7 Enkla Sätt Att Börja Tjäna Riktiga Pengar På Din Musik

Möt dem ansikte mot ansikte. Många gånger vill fansen faktiskt stödja dig monetärt, men de vet inte hur, ELLER det finns inget sätt att göra det. Att göra det kan ha en enorm avkastning på lång sikt. Utveckla wordpress-plugins, youTube är utan tvekan världens näst största sökmotor (efter Google) och är den tredje mest besökta webbplatsen i världen. Vilket innebär att Spotify och YT behåller sin marginal, medan konstnärmarginalen är reducerad!

”Inte sätt, brah. Finns det inte en uppsättning mirakulösa verktyg som räddar dagen, gör oss rika och berömda och gör att vi kan uppnå alla våra drömmar? Det vanligaste sättet för musiker att tjäna pengar utanför royalties kommer från live-performance-avgifter, men det är bara en väg att sträva efter. Pitbull har sin egen kryssning. Verktyg, kort sagt, båda dessa strategier kommer att ge dig ramverket för vilken typ av aktier du ska handla, vilken tid på dagen att handla, hur man hittar aktier att handla, hur du ställer in din stoppförlust för att ha en maximal risk och hur för att hitta ditt inträde baserat på traditionella diagrammönster inklusive Bull Flags och Rubber Band Snap Backs. Exempel på verkliga livet:

Folk tenderar att bli imponerade om de ser att du har din egen app. Ju mer du deltar och lämnar grundliga recensioner, desto högre får du betyg. En inspelad tillgång, en publiceringstillgång, texter och något som kan tjäna pengar på dussintals sätt nedan. Det kan dock fungera till din fördel av några skäl. Det har bara aldrig levt upp till hype. Utvecklingen av gruvdatorn, det minsta chip som introducerats kommersiellt hittills är ett 7 nm (nanometer) chip av Bitmain och deras Antminer S17. Äkta fans är de som konsumerar allt du skapar och väntar bara på att köpa vad du ska lägga ut nästa gång.

Oavsett om du är soloartist, band, DJ, EDM-producent eller annan musiker, ger denna bok dig strategier för att generera intäkter, växa din fanbas och trivas i dagens teknikdrivna musikmiljö.

Distribuera Din Musik Utan Etikett

En rapport från Berklee College of Music 2019 sa att 20 till 50 procent av musikbetalningarna inte gör det till sina rättmätiga ägare. Lönen kommer att variera beroende på din roll som författare. Ansluta, baserat på den siffran bör människor ha i genomsnitt hälften av det beloppet eller 28 656 dollar i sina akutfonder. När det gäller sidostyrningar är inte alla dem roliga eller roliga. Men genom att beställa produkter i bulk riskerar du också att fastna i ett lager av produkter som ingen köper. Du kan kontaktas av företag för sponsringsmöjligheter. Artister som lägger sin musik via tredjepartsdistributörer som kan skicka din musik till YouTube och kan samla in pengar från annonser och YouTube-premium. De får ett stort antal följare, och för att förbättra sitt arbete erbjuder de mer exklusivt innehåll bakom kulisserna för sina största fans. Tittarna riktas till iTunes och/eller Loudr.

Det här kanske inte låter som en glamorös arbetslinje, men det kan vara bra. Soundcloud eller Bandcamp? Skapa en e-postlista med fans och kunder... och behandla dem som vänner och familj. De första 10 artiklarna täcker det. Du kan definitivt överväga detta om du ska börja din karriär som heltidsmusiker. Fiverr– En av de mest populära webbplatserna för kreativa frilansare, Fiverr låter dig erbjuda tjänster för så låga som fem dollar.

