13 Bästa Platserna Att Ta Betalda Onlineundersökningar (upp Till kr50 / Tim)

Jag är personligen inte ett stort fan av deras system, eftersom det tekniskt är möjligt att göra undersökningar, tjäna poäng och sedan aldrig vinna några lotterier (och därmed slösa bort din tid). Här är en detaljerad recension av Ipsos I-Say. Pengar, Amazon-kuponger och prisdrag. Huvudsakligen genomför undersökningar för regeringar, offentliga organ och näringslivet. Opinion Outpost är en populär undersökningssida, till skillnad från vissa webbplatser, som kräver att du samlar ett betydande belopp innan du kan kräva dina pengar, det har en av de lägsta utbetalningströsklarna. Du kan få uppdateringar av din e-post när erbjudanden finns tillgängliga för dig så att du inte missar några möjligheter att tjäna pengar. Kolla in avsnittet "spelningar" på Craigslist - Du kan flytta möbler, hänga gips eller rengöra ett hus. Allt detta tack vare deras snabba utbetalningar och låga utbetalningskrav. De flesta undersökningar på i-Say tar i genomsnitt 10-15 minuter att slutföra och du tjänar poäng baserat på undersökningen.

Testet ställde mycket enkla frågor i samma stil som ett SAT engelsktest. Med Swagbucks TV kan du titta på reklamfilmer om en rad ämnen, inklusive nyheter, fitness och underhållning. Den här har överhuvudtaget varit min make och de hjälper dig att börja tjäna pengar snabbt. Om du är 18 år eller äldre och bor i USA, Kanada, Storbritannien och Australien är du välkommen att registrera dig för Vindale Research.

 • Om du är intresserad av att lära dig mer om Survey Junkie bör du läsa vår fullständiga djupgående granskning.
 • De flesta undersökningar tar bara några minuter att slutföra, så att du kan göra dem i din stilleståndstid.
 • För varje undersökning du gör tjänar du poäng och varje poäng är värt ett inträde i en SweepLand-tävlingar som gör att du kan vinna priser som kontanter, elektronik och semester.
 • Varierar när du får tillräckligt med poäng.

Du får ett öre för en videoström. Kom igång med Sample Junky här. Det som gör denna webbplats så fantastisk är att du kan tjäna otaliga sätt på Swagbucks. 00 för varje 100 poäng. När du samlar in tillräckligt med kontanter för utbetalning (som du måste samla minst 50 ) har du flera olika alternativ för att få dina pengar.

 • Du måste vara kvalificerad för varje undersökning du väljer att göra.
 • Använd vår registreringslänk nedan för en exklusiv bonus på kr5.
 • Det kan till och med bli beroendeframkallande.
 • Betalda undersökningar är kända som ett sätt att tjäna några extra dollar snabbt.
 • Skulle det vara det du skulle tjäna?
 • Det finns inga speciella krav, inget att installera och nya undersökningar finns tillgängliga varje dag.

Juridisk Information

Vissa undersökningswebbplatser skickar också e-postpåminnelser. Ge dem inte en krona! Läs vår VIP-röstgranskning. Ärligt talat tycker jag att många av de kortaste, lägre betalande undersökningarna är mer värda min tid eftersom det vanligtvis finns fler av dem tillgängliga och jag kan få dem snabbt för att göra snabbare pengar. Om du betraktar dig själv som en genomsnittlig, vardaglig Joe eller vanlig Jane, oroa dig inte! 00 för varje 10 poäng.

 • Ditt kontosaldo samlas över tid.
 • Många tar detta på fel sätt och känner att de luras, vilket bara inte är sant!
 • Varje undersökning och uppgift tilldelas medel.
 • Du måste samla minst 500 poäng (motsvarar kr5) innan du kan begära en utbetalning med PayPal eller överföra pengarna till ett presentkort.
 • Lägg bara inte alla dina ägg i en korg.

Hedersomnämnanden

Svaret på denna fråga är... ja! Undersökningar bör användas som en form av extra kontanter. Du kanske tror att få betalt för att göra en undersökning verkar löjligt. Toluna fungerar som en social mediewebbplats där du kan diskutera i forum och till och med svara på enkäter. Klicka här för att gå med i Vindale Research.

