250+ bevisade sätt att tjäna extra pengar 2019: The Ultimate Guide

Det finns två grundläggande sätt som du kan tjäna pengar online genom att bygga programvaruprodukter. Slutsats, till exempel måste du betala en enorm $ 24. Med bara några timmar i månaden kan du fortsätta att generera försäljning. För att nå detta fantastiska mål följde Bryan en fyrstegsprocess för att upptäcka, validera och starta sin kurs: Virtuella assistenter hanterar alla typer av administrativa projekt, inklusive researrangemang, evenemangsplanering, korrespondens och andra supporttjänster som kan göras på distans via e-post och telefon. Den bästa delen? Tillämpa möjligheter som passar din skicklighet och erfarenhet. Var medveten om att konkurrensen om avlägsna positioner är hög. Det första tillvägagångssättet kan vara mycket framgångsrikt, men det kräver en passion för produkten och villigheten att göra massor av forskning, produktutveckling och testning.

Du kan få in extrainkomster som en superstjärna för kundstöd för företag över hela världen. Här är en lista över webbplatser som betalar kr50 och högre för unika artiklar och blogginlägg. De idéer som listas nedan för att få pengar snabbt kan hjälpa dig med dina pengar lider så snabbt som idag eller så snart som en vecka eller två. Detta innebär att du kan tjäna bra pengar snabbt. Till exempel kan du ha en betydande sociala medier som följer och du tränar dem varje vecka på något att göra med sociala medier.

  • Visste du att du kan tjäna pengar genom att delta i smakprov?
  • Tänk på att finjustera bord eller omvandla gamla plattor till konst.
  • Det finns många företag som erbjuder dessa produkter och gör att du kan sälja dem på affiliate-basis.
  • Det finns massor av betalda marknadsundersökningsföretag där ute.
  • Du handlar med livsmedelsbutiker (eller någon form av shopping verkligen) Därefter söker du i Ibotta efter cash-back-möjligheter på de varor du köpte.
  • Om det gjorde det, tror du inte att jag skulle vara där och fylla kuvert just nu?
  • Jag är värd för mina egna kurser från ett underdomän på min egen webbplats så att jag enkelt kan lägga till fler.

Du kan försöka sälja några sällsynta grönsaker eller svårt att hitta örter, eller du kan välja att ta med ett speciellt recept för alla sorters. Att spåra ditt veckoarbete är enkelt och i realtid. Kolla in alla detaljer här. Respondent - Detta är den överlägset bästa betalande onlineundersökningsutrustningen jag hittat. Om du kan få trafik till din webbplats börjar hela världen öppnas för dig.

I stället vara kreativ. Bli inte bara eBay-säljare och lämna det där. Den globala begagnade smarttelefonindustrin är värd en häpnadsväckande 5 miljarder dollar. Är du en fitness expert? Genom att arbeta under höga resetider och optimera din bil för idealisk körsträcka kan du tjäna upp till kr25/timme på ditt eget schema. Uber - Uber är den välkända 800 pund gorillaen i delningsekonomin. Registrera dig som utgivare i Awin-nätverket, kolla deras erbjudande blogg eller bläddra i säljarlistorna för att hitta något du tror att dina vänner skulle vara intresserade av, ta tag i din affiliate-länk och dela den.

Dessutom kan du vara konsult för individer eller till och med företag, inom vilket expertområde som helst.

Sidfot

Klicka här för att börja tjäna extra pengar med Survey Junkie. Eftersom det finns en lägre hinder för inträde innebär detta också mer konkurrens. Du kommer vanligtvis att behöva fylla lite information om dig själv som dina intressen och demografiska data så att företag kan erbjuda dig relevanta möjligheter. Bara genom att förbinda dig att göra dessa två saker kommer du att ligga mil före din tävling. Låt oss titta på hur du kan bygga din egen onlinekurs utan tidigare erfarenhet: Dessa ansträngningar är dock inte utan fällor och utmaningar, så innan vi tittar på några legitima sätt att tjäna pengar från ditt hem, låt oss granska några saker du bör undvika. Webbplatsen anger inte hur snabbt du kommer att få betalt för ditt arbete, men vissa författare som har arbetat med webbplatsen har sagt att betalningen är vanligtvis snabb. För att testa dessa webbplatser blir du ombedd att besöka webbplatsen i fråga och registrera dina reaktioner och tankar när du går igenom den.

Det betalar vanligtvis 10 för varje video som du granskar - vilket vanligtvis tar cirka 20 minuter. Var försiktig med personliga vittnesmål som inte identifierar personen med namn, så att du inte kan undersöka ytterligare. Hyr ut din bil. Dessutom är de som spenderar mest på kryssningar (äldre 55 år) inte särskilt datorvärda och föredrar att kommunicera med en människa. Därefter behöver du rätt verktyg.

