23 Högst Betalande, Icke-telefonarbete Hemma Jobb 2019

Befattningar är för närvarande tillgängliga som kundtjänstrepresentanter, äldre kundtjänstvård, säsongsbetonade kundserviceagenter och kundservicerepresentanter. Det finns faktiskt ingen garanti för att du kommer att tjäna några pengar alls. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig. Specifikt har jag krånglat upp en lista över mina val för de 55 bästa jobb hemifrån som du kan komma igång just nu (idag) och passa in i ditt upptagna schema även om du fortfarande arbetar på heltid och vill bara ha lite extra sidoinkomst. Om du gillade det här innehållet måste du prenumerera på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad om nya sätt att tjäna pengar, spara och investera.

 • Ett av de många Amazon-jobb online som företaget erbjuder som ett arbete hemifrån är en lösningsarkitekt.
 • Hanterad vård, beteendevård, bildhantering, Medicaid-hälsovård och apotekhantering är några av tjänsterna som Magellan Health tillhandahåller.
 • Ett annat arbete hemifrån kundtjänst jobb med ett massivt företag.
 • Som transkriptionstjänst kommer du att transkribera antingen video- eller röstinspelningar till skriftliga ord.
 • De befintliga positionerna som finns tillgängliga inkluderar affärsförsäljare, kundservicerepresentanter och tvåspråkiga kundservicerepresentanter.
 • Och det är bara antalet människor som hittade sitt sätt att klaga.
 • När man säljer fungerar det bättre att följa en högkvalitativ B2B-publik som kan släppa kr5k vid en droppe hatt, snarare än en publik med mindre pengar.

På den andra sidan kan du arbeta som en mystery shoppare som utvärderar kundtjänstkvaliteten för andra onlinebutiker och webbplatser. Människor går till virtuella assistenter när de behöver någon att göra jobb som en receptionist kan göra på ett traditionellt företag, till exempel hantera sidor på sociala medier, samla in data, skicka ut e-postmeddelanden, undersöka projekt eller nå ut till kunderna. Om du är intresserad av TEFL-jobb är VIPKID, Gogokid, EF Education First och Hawo American Academy legit webbplatser för att leta efter jobb. Det är riskabelt men utbetalningen kan vara enorm. Medicinsk kodning är ett populärt karriärfält och du kan faktiskt göra detta arbete hemifrån. Många av de bästa webbdesignjobb kommer från kundreferenser. Du måste vara självmotiverad och ha en bakgrund inom teknikförsäljning och konsultation som ska beaktas.

Det här jobbet listas ibland under virtuell assistent. Istället för att skicka in mönster till webbplatser som kommer att sälja dem för en minskning av dina vinster, kan du försöka komma in på produktionen som ett företag du kan starta på sidan av ditt dagjobb. Caitlin (verkstadens designer och ledare) tjänade en heltidsinkomst som bara arbetade på deltid som korrekturläsare, så hennes gratis verkstäder är definitivt värda att kolla in. Visste du att du inte behöver någon expertis eller erfarenhet för att bli ett arbete från hembokförare? Båda är enkla och enkla jobb. Företag betalar dig kr1- kr2 för att lösa 1000 Captchas. Du kan kommunicera med potentiella kunder via sajten och boka betalande spelningar. Även om kraven varierar beroende på jobb behöver du några grunder:

Om du känner till några grunderna bakom webbdesign kan du börja erbjuda dessa tjänster till småföretag. Det är galen bra. Så här tjänar vi pengar. Du kan dock tjäna pengar som författare på andra sätt också. Aetna anställer sjuksköterskor för att arbeta hemifrån (telearbete) i fallhantering, förcertifiering och som sjuksköterskekonsulter.

 • Det finns många möjligheter att arbeta som fjärrlärare.
 • Idag har bloggning blivit en trend och varje webbplats behöver innehållsförfattare.
 • De kan emellertid vara ett anständigt sätt att göra lite extra fickbyte medan du surfar på kanaler på natten.
 • Om du har en möjlighet att använda sociala medieplattformar som Facebook och Instagram, kan du tjäna levande som hjälper företag att nå ut, engagera och marknadsföra sina produkter genom marknadsföring på sociala medier.

Starta Ett E-handelsföretag

En varning: Arbetet hemifrån ökar. Med det sagt finns det säkert några knep för att få din fot i dörren. Eftersom dessa medier har låga kostnader, anställer de online-redaktörer.