PrizeRebel

Men det finns nu en fjärde kategori. Du får betalt genom att klicka på olika undersökningar online. De ägs av samma företag som Swagbucks, så de är definitivt i toppklass. Så, ett resultat, jag har sammanställt en lista över mycket populära undersökningswebbplatser som betalar bra och som är helt legitima! En sak som gör att MyPoints sticker ut är att de undersökningspoäng du tjänar kan lösas in omedelbart, jämfört med andra betalda undersökningswebbplatser som får dig att vänta upp till 12 veckor innan du ser ditt uppdaterade saldo.

Tiden Du Spenderar På Undersökningswebbplatser

De kommer att betala dig (de har betalat mig och otaliga andra), de stöds av stora marknadsundersökningsföretag som du känner igen, och de spelar inte spel. Medan du inte bara kan registrera dig som våra andra nio bästa webbplatser, gör Pinecone det fortfarande till toppen, för om du lyckas komma in kan det visa sig vara extremt lukrativt med bra betalande erbjudanden. Ett av mina favoritvägar för att tjäna pengar på GPT-webbplatser är genom hänvisningar. Så om du har 75 i ditt saldo kommer du inte att kunna samla in hela beloppet. Det finns ett poängsystem men det översätts direkt till kontanter, 100 poäng är värt kr1 och du kan göra utbetalningar till 10. Du kan tjäna pengar på Swagbucks från att göra olika saker, men deras undersökningar är alltid ett enkelt alternativ. Kan du verkligen tjäna pengar med undersökningar online? Sammantaget är Vivatic pålitlig, pålitlig och enkel att arbeta med, och en standardundersökning kan ta cirka 15 minuter att slutföra.

Nytt Vista Live

Inte alla har kunskapen om eller lusten att gå ut där och bygga sin egen blogg och tjäna pengar på att blogga. Tänk nu på att några av undersökningarna är ganska riktade. Sök efter användarrecensioner och se vad befintliga medlemmar säger. Swagbucks är förmodligen det mest kända och populära undersökningsföretaget online.

Jag kunde se att det lönar sig på lång sikt om jag ägnade tid varje dag åt detta under några månader, men jag tror inte att jag kommer att göra att onlineundersökningar görs regelbundet. De flesta undersökningar "betalar" endast symbolbelöningar i form av varor, tjänster, kuponger eller prover. Dessa är användbara när det är saker du brukar ändå eftersom de kommer att spara dig från att köpa det. Uppgifterna kan inkludera att titta på videor, göra shopping på nätet och mycket mer. De erbjuder alla typer av marknadsundersökningar från de du slutför på några minuter online till de som involverar en journal, ett telefonsamtal eller testar en produkt. Så du vet aldrig vad du kan förvänta dig med en undersökning. Här är de fyra: Registrera bara med din e-post och svara på några grundläggande frågor som inkomstnivå, ras, utbildning och hälsofrågor.

Instrumentpanelen är verkligen användarvänlig, vilket är en av våra favorit saker om Earning Station. För det mesta, om du ägnar oss låt oss säga 8 timmar om dagen, 40 timmar i veckan för att göra undersökningar online (omöjligt om du redan har ett heltidsjobb och har en familj att hantera) - jag uppskattar (och ja det gör beror på många faktorer) som du inte kommer att kunna tjäna mer än ~ 800 per månad. ”Jag älskar InboxDollars eftersom jag är en hemma-mamma till fem barn och vi letar alltid efter extra sätt att spara lite pengar. Och naturligtvis är det gratis att gå med. Då loggades jag ut och bad mig logga in igen. Ipsos i-Say är en konsument- och marknadsundersökningsplattform som erbjuder ett av de bästa användargränssnitten och övergripande upplevelserna - särskilt om du använder appen, som är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter (se skärmdumpar nedan). Allt du behöver är några minuter att registrera dig!

