18 Bästa Jobb Hemifrån

Som sagt, det finns företag där ute som behöver datainmatning för saker som captcha-inmatning, grundläggande maskinskrivning, medicinsk transkription, formatering, medicinsk kodning, inskrivning av lönedata och mer. Inte för att du inte har tid eller temperament. Det finns så många sätt att ta reda på hur ett företag är (eller om det till och med finns) från webbplatser som Monsters företagsguide, eller så kan du helt enkelt kolla in ett företags webbplats eller närvaro på sociala medier. Och därför är människor villiga att betala betydligt högre löner till rätt person. För de som är intresserade av att lära sig engelska som främmande språk kan det vara en bra investering att tjäna ett TEFL-certifikat online. Inse att om något låter för bra för att vara sant, är det troligt. Lönefrekvensen anges inte på Broadpaths anställningssida, men jag hittade rapporter online från personer som arbetar för dem som säger att du betalas varje vecka.

  • Equivity parar kunder med virtuella assistenter på paralegal, marknadsföring och admin arenor.
  • De jobb som är listade efter yrke är företag som alltid anställer människor för att arbeta på distans.
  • Prudential erbjuder ett omfattande förmånspaket för heltidsanställda.
  • Leapforce och Lionbridge.

Från frilansande rörelsegrafikartist till efterproduktionsredigering finns det massor av tillgängliga möjligheter att välja mellan. Ta en titt på listan nedan över åtta högt betalande jobb hemifrån som du bör överväga att ansöka till idag: Arbetet är att påminna patienter om deras medicinska scheman. Jag känner personligen dussintals människor som gör mer än sex siffror om året från sin blogg, inklusive min egen familj. Denna lag visar hur trafik, länkar och publikspotential är relaterade, vilket visas i ekvationen nedan:

Internetsäkerhetsspecialist

Låt oss titta på de tio bästa jobben hemifrån från FlexJobs-listan i detalj. Du skulle säkert ha hört talas om operatören för datainmatning. Enligt Cambly kan du tjäna cirka 10 per timme som handledning för dem. Är du glada att komma igång med det här företaget? Handledare måste ha en kandidatexamen och ett års erfarenhet. Detta ESL-handledare företag anställer handledare från USA och Kanada för att lära sig engelska online. Truex råd: För att anställas måste du klara ett transkriptionstest och ha tillgång till en dator och pålitlig internetanslutning.

Betalningar görs varje vecka med Paypal. Var det finns ett kök och redskap kan du skapa en arbetsyta. Faktum är att en sökning på deras webbplats med termen "work-at-home" visade mer än 1 000 positioner.

De anställer från många länder runt om i världen.

Ett Urval Av Jobblistor Från Deltid, Från Hemmet

Denna process kan variera beroende på tillstånd. Denna infographic av Upwork visar att 57. Det är möjligt att arbeta var som helst med studenter på många nivåer, börja i medelåldersåldern och sträcka sig genom college. VocoVision erbjuder talterapi för barn via videokonferenser, interaktiva sessioner och spel. Om du blir ombedd att betala för utrustning, se till att du förstår vad du köper och från vem. Ett litet varningsord: Indiska lagar tillåter endast MLM-företag som inte erbjuder finansiella produkter att operera i landet. Det finns emellertid några datainmatningsjobb som kräver en certifiering, t.ex. en medicinsk kodare.

Jag har också inkluderat några bra betalande sido-spelningar som kan ge dig extra inkomst. En annan organisation för datainmatning som anställer i USA och ibland i Indien. De läser LinkedIn-profiler som de hittar och återupptar som skickas till dem och bestämmer vem som kan vara en bra kandidat. Englewood, Colorado-baserade TTEC har funnits sedan 1982 och är ett outsourcingföretag för affärsprocesser. Idag behöver du helt enkelt ansöka och logga in på webbplatser som Homeworktutoring. Community chatroom, oavsett vad ditt ekonomiska mål är, slösa inte dina hårt tjänade pengar och besparingar på test-och-felmetoderna som resulterar i en 90% -fel. Du måste vara bosatt i en av dessa stater för att anställas, men du kan arbeta var som helst: Du måste vara bosatt i USA för att kvalificera dig.