Detta beror på att mikrofrilans webbplatser är bättre lämpade för billiga jobb. Det är mycket troligt att du inte kan vänta på att kunderna kommer till dig. Låt oss rocka denna dröm. Detta är den typ av arbete hemifrån som kommer att ta en hel del arbete i förväg, men kan vara mycket givande. 50 000 per månad från bloggning. Studien citerar många andra fördelar med telekommunikation, som mindre stress, ökad produktivitet, mindre exponering för förkylningar och kontor, och den positiva miljöpåverkan från färre pendlare. Medan många av dessa jobb - t.ex. ”Deltid, avlägsna jobb kan hittas med Robert Half i en mängd olika jobbkategorier.

Och om du undrar hur dina arbetsgivare kan skicka dig din lön, här är en blogg där du kan se en lista över de många sätten att skicka pengar till Filippinerna, inklusive information om transaktionsavgifter och mer.

Skriva Gratulationskort

En studie 2019 från Global Workplace Analytics för FlexJobs. Timmarna passar och dina intäkter kommer att återspegla vad du lägger i det. Söker frilansande webbdesigners eller små designstudior med erfarenhet av e-handel och producerar förpackningar. Belay anställer deltidsarbetare och heltidsanställda fjärrbaserade arbetare för att hjälpa sina klienter med administration och projektledning. 250 per dag och förmåner som gratis måltider och vissa sjukvårdsfördelar genom att arbeta som deltids servitör.

Du kan till och med börja med att sälja föremålen du har hemma och inte längre vill ha. Ladda upp dem och tjäna pengar. Teckenspråkstolkar, talspråkspatologer, skolpsykologer och arbetsterapeuter arbetar 100% på distans för att tillhandahålla virtuell terapi. Det här är fantastiska frågor att ställa dig själv när du funderar på att hoppa till ett jobb hemifrån. Att registrera sig på webbplatser för enkätundersökningar är mycket enkelt (och gratis). Lycka till med din jobbjakt!

Så vad tycker du? Gillar du vad du ser? En PC, en internetuppkoppling och vissa skrivfärdigheter krävs för att tjäna pengar på den här möjligheten. Komplett i tid och få betalt. Kolla in min artikel med Brian för att se hur det fungerar och hur han hjälper dig att växa ditt företag. Tjäna upp till 35% provision på din personliga försäljning, plus bonusar, gratis monogrammade produkter och fantastiska semester. Om du är en universitetsstudent som söker äkta online-deltidsjobb, läs den här artikeln.

Skriva Och Redigera Jobb Hemifrån

Om du är inriktad på lägre inkomst kan du ta ut 47 per timme, om du riktar högre inkomst kan du ta ut kr297 per timme eller mycket mer. Handgjorda presenter och hantverk har verkligen ett ögonblick, och du borde komma in på det! Eller arbetar du redan som onlärare men kan inte få tillräckligt med arbetstid från din nuvarande arbetsgivare? Har du en ammandexamen? Ett annat pålitligt sätt att tjäna pengar hemifrån med matleverans. Köksartiklarna och återförsäljaren av heminredning erbjuder regelbundet populära jobb-hemma-jobbmöjligheter som tenderar att fyllas snabbt. Forskare - Du kan hjälpa apotekbaserade konsultföretag att undersöka olika ämnen, inklusive farmaceutisk marknadsundersökning, den åldrande befolkningen, cancerbehandlingar och så vidare. Som med de flesta andra onlinejobb kan du välja dina egna timmar och debitera de priser du vill.

Det gör fortfarande listan eftersom det är väldigt enkelt att komma igång och göra, men som med alla förslag på den här listan, gör din forskning. Här är några av de testade sätten som hjälper dig att få din första freelancing spelning på nolltid: Nästan varje företag har en närvaro på sociala medier i dag, och att hantera dessa plattformar är mycket arbete.

Datainmatning

De anställer bara från USA. Det finns många PTC-webbplatser men onlineinkomst väljer bara några webbplatser eftersom du redan letar efter deltidsarbete hemifrån utan att påverka dina studier. Utbud och efterfrågan på onlinejobb är inte i balans. 500 för att förankra en 30-minuters nyhetssändning. Under flexibla arbetsmöjligheter listar Dell för närvarande över 300 heltidsjobb på distans. Genomgå en kurs för kursinstruktörer på ett bra institut. Om du är villig kan du till och med arbeta 1 - 2Hrs dagligen på deltid för att ta fotografier av naturen, djur, turistplatser, picknickplatser etc.