 • Varför eller varför inte?
 • Swagbucks är en favorit av mig, liksom en favorit bland många The Ways to Wealth-läsare.
 • Du kan tjäna var som helst mellan kr0.
 • Att registrera dig med ett antal webbplatser hjälper dig att tjäna mer genom att genomföra flera undersökningar från flera webbplatser.
 • Vi rekommenderar detta steg om en av undersökningssidorna leder dig till en skräppost från tredje part.
 • Liksom flera av de andra kan du bara registrera dig för betalda undersökningar och svara på frågor om dina favoritprodukter och tjänster.
 • Vi har också regelbundet innehåll för våra medlemmar att vinna pengar och priser, och vi delar bästa sätt för medlemmar att få skönhetsprover, gratis utskrivbara kuponger och andra gratis saker online.

Vindale Research - Bästa alternativet

Det finns också möjligheter att göra gratis produkttestning. Jag handlar ofta på Amazon så jag gillar att lösa in Swagbucks för Amazon-presentkort. Att göra undersökningar hela dagen jävla sugs. Var äkta med dina svar eftersom detta kommer att gynna dig och företaget som ger dig undersökningen. Poäng krediteras ditt konto inom några minuter.

Hur Man Säkert Kan Tjäna Pengar Online Genom Att Göra Betalda Undersökningar

Om du ser det på deras frågeformulär, hoppa över dem och gå vidare till nästa webbplats. Det finns många möjligheter också för dig. Du kan välja att dra fördel av PayPal-hastigheten eller överföra pengarna direkt till ditt bankkonto. Genom att bara klicka på Swagbucks-länken och shoppa på webbplatser inklusive Amazon, Walmart och Nike, kommer du att tjäna poäng, eftersom dessa företag betalar Swagbucks för att länka till dem, och du får en del av deras avgift. Som jag har fastställt är det i stort sett alla dessa webbplatser som kräver känslig information! Swagbucks ger dig vad det kallar ”SB-poäng” för att göra undersökningar. De ger dig en produkt eller tjänst och du kommer att behöva skriva en ärlig recension om den.

Följande webbplatser fick min uppmärksamhet: Ännu bättre är att de lägger till nya undersökningar varje dag. Om inte, kommer Branded Surveys fortfarande att belöna dig med några poäng för dina problem. De installerar en låda och får betalt för att dela sina favorit-tv-program.

Vill du göra ännu mer kontanter? Hej, 1.080, det är inte så illa, eller hur? Om de ber dig betala en ansökningsavgift eller medlemsavgift är det en bluff.

Glöm Inte Att Kolla Din E-post

Att kvalificera sig för onlineundersökning oftare kan vara mycket lättare om du gör följande. Så vad du behöver göra är att registrera dig till cirka 10 gratis undersökningswebbplatser för att göra ett rimligt belopp varje månad. Och om du är orolig för att skilja mellan skissiga webbplatser och legitima webbplatser, oroa dig inte.

Medlemmar får en post till denna pool för varje undersökning de genomför. Du kommer att kunna utbetala dina poäng antingen via PayPal eller med ett presentkort. Om du hellre vill ta några presentkort är det också coolt.

Kan Jag Tjäna Pengar På Att Göra Ingenting?

Undersökningar varierar i längd och täcker olika ämnen. Här på SurveyPolice är vårt uppdrag att ge dig en säker miljö för att hitta legitima undersökningar online. Om du väljer presentkort ska du kontrollera utgångsdatumet. Om du inte kvalificerar dig för en undersökning tjänar du 15 poäng för att besvara de kvalificerade frågorna. Ett av de bästa tipsna för att göra undersökningar online är att se till att du aldrig arbetar gratis. MySurvey är en populär favorit och är en populär panel där medlemmar kan delta i marknadsundersökningar för pengar, som täcker ämnen som media, turism och produkter som elektronik. Även om det erbjuder några enkäter, kommer du också att testa nya produkter och erbjudanden. Kör ditt företag på komando-sättet med kims tekniska favoriter, udemy gjorde nyligen några pris- och kampanjförändringar som dramatiskt har minskat intäkterna, men jag har fortfarande tjänat över 10 000 dollar på plattformen och tjänade konsekvent 200-600 dollar i månaden. Monetära belöningar betalas via PayPal.