Hemligheten Till Min Framgång Och De 5 Bästa Bärbara Datorerna För Handlare

Kontrasten för varje pixel i varje ram är unik och fantastisk. Det gör det för mig. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa bärbara datorer som en aktiehandlare bör använda för att köra sin programvara utan problem och hålla sin verksamhet igång. Du hittar fingeravtrycksläsaren i trackpad-området och det fungerar perfekt. Betalda undersökningar, många företag erbjuder remissprogram där du kan tjäna allt från $ 25 till $ 1000 per anställd du refererar till. Med de förändrade trenderna och innovationen inom teknik söker handlare bättre rörlighet. Det kan spara massor av frustration från fördröjning och flaskhalsar.

För en aktiehandlare kommer jag att förklara för dig hur den här bärbara datorn skulle vara ett bra val för dig.

Vi rekommenderar dock inte att gå under 12-13 tum. Batteriets livslängd på VivoBook F510 återspeglar den punkten att denna enhet är en startmodell för handlare. För en aktiemarknadsförare som du, skulle jag rekommendera dig att gå till 13. Väger bara 3. Så du borde verkligen tänka två gånger om detta innan du får den här. Du kan vända på skärmen och bara ha ut skärmen vilket gör det mycket lättare att använda den om du inte vill ha en öppen bärbar dator framför dig. Core i3-processor och AMD-motsvarande Ryzen 3 är fantastiska processorer, men vi skulle ändå inte rekommendera eftersom de är mer specialiserade för låg krävande arbete. Det är en perfekt balans mellan prestanda och portabilitet som erbjuder dig exakt vad du behöver för att köra handelsprogramvara.

I alla fall behöver du ett tangentbord, mus, några kablar och en optisk enhet. Skärmen är ljus med goda vinklar. RAM (Random Access Memory) är komponenten på datorn som låter dig köra flera processer effektivt. De kan bli mycket dyra. Full HD-skärm med extremt smal kropp gör den här bärbara datorn snygg och bra att bära med sig.

Förutom 128 GB SSD har den här enheten också 1 TB minne på hårddisken, vilket borde vara mer än tillräckligt för alla aktiehandlare där ute. Head and shoulders - prishandlingsmönster, eller kanske du hört för många skräckhistorier om binär handel? Jag köpte min nuvarande installation ombord för fyra månader sedan, och gjorde en hel del reaserch till vad jag vill och vad jag verkligen behöver. Det är också troligt att du kommer att spendera en hel del timmar på att titta på marknaderna så en ren skarp skärm kommer att begränsa ögonbelastningen.

Denna ljusa skärm hjälper dig att se mindre detaljer och göra jobbet tydligare.

Chromebook 3 från Samsung

Jag planerar att hålla mig till Windows 7 tills rapturen. Att handla under resa kräver en bärbar dator du kan ta med dig överallt. Jämför interaktiva mäklare, företaget kan ansluta till alla globala elektroniska utbyten, vilket innebär att handel med terminer, aktier och optioner runt om i världen är enkelt och okomplicerat, oavsett från din mobila enhet eller från skrivbordet. Hur investerar jag i valutahandel med ett förbetalt kredit- / betalkort? Numera har du inte HD-grafikkortet för att köra handelsprogramvara på din bärbara dator.

Men du kanske vill ställa in dina synpunkter högre än 500 gigabyte (GB).

Få Alltid Att Falla På Plats

Nedan har jag sammanställt en lista med sex alternativ för att lösa detta problem. Jag vill inte heller ha ett "primärt" skrivbord + en bärbar dator eftersom det betyder behov av att synkronisera 2 maskiner. Du behöver inte göra något för spel. Den här modellen levereras med ett 8 GB DDR4-RAM, men den goda nyheten är att om du behöver köra några tyngre uppgifter på den här bärbara datorn, kan du alltid lägga till RAM i det extra tillgängliga kortplatsen. 6 tum bärbar dator som har full HD IPS-skärm med anständig färgåtergivning.

Det fungerar bra med flera applikationer och är speciellt tillverkat för tunga användare som spelare och aktiehandlare.

Resurser

Produktens vikt är endast 7. Startpriset för denna bärbara dator kommer att fresta att få en på grund av den specifikation den har. Det bästa med detta är dock att du enkelt kan ansluta externa skärmar och använda den som en bärbar dator som bärbar dator. Dessa kraftverk kan utföra flera uppgifter som en gång var oundvikliga även av människor. När (online-dag) handel på en bärbar dator väljer högdrivna över super-kompakt. Standardanslutningsmöjligheterna på denna ZenBook är 802. Frågan kvarstår, om det finns ett behov av det, och även för detaljhandlare. Både 15-tums MacBook Pro och XPS 15 har en lika stor skärm men XPS 15 kommer att kosta minst kr1000 mindre än MacBook Pro.

Den bärbara datorn har en imponerande batteritid som tar upp till 14 timmar för en enda laddning. Oavsett om du är helt ny inom handelsbranschen eller om du är en mycket erfaren investerare bör du noga överväga vilken typ av handelsdator du ska köpa. Next up on money crashers, majoriteten av binära optionsmäklare är legitima företag. Det är därför jag ville ha en bärbar dator som kan rymma 2 enheter. Nasdaq aktier marknadsdata, det är en lång ledning till en bokrecension, men de flesta förstår inte vad som krävs för att lyckas på aktiemarknaden. Goda nyheter är att om denna 15-tums bärbar dator inte är tillräckligt stor för din smak eller behov, finns det en tillgänglig 17-tums bärbar dator som i princip är densamma som den här. Bästa bärbara/dator för dagshandel?