifrån, men vissa jobb lånar sig lättare till en arbetsplats-från-hem-situation. Här är sex högt betalande jobb.

Skrivupplevelsen är mycket användbar, men det du verkligen behöver för att komma igång är drivkraft, ambition och förmågan att hitta en unik vinkel på händelser som händer varje dag. Skapa ditt eget schema, få betalt varje vecka och börja tjäna snabbt. Den som hade drömmen om att kunna arbeta i pyjamas var antingen fast och drömde om det, eller så blev de offer för någon slags kuvert-stoppningsfusk som kostade pengar och aldrig materialiserades med en lönecheck. Du kan lära dig repen för hur dessa onlineprogram fungerar och leverera kraftfullt engagemang för småföretag över hela landet från din hemdator. Kontrollera deras jobblistor för öppna positioner. Det var faktiskt det tuffaste jag tog hand om när jag började frilansa hemifrån.

Måste vara beläget inom 35 miles från ett utbildningscenter i Portland, Maine eller Lewiston, New Hampshire. Det finns möjligheter för alla oavsett ditt schema, ålder eller ditt hemlivsansvar. Som chef för sociala medier kan du erbjuda kunderna en tjänst för att hantera sina profiler för dem. Den nationella medianlönen för denna karriär var 46 120 USD 2019, även om de bästa 10% av arbetarna tjänade i genomsnitt 83 0010 dollar. Därför är det viktigt för dig att bygga ett personligt varumärke genom att positionera dig själv som en expert i branschen. När det gäller arbete hemifrån kan den här vara ganska söt. Nedan har jag sammanställt ett gäng fantastiska tips och tricks från hemmet från några av mina fantastiska kollegor.

Onlinehandledning

Och det är anledningen till att vi ser en boom i frilansbranschen. Se hur Natalie Bacon blev en Life Coach som gjorde sex siffror på väg till sju siffror! Precis som med andra entreprenad- och frilansjobb kommer du att fortsätta söka fler kunder. De flesta deltidsjobbslistor inkluderar en uppskattning eller ett antal timmar som behövs för rollen. Tjäna kr27- kr42 per videotimme. Någon som känner till flera sociala medieplattformar som handen på baksidan, kan generera och öka användarens interaktion och växa sin klients plattform kommer att trivas med att göra detta! De anställer främst i Indien, men de rekryterar från andra länder ibland. Som jag nämnde ovan kan frilansförfattare tjäna otroligt mycket pengar.

Inkomster beror på staden och de tidpunkter du väljer. Hur mycket pengar du tjänar som eBay-säljare kan variera en hel del, med vissa säljare som gör långt in i 6 vinstsiffror. Översättningstjänster verkar vara särskilt vanliga bland fjärrjobbbjudanden. ”Antal test du tar varierar beroende på ditt schema och tillgänglighet.

Medicinsk transkriptionist. Jag tjänar också pengar genom att samarbeta med företag och bli ett "Affiliate". Interagera med andra människor. Dessa positioner är vanligtvis tvåspråkiga, men vissa öppningar är tillgängliga för endast engelska utvärderare. Utbildningsmaterial kommer att tillhandahållas. Vad är det högst betalda arbetet från hemjobben? Rollen kräver en engelska som är engelska med en master- eller doktorandutbildning som känner referensstilar, till exempel APA och MLA.

Copywriting

Dessa företag kan ha en Facebook-sida, men de flesta använder dem inte effektivt för att locka fler kunder eller få mer försäljning via betald reklam. TNTP - Virtuell coachning inom akademi/undervisningsbranschen. Många vill arbeta hemifrån, men vill inte starta eget företag eller frilans. Lycka till med din jobbjakt! Om du känner att det här är något du vill göra, här är några tips om hur du gör det.

Till att börja med, det mer skrivfokuserade arbetet hemifrån som låter dig flexa din kreativa muskel. Hur som helst, resultat från många studier som tittar på anställda som arbetar hemifrån ljuger inte. Det kan vara så lätt att bli distraherad som en telekommuterare att du helt och hållet undviker pauser.

Den här sidan innehåller filiallänkar. Genomsnittlig inkomst för yrkesverksamma med utländska språknivå är mellan kr45 000 och kr50 000 per år. Om du är redo att prova ett fjärrjobb på sociala medier, här är några utgångspunkter: Det är ofta billigare att anställa en ”dyr” freelance social media manager (du) i 20 timmar per vecka, än det skulle vara att anställa en 40-timmars per vecka anställd med förmåner. Men det finns definitivt en marknad för drop-in djurvård (i. )Lista upp dina produkter och marknadsföra dem på olika plattformar.