  • Företag betalar vanligtvis kr10 till kr60 till jurister online.
  • Men ju mer forskning jag gjorde, desto mer insåg jag att legitimt arbete hemifrån finns.
  • Eller kolla in anställningswebbplatsen för större företag som du vill arbeta för.
  • Kontaktcentrumen måste då anställa eller avtala med licensierade försäkringsrepresentanter "eftersom statliga lagar föreskriver att endast licensierade agenter kan" sälja "försäkringar," säger Durst.
  • Frilansare hyrs in och tjänar märkepoäng för att göra sitt arbete och tidsfristen levererat, vilket kan bidra till att öka deras jobbflöde.
  • Förutom att genomföra undersökningar kan du också tjäna pengar på att öppna sponsrade e-postmeddelanden, hitta belöningskoder på utsedda webbplatser, titta på videor och dela din åsikt och dela en bild av din inkomstkontroll på sociala medier.

Arbetslösningar

Se till att de är relevanta för din publik och att de inte är ditt enda innehåll. Även om vi redan har skrivit om de bäst betalande 14 onlinejobben här med fullständiga detaljer men här kan du se listan med cirka 15 onlinejobb som du kan göra på deltid. Om du känner någon som kan hjälpa till med design av eBook-omslag, är det bäst att koppla ihop sig till servicepaketet. Det finns många YouTubers som tjänar pengar i pengar på deltid. De anställer världen över, och lönen är mellan kr18- kr20 per timme beroende på vilka uppgifter du utför och din upplevelse. Gå hit för att registrera dig för UserFeel, eller läs vår UserFeel-recension. Välj en lönsam nisch. Andra handledarejobb, som undervisning i engelska som främmande språk (TEFL), kräver interaktion och undervisning med elever från hela världen.

De tjänade över kr130 000 förra året, så deras kurs är definitivt värt att kolla in om att vända är rätt för dig. De har också en egen "få betalt till" -sida som heter MTurk (Mechanical Turk) som kommer att betala dig allt från några få öre till flera dollar per uppgift. Du kan ställa in dina egna priser och vänta på att kunder ska anställa dig, eller så kan du bläddra i projekt på egen hand.

Blogga

Mina inkomstkällor från hemmet kom till mig helt av misstag, ärligt talat. Du kan antingen skriva nyheter för en enda blogg eller en nyhetsnätverkssajt. MetroParent söker erfarna frilansförfattare för att skapa innehåll i föräldrafrågor, barn, tweens, familjeresor och liknande. Medan du erbjuder informationen gratis finns det många alternativ för att tjäna pengar, inklusive Google AdSense och andra annonsflödesprogram som kommer att placera annonser på din webbplats. Sökande kommer att få ett transkriptionstest och behöver ha en dator som är mindre än fyra år gammal. Har du redan direktförsäljningsupplevelse?

När det gäller SEO har jag investerat mycket i min egen utbildning. De flesta artiklar kommer att vara för webbplatser som vill ha SEO-optimerat innehåll och kommer att handla om olika ämnen. En bra resurs för att komma igång är Ben Robinsons gratis videoutbildning:

Produktgranskare

Ännu bättre, bygg en webbplats för din portfölj, så att du kan marknadsföra ditt animerade videoarbete mer effektivt. CLASS100 tillhandahåller anpassade undervisningstjänster som används av mer än 100 skolor i Kina. Lönen beror på vilken typ av projekt du arbetar med och din klient. Oavsett vilken väg du väljer är de alla riktiga jobb hemifrån som kan hjälpa dig att lägga pengar i fickan. Kolla in oss på tulaxii.

Liknande Jobb

När jag började läsa andra bloggar med personlig ekonomi skulle jag snubbla över artiklar om att arbeta hemifrån. Det tar bara en handfull kunder att börja bygga en heltidsinkomst. Du skickar en faktura när ett jobb har slutförts och du får pengarna så snart klienten godkänner fakturan. Waltham, Massachusetts-baserade Lionbridge har lediga positioner som är deltid, frilans och avlägsen. Du hittar några fantastiska mystery shoppingwebbplatser online. Datainmatningsjobb på Birch Creek Communications är också sällan tillgängliga, men när de är tillgängliga erbjuder de flexibla arbetstider. Lön är en timpris som sträcker sig från cirka kr5 till kr20 per timme. Alice's Table ger den pågående utbildningen och stöd som kvinnor behöver för att starta sina företag och ansluter dem till en gemenskap av värdar över hela landet.

En Fast

Kunderna väljer den design de vill använda och sedan kommer den vinnande designern att få betalt. Jag är ett stort fan av cashbacksidan Ebates för att tjäna pengar genom köp som jag skulle köpa ändå. Kommer återigen tillbaka till utbredd användning av mobiler i Indien. Du arbetar direkt från ditt hem och väljer dina kunder.

Det är viktigt att ha kunskap om de olika sociala medieplattformarna med stora organisations- och kommunikationsförmågor.