För att testa vattnet och fungera som en premium freelancer rekommenderar jag att du kolla in Flexjobs jobbtavla. Inte längre rätt klimat för te, anta att aktien sjönk till $ 50 per aktie snarare än att fördubblas till $ 200, din förlust skulle vara 100% av din initiala investering, plus räntekostnaden för mäklaren [($ 5,000 - $ 5,000) / $ 5000]. Dessutom kommer rekryterare från Lionbridge alltid att använda ett e-postmeddelande som är värd på @lionbridge. Lönen är kr14 - kr22 per timme. Ännu bättre kan vissa företag faktiskt ge dig fördelar. I själva verket tyder en studie av FlexJobs och Global Workplace Analytics på att arbetet hemifrån var en ökning med 115 procent sedan 2019. Det finns platser som du kan registrera dig som kommer att betala dig för att skriva recensioner - som varierar från att lämna recensioner på andra webbplatser till att ta en undersökning om ett varumärke och granska deras produkt - men hur som helst, ett arbete hemifrån att skriva recensioner är en enkel sätt att tjäna ett snabbt pengar. Några av länkarna i det här inlägget kan komma från våra partners.

Arbeta nära med innehålls-, lokal-, design- och antagningsteam för att utveckla e-poststrategi och källa till lämpligt innehåll för e-post. Stackoverflow är främst en webbplats för programmerare och alla uppgifter är endast relaterade till mjukvaruutveckling. Detta högst rankade företag anställer fjärrarbetare för virtuella kundtjänstpositioner. Fördelarna med att starta en karriär inom hemmakundtjänst inkluderar: Heltid, kr14 per timme.

 • Juridiska transkriptionstekniker kan generellt betala mer eftersom det är ett mer specialiserat område.
 • Du måste kolla in hela intervjun i min artikel om hur man blir bokförare.
 • Detta är några av förmånerna att bli en premium frilansare om du kan utnyttja din kunskap.
 • Vilken betalar mer?

Ett Urval Av Jobblistor Från Deltid, Från Hemmet

Återförsäljning betyder att du hittar billiga objekt som du kan sälja för mer. Intressant är det inte? Arbeta som en deltid på webbplatser som Amazon Mechanical Turk, Crowd flower, etc. och tjäna pengar. Sedan, när du hittat rätt spelning, finns det inget kontrakt. Lönen varierar från projekt till återbetalning, och de flesta köpare rapporterar att de tjänar kr13- kr15 per timme. Detta gör slutet på listan över bästa jobb hemifrån eftersom att undersökningar online är en ganska smärtfri och snabb uppgift - de är bara inte bra för att tjäna massor av pengar eller göra något så intressant. Vissa korrekturläsande jobb kan också be dig att dubbelkontrollera stilistiska inslag i Chicago, AP eller MLA-stil, så att du är bekant med dessa kan hjälpa dig. Universitetet anställer för onlineinstruktörer och fakulteter för att arbeta från sitt hemmakontor.

Kolla In Dessa Legitima Arbete Från Hemmöjligheter

Hitta noggrant en ansedd leverantör. Precis som med kundtjänstmän är tekniska supportspecialister inriktade på att besvara kundfrågor och lösa sina problem. 00 per timme till kr50 000 per år, beroende på din position och erfarenhetsnivå. De har tillägg [som ytterligare kr5, kr50, etc. BabyQuip, den ledande nationella marknadsplatsen för hyrbilsutrustning på nästan 300 marknader runt Nordamerika, letar efter nya, oberoende kvalitetsleverantörer för att starta sin egen hyrbilsföretag för babyutrustning idag. När företag och bloggare i allt högre grad vänder sig till podcast och video för att nå sina målgrupper förvandlas dessa medier ofta till skriftligt innehåll för marknadsföringsändamål eller utbildningsmaterial. Anställer i Nevada, Iowa, Wisconsin eller Missouri.

Internet - det är lika mycket som en del av vårt dagliga liv som att äta, andas och slå på snooze-knappen på morgonen. Kom igång med Flexjobs idag. Och detta är ett växande yrke som du kan gå in just nu om du har nödvändiga färdigheter och kvalifikationer. Bli agent på NexRep Marketplace idag! Du kan tjäna kr500 - kr1000 per vecka "garanterat". Du kan också ta återförsäljare av vissa produkter och sedan sälja på dessa webbplatser. Jag letade efter några jobb hemifrån från människor som gjorde det idag framgångsrikt, men jag kunde inte hitta något. Men du borde inte bli besviken; tusentals frilansare fortfarande lever av att göra online jobb på dessa platser.