Fotografi

Att arbeta hemifrån är fantastiskt. Ibland blir passiva inkomster och jobb som du kan göra hemifrån förvirrade för samma sak, men de är två olika saker helt och hållet. Ingen erfarenhet krävs. De med mer avancerad utbildning kanske kan tjäna mer genom hemma-jobb som adjungerade professorer för online-program.

Att bli en medicinsk transkriptionstest medan du tränar och försöka bygga din portfölj är inte ett dåligt alternativ.

Arbeta Hemifrån I Ljud Och Video

Ingen springer igenom sitt arbete från morgon till kväll - din motivation kommer naturligtvis att sänka sig och flyta hela dagen. Riskfritt lärande, som ett exempel på en bra valutasimulator kan du använda Trading Simulator. Att hona ditt hantverk och utnyttja din upplevelse för högre betalningar är sättet att gå med i 6-siffriga frilansare. Liksom traditionella jobb, jobbar hemma jobbsökningar börjar med dina färdigheter och erfarenheter. När du arbetar hemifrån är du din egen personliga chef.

Undersökare betalas vanligtvis kontant via PayPal eller med poäng som kan lösas in för presentkort. Uppgifterna inkluderar forskning, datainsamling och kategorisering, skapande av innehåll, moderering av innehåll och mer. 4 biljoner per år: Det är en STOR lista!

Innehåll

Beroende på ditt schema kan du också ta några pauser för att tillbringa tid med din familj, eller bara njuta av hur snabbt du kan vara med familjemedlemmar så snart arbetsdagen är över. Prestationsbaserade bonusar är också möjliga. Ställ in dina egna timmar och ta på så många eller så få konton du vill. Enago - frilansredaktörs positioner i redigering av akademiska artiklar från ett brett spektrum av ämnesområden och som är avsedda för publicering i mycket hyllade internationella tidskrifter. Få lite erfarenhet (du kan behöva erbjuda dina tjänster gratis eller till en djup rabatt om du inte har erfarenhet) och kontakta sedan ideella organisationer som kan dra nytta av dina tjänster. Se till att din tonhöjd inte låter repeterande. Om du inte hittar någon av dem att jobba åt dig, finns det 90 fler arbetsgivare på FlexJobs topp 100-lista.

För dem med tekniska färdigheter och ett öga för grafisk design är att starta en karriär inom webbdesign ett av de bästa jobb-från-hem-jobb som det finns. Arbetsplatsens engagemang, i dess kärna, handlar om att humanisera arbetsplatsen. Nämn mig, Nick Loper, för att påskynda din ansökan. 8 miljoner amerikaner som lämnade sina jobb mellan 2019 och 2019 citerade större flexibilitet, ökad lycka och bättre lön, som primära faktorer i deras beslut att dike det traditionella 9 till 5 slipa och arbeta hemifrån. Vem är bra på det: För anställda innebär att ge och ta emot feedback att de ingår i teamet - inte bara en annan osynlig arbetare som inte har någon röst i företaget.

Gratis Arbetsgivarkonto

Sedan kan du betala varje gång kvartalsskatter betalas. BLS projicerar en tillväxt på 5 procent inom detta område. Du kan kolla in en handfull webbplatser som letar efter testare: Vi fick mer statistik som visar hur fjärrarbetet påverkar kvarhållningsgraden. Du kan också få djupa kunskaper i matlagning, näring, dryckskontroll och andra kritiska begrepp genom en kulinarisk konstexamen. Enligt statistik har influencer-marknadsföring skyxlat 90x sedan 2019.

Du kan göra detta så specifikt som du vill. Generellt sett är handledare professionella lärare eller ämnesexperter som har högskoleexamen och relaterade instruktörsintyg. Som sådan är det ingen överraskning att 1. Transkription konverterar människors talade/ljudord till text. Rapporterade intäkter ligger mellan kr10- kr14 per timme. Kom ihåg att inte alla dessa företag anställer just nu.

Equivity parar kunder med virtuella assistenter på paralegal, marknadsföring och admin arenor.