För att verkligen bli framgångsrik, bygg din egen fotografihemsida för att kunna visa upp din portfölj och börja få högre betalda privata företag. Sittande är otroligt lätt att använda. Vissa företag lägger fortfarande alla sina ägg i en korg och fokuserar bara på en plattform för att tjäna pengar online. De gör detta eftersom det ofta är billigare att anställa höga räntor per projektförfattare än det är att anställa en anställd på heltid med förmåner. När en av dina läsare gör ett köp via din länk får du en provision. Du tjänar Swagbucks för varje genomförd uppgift, som du kan förvandla till ett PayPal-presentkort.

Eller lära dig att behärska PPC-annonsering och du kan använda innehållet för att bygga din YouTube efter och tjäna pengar på annonser och visningar.

16 Sätt Att Tjäna Pengar Snabbt

Var professionell. Ange hur mycket vikt du vill gå ner, hur lång tid du tar för att förlora den och hur mycket du vill satsa en månad för den tidsperioden. Det tar bara en minut att registrera dig på den här webbplatsen och du kommer att tjäna 5. Titta på de 5 bästa e-handelswebbplatserna som säljer produkten. Det är precis som att använda en kupong, förutom att alla pengar tjänas efter att köpet har spårats framgångsrikt. Men återigen, i slutet av dagen, är detta en allvarlig verksamhet som kan ge betydande vinster. Du kan klippa gräsmattor, rake löv, spade snö på vintern eller göra grundläggande trimning och landskapsarkitektur.

Börja Investera I Fastigheter

Marinoffiser vände sig modemodexpert, Antonio Centeno har byggt en miljon dollar-affärsverksamhet från sin YouTube-kanal, Real Men Real Style. Sajter som Cookening, EatWith och MealSharing är till restauranger vad Airbnb är för hotell. Om du vill tjäna pengar på din egen programvara eller appar, här är en strategi du kan ta: Hemma affärsmöjligheter är rikligt. Detta är en annan tjäna pengar online favorit! Jag pratar om små kontor och industriparker. Ett annat alternativ är Amazon Mechanical Turk (MTurk), som låter dig komplettera manuella mikrotaskar för företagare över hela världen.

Gå hundar i ditt område med Rover

För att vara en app-testare måste du ha minst en smartphone eller en dator. Vi överflödas alltid av nyheter om hur onlineförsäljning - särskilt Amazon - äter upp butiker. Jag talar inte om stora höghus. Din garderob är inte den enda guldgruvan i ditt hus.

Du kan leverera värde till dina medlemmar med hjälp av innehåll som: Denna webbplats visar betalda undersökningar du kan göra för kontanter. Egentligen, när jag startade min blogg, hade jag ingen aning om att bloggar till och med kunde tjäna pengar. Överväg att arbeta hemifrån som resebyrå. Du ställer in när du kan hjälpa till och personer som söker hjälp hittar dig via appen. Dessa är välbetalda jobb som du kommer att behöva satsa ditt rykte på, men som ofta kan arbetas med från ditt eget hem.

Du kan ställa in dina egna timmar, ta på dig så många eller så få elever som dina mål och schema tillåter.

Starta Din Egen Blogg

Det liknar också andra betalda inlägg. Oavsett om du marknadsför dina egna produkter, mönster eller kuraterar andra produkter för personer i din nisch, är Shopify det bästa alternativet för att driva din onlinebutik. Detta är ett bra sätt att inte bara marknadsföra dina tjänster som fotograf utan också att sälja dina bilder. 8, och Buffalo Exchange kommer att betala dig i förväg för trendiga kläder för ung vuxen, och de tar ut alla benarbeten för att sälja saker, vilket är trevligt. Oavsett din anledning har internet skapat massor av olika sätt att tjäna pengar. Bortsett från detta erbjuder plattformen automatisering och ger dig gott om exponering på marknaden. Men lita på mig, det här är legit. Airbnb är inte bara ett bra sätt att tjäna extra pengar online genom att hyra ut ditt extra sovrum, utan du får också fördelen med att träffa nya människor (om det är din typ av sak).

Jag gillar verkligen den nya fokuserade samlingen från Erin Condren. För att komma igång, gå vidare till Slicethepie nu eller läs vår snabbguide för mer information. Eller sälja från din egen garderob.

Som guide får du en procentandel av det förhandlade priset per svar och för antalet svar du ger. Har du en känsla för att skapa videor? Du kan ofta ta ut mer och hjälpa kunder mer genom att paketera erbjudanden. Deras tjänst erbjuder flera fördelar för investerare, inklusive: SoftwareJudge betalar dig för att granska programvaran som de producerar. Läsarna kan också ge dig ett tips, men enligt min erfarenhet har jag tjänat mindre än kr20 i tips från nu över 1000 nedladdningar. Idag äger hon fem fastigheter och hjälper till med att hantera 15 till. Klarhet - Klarhet.