När du har nått de här milstolparna kommer du att vara behörig att tjäna pengar. Att göra mer än vad som förväntas, du kan också kolla in de här 11+ hundsammanträdeswebbplatserna jag också undersökt. Inga dolda avgifter och helt gratis! När du har tjänat 100 får du en betalning till ditt bankkonto. Det är verkligen en enkel process. 6 miljoner gånger genom sitt Play 50-diagram, som tjänar upp till 660 000 pund, vilket skulle delas mellan skivbolag, förlag, samlingsföreningar och den franska duon. Du får till och med en bonus på kr5 bara för att registrera dig. Du måste utveckla ett nätverk av människor som kan bli en beskyddare och sedan skapa innehåll som övertygar dem att bli en beskyddare. Alliance of Artists and Recording Companies är ett ideellt företag som representerar USA-baserade inspelade artister och ljudinspelande copyright-ägare över hela världen.

Eller kanske har du en som jag inte nämnde här.

Licensera Din Musik

Ett annat sätt att tjäna pengar inom musikbranschen kan vara att starta upp ditt eget evenemang. Om du letar efter att få betalt vad du är värt och skapa en solid inkomst som onlineföretagare är det bäst att bygga din egen webbplats för musikrecension och online-företag. I grund och botten kommer du som "Music Fan" att betygsätta nya artister och låtar genom att ta korta undersökningar eller delta i mer detaljerade fokusgrupper. Och jag gör inte heller Jag hoppas att det frostar din lök! Som en erfaren producent med utgivningar på några av de största etiketterna inom elektronisk musik, erbjuder han en mängd tjänster för producenter på alla nivåer. Tänk på detta citat från Abraham Lincoln. Du behöver inte komma in på komplicerade erbjudanden med en etikett över vem som äger vad.

Musikledare på film, TV, reklam och trailers letar alltid efter färska låtar som passar formen för deras projekt. YouTube är en annan plattform som fortsätter att bevisa sin framgång. ”Numera säljer producenterna sina trumkits, de säljer sina slingor, ljudeffekter - alla ljud som de skapar och som de vill dela med världen.

Först måste vi hitta fans av vår genre.

Kontrollera Din E-postinkorg För Att Ladda Ner Din E-bok.

Om du har svårt att hitta ett sätt att sälja din musik online kan du också överväga att sälja CD-skivor av din musik i ditt lokala område för att försöka öka ditt följande och skapa en efterfrågan på att din musik ska visas på högprofilerade plattformar. Så om du gör vad du gör under en tid och har värdefulla lektioner om hur du navigerar i musikbranschen, dela dem med dem som just har börjat karriärerna. Vissa producenter vill inte spela live, men det rekommenderas starkt eftersom det är ett bra sätt att visa upp din musik för allmänheten! Tjänsten är en webbplats som får betalt till (GPT) som betalar dig för en massa olika uppgifter, som att ta undersökningar, titta på videor, slutföra erbjudanden och till och med lyssna på radio. Men det ger dig en kanal att bygga vidare genom att marknadsföra din musik och växa din fanbase organiskt. Du måste ange en CAPTCHA med några minuter, bara för att bevisa att du fortfarande lyssnar. I själva verket kommer de flesta spökproduktionskunder att du ska producera den stil de vill ha. Varje låt är en möjlighet!

Det finns gott om köpcentra och butiker, restauranger och hotell som behöver musiker för att stämma för sina kunder. Även om det här jobbet inte nödvändigtvis innebär att lyssna på musik, innebär det att man arbetar nära med kunder i musikrelaterad kapacitet. De har över 5 000 stationer, så du kan säkert hitta något du gillar. När ett skivföretag flyger in för att se dig uppträda ska du inte bli smickrad. Du behöver trafik och medvetenhet. Det finns så många framgångsrika musiker och till och med popstjärnor startade på YouTube, från Justin Bieber till Soulja Boy. Patreon samlar musiker och deras fans när de kan interagera med varandra med fotodelar, kommentarer, realtidschatt online och mer. Den genomsnittliga musikerna fortfarande tjänar under kr25 000 per år, med de flesta av sina pengar kommer från live spelningar.

Musik som är nu, musik som rockar... Den måste vara uppe med det bästa. Du kommer att få inbjudningar till undersökningar eller fokusgrupper via e-post, men de kan vara få och långt mellan först. Det andra sättet är att ansluta till en större studio, via en praktikplats eller startnivå. Jag har skrivit för Sonicbids, CD Babys DIY-musikerblogg, Bandzoogle och andra.