Onlinekurser, Coaching Och Konsultation

För att arbeta med TaskRabbit måste du skicka in en online-ansökan och delta i en informationssamling i ditt område. Gann square of nine - hur man handlar med detta prognosverktyg. Lönen är per projekt och i genomsnitt kr10- kr15 per timme. Hilton anställer bokningsagenter och kundvårdsagenter för att arbeta på distans.

Kontanter för uppsatser kommer att betala dig för att ge dessa uppsatser ett nytt liv.

Isolering

Detta fungerar bäst som ett komplement till de saker du redan gör. Medan vissa digitala marknadsförare kan göra både Facebook- och Google-annonser föredrar de flesta att specialisera sig på en. Detta är den enskilt viktigaste komponenten i ansökningsprocessen. Jag har åstadkommit mycket på grund av mitt skrivande. Du kan tjäna pengar på poäng eller betygsätta studentuppsatser, tester eller tentor. Om du är medborgerlig kan SigTrack vara ett intressant förslag eftersom du kan få betalt för att behandla ansökningar om väljarregistrering och undertecknade framställningar.

Chattagent (icke-telefonjobb):

Antalet frilansprogrammerings- och kodningsjobb överväger andra positioner vad gäller volym. Ett företag, som det som anges ovan, kan ha ett hemma-program, men det kanske inte anställer just nu, medan en jobbsökningssida visar aktuella jobböppningar. I den meningen är bloggning inte mycket av ett jobb alls.

Om du inte redan har kodningsfärdigheter eller erfarenhet är det något du kan lära dig utan att behöva gå på en traditionell högskola. Kom ihåg att det krävs lika mycket disciplin för att avsluta dagen som för att starta den. Du kan få betalt efter att du har slutfört varje mikrouppgift. Box 6364, Harlan, IA 51593-1864. Att starta ditt eget företag kommer att ge dig chansen att arbeta hemifrån, och att arbeta för någon annan kan eller kanske inte tillåter dig att arbeta hemifrån. Arbete hemifrån inkluderar avlägsna heltids- och deltidsjobb samt frilans- eller kontraktsmöjligheter. Och låt oss inte glömma den berömda kuvert-stoppningsfusk som inte var mer än ett pyramidschema som utformats för att sifonera pengar från så många människor som möjligt. I mitt fall fungerade det faktum att jag är den första försörjaren som en stor motivator.

 • 50 - kr14 per timme.
 • Det är osannolikt att du kommer att kunna låta dina kunder komma till ditt hem, delvis eftersom det kanske inte täcks av din ansvarsförsäkring, och delvis eftersom det kan strida mot regleringsreglerna i ditt område.
 • Om de får dig att betala pengar för att "arbeta för dem" - kör.
 • Att transformera utbildning genom teknik och rådgivningstjänster är målet för Crimson Education.
 • Med detta sagt beror hur deltidsplanen definieras vanligtvis på arbetsgivarens behov och ibland också arbetarens preferenser.
 • Med rätt kompetens kan du arbeta hemma 2019.
 • Oavsett om du vill arbeta hemifrån på deltid eller heltid, finns det många möjligheter.

ESL-hjälp

Även om detta låter enkelt är ibland ljudfilerna av dålig kvalitet eller högtalarna har accenter, vilket gör det svårt att avgöra vad som sägs. Det finns också mystery shoppingjobb som görs via telefon. Du bör välja en specifik bransch för att landa bättre jobb. Låter lovande för fjärranslutna anställda? Det är ganska enkelt att bygga din egen webbplats om du utnyttjar de många gratis inlärningsmöjligheterna online. När du är i ditt eget hem kan det vara frestande att spendera tid på att förbereda en riktigt trevlig frukost och lunch för dig själv, hugga och laga mat ingår.

Du kan behöva ansöka, ha en brandsäkerhetskontroll av ditt hem och genomföra vissa träningstimmar innan du kan ta hand om barn i ditt hem. Med den växande världen av innehållsmarknadsföring kan du till exempel skriva och korrekturläsa innehåll för affärsbloggar eller marknadsföringsstycken. Det är dock inte något du borde vara orolig för. 09 Arbeta med icke-engelska högtalare Hjältebilder/Getty-bilder Att vara tvåspråkig öppnar många möjligheter för legitima möjligheter att arbeta hemifrån, som jobb på tvåspråkiga callcenter, översättningsjobb, onlineundervisning och mer. Och du kan justera dina timmars tillgänglighet varje vecka.