Undersökning Taker

En högskoleexamen med 1-2 års kundtjänstupplevelse krävs. Lönen börjar på kr17 per timme. Du kan arbeta som kundserviceagent för LiveWorld.

Läs mer här.

Vårt Arkiv!

Och detta gäller för allt från tillträdesnivå till ledande befattningar. Gör din forskning för att locka hyresgäster och få en anständig avkastning från varje vistelse. Dessutom är jobblistor och jobbsökningar ganska knepiga och jobbmöjligheterna blir mer konkurrenskraftiga. Det bästa med detta arbete hemifrån är att det inte är omöjligt att lära sig konsten och färdigheten i Facebook-annonser - vem som helst kan plocka upp det och säkra sin första klient inom en månad. Köparen var ny i denna verksamhet; han accepterade omedelbart mitt bud och jag slutförde arbetet på några minuter. De med specialiserade färdigheter eller som känner till flera språk kan kanske ha högre priser. Jag skulle rekommendera detta onlinejobb till alla som har utmärkta färdigheter på alla språk.

Arbeta Från Hemmedicinska Jobb

De väljer också sina egna tidsluckor, vilket gör det till ett bra jobb för studenter. Du kan tjäna pengar genom att visa annonser på din blogg, genom att sälja anslutna produkter, tillhandahålla konsultationer, sälja dina egna produkter, genom betalt medlemskap etc. Det har över 52 000 studenter inskrivna i 50 stater och 150 länder.

Ännu bättre om du har juridisk kunskap, som att starta ett företag, förbereda kontrakt eller registrera ditt varumärke. För att tjäna mer pengar, håll dig borta från gamla artiklar som rekommenderar undersökningar online, samla in kuponger, barnvakt eller vara en virtuell assistent. BestMark har också många möjligheter för oljebyte, bilreparationer och endast telefon och webb.

Detta beror på resultaten du levererar för dina kunder. Jag ansöker bara till de jobb jag vet att jag kan klara mig bra eftersom det är viktigt att projektet har fått en bra recension så att jag kan fortsätta få fler jobb. Det är en bra grund för alla blivande bloggare! Enligt lön. Peach är stolt över att vara det första uppdragsdrivna, kultur-först kvinnor kläder företag, som strävar efter att vara en styrka för att hjälpa kvinnor att trivas personligen och professionellt. Nyligen tjänade en av våra distributörer 7 200 genom att helt enkelt sätta upp en skolsamling med vår flaggskepps insamlingsprodukt. Du kan också publicera copywritingjobb där. Liksom de flesta jobb hemma beror hur mycket du tjänar på din erfarenhetsnivå och dina specialiteter.

Online-moderatorer

Här är ett exempel på en video som Peter skickat in. Och med cabi handlar du själv, inte av dig själv. Jag skulle älska det om du använde min hänvisningskod som den person som rekommenderade dig, det är IN35543. Craigslist - Craigslist riktar sig till rekryterarna i din geografiska demografi, så det minskar konkurrensen, vilket är en stor sak. Andra BPO-företag som låter dig arbeta hemifrån inkluderar: Att arbeta snabbt är ett måste för jobb som dessa, men du kan också ställa in ditt schema på din egen tid.

Vi är ett onlineföretag, så du behöver en dator, smartphone eller surfplatta och en bredbands-/data/WIFI-anslutning. När du har fått lite frilanserfarenhet kan du sedan tänka på att skapa dina egna spelningar på mikrositer. De behöver också redaktörer och korrekturläsare. Forumanvändare eller medlemmar använder denna marknadsplats för att publicera eller få skrivjobb. Innan vi fokuserade på andra områden i hennes verksamhet förvandlade vår vän Caitlin Pyle sin korrekturläsningsverksamhet till ett heltidsarbete på 50 000 dollar per år. Så länge du har erfarenhet av undervisning, en TEFL-certifiering och en kandidatexamen, kan du ansöka om att undervisa med detta företag.

Det finns dock ett problem. Det finns två alternativ här: De tar inte ut några pengar för registrering. Online-handledare kommer dock att betala med timmen.