Sälj Domäner

Många av de appar och webbplatser som vi har listat erbjuder också registrerings- och remissbonusar upp till kr10 vardera. Du behöver inte heller vara den faktiska leverantören av produkten eller tjänsten. Om du inte är medveten om vad Kickstarter är, här är en snabb titt på vad de gör (med sina egna ord). När jag flyttar gillar jag att bli av med så mycket saker som möjligt. Två platser som är värda att kolla in för detta ändamål är Chegg Tutors och Tutor. Allt kursmaterial och lektionsplaner tillhandahålls av VIP Kid. Exempel e-post: Kunder registrerar sig för en tur på sina egna smarta telefoner, och du får en varning om du är i området.

Bli En Hemlig Shoppare

Hur mycket du kan tjäna på den här aktiviteten beror på olika faktorer. Ebates är gratis att använda. Craigslist har till och med ett gratis avsnitt, där du kan få föremål som människor bara vill bli av med - inte för att tjäna några pengar. Det är mycket vanligt att människor har oväntade utgifter - allt från en nedbruten bil eller ett akutrumsbesök kan verkligen sätta en belastning på din plånbok. Jag behöll den här listan om jag skulle hitta något bra men jag misstänker att det är ett dumt ärende. Du kan registrera dig här. Även om det kanske inte verkar så mycket, kan det snabbt lägga till sig och det finns gott om exempel på att människor lever riktigt bra från sajten.

De arbetar på liknande sätt som jobbtavlan ovan. Så länge människor fortsätter att använda sökmotorerna kommer det att finnas ett behov av personer som känner till SEO. Vi betalar redan människor för att göra många olika saker. Sedan, när du kommer hem igen, skanna streckkoderna (läs vår omfattande Ibotta-granskning för att lära dig mer om processen). Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson i min How to Become a Freelance Writer-artikel som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år.

Men du kan göra mer. Grundidén med återförsäljarhosting är att tillhandahålla ett dedikerat serverutrymme, som du kan använda för att bygga ditt helt eget webbhotellmärke. Detta varierar betydligt och beror på hur mycket arbete du är villig att lägga in, Jessica från Selling-familjen gjorde ÖVER sex siffror till sitt första år. Om att bygga och sälja din egen programvara låter till tidskrävande, kan du dra nytta av dina programmeringsfärdigheter direkt med frilans.

Bingo! Zon

Jag visar dig verktygen du behöver för att tjäna pengar men det är upp till dig att göra jobbet. Siffrets syfte är enkelt: Eftersom tävlingen är så hög, vill du märka dig själv som den enda lösningen för en viss typ av klient. Hur som helst måste detta vara något som dina kunder bara kan få genom att prenumerera på din webbplats. Intäkter genom guider och kurser. Det finns så många skäl till att människor väljer att arbeta hemifrån: Om du inte är intresserad av att fysiskt äga egendom är ett företag som Roofstock perfekt för dig.

Minted - Denna specialaffär erbjuder bröllopsinbjudningar, brevpapper, heminredning och andra föremål från oberoende konstnärer och fotografer som du. Låt oss börja med grunderna i att bygga din nischwebbplats och blogg och sedan gå in på hur affiliate-marknadsföring fungerar för dig. Innan du hoppar på mig, hör mig. Kom och läs min ultimata guide till blogging som har presenterats på Forbes, Business Insider och Entrepreneur. De är inte först på listan, eftersom de tenderar att publicera mindre artiklar, vilket innebär att du har en mindre chans att bli accepterad.

Genom att registrera dig idag kommer LifePoints att tilldela dig 10 bonuspoäng omedelbart.

Gratis Pengar Från Regeringen

Det finns andra digitala valutor som är väl värda att investera i såsom LiteCoin och Ethereum, som också har sett en betydande tillväxt nyligen såväl som mynt med lägre värde som Ripple och Tron som utan tvekan kommer att öka värdet under de kommande åren. Bli en resebyrå Älskar du att resa och tycker om att hjälpa människor? Om du är engagerad kan du konsekvent tjäna cirka kr5 per dag och titta på videor på Swagbucks. Marknadsföring av en produkt som en e-bok på din webbplats är lika viktigt som innehållet i själva e-boken. Dessutom får du betalt för varje månad apparna installeras på din telefon.

Bli En Ryttare Eller Förare

Om detta låter som något som intresserar dig, klicka här för att kolla in en GRATIS 3-delad videoserie Bokhållare Business Launch: Men om du tänker erbjuda matlagningskurser, där en lektion inte kommer till en annan, kan du vara lite mer flexibel. Denna lista innehåller legitima platser där du kan få betalt för att spela olika spel, vanligtvis efter att ha tittat på några reklamfilmer eller andra kampanjvideor.