Telefonsjuksköterska

De brukade anställa för kundservice, men det verkar nu som om deras fokus främst är på försäljning. 29 på Amazon eller Kindle-versionen som bara är 9 dollar. Även dessa områden kan delas ytterligare ned. Bli en virtuell agent direkt; få en procentandel av alla svar som accepteras. Som tumregel bör graden av korrekturläsare/redaktörer vara minst dubbelt så mycket som författare av webbinnehåll. Du måste ha en kandidatexamen såväl som någon relaterad erfarenhet.

Broadpath Healthcare Solutions - Kundtjänstrepresentanter

Du behöver en dator med en höghastighetsinternetanslutning för att börja med detta. Mängden tjänster du kan erbjuda från ditt eget hem är obegränsat. Men det finns gott om legitima transkriptionstillfällen från hemmet där ute, och detta kan vara ett utmärkt sätt för bra typister att tjäna pengar hemma. Grundlönen är kr10, och du kommer att undervisa i matematik, naturvetenskap och allmänna ämnen. BLS listar "median" -lön för jobb snarare än "genomsnittliga" löner. UnitedHealth Group tillhandahåller sjukvårdsförmåner för företag och deras anställda samt statliga Medicaid-planer och Medicare-planer. Från att skriva nyhetsbrev till blogginlägg eller till och med en enkel e-post till klienterna - allt börjar med det skrivna ordet. En studie 2019 från Global Workplace Analytics för FlexJobs.

Registrera dig bara och få GRATIS träningssats för alla jobb. Det finns inga kontrakt, inga provisionskort, inga parter och du behöver inte dela din kontaktlista. Du måste vara en U. Om de har bra musik, och du kan skapa övertygande videor kring deras låtar, kan du tjäna en stadig inkomst. Att arbeta online för Amazon MTurk innebär att du har tillgång till en stor pool med korta uppgifter.

Offline Deltidjobb

Om du inte är säker på hur du kommer igång, rekommenderar jag starkt att du tar Ben Robinsons gratis e-postkurs om att komma igång som ett arbete från hembokförare. I många fall är det primära kravet att du är engelska som engelska, eftersom många av studenterna helt enkelt letar efter ett sätt att öva sina samtalskompetenser. Mångsidiga kläder ökar förtroendet och förenklar klädningen. Företag som UserTesting anställer människor för att testa olika webbplatser för att eliminera dåliga användarupplevelser för många företag.

Företaget prioriterar mångfald och inkludering och är anslutet till många stödjande grupper. Pitch to prospects listade på Jobboards - kliar du för att hitta ett kvalitetsarbete hemifrån? Du kan förvänta dig att göra Rs. Som Verblio-författare skriver du artiklar för företag och du får betalt när ett företag köper ditt inlägg. Det är en enkel formel när du precis börjar; vad jag gillar att kalla Enfroy's 3 Law of Motion Law: Med så många scammy jobb-hemma jobb "öppningar" där ute, arbetar hemifrån tenderar att få en dålig rap. Företaget erbjuder balans mellan arbetsliv och liv till anställda med alternativ för fjärrarbete.

Låt Oss Ansluta!

Som direkt anställd får du en vanlig lönecheck, skatter, förmåner och andra kostnader som tas från den lönechecken och en W-2 i slutet av året. Varje lektion är "gratis prat", utan nödvändiga lektionsplaner. Du måste vara tillgänglig 4 timmar om dagen, 5 dagar i veckan (minst 20 timmar per vecka, max 40 timmar).

Hantera alla sociala medieuppgifter för småföretagare Genomsnittlig lön: Det hjälper användare att praktiskt utforma sitt hem, tillsammans med att hitta och shoppa efter produkter. Även om det inte är en allomfattande lista, är de nio arbeten ovan bra idéer för att starta en hemmabaserad karriär. Analysia - Tester tar cirka 15 minuter att slutföra. För vissa människor är det den bästa delen. Ogg säger att resebyråer som specialiserat sig på nischresor, som specifika destinationer för rika kunder, har potential att tjäna 100 000 dollar per år som arbetar hemifrån.

Samarbeta med potentiella kunder som aktivt letar efter gräsmattjänster (inga kalla samtal). Mer, om så är fallet, vill du handla valutaparet EUR / USD. Varje jobblista har visats för att se till att den är legitim. Alla som har varit på sjukhus eller genomgått ett blodprov har sett ett. När vi rankade de bästa onlinehandledningssidorna var VIPKid. Genom sin okonventionella karriärväg för att ha över 30 jobb och få två högskoleexamina har hon kunnat ta reda på hur man kan hitta en karriärväg som du verkligen brinner för. Deras levande klasser är 100 procent gratis